Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Geia sas paidia! thelei ena filos mou na parei to kin exei 350euro kai tou to protina na to parei! aksizei o kopos? exei simantika probs? iparxoun bug? kapoio svr mionektima?

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Λοιπόν σήμερα, ξαφνικά δεν μου κλειδώνει δορυφόρους.... βρίσκει αρκετούς αλλά δεν μου κλειδώνει... και με A-GPS ενεργοποιημένο... Ξέρουμε τι μπορεί φταίει?

Όντως!! Ώρες-ώρες μου τρώει και μένα κάτι κωλύματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

exei simantika probs?

Ναι, έχει μια τρύπα σε μια γωνία. Κατά 90% θα την έχει και αυτό που θα πάρεις

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289

get a life...

Του περασα και το Garmin, αν και εγραψε application not supported ξεκινησε κανονικα.Αυριο βγαινω με το αυτοκινητο να δουμε.

Αν κανω phone format (*#7370#) τι θα χασω?Το επαναφερω στις αρχικες ρυθμισεις ή διαγραφονται και αρχεία?

Παιδια...εχω 2 αποριες...!

1ον γινεται να και το bluetooth(nokia) και το κινητο μου με τον ιδιο φορτιστη...?

Διαβασα τις οδηγιες και ειδα οτι δεν υπαρχει συμβατοτητα.Τα βίσματα είναι ίδια αλλά δεν θα τολμησω να το φορτισω.Αν το επιχειρήσεις εσύ , στειλε τα αποτελεσματα να ξερουμε..

Του περασα και το Garmin, αν και εγραψε application not supported ξεκινησε κανονικα.Αυριο βγαινω με το αυτοκινητο να δουμε.

Αν κανω phone format (*#7370#) τι θα χασω?Το επαναφερω στις αρχικες ρυθμισεις ή διαγραφονται και αρχεία?

Με αυτό το φορμάτ θα χάσεις τα πάντα. Θα μείνουν όμως τα αρχεία ή ό,τι έχεις αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης αλλά επειδή τα προγράμματα εγκαθιστούν και στο κινητό κάποια αρχειάκια, δε θα λειτουργούν και θα πρέπει να τα επανεγκαταστήσεις.

Μιας και φαίνεσαι νέος στο άθλημα, θα σου φανεί χρήσιμο αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

λοιπόν ακούστε τι έπαθε φίλος.. το πέρνει με courier από cosmote το παραλαμβάνει Δευτέρα (του λένε οτι έχει 1 εβδομάδα καιρό να το δοκιμάσει και σε περίπτωση προβλήματος το επιστρέφει στην cosmote)..όλα καλά.. εμφανίζει το πρόβλημα με το ακουστικό.. πέρνει πρωί πρωί σήμερα να τους πεί πως να το πάει σήμερα και τι του λένε!!!!!

"το κινητο έχει τιμολογηθεί από εμάς 4 μέρες πριν το παραλάβετε εσείς!! από τότε ξεκινάνε οι 7 ημέρες!!! να το πάτε στη Nokia!!!!! (είχε δηλαδή 2 μέρες δοκιμής!!!)

είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..λες και αυτός επέλεξε πότε θα του έρθει και με πια εταιρία courier!

προσοχή στην cosmote..

Το πλαίσιο πάντως μου έχει αλλάξει 2 φορές κινητο στο παρελθόν..εντός των 10 ημερών που δίνει..

Ναι soz αυτο εννοουσα...να τα φορτιζω με τον ιδιο φορτιστη....!Εγω εχω το 5800 και ενα bh-103...!Ομως δεν ξερω πως να παταω το κουμπακι οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω και να κανω φωνητικη κληση:blink::blink::blink:...!

Όσο για τις φωνητικές εντολές/ κλήσεις πρέπει πρώτα να τις ενεργοποιήσεις στη συσκευή.

Πας ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Φωνητικές Εντολές.

Το πηρα και γω χθες με επιδοτηση που ειχα.

Μεχρι στιγμης το τηλεφωνο τα σπαει.

Απλα ηθελα να ρωτησω

- πως 8α περασω επαφες κτλπ απο το προηγουμενο μου κινητο το κ770i στο 5880?

-οταν κανεις εγκατασταση ενα application πως το αφαιρεις μετά?

