Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εγω το μόνο προβληματακι που έχω βρει ειναι όταν βάζω ταχεια κλήση και παω να την χρησιμοποιήσω μου βγάζει δεν επιτρέπεται ξέρει κάνεις τιποτα???

thnx anyway....

Occupational Therapist

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Oι συνδυασμοι των πληκτρων δεν λειτουργουν μονο οι κωδικοι.

:)

Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι απο την 20 και μετα υπαρχει δυνατοτητα να γινεται φορματ με συνδυασμο πληκτρων.Πρασινο.κοκκινο,πληκτρο καμερας.Δεν ειμαι σιγουρος ουτε θυμαμαι που το ειδα.Αν καποιος εχει σκοπο να κανει φορματ ας δοκιμασει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι απο την 20 και μετα υπαρχει δυνατοτητα να γινεται φορματ με συνδυασμο πληκτρων.Πρασινο.κοκκινο,πληκτρο καμερας.Δεν ειμαι σιγουρος ουτε θυμαμαι που το ειδα.Αν καποιος εχει σκοπο να κανει φορματ ας δοκιμασει.

Σωστα θυμασαι...ετσι γινεται

Γεια σας...παρακολουθω καιρο το τοπικ εδω και βλεπω οτι υπαρχουν παρα πολλα προβληματα με τη συσκευη και γι αυτο θελω ν κανω καποιες ερωτησεις..πρωτα απ ολα αξιζει να το παρω???δευτερον μεχρι τον απριλη που θα εχουν ερθει οι καινουριες παρτιδες θα εχουν διορθωθει τα προβληματα???και τελος αν θα εχω προβληματα απο vodafone???ευχαριστω προκαταβολικα

Γεια σας...παρακολουθω καιρο το τοπικ εδω και βλεπω οτι υπαρχουν παρα πολλα προβληματα με τη συσκευη και γι αυτο θελω ν κανω καποιες ερωτησεις..πρωτα απ ολα αξιζει να το παρω???δευτερον μεχρι τον απριλη που θα εχουν ερθει οι καινουριες παρτιδες θα εχουν διορθωθει τα προβληματα???και τελος αν θα εχω προβληματα απο vodafone???ευχαριστω προκαταβολικα

οτι αξιζει,αξιζει.το θεμα ειναι κατα ποσο θα μπορεσεις να συνηθησεις την οθονη επαφης.εμενα μου αρεσει να το δουλευω με το πενακι.σε αλλους οχι.τα προβληματα λογικο ειναι να διορθωθουν στο μελλον.περιμενε λιγο ακομα.

Για το πρωτο εφοσον λες οτι διαβαζεις το τοπικ δεν θα επρεπε να ρωτας.Εχει απαντηθει πολλες φορες.Για τα αλλα 2 για τιποτα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα φιλε μου και εγω ετσι ελεγα να περιμενω...αλλα τελικα αποφασισα να το παρω...την παρασκευη το παρειγγειλα στο Nokia Shop στην καβαλα...και το σαββατο το μεσημερι το παρελαβα...!Εγω πρωσοπικα προς το παρον δεν ειχα καποιο προβλημα(φτου φτου φτου να μην το ματιαξω)...Κατα την γνωμη μου αξιζει τερμα...!:):):):):):D:D:D

To κινητάκι μπορώ πλέον κι εγώ να δηλώσω μετά από 1,5 μήνα χρήσης ότι λέει τρελλά!!! Αρχικά δε μπορούσα να το συνηθίσω, είχα απογοητευετεί και από την απόκριση του στην αφή και έλεγα καλύτερα να παίρνα ένα Ν79 αλλά μετά από λίγες μέρες συνηθίζεται άνετα. Το εικονικό πληκτρολόγιο είναι καταπληκτικό και πλέον δε μπορώ να γράψω ούτε στο παλιά μου κινητό και έχω την εντύπωση ότι γράφω γρηγορότερα φεύγουν τα μηνύματα 4πλά και ούτε καταλαβαίνω πως. Με την αναβάθμιση στην 20 έφυγαν και τα όποια παράπονα για απόκριση την οθόνης πλέον αντιδρά αμέσως σε κάθε πίεση (iphone δεν είναι και δε θα γίνει το παραδέχομαι). Αν εξαιρεσεις τα ψιλό bugs που ακόμα συναντώ, κανά κόλλημα και καθυστερήσεις σε θέματα και οπτικά εφέ, με κάποιες εφαρμογές το κινητό αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Πλέον με καθημερινή χρήση σαν κανονικό κινητό αλλά δεκάδες sms και πολύ ομιλία και wifi βγάζει 1,5 προς 2 ημέρες. Χωρίς τρελλή χρήση ξεπερνάει τις 2,5 ημέρες.

