Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά SOS.

Έκανα το λάθος (νέοπας γαρ) να κατεβάσω και να φορτώσω τους χάρτες του Ν95.

ΟΚ χαμός.Ετοιμάζομαι να κάνω hard format.

Τι θα πρέπει να φορτώσω μετά.Ποιά αρχεία-εφαρμογές θα χαθούν από τις αρχικές ρυθμίσεις που υπήρχαν από την μαμά ΝΟΚΙΑ και πως θα τις επαναφέρω.έτοιμος είμαι για το ΟΚ και περιμένω οδηγίες από εσάς

me paan71

Θα τα χάσεις όλα.

Πριν πάρε back up μόνο τις επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο.

Όλα τα άλλα θα επανέρθουν στην αρχική τους κατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έχω το εξής πρόβλημα...όταν ακούω μουσική, είτε από τα ακουστικά είτε όχι, πριν αρχίσει ένα κομμάτι ακούγεται για κλάσμα του δευτερολέπτου το προηγούμενο..συμβαίνει και σε άλλον αυτό; Μήπως έχει να κάνει το ότι έχω κρατήσει την μαμίσια κάρτα μνήμης;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω πάρει backup αρχεία μηνύματ επαφές.

Τους original χάρτες (αυτούς που είχε αρχικά) που θα τους βρώ.

Μήπως πρέπει να σβήσω τα αρχεία από την κάρτα μνήμης?

me paan71

ακου.εαν δεν το αλλαξεις,σε καθε αναβαθμιση θα χανονται τα ελληνικα,και θα δινεις 15 ευρω για να περνας τα ελληνικα.κανε καταγγελια στο συνηγορο του πολιτη.μην το αφηνεις ετσι.το τηλεφωνο αυτο δεν εχει περασμενα τα ελληνικα απο την αρχη,αλλα εκ των υστερων.για αυτο χανονται.

Ποιος σου είπε πως πρέπει να δίνεις κάθε φορά 15€...;

Πληρώνεις μόνο την πρώτη φορά. Μετέπιπτα έχεις εγγύηση και στο software.

Απλά δεν κάνεις αναβάθμιση μέσω του NSU διότι θα τα χάσεις και πάλι.

Έχω πάρει backup αρχεία μηνύματ επαφές.

Τους original χάρτες (αυτούς που είχε αρχικά) που θα τους βρώ.

Μήπως πρέπει να σβήσω τα αρχεία από την κάρτα μνήμης?

Το original πρόγραμμα Χάρτες είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό οπότε όπως καταβαίνεις θα επαναφερθεί.

Όχι, δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτα από τη κάρτα μνήμης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Θα τα χάσεις όλα.

Πριν πάρε back up μόνο τις επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο.

Όλα τα άλλα θα επανέρθουν στην αρχική τους κατάσταση.

Το original πρόγραμμα Χάρτες είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό οπότε όπως καταβαίνεις θα επαναφερθεί.

Του "ρίχνω" και ενημερώνω

me paan71

Ποιος σου είπε πως πρέπει να δίνεις κάθε φορά 15€...;

Πληρώνεις μόνο την πρώτη φορά. Μετέπιπτα έχεις εγγύηση και στο software.

Απλά δεν κάνεις αναβάθμιση μέσω του NSU διότι θα τα χάσεις και

εσυ θα το αποδεχοσουν αυτο αν το παθαινες?

Εγώ θα άλλαζα το product code και να έκανα αναβάθμιση και θα επανέφερα το αρχικό και πάλι.

Οπότε δεν θα έχανα την εγγύηση και συνάμα θα είχα εγγύηση στο software.

παντως εμενα ακομα να μου απαντησει το πλαισιο για την αλλαγη.εξαλλου αυριο θα εχω και το επισημο εγγραφο της alphacopy.οσο δεν μιλαμε φιλε και δεν αντιδρουμε,αυτα θα μας κανουν.ειναι ευκολο να δωσω 15 ευρω και να περασω τα ελληνικα.δεν θα το κανω.θα το παλεψω και οπου φτασω.με αποδειχτηκα στοιχεια δεν φοβαμε κανενα νομικο τμημα του πλαισιου.

