Jump to content

panpara6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    196
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panpara6

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

panpara6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπόν τα εικονιδια που έχω εγω μετα την αναβαθμιση στην 40, είναι Ημερολόγιο, Επαφές, Μητρώο, Διαδίκτυο, Μηνυματα, Έκθεση, Μουσική, Χάρτες, Ρυθμίσεις, Βοήθεια, Εφαρμογές. Προφανώς κάποιο έχει φύγει..σε εσας δεν έχει μια κενή θέση; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  2. Εννοώ ότι όταν βρίσκομαι στο κεντρικό μενού, έχω έντεκα εικονίδια και όχι δώδεκα όπως είχα πριν..το τελευταίο είναι το Εφαρμογες.
  3. Με την v. 40, έχει χαθεί απο το κεντρικό μενού ένα εικονίδιο..τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό;..Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κάπου ασφαλή θέματα για το κινητό χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.
  4. Χα χα..σε παρέπεμψα σε οδηγιες που είχες γράψει εσυ;...άρα με τη σειρά μου να σε ευχαριστησω κι εγω γιατι είναι πολύ απλές και χρηστικότατες...με βοήθησαν να ξαναπεράσω τα ελληνικά και όλα καλά.
  5. Και στην σελίδα 93 υπάρχουν βήμα βήμα οι οδηγίες για το πως θα το περάσεις.
  6. Άν ψάξεις λιγο σε προηγούμενες σελίδες, υπάρχει ένα link για το ελληνικό firmware
  7. Εγω παντως ξαναπέρασα τα ελληνικά γιατι με το νεο firmware εκτος απο την αλλαγή των εικονιδίων στο μενου και το browser scrolling δεν ειδα καμια ουσιαστική διαφορά στην πράξη. Το κινητό απο μόνο του δεν μου δημιούργησε ποτε κανένα πρόβλημα με το ελληνικό firmware που είχε. Επειδή στέλνω πολλά μηνύματα ήταν ενοχλητικά στους παραλήπτες των μηνυμάτων μου τα greeklish έτσι κι αλλιώς.
  8. Όλα καλα, ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
  9. Καλημέρα σε όλους..πέρασα την ελληνική rom 2.02 και δεν εμφανίζονται τα κομμάτια στη μουσική βιβλιοθήκη, ενώ υπάρχουν μέσα στο κινητό στον Φάκελο sounds-Digital-Music. Πως να τα εμφανίσω και στο κινητό και να τα παίζω;
  10. 'Εκανα κι εγω τη νέα αναβάθμιση..συγχαρητήρια στην μαμα Νόκια, το κινητό είναι σαφως πολύ πιο γρήγορο, η αποκριση οθόνης πολύ καλύτερη το kinetic scrolling δεν το δοκίμασα ακόμα να υποθέσω ότι αφορά μόνο στην πλοήγηση στο Ίντερνετ; πολύ καλή η νέα οθόνη με τις έξι επαφές, η γραμμή φίλε υπάρχει και σε μένα, νομίζω ότι η ένταση στη μουσική είναι αναβάθμισμένη, ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και η ποιότητα φωτογραφίας, επιτέλους τα χρώματα μοιάζουν πιο ζωντανα και το κόκκινο κόκκινο όχι πορτοκαλί...η κάτι άλλο..πιο καθαρές φωτό ναι...τώρα στο κεντρικό μενού απουσιάζει ένα εικονίδιο..εκει τι κάνουμε τι μπορούμε να βάλουμε;
  11. Ευχαριστώ πολύ, ήταν πολύ απλό...τι θα κάναμε χωρίς τις πολύτιμες συμβουλές σας παιδιά δεν ξέρω!..
  12. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Δεν είμαι και τόσο εξεικοιωμένος με το θέμα.
  13. Συγνώμη αλλα δεν κατάλαβα που θα κάνω την δημιουργία φακέλου;
  14. Πέρασα την Ελληνική αναβάθμιση HX 1.7 αλλά δεν μπορώ να βρω τα τραγούδια μου. Με την ανανέωση βιβλιοθήκης μου βρίσκει 0 κομμάτια ενώ όταν συνδέω τη συσκευή με το PC ,βλέπω ότι υπάρχουν ΟΛΑ τα τραγούδια, δεν έχει πειραχτεί τίποτα. Πως διορθώνεται αυτό;
×
×
  • Create New...