Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 1

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερει κανεις τι παιζει με την εγγυηση της Νοκια αν το εχει παρει κανεις απο Αγγλια ?

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα εχουν απο Τριτη σε Πλαισιο απο οτι μου ειπαν το μεσημερι.

προσεξτε γιατι το πλαισιο δεν εχει τα προοριζομενα γιοα την ελλαδα.ειναι εισαγωγη απο αλλου.ετσι το πηρα και εγω απο εκει,εκανα την αναβαθμιση και εχασα τα ελληνικα.προσεξτε τους κωδικους.αλλιως μην κανετε μονοι σας αναβαθμισεις,πηγαινετε σε nokia shops.

προσεξτε γιατι το πλαισιο δεν εχει τα προοριζομενα γιοα την ελλαδα.ειναι εισαγωγη απο αλλου.ετσι το πηρα και εγω απο εκει,εκανα την αναβαθμιση και εχασα τα ελληνικα.προσεξτε τους κωδικους.αλλιως μην κανετε μονοι σας αναβαθμισεις,πηγαινετε σε nokia shops.

Μεχρι τωρα εχω παρει αρκετα Nokia απο Πλαισιο και ολα ηταν εισαγωγη Alphacopy

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Eβαλα το ovi και δεν μπορουσα να συνδεθω με το καλοδιο μετα το εβγαλα και εβαλα το pc suite και παλι τα ιδια εντομεταξι συνδεετε με bluetuth!

Συνδεση με τον υπολογιστη γινετε γιατι μου εμφανιζει το τηλ. στην καρτελα ο υπολογιστης μου !

Ξερει κανεις τι φταει?

Απενεργοποιησε το Bluetooth απο το τηλεφωνο για να μην κανει συνδεση. Απλο δεν ειναι?

Καλορίζικο και σου ευχομε να μην σου παρουσιάσει κανένα πρόβλημα γιατί εγώ τραβάω τα μαλλιά με αυτό το κινητό...

μαζι, και γω το ιδιο, και το πηγα σε νοκια shop τελικα για σερβις στην αλφακοπυ.

Μεχρι τωρα εχω παρει αρκετα Nokia απο Πλαισιο και ολα ηταν εισαγωγη Alphacopy

το συγκεκριμενο ομως ειναι εισαγωγη απο γερμανια.ο κωδικος ειναι 0559066.αυτο φερνει το πλαισιο.ρωτα και θα δεις.το κακο ειναι ομως οτι δεν το λενε δυστηχως.μηπως θα επρεπε μια καταγγελια?αρα αφου χανονται τα ελληνικα,καποιος αλλος τα εχει περασει.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ.υπαρχει ελλειψη και φερνουν απο παντου και οπως λαχει.ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

Μολις το ανοιξα.....Δυσχρηστο χωρις το πενακι μου φαινεται...Το πενακι που το αποθηκευουμε ρε παιδια ???? Εκει που δειχνει στις οδηγιες γρηγορης εκμαθησης δεν βλεπω κατι.

Φιλικά Γιάννης

Μολις το ανοιξα.....Δυσχρηστο χωρις το πενακι μου φαινεται...Το πενακι που το αποθηκευουμε ρε παιδια ???? Εκει που δειχνει στις οδηγιες γρηγορης εκμαθησης δεν βλεπω κατι.

στη πισω μερια του κινητου,εχει θηκη.

Καλορίζικο Γιάννη. :)

Θα το συνηθίσεις και θα δεις ότι μετά από λίγη εκμάθηση δεν θα το χρησιμοποιείς καθόλου το πενάκι.

Καλορίζικο Γιάννη. :)

Θα το συνηθίσεις και θα δεις ότι μετά από λίγη εκμάθηση δεν θα το χρησιμοποιείς καθόλου το πενάκι.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Σοβαρά μιλάς?? Έχεις μεγάλα δάκτυλα??

Πενάκι, που μάλλον δεν το είδες έχει στο πίσω μέρος του κινητού, δεξιά.

مفاجأة

στη πισω μερια του κινητου,εχει θηκη.

Η θηκη ηταν καλυμενη με αλλο πενακι εκτος αυτο της συσκευασιας και λογω...ηλικιας δεν εβλεπα την τρυπα....

Φιλικά Γιάννης

το συγκεκριμενο ομως ειναι εισαγωγη απο γερμανια.ο κωδικος ειναι 0559066.αυτο φερνει το πλαισιο.ρωτα και θα δεις.το κακο ειναι ομως οτι δεν το λενε δυστηχως.μηπως θα επρεπε μια καταγγελια?αρα αφου χανονται τα ελληνικα,καποιος αλλος τα εχει περασει.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ.υπαρχει ελλειψη και φερνουν απο παντου και οπως λαχει.ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.
γεια σε ολους , εχω το 5800 το μπλε .εδω και 2 εβδομαδες αγορασμενο απο το πλαισιο , εμενα εχει το ελληνικο product serial οπως επισης το παραγγειλαν και αλλοι 3 φιλοι μου και μεχρι προχτες που πηραν το τηλ ηταν ολα με το ιδιο produkt[για ελλαδα δηλ] και εμενα και ταλλα δεν εχουν το παραμικρο προβλημα αποτι αναφερετε παραπανω,ουτε καν το κενο που λετε οτι εχει δεν φαινετε, το ακουστικο αψογο, γενικα ως τωρα κανενα κουσουρι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος .δεν κανω update[εχει την 11008] γιατι αφου δεν εχει προβλημα .σκεφτομαι να την κρατησω αυτη την εκδοση.μεχρι να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αποκτηση κουσουρι

Eβαλα το ovi και δεν μπορουσα να συνδεθω με το καλοδιο μετα το εβγαλα και εβαλα το pc suite και παλι τα ιδια εντομεταξι συνδεετε με bluetuth!