+1 Μπράβο συμφωνω απόλυτα μαζί σου.

Επειδή δεν βλέπω άλλη λύση, αν μπορείς επισκέψου ένα Nokia Shop και ζήτα τους να σου περάσουν την έκδοση λογισμικού με την ελληνική γλώσσα.

Βέβαια μπορείς να αλλάξεις το product code της συσκευής σου, αλλά θα χάσεις την εγγύηση.

Απλά για το αγγλικό product code δεν είναι διαθέσιμη η έκδοση 20. Το λόγο δεν τον ξέρω.

Μετά θα πηγαίνεις σε Nokia Shop και θα σου περνάνε την αναβάθμιση εντελώς δωρεάν!

Δεν τις χάνεις αν κάνεις αναβάθμιση.

Επίσης μπορείς να τις περάσεις και στη κάρτα μνήμης.

Ευχαριστω πολυ,μαλλον οταν παω ελλαδα θα το κανω γιατι εδω νοκια σοπ δεν βρισκεις ευκολα...το product code τι ακριβως ειναι?

Αμα κανω στην ελλαδα το update και μου περασουν ελληνικα μετα τις επομενες αναβαθμισεις θα μπορω να τις κανω μονη μου?

Εγώ θα άλλαζα το product code και να έκανα αναβάθμιση και θα επανέφερα το αρχικό και πάλι.

Οπότε δεν θα έχανα την εγγύηση και συνάμα θα είχα εγγύηση στο software.

φιλε ξερεις κατι?μιλησα με την alphacopy.δεν αναγνωριζει το produkt code.αναγνωριζει μονο το ΙΜΕΙ.και εμενα αυτο μου ζητησαν.με αυτο μου ειπαν οτι δεν το αναγνωριζει η alphacopy ελλαδος.

Ευχαριστω πολυ,μαλλον οταν παω ελλαδα θα το κανω γιατι εδω νοκια σοπ δεν βρισκεις ευκολα...το product code τι ακριβως ειναι?

Αμα κανω στην ελλαδα το update και μου περασουν ελληνικα μετα τις επομενες αναβαθμισεις θα μπορω να τις κανω μονη μου?

Όχι δεν θα μπορείς. Θα πας μια φορά σε nokia shop θα πληρώσεις 15€ μόνο την πρώτη φορά, θα σου περάσουν τα ελληνικά κ την τελευταία αναβάθμιση και για τις επόμενες αναβαθμίσεις θα πηγαίνεις σε nokia shop να στις περνάνε δωρεάν. Αν τις κάνεις μόνη σου τις αναβαθμίσεις θα χάσεις τα ελληνικά και μετά θα πληρώνεις ξανά 15€.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

φιλε ξερεις κατι?μιλησα με την alphacopy.δεν αναγνωριζει το produkt code.αναγνωριζει μονο το ΙΜΕΙ.και εμενα αυτο μου ζητησαν.με αυτο μου ειπαν οτι δεν το αναγνωριζει η alphacopy ελλαδος.

Ναι;

Τότε άλλαξαν τα δεδομένα.

Σε αυτή τη περίπτωση, απλά πληρώνεις την πρώτη φορά τα 15€ και μετά απλά φροντίζεις να πηγαίνεις για αναβάθμιση μόνο σε Nokia Shop.

Χρειάζονται πιστοποιητικό αλλά αν δεις στο αντίστοιχο θέμα το δεύτερο ποστ μέσα σε δυο λεπτά έχεις τελειώσει. Το sar είναι 0.99

Φίλε εννοείς αυτο (δεύτερο post)---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

Χρειάζεται πιστοποιητικό για κάθε εφαρμογή ή μονο την πρώτη φορά που το κάνεις...???