Thanx

Μπορείς να μεταφέρεις τις επαφές και με το bluetooth αν δε μπορείς να το κάνεις με υπολογιστή. Το δοκίμασα με w810i.

Απλά πρέπει να της κάνεις μία-μία.

Ναι soz αυτο εννοουσα...να τα φορτιζω με τον ιδιο φορτιστη....!Εγω εχω το 5800 και ενα bh-103...!Ομως δεν ξερω πως να παταω το κουμπακι οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω και να κανω φωνητικη κληση:blink::blink::blink:...!

Πατάς το κουμπάκι παρατεταμένα για 2-3 δευτερόλεπτα και ανοίγει η φωνητική λειτουργία

Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε Static IP στο Wireless του κινητού; Το λέω αυτό καθώς στο σπίτι μου έχω απενεργοποιήσει το DHCP και δε βρήκα πουθενά στο κινητό να του βάζουμε IP, Gateway και DNS.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ενεργοποιήσω το DHCP στο router μου πάλι;

Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε Static IP στο Wireless του κινητού; Το λέω αυτό καθώς στο σπίτι μου έχω απενεργοποιήσει το DHCP και δε βρήκα πουθενά στο κινητό να του βάζουμε IP, Gateway και DNS.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ενεργοποιήσω το DHCP στο router μου πάλι;

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Internet, βρίσκεις το σημείο πρόσβασης του router σου, το επιλέγεις ώστε να μπεις στις επιλογές του και πατάς Επιλογές > Προχωρημένες ρυθμίσεις.

Εκεί θα βρεις αυτό που θέλεις.

--------------------------------------------------------

deakis & Nomader

Τα μηνύματα σας μεταφέρθηκαν στο θέμα των Αξεσουάρ.

Αν θέλετε συνεχίστε εκεί.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί > Internet, βρίσκεις το σημείο πρόσβασης του router σου, το επιλέγεις ώστε να μπεις στις επιλογές του και πατάς Επιλογές > Προχωρημένες ρυθμίσεις.

Εκεί θα βρεις αυτό που θέλεις.

--------------------------------------------------------

deakis & Nomader

Τα μηνύματα σας μεταφέρθηκαν στο θέμα των Αξεσουάρ.

Αν θέλετε συνεχίστε εκεί.

Ευχαριστώ, πρόβλημα λύθηκε :D

Πατάς το κουμπάκι παρατεταμένα για 2-3 δευτερόλεπτα και ανοίγει η φωνητική λειτουργία

Ok...το καταφερα thx...!:):):)

Oσο για αυτο με τουσ φορτιστες δεν ισχυει?δεν μπορω να χρησιμοποιω τον ιδιο και για το κινητο και για το bh?

Διάβασες τη συζήτηση που είχαν τα παιδιά;

Αν όχι, δες τη εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μολις μου εκανε το γνωστο με το κουμπακι της καμερας και την vodafone...παρατηρησα οτι μου το εκανε την στιγμη που εγκατεστησα τον Y-browser..(εκτος απο την καμερα, οταν πηγα να πατησω το κοκκινο κουμπακι για να κλεισω μενου/εφαρμογη δεν επιανε..)

Ελπιζω να ειναι και το μοναδικο προβλημα που θα εχω γιατι αυτες τις μερες που το εχω σκισει δεν εχει παθει τιποτα (οκ δ μετραει το ενα hard format αφου τοτε πραγματικα το πεθανα!:rolleyes:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ VODAFONE ΣΕ COSMOTE) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ (ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ....) ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)

ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ:

1) ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΙΣΜΗ. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΧΘΕΣ, ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΣΚΟΝΗ, ΧΑΛΑΕΙ.... ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ (ΕΝΑ ΕΡΙΚΣΟΝ) ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ..... ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΙΣΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ.... (ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ....)

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΩΣΤΑ;;;;;

2)ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ (ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΜΗΣ....) ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΝΟΚΙΑ ΣΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ....;;;;; ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΕ ΝΗΣΙ ΔΛΔ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....;;;; ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΑΘΗΝΑ;;;; ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜ.ΩΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΑΣ.

3)ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΡΤΩΜΑ ΧΑΡΤΩΝ.

ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ..... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ....