Συνδεση με τον υπολογιστη γινετε γιατι μου εμφανιζει το τηλ. στην καρτελα ο υπολογιστης μου !

Ξερει κανεις τι φταει?

Και εγώ το ίδιο αντιμετωπίζω αλλα δυστυχως δεν φαίνεται κανείς να ξέρει τι φταίει.

Για τον παραπάνω φίλο που προσπάθησε να απαντήσει μαλλον δεν κατάλαβε καλά.

Ενοούμε ότι το τηλ. δεν το αναγνωρίζει όταν είναι συνδεδεμένο με καλώδιο .

Αν το συνδέσεις με bluetooth (όπως λέει ο valsam) είναι οκ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν εχουν όλοι bluetooth:(

ξερει κανεις τι παιζει με την εγγυηση της Νοκια αν το εχει παρει κανεις απο Αγγλια ?

Εμένα στο Carphone Warehouse, απ' όπου και το αγόρασα, μου είπαν πως δεν ισχύει η εγγύηση έξω από τη Βρετανία, λόγω της χαμηλής τιμής του (220 λίρες το πήρα). Και καλά ως αντικίνητρο για την αγορά του και εξαγωγή του σε άλλη χώρα (αν αγοράσεις από βρετανικό Nokia Shop δεν ξέρω τι παίζει). Τώρα τι να σου πω... Κανονικά άλλα λένε οι νόμοι της ΕΕ, οπότε... Εμένα δε με πολυκαίει, αφού εδώ πάνω ζω για την ώρα (και για πολλούς ακόμα μήνες εδώ θα βρίσκομαι).

There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't...

Κι εγώ παιδιά το πήρα σήμερα κ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το μόνο ελάττωμα που βρίσκω είναι η μικρή ένταση της μουσικής απ'τα ακουστικά (ψείρες).

Βάζω το volume στο τέρμα αλλά δεν ακούω αρκετά δυνατά. Είχα συνηθίσει σε υψηλότερες εντάσεις με το mp3 player.

Γενικά όλα τα κινητά υστερούν σ'αυτό το θέμα;

φίλε "μπουμανο" την πατήσαμε αλλά έμενα μου ξυνίζει η συμπεριφορά της ΝΟΚΙΑ.

Και εισαγωγή από αλλού να είναι γιατί έχει τότε ελληνικό βιαβλιαράκι οδηγιών και ελληνικά εξ αρχής??? Θέλω να πω ότι δεν νομίζω πως οι υπάλληλοι του πλαισίου ή public αντίστοιχα το σέταραν με ελληνικά έβαλαν και τις οδηγίες και μετά μας το πάσαραν!σφραγισμένο το αγαράσαμε!!!

Υπάρχει τρόπος να ξαναμπούν τα ελληνικά είτε με 15 ευρω σε νόκια σοπ, είτε με τον "παράνομο" τρόπο που ρισκάρεις έτσι να χάσεις την εγγύηση αν το καταλάβει ο τεχνικός την νοκια την οποιαδήποτε φορά που μετά θα προκύψει κάτι!Αν ψάξεις στο νετ θα τον βρεις τον τρόπο.

Το ζήτημα είναι ότι από τη στιγμή που αγοράζεις ενα προιόν της εταιρείας και έχεις εγγύηση,δεν θα έπρεπε να πληρώνεις!

Ετσι θεωρώ,χωρίς να έχω πάει ακόμη σε νόκια σοπ.

Επίσης και σε εμένα έχει την ν.11 αλλά αν δεν βάλεις την ν.20 δεν μπορείς να λειτουργήσεις την δεύτερη κάμερα (μπροστά).

Παιδιά καλορίζικο σε όλους όσους το πήραν της τελευταίες μέρες και τους εύχομαι να τους βγουν απροβλημάτιστα!:)

P.S Έχει τύχει σε κανένα να μην φορτίζει το κινητό?Όχι το συγκεκριμενο γενικά ΝΟΚΙΑ.... σας το φτιάξανε η σας δώσανε άλλο?

Παιδια μια ερωτηση για οσους εχουν το κινητο στα χερια τους...Ρε σεις ποση ωρα εκανε να φορτιση πληρως την πρωτη φορα(δεδομενου οτι το ειχατε και κλειστο κατα την διαρκεια της φορτισης)...!ε?Ευχαριστω εκ των προτερων...!:):):):)

Περίπου 1,5 ώρα κάνει κάθε φορά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

παιδια εχω ενα προβλημα εμπαινα στο youtube μεσω wifi εβλεπα βιντεο κ οταν πατουσα πισω μου εδινε επιλογη να αποθηκευσω τα βιντεο κ τωρα δεν μου το βγαζει σε κανενα γιατι??¨?

Περίπου 1,5 ώρα κάνει κάθε φορά.

1,5 ?Σιγουρα?εγω το εχω απο τις 10 και 30 και ακομα δειχνει οτι φορτιζει...δεν σταματησε να "γεμιζει" το σηματακι της μπαταριας...! :blink::blink::blink:

Κριμα και ελεγα σημερα να το περασω και την v20 να τελειωνω και με αυτο να εχω το κεφάλι μου ησυχο...!:):):)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...