Itchrist86 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Ξερει κανεις αν μπορω να αλλαξω τις προσοψεις του κινητου? Εχω την μπλε κ θελω να βαλω τη μαυρη.. Κ αν ναι, περιπου το κοστος? Ευχαριστω. Δύσκολο το βλέπω να μπορούν να αλλάξουν όλα τα κομμάτια του καλύμματος. Όπως και να 'χει, πάρε τηλέφωνο σε Nokia Shop να ρωτήσεις αν γίνεται και πόσο κοστίζει. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Δύσκολο το βλέπω να μπορούν να αλλάξουν όλα τα κομμάτια του καλύμματος. Όπως και να 'χει, πάρε τηλέφωνο σε Nokia Shop να ρωτήσεις αν γίνεται και πόσο κοστίζει. Οταν λες ολα τα κομματια εννοεις ακομα και το μπροστινο της οθονης? Περα απο το πισω μερος και το μπροστα, νομιζω πως το μεσαιο κομματι-αυτο που εχει την χρωματιστη λωριδα ειναι δυσκολο να αλλαχθει..Και εμενα με ενδιαφερει να βαλω τις προσοψεις απο το μαυρο.. [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniskaz Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Οταν λες ολα τα κομματια εννοεις ακομα και το μπροστινο της οθονης? Περα απο το πισω μερος και το μπροστα, νομιζω πως το μεσαιο κομματι-αυτο που εχει την χρωματιστη λωριδα ειναι δυσκολο να αλλαχθει..Και εμενα με ενδιαφερει να βαλω τις προσοψεις απο το μαυρο.. Παιδια σημερα ειχα πανω απο 2-3 ωρες το μαυρο ενος φιλου στα χερια μου...!και μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιασε καθολου...και εγω αρχικα νομιζα οτι θα ειναι φοβερο...αλλα τελικα το κοκκινο μου αρεσει πολυ πιο πολυ...!Αποψη μου παντα ε...!:):):D:D:):):D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά τίποτα:(:( Εντωμεταξύ όταν πατώ ένα από τα 4 κενά κουτιά (επαφών) με πάει στο μενού και αστραπιαία πάλι στην αρχική οθόνη..... Μου το έχει κάνει και εμένα. Δυστυχώς, μόνο με hard reset θα σου λυθεί το πρόβλημα. Πάρε backup της συσκευής. Να ρωτήσω και κάτι εγώ. Στον υπολογιστή μου, το router μου είναι ενσύρματο. Αν πάρω μια usb κάρτα δικτύου (δεν ξέρω αν το λέω σωστά, εννοώ το usb που παίρνεις για να μπορείς σε desktop να συνδεθείς ασύρματα με κάποιο router), θα μπορώ να έχω Ίντερνετ στο κινητό μου μέσω του υπολογιστή μου; ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Επειδή είναι το πρώτο μου symbian κινητό...Αμα θέλω να βάλω μια εφαρμογή (πχ limewire) στο κινητό μου, θα βάλω απλά το setup μέσα στην κάρτα μνήμης; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Επειδή είναι το πρώτο μου symbian κινητό...Αμα θέλω να βάλω μια εφαρμογή (πχ limewire) στο κινητό μου, θα βάλω απλά το setup μέσα στην κάρτα μνήμης; Γενικά ναι αρκεί να είναι εφαρμογή για λειτουργικό symbian.. Aλλά μιας και είναι η πρώτη σου φορά διάβασε: Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Το limewire δεν ξέρω αν υπάρχει για symbian.. http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Thanks! Άλλη μια ερώτηση...