4)ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ.....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΚ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;;;; ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Ο ΒΛΑΧΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ (ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΑΝ ΕΚΦΡΑΣΗ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ:

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ:

ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ Ή ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ (ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΜΟΝΤΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ....):

ΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟ...... ΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ...... ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ...... ΣΤΕΙΛΤΟ ΕΚΕΙ....... ΜΠΕΣ ΕΚΕΙ...... ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΥΤΟ...... ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ........ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ........

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ:

ΗΗΗΗΗΜΑΡΤΟΝ...........

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΘΕΛΩ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΙΣΩΣ. ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ. GPS NA BΡΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΟ Ή ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΜΟΝΟΣ ΤΟ SMS.

ΑΥΤΑ.......

Υ.Γ. ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΗ. ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....

Να ρωτήσω. Αυτό με την σχισμή αντιμετωπίζετε? Μου άλλαξαν το ακουστικό και ενώ πριν το κινητό είχε μια μικρή σχισμή πάνω δεξιά τώρα μετά το service είναι ανοιχτό σε δύο του σημεία. Να τους το πάω πίσω να το φτιάξουν η άδικα ο κόπος?

3)ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΡΤΩΜΑ ΧΑΡΤΩΝ.

ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ..... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ....

4)ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ.....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΚ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;;;; ΚΑΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Ο ΒΛΑΧΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ (ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΑΝ ΕΚΦΡΑΣΗ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

Αυτα δεν υπαρχουν. Το Garmin μεχρι την 5.30 κολλουσε αλλα αυτο φυσικα δεν ειναι προβλημα του κινητου. Η 5.40 δεν κολλαει. Το ρολοι που χανει το εχει αναφερει ενας και μονο φιλος και μου φαινεται κουφο...

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

hellhamster καλως ηρθες σε αυτο το forum.Καλο ειναι να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις.Οσο για αυτα που εγραψες δεν μπορω να πω,ενα μεγαλο δικαιο το εχεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

εκτος απο το πρωτο ολα τα αλλα δεν ειναι κανονας εμενα πχ ουτε ακουστικο αλλαξα ουτε το ρολοι χανει. η σχισμη διστυχως ναι υπαρχει και δεν ειναι θεμα χρωματος και δεν υπαρχει συσκευη που να μην την εχει

hellhamster καλως ηρθες σε αυτο το forum.Καλο ειναι να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις.Οσο για αυτα που εγραψες δεν μπορω να πω,ενα μεγαλο δικαιο το εχεις.

Συγγνωμη για τα κεφαλαια. Βαριεμαι να βαζω τονους γι' αυτο εγραψα ετσι.

Ειχα στο μυαλο μου την υπογραφη σου οταν τα εγραφα αυτα γι'αυτο και ειχε τετοιο υφος το ποστ μου. Δεν ειμαστε τρομερα εξελιγμενοι στο συνολο οι Ελληνες στην ψηφιακη τεχνολογια αλλα οχι και να μας παιρνουν και για ηλίθιους. Ενταξει ειναι η φθηνη λυση για εμας που δεν σηκωνει η τσεπη μας το iphone της apple, αλλα παλι τα 350 περιπου ευρω δεν ειναι λιγα. Ειναι μισο μηνιατικο του μεσου Ελληνα εργαζομενου της ηλικιας μου (25). Απο τι στιγμη που πηρα την αποφαση να τα θυσιασω δωστε μου κατι που να ειναι ανταξιο των χρηματων αυτων. Αν δεν ειναι ανταξιο κρατηστε το στις αποθηκες τησ Φινλανδιας και οταν βγαλτε το τελειοποιημενο βαλτε τιμη 400 ευρω. Αλλα μη μας κοροιδεουν.... Απλα!!!!

ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ VODAFONE ΣΕ COSMOTE) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ (ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ....) ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)

ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ:

1) ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΧΙΣΜΗ. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΧΘΕΣ, ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΣΚΟΝΗ, ΧΑΛΑΕΙ.... ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ (ΕΝΑ ΕΡΙΚΣΟΝ) ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ..... ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΙΣΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ.... (ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ....)

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΩΣΤΑ;;;;;

Αυτό θα το δούμε μετά απο μακροχρόνια χρήση αν θα πάρει και πόσο.... Όλα έχουνε την σχισμή, άλλα πολύ άλλα λίγο

Συγγνωμη για τα κεφαλαια. Βαριεμαι να βαζω τονους γι' αυτο εγραψα ετσι.

Ειχα στο μυαλο μου την υπογραφη σου οταν τα εγραφα αυτα γι'αυτο και ειχε τετοιο υφος το ποστ μου. Δεν ειμαστε τρομερα εξελιγμενοι στο συνολο οι Ελληνες στην ψηφιακη τεχνολογια αλλα οχι και να μας παιρνουν και για ηλίθιους. Ενταξει ειναι η φθηνη λυση για εμας που δεν σηκωνει η τσεπη μας το iphone της apple, αλλα παλι τα 350 περιπου ευρω δεν ειναι λιγα. Ειναι μισο μηνιατικο του μεσου Ελληνα εργαζομενου της ηλικιας μου (25). Απο τι στιγμη που πηρα την αποφαση να τα θυσιασω δωστε μου κατι που να ειναι ανταξιο των χρηματων αυτων. Αν δεν ειναι ανταξιο κρατηστε το στις αποθηκες τησ Φινλανδιας και οταν βγαλτε το τελειοποιημενο βαλτε τιμη 400 ευρω. Αλλα μη μας κοροιδεουν.... Απλα!!!!

Τίποτα δεν είναι τέλειο.... Όλα έχουν μια Α φθορά και κάποιο Β ελάττωμα...μην ψάχνεις το τέλειο...ιδικά σε αυτά τα λεφτά,να μου έλεγες για 700 και 800 ευρώ να έλεγα ναι(αλλά και αυτά θα έχουν σίγουρα κάτι Α και Β)... Δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο... το δίκιο είναι με το μέρος σου,άλλα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

P.S Καλοσήρθες στα forums

Και για μένα το κινητό σαν στήσιμο είναι σκέτη απαγοήτευση. Ηταν το πρώτο μου κινητό Nokia και έχω απαγοητευτεί με τη ποιότητα κατασκευής του. Το δέσιμο του είναι για κλάματα με σχισμές. Αυτό το πράγμα δεν το εχώ ξανασυναντίσει ποτέ και νομίζω είναι απαράδεκτο.

Μετά η ποιότητα του ακουστικού είναι και αυτή για τα πανηγύρια. Αν και το πήγα στο server και μου άλλαξαν το ακουστικό με το καινούργιο και καλά βελτιωμένο.

Και σε αυτό όμως όταν το έχω στην μεγαλύτερη ένταση ακούγετε ένα ενοχλητικό τριξιματάκι. Μάλλον και αυτό είναι κάτι που δεν διορθόνετε.

Πάντως έχει και μερικά θετικά που σώνουν κάπως την κατάσταση. Ενα από αυτά είναι η πανέμορφη οθόνη του. Το άλλο θεςτικό είναι το symbian os που κουβαλάει και η επεκτάσεις που πέρνει. Αυτά από μένα για το κινητό...

... Αν δεν ειναι ανταξιο κρατηστε το στις αποθηκες τησ Φινλανδιας και οταν βγαλτε το τελειοποιημενο βαλτε τιμη 400 ευρω. Αλλα μη μας κοροιδεουν.... Απλα!!!!

Θα συμφωνήσω φίλε μου σε αυτό που λες 1000000%!!! Βασικά όλες οι εταιρίες έτσι είναι, άσχετα με το αν η συσκευή αφορά τηλέφωνο ή ψυγείο. Καμία εταιρία στον κόσμο δεν θέλει να αφοράσεις κάτι και να το κρατήσεις 10 χρόνια. Την έβαλες μέσα. Οπότε αυτό που κάνουν οι "μάγκες"¨είναι να σου παρουσιάζουν συνέχεια νέα προϊόντα, να τρως τον ΠΑΠΑ της νέας τεχνολογικής εξέλιξης ντεμέκ και του super duper κινητού πχ και να αλλάζεις κάθε χρόνο αίντε βαριά βαριά κάθε δύο χρόνια συσκευή. Μέσα σε όλα αυτά σε κάνουν και τεχνολογικό "θύμα" τους μιας και τα νέα προϊόντα τους τα πλασάρουν για δοκιμές σε μας αντί να τα κάνουν οι ίδιοι και να τα βγάλουν όπως πρέπει στο αγοραστικό κοινό. Και μόλις ξεκινήσει το κράξιμο ξεκινάνε και οι "νέες αναβαθμίσεις".

Ουφ! Τα είπα και ξεθύμανα!!! :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...