Οσον αφορά το τρόπο χρήσης ανάλογα με την όρεξη πολλές φορές μ΄αρέσει και με βολεύει να χρησιμοποιώ το πενάκι για κάτι διαφορετικό και για να μη το γεμίζω δαχτυλιές κάτι που με εκνευρίζει απίστευτα αλλά δυστυχώς σε κάθε άγγιγμα θέλει μετά καθάρισμα με πανάκι.

Παράπονο που ανέφερε και ένας φιλος πιο πάνω είναι ότι όντως ενώ τα ηχεία του τα σπάνε με ακουστικά παίζει χαμηλά την ένταση αλλά κι αυτό το ψιλοέλυσα με ψειράκια sennheiser που έχουν και δικό τους ρυθμιστή έντασης οπότε στο mp3 είναι μια χαρά και στο ράδιο ικανοποιητικά.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Καλησπερα !!!πως καταλαβαινεις απο που ειναι το κινητο??κατω απο την μπαταρια οπως λετε εχει εναν αριθμο.ποιος ειναι εισαγωγης και ποιος οχι?? ευχαριστω!!!!

Καλησπερα !!!πως καταλαβαινεις απο που ειναι το κινητο??κατω απο την μπαταρια οπως λετε εχει εναν αριθμο.ποιος ειναι εισαγωγης και ποιος οχι?? ευχαριστω!!!!

Πρωτη σελιδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκιμασες σε αλλη θυρα?

Και στις 6 που εχω..;)

Μηπως πρεπει να εγκατασταθει καποιος επιπλεον οδηγος για το καλωδιο πχ? Εχω πραγματικα απελπιστει..

Ευχαριστω!!! αλλα το δικο μου νουμερο δεν το εχει εκει!!!!:confused::!:

τοτε παρε τη νοκια και ρωτα.η νοκια δεν αναγνωριζει αλλους κωδικους εκτος απο αυτους που προοριζονται για την ελλαδα.αν θελεις να κανεις αναβαθμιση,πηγαινε μονο σε νοκια shop καλυτερα,μην χασεις τα ελληνικα.

τοτε παρε τη νοκια και ρωτα.η νοκια δεν αναγνωριζει αλλους κωδικους εκτος απο αυτους που προοριζονται για την ελλαδα.αν θελεις να κανεις αναβαθμιση,πηγαινε μονο σε νοκια shop καλυτερα,μην χασεις τα ελληνικα.

Εκανα update περασα τη 20version ολα καλα και δεν εχασα τα ελληνικα.μαλλον την γλυτωσα εγω.εψαξα και ειδα οτι το νουμερο 0575581: 5800 UK CV R v2.

Ευχαριστω παντως για την απαντηση σου και θα κανω μια βολτα απο την nokia.

Παιδια μπορει καπιος να μου πει πως περναω χαρτες στο κινιτο??

Με το Nokia Map Loader.Υπαρχει στο cdακι που σου δωσανε.

Εκανα update περασα τη 20version ολα καλα και δεν εχασα τα ελληνικα.μαλλον την γλυτωσα εγω.εψαξα και ειδα οτι το νουμερο 0575581: 5800 UK CV R v2.

Ευχαριστω παντως για την απαντηση σου και θα κανω μια βολτα απο την nokia.

Απο υπολογιστη την εκανες η over the air;

[sIGPIC][/sIGPIC]

την παρασκευη το παρειγγειλα στο Nokia Shop στην καβαλα...

είχα απογοητευετεί και από την απόκριση του στην αφή (iphone δεν είναι και δε θα γίνει το παραδέχομαι)

Παράπονο που ανέφερε και ένας φιλος πιο πάνω είναι ότι όντως ενώ τα ηχεία του τα σπάνε με ακουστικά παίζει χαμηλά την ένταση αλλά κι αυτό το ψιλοέλυσα με ψειράκια sennheiser που έχουν και δικό τους ρυθμιστή έντασης οπότε στο mp3 είναι μια χαρά και στο ράδιο ικανοποιητικά.

-να κανουμε κανα meeting στην καβαλα "nokia 5800 owners meeting" :happy:

-η αφη του ειναι αριστη.για χρηση με τα δαχτυλα.πολλεσ ακριβοτερες συσκευες ειναι πολυ πιο χαλια.βασικα απιστευτη αφη για να μην πατας οτι να ναι αλλα αυτο που θες.

-επισης μπορειτε να περασετε καποιο προγραμμα του στυλ "batch mp3 normalizer" και να ανεβαζετε την ενταση στα Mp3 3-4db (μαθηματικα στα 3db διπλασιαζετε η ενταση) και να παρετε ακουστικα με passive h active noise cancelation

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Υπαρχουν και τα pm. Eαν θελελε να κανετε meeting στην Καβαλα μπορειτε να ανοιξετε ενα νεο θεμα στο Chat and Fun
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Συγνώμη παιδιά, θέλω να κάνω μία γρήγορη ερώτηση που σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να βρω την απάντηση.

Πέρασα τις επαφές μου απ'το προηγούμενο κινητό στο outlook και τώρα θέλω να τις βάλω στο 5800. Με το OVI suite (που είχε μέσα το miniDVD) δεν βλέπω επιλογή συγχρονισμού.

Πρέπει να κατεβάσω κάποια άλλη εφαρμογή; Αν ναι ποιά και από πού;

Μου φαίνεται περίεργο που δεν έβαλαν μια τέτοια εφαρμογή μέσα στο πακέτο της συσκευής...

Eαν κοπει το net τιποτα! Εαν κοπει το ρευμα και κλεισει το pc την ωρα που περναει την αναβαθμιση θα πρεπει να το πας για επισκευη. Υπολογισε περιπου 15 €
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εχει παρατηρήσει κανείς ότι στη αριθμομηχανη τα πλήκτρα φαίνονται κάπως θολά; Με την έκδοση 20.

Εμένα κάποια στιγμή μου κοκκινίζουν :blink:

Συγνώμη παιδιά, θέλω να κάνω μία γρήγορη ερώτηση που σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να βρω την απάντηση.

Πέρασα τις επαφές μου απ'το προηγούμενο κινητό στο outlook και τώρα θέλω να τις βάλω στο 5800. Με το OVI suite (που είχε μέσα το miniDVD) δεν βλέπω επιλογή συγχρονισμού.

Πρέπει να κατεβάσω κάποια άλλη εφαρμογή; Αν ναι ποιά και από πού;

Μου φαίνεται περίεργο που δεν έβαλαν μια τέτοια εφαρμογή μέσα στο πακέτο της συσκευής...

-εχει πανω δεξια οταν ξεκιναει ο συγχρονισμος το εικονιδιο με τα βελακια που κανουν κυκλο.οταν θα ερθει η ωρα θα σε ρωτησει αν θες να κανεις εισαγωγη τις επαφες σου κτλ κτλ.

-δεν κανει online update πρωτα κατεβαζει οτι ειναι να κατεβασει κ μετα το περναει οποτε δεν εχεις προβλημα αμα πεσει.απλως το ξανακατεβαζει

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Και στις 6 που εχω..;)

Μηπως πρεπει να εγκατασταθει καποιος επιπλεον οδηγος για το καλωδιο πχ? Εχω πραγματικα απελπιστει..

Και εγώ την ίδια ακριβως απελπισία τραβάω:(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...