Είχα διαβάσει ότι το code του Ελληνικού κόκκινου 5800 είναι 0559299. Τώρα κοίταξα κάτω από τη μπαταρία το δικό μου και λέει 0558982. Λέτε να μην είναι ελληνικό; Επίσης έκδοση λογισμικού: V 11.0.008 (μάλλον θέλει update) Προσαρμοσμένη έκδοση: 11.0.008.blue.01 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Aλλο η ram και αλλο τα σκουπιδια που δημιουργουνται στην συσκευη μετα απο την απεγκατασταση εφαρμογων. Εαν θελεις μπορεις καθε φορα που διαγραφεις μια εφαρμογη να ψαχνεις για υπολειμματα στην συσκευη σου και να τα διαγραφεις χειροκινητα. Ενα προγραμμα για το pc που θα σε βοηθησει να βρεις που κανει εγκατασταση η καθε εφαρμογη ειναι το UnSIS. Γνωμη μου ειναι να μην ασχοληθεις καθολου και να κανεις hard format οταν αυτο χρειαζεται! Η ram δεν εχει καμια σχεση με τα σκουπιδια που δημιουργουνται με την εγκατασταση - απεγκατασταση των εφαρμογων. Εαν τρεχουν πολλες εφαρμογες τοτε καταναλωνουν περισσοτερη ram. Στις ημερες μας οι συσκευες δεν εχουν προβλημα. Παλιοτερα (6600 - 6680) η συσκευες ειχαν μικρη μνημη με αποτελεσμα να χρειαζεται να κλεισουμε καποιες διεργασιες την συσκευης με ενα task manager (Ο γνωστος appman της τοτε εποχης) για να κερδισουμε περισσοτερη μνημη και να μπορεσουμε να τρεξουμε παιχνιδια n-gage. :O Δηλαδή για μένα που μετά από κάθε επίσκεψή μου στο ιντερνέτ, βλέπω να χάνονται περίπου 2 mb, ακόμα και αφού σβήνω τα εμπιστευτικά δεδομένα ( φόρμες, cookies, κλπ) τι προτείνεις να κάνω; Με την φόρα που έχει πάρει το τηλέφωνο σε λίγο δεν θα έχω καθόλου μνήμη τηλεφώνου! Αυτό είναι και το μόνο πρόβλημα που έχω και με έχει τσαντίσει πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Το αυτόνομο τσιπ γραφικών δεν βοηθάει σε κανέναν τομέα όσον αφορά την ευχρηστία και την λειτουργικότητα της συσκευής. Θα το εκμεταλλευτείς μόνο αν παίξεις παιχνίδια ή δεις κλιπ που μπορούν να εκμεταλλευτούν την συγκεκριμένη δυνατότητα της συσκευής. Με απλά λόγια, δεν κάνει πιο γρήγορη την συσκευή. sorry ξεχασα να το συμπληρωσω:p φανταζομαι οτι αυτος ειναι και ο λογος απουσιας του N-Gage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Μου το έχει κάνει και εμένα. Δυστυχώς, μόνο με hard reset θα σου λυθεί το πρόβλημα. Πάρε backup της συσκευής. Να ρωτήσω και κάτι εγώ. Στον υπολογιστή μου, το router μου είναι ενσύρματο. Αν πάρω μια usb κάρτα δικτύου (δεν ξέρω αν το λέω σωστά, εννοώ το usb που παίρνεις για να μπορείς σε desktop να συνδεθείς ασύρματα με κάποιο router), θα μπορώ να έχω Ίντερνετ στο κινητό μου μέσω του υπολογιστή μου; Θα το δοκιμάσω κι αυτό. Ευχαριστώ φίλε:) "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Thanks! Άλλη μια ερώτηση...Είχα διαβάσει ότι το code του Ελληνικού κόκκινου 5800 είναι 0559299. Τώρα κοίταξα κάτω από τη μπαταρία το δικό μου και λέει 0558982. Λέτε να μην είναι ελληνικό; Επίσης έκδοση λογισμικού: V 11.0.008 (μάλλον θέλει update) Προσαρμοσμένη έκδοση: 11.0.008.blue.01 0558982: Euro1 RED Οι κωδικοί υπάρχουν στην πρώτη σελίδα Σπύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Να ρωτήσω και κάτι εγώ. Στον υπολογιστή μου, το router μου είναι ενσύρματο. Αν πάρω μια usb κάρτα δικτύου (δεν ξέρω αν το λέω σωστά, εννοώ το usb που παίρνεις για να μπορείς σε desktop να συνδεθείς ασύρματα με κάποιο router), θα μπορώ να έχω Ίντερνετ στο κινητό μου μέσω του υπολογιστή μου; Θα πρεπει το router σου να ειναι και ασυρματο wi fi για να δουλεψει το οποιο usb παρεις , αλλιως θα σου ειναι αχρηστο , αν το router σου δεν ειναι ασυρματο. Ιντερνετ στο κινητο χωρις χρεωση και συνδεση του κινητου ωστε να χρεωνεσαι θα εχεις μονο με wi fi router και ασυρματα και δεν θα χρειαζεται καν να εχεις ανοιχτο υπολογιστη. Μαλλον πρεπει να αγορασεις καποιο ασυρματο router wi fi. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Μου ερχεται να το σπασω!:mad: Ξερει κανενας πως γινεται να εκτυπωσεις μεσω Wi-Fi ή μεσω bluetooth? Με το που παταω εκτυπωση ψαχνει για καλωδιο USB.. ΥΓ. Με το Ν95-2 μου, παλι τα ιδια μου εκανε...αλλα το Ν95-2 ενως γνωστου, με το που παταγε εκτυπωση εβγαζε επιλογες για wifi/bluetooth! [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 12, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 sorry ξεχασα να το συμπληρωσω:p φανταζομαι οτι αυτος ειναι και ο λογος απουσιας του N-Gage Η απουσία υποστήριξης n-gage δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το hardware του 5800 αλλά οφείλεται στην απουσία πληκτρολογίου, όπως πχ το Ν97. Εξάλλου τα Ν85, Ν79 κα έχουν ακριβώς το ίδιο hardware και έχουν πλήρη υποστήριξη. Οποιαδήποτε στιγμή, μπορεί κάλλιστα να υποστηριχθεί και το 5800, αρκεί να λυθεί το θέμα του gameplay απο την οθόνη αφής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Thanks! Άλλη μια ερώτηση...Είχα διαβάσει ότι το code του Ελληνικού κόκκινου 5800 είναι 0559299. Τώρα κοίταξα κάτω από τη μπαταρία το δικό μου και λέει 0558982. Λέτε να μην είναι ελληνικό; Επίσης έκδοση λογισμικού: V 11.0.008 (μάλλον θέλει update) Προσαρμοσμένη έκδοση: 11.0.008.blue.01 Το product code είναι EURO1. Δυστυχώς εάν κάνεις αναβάθμιση με το NSU, οι γλώσσες που θα είναι διαθέσιμες μετά θα είναι οι English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese. Με λίγα λόγια, θα χάσεις τα Ελληνικά. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Το product code είναι EURO1. Δυστυχώς εάν κάνεις αναβάθμιση με το NSU, οι γλώσσες που θα είναι διαθέσιμες μετά θα είναι οι English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese. Με λίγα λόγια, θα χάσεις τα Ελληνικά. καλημερα.εχει ειπωθει χιλιαδες φορες εδω μεσα,πολλα μαγαζια φερνουν παραληλης εισαγωγης.μην τα παιρνετε αν δεν διαστευρωσετε το ΙΜΕΙ της συσκευης που αναγραφεται εξω στο κουτι,με ενα τηλεφωνημα στη alphacopy.μην σας πιανουν κοροιδα ορισμενοι επιτηδιοι.τωρα φιλε αν δεν στο αλλαξουν,καλυτερα πηγαινε σε ενα nokiashop να κανεις την αναβαθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_sigalas Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Θα πρεπει το router σου να ειναι και ασυρματο wi fi για να δουλεψει το οποιο usb παρεις , αλλιως θα σου ειναι αχρηστο , αν το router σου δεν ειναι ασυρματο. Ιντερνετ στο κινητο χωρις χρεωση και συνδεση του κινητου ωστε να χρεωνεσαι θα εχεις μονο με wi fi router και ασυρματα και δεν θα χρειαζεται καν να εχεις ανοιχτο υπολογιστη. Μαλλον πρεπει να αγορασεις καποιο ασυρματο router wi fi. Αν έχεις pc ή laptop με ασύρματο modem υπάρχει ένας "Οδηγός ασύρματης σύνδεσης στο internet μέσω ΗΥ.pdf" κάνε search μήπως τον βρεις ή αν μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ανεβάσω το pdf