Γενικά υπάρχουν άλλα προβληματα σταθερότητασ και αξιοπιστίας της 5th edition που φοράει...?

Είναι γρήγορο...???

Ναι;

Τότε άλλαξαν τα δεδομένα.

Σε αυτή τη περίπτωση, απλά πληρώνεις την πρώτη φορά τα 15€ και μετά απλά φροντίζεις να πηγαίνεις για αναβάθμιση μόνο σε Nokia Shop.

το ξερω.αλλα αυτο σημαινει παραπλανητικη πωληση απο τα διαφορα καταστηματα.τουλαχιστον εγω θα το συνεχισω το θεμα και θα προβω σε καταγγελια του καταστηματος για παραπλανητικη πωληση.ας πληρωσει το καταστημα στη νοικια,να αλλαξουν ολο το software.ας προσεχαν.στο βωμο του ευκολου χρηματος δεν τα ισοπεδωνουμε ολα.

το ξερω.αλλα αυτο σημαινει παραπλανητικη πωληση απο τα διαφορα καταστηματα.τουλαχιστον εγω θα το συνεχισω το θεμα και θα προβω σε καταγγελια του καταστηματος για παραπλανητικη πωληση.ας πληρωσει το καταστημα στη νοικια,να αλλαξουν ολο το software.ας προσεχαν.στο βωμο του ευκολου χρηματος δεν τα ισοπεδωνουμε ολα.

Και καλά θα κάνεις. Τουλάχιστον ας σου έλεγαν πριν το αγοράσεις ότι δεν είναι ελληνικό.

مفاجأة

Μπορεις να ελεγξεις το product code τις συσκευης. Εαν ανοιξεις το κουτι μπροστα τους κατω απο την μπαταρια εχει ενα αριθμο που γραφει code εαν ειναι ελληνικο θα πρεπει να γραφει για το κοκκινο 0559299: Balkans RED και το μπλε 0559395: Balkans BLUE
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Πίσω από εκεί που κάθεται η μπαταρία (πάνω στο κινητό) θα έχει τους ακόλουθους κωδικούς:

0559299: ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ

0559395: ΓΙΑ ΜΠΛΕ

Edit: Με πρόλαβες gianpithio! :S

πριν λίγο είχα το πρώτο γερό κόλλημα. Για πλοήγηση στο διαδίκτυο χρησιμοποιώ τον opera mini, αρκετές φορές κρασάρει ξαφνικά αλλά σήμερα μου έκλεισε το κινητό και δεν άνοιγε καθόλου. όταν πατούσα το Power έκανε μια δόνηση αλλά μέχρι εκεί. τελικά έβγαλα τη μπαταρία και όλα καλά.
Trust no one!

Φίλε εννοείς αυτο (δεύτερο post)---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227176

Χρειάζεται πιστοποιητικό για κάθε εφαρμογή ή μονο την πρώτη φορά που το κάνεις...???

Γενικά υπάρχουν άλλα προβληματα σταθερότητασ και αξιοπιστίας της 5th edition που φοράει...?

Είναι γρήγορο...???

Πιστοποιητικό βγάζεις για μια φορά, και υπογράφεις με αυτό όλες τις εφαρμογές σου (όσες χρειάζεται δηλαδή).

και με το hardware τι παιζει ? για την εγγυηση τελικα ?

Αν συσκευή προέρχεται από χώρα της ΕΕ, έχεις εγγύηση στο hardware, αλλά όχι στο software. Αν κάνεις μια φορά αναβάθμιση σε Nokia Shop ώστε να σου περάσουν το ελληνικό λογισμικό, αυτομάτως έχεις εγγύηση και στο software.

Αν προέρχεται από χώρα εκτός της EE, δεν έχεις εγγύηση σε κανένα από τα δύο.

kserei kaneis an to efere to i cosmote? to oteshop to deixnei to e-cosnote to exei alla grafei mi diathesimo!!!

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greenglish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...