ώστε να το πάρεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Μπορείς να το ανεβάσεις άμα θέλεις εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_sigalas Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Μπορείς να το ανεβάσεις άμα θέλεις εδώ. Σ' ευχαριστώ πολύ το link λοιπόν για τον Οδηγό ασύρματης σύνδεσης στο internet μέσω ΗΥ είναι: http://rapid-share.gr/download.php?file=910Odhgos_asyrmaths_syndeshs_sto_internet_mesw_HY.pdf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 lol...:lol: Τον οδηγό μου εννοούσες...; Υπάρχει διαθέσιμος και στο FAQ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651207#post2651207 [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Δεν ξερω αν το παρατηρησα τωρα αλλα λογω της σχισμης η δεξια πλευρα δεν κουμπωνει και τοσο καλα εκει στα πληκτρα της εντασης δηλαδη ακομα και εκει πατιεται.Συμβαινει μονο σε μενα η ειναι γενικοτερο φαινομενο?Ξερω οτι το θεμα σχισμης εχει κουρασει(ακομα και μενα) αλλα εχω αυτην την απορια.. "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Θα πρεπει το router σου να ειναι και ασυρματο wi fi για να δουλεψει το οποιο usb παρεις , αλλιως θα σου ειναι αχρηστο , αν το router σου δεν ειναι ασυρματο. Ιντερνετ στο κινητο χωρις χρεωση και συνδεση του κινητου ωστε να χρεωνεσαι θα εχεις μονο με wi fi router και ασυρματα και δεν θα χρειαζεται καν να εχεις ανοιχτο υπολογιστη. Μαλλον πρεπει να αγορασεις καποιο ασυρματο router wi fi. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά προς το παρόν το ασύρματο router, δε μου είναι μείζονος σημασίας, οπότε δεν θα προβώ σε μία τέτοια αγορά. Για το κινητό, αν θελήσω να βρω wifi βρήσκω, αλλά στην περίπτωση που γινόταν, δε θα με ενοχλούσε καθόλου. Σ' ευχαριστώ πολύ το link λοιπόν για τον Οδηγό ασύρματης σύνδεσης στο internet μέσω ΗΥ είναι: http://rapid-share.gr/download.php?file=910Odhgos_asyrmaths_syndeshs_sto_internet_mesw_HY.pdf Σε ευχαριστώ πολύ που το ανέβασες. Το διάβασα τώρα μόλις και έχω κάποιες απορίες. Ωραία, κάνω όλες τις ρυθμίσεις. Η σύνδεση με το κινητό δεν κατάλαβα πώς γίνεται. Αν έχω φορητό, θα συνδεθεί, αφού έχει ενσωματωμένη κάρτα ασύρματου δικτύου. Αλλά στο σταθερό υπολογιστή πώς θα γίνει; ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Τελικα τι αρχεια video και ηχου υποστηριζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_O Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Μετά από την πρώτη φόρτηση, το κινητό μου αρέσει πάρα πολύ και σίγουρα για τα λεφτά του είναι κορυφαίο...Απλά η θήκη που είχε μέσα δε μου αρέσει...Το εβαλα και σφήνωσε! Επίσης μήπως ξέρετε πως αυξάνει το volume όταν ακούω ένα τραγούδι; Μόνο τον ισοσταθμηστή βρήκα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Μετά από την πρώτη φόρτηση, το κινητό μου αρέσει πάρα πολύ και σίγουρα για τα λεφτά του είναι κορυφαίο...Απλά η θήκη που είχε μέσα δε μου αρέσει...Το εβαλα και σφήνωσε! Επίσης μήπως ξέρετε πως αυξάνει το volume όταν ακούω ένα τραγούδι; Μόνο τον ισοσταθμηστή βρήκα.. Το volume αυξάνει με το πληκτρο δεξιά από την οθόνη στα πλάγια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts