Jump to content

Sony Ericsson W715

TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.Αν κατάλαβα σωστά,έχεις επιλεγμένο το προφίλ Συνάντηση.Πήγαινε στις Ρυθμίσεις,Προφίλ και επέλεξε κάποιο άλλο της αρεσκείας σου ή ρύθμισε αυτό ή το Κανονικό σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

2.Μπορείς να επιλέξεις π.χ. το Κ850.Η έκδοση είναι ίδια σε όλα τα μοντέλα.

χαχαχα..Πω ρε φίλε, σ'ευχαριστώ πολύ!!!! Νιώθω πολύ βλάκας.. Να φανταστείς ξέσκισα τα πάντα ενώ ήταν τόσο απλό.. :) Ευχαριστώ πολύ..!!

• Απαντήσεις 479
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να κάνω κι εγώ 2 ερωτησούλες εάν μπορεί κανείς να απαντήσει

1. Στο wifi δεν βρίσκει πάντα το router μου. Πατάω ενεργοποίηση και τίποτα. Άλλες φορές πάλι το εντοπίζει και δεν μπορώ να δω εάν έχω κάνει κάποια ρύθμιση και δεν παίζει.

2. Πώς μπορείς να δεις πόση ώρα μίλησες με κάποιον αριθμό? Στα νόκια χτυπάς πάνω στην κλήση που έκανες και το βλέπεις. Εδώ?

Ευχαριστώ.

Να κάνω κι εγώ 2 ερωτησούλες εάν μπορεί κανείς να απαντήσει

1. Στο wifi δεν βρίσκει πάντα το router μου. Πατάω ενεργοποίηση και τίποτα. Άλλες φορές πάλι το εντοπίζει και δεν μπορώ να δω εάν έχω κάνει κάποια ρύθμιση και δεν παίζει.

2. Πώς μπορείς να δεις πόση ώρα μίλησες με κάποιον αριθμό? Στα νόκια χτυπάς πάνω στην κλήση που έκανες και το βλέπεις. Εδώ?

Ευχαριστώ.

1η ερωτηση δεν σου απαντω γιατι δεν εχω το κινητο και δεν ξερω.αλλα για να μπεις σε ασυρματο δικτυο πρεπει να ειναι ελευθερο.

2η το κινητο δυστηχως και αυτο συμβαινει σε ολα τα κινητα της Sony ericsson δεν μπορεις να δεις ποσο εχεις μιλησει με καποιον συγκεκριμενο αριθμο,αλλα δειχνει μονο την τελυταια κληση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

να κανω και εγω μια ερωτηση για να ξεκαθαρισω κατι... με το w715 δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εκμεταλευτεις τον δεκτη gps χωρις χρεωση του ιντερνετ? σωστα? ενω με αλλα τηλεφωνα πχ nokia 6210 μπορεις να φορτωσεις προγραμμα πχ garmin και να κανεις την δουλεια σου

να κανω και εγω μια ερωτηση για να ξεκαθαρισω κατι... με το w715 δεν υπαρχει καμια περιπτωση να εκμεταλευτεις τον δεκτη gps χωρις χρεωση του ιντερνετ? σωστα? ενω με αλλα τηλεφωνα πχ nokia 6210 μπορεις να φορτωσεις προγραμμα πχ garmin και να κανεις την δουλεια σου

Για το Νοκια 6210 δεν ξερω,γιατι δεν το εχω το κινητο..ομως για να δουλεψεις το A-GPS του W715 θελεις συνδεση στο ιντερνετ αναγκαστικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το Νοκια 6210 δεν ξερω,γιατι δεν το εχω το κινητο..ομως για να δουλεψεις το A-GPS του W715 θελεις συνδεση στο ιντερνετ αναγκαστικα.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Το κοστος της χρησης σε περιπτωση πλοηγησης ποιο ειναι? σε περιπτωση που συνδεθω μεσω wifi ειναι δωρεαν?

ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Το κοστος της χρησης σε περιπτωση πλοηγησης ποιο ειναι? σε περιπτωση που συνδεθω μεσω wifi ειναι δωρεαν?

Μεσω wifi ειναι δωρεαν.τωρα αμα μπεις χυμα..θα το πληρωσεις στην κυριολεξια πολυ ακριβα.

τωρα αμα εχεις καποιο προπληρωμενο πακετο mobile internet εισαι μια χαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το skype παίζει στο W715? Ξέρει κανείς?

Αποτι θυμαμαι το συζητουσαμε σε ενα αλλο thread. Δεν νομιζω να υπαρχει ακομη καποια java εφαρμογη για skype αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος..

κάτι που το είχα διαβάσει και εδώ στην παρουσιαση του κινητού, αλλά έλεγα πόσο χάλια να είναι.....το κινητό δεν έχει εστίαση στην κάμερα, που σημαίνει πως όλες οι φωτογραφίες είναι απαράδεκτες. (καμμία σχέση με κ800 που είχα πριν, σαν vga είναι)
φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr

σωστός ο φίλος... κι εγω το πήρα γιατί σε σχέση με άλλα που είχα δει, συνδύαζε wi-fi & gps..αλλά το gps το βλέπω μόνο στο..σπίτι μου που έχω wi-fi..

μεγάλη απάτη, αν το θέλετε για gps ΜΑΚΡΥΑ!

κατα τ'άλλα είναι πολύ καλό κινητάκι [αλλά όχι και για 300ευρω που το χα πάρει, έλεος :confused:]

Έχω το Nokia 5800, στο οποίο όταν λέμε GPS εννοούμε ότι, λοκάρει δορυφόρο αμέσως χωρίς το AGPS. Επισης έχω το GARMIN εγκατεστημένο με υπεραναλυτικούς χάρτες και με φωνητική καθοδήγηση και με POI και τα πάντα, χωρίς να μπαίνω internet, με κόστος μηδέν. Μάλλον κοροιδεύουν τον κόσμο λέγοντας ότι το 715 έχει GPS.

• 3 weeks later...

καλησπέρα!!

πείρα και εγώ σήμερα το πρωί το w715, μέχρι στιγμής με έχει καλύψει αρκετά!

θέλω να μου πει αν κάποιος ξέρει, τι παίζει με τις χρεώσεις στο internet!

όσο είμαι online με wifi δεν χρεώνομαι ε? και όταν ανοίγω σελίδα (είτε με την προεπιλεγμένη εφαρμογή είτε με το opera) μπαίνω μονο με wifi κ όχι με gprs? σήμα βλέπω μονο από wifi k όχι από gprs πάντως :p

επίσης, το κινητό έχει σαν εφαρμογή το youtube, μόλις μπαίνω απ την εφαρμογή χρεώνομαι?

όταν επιλέγω να παίξει ένα video στο youtube, μου βγάζει ένα μήνυμα "σύνδεση στο διακομιστη πολυμέσων" , ξέρει κανένας τι είναι αυτό? :P (από σελίδα και όχι από εφαρμογή youtube)

κάτι τελευταίο. η οθόνη του μου φαίνεται πολύ καλή, υπάρχει περιπτώσει να παίζει ταινίες η videos σε κάποια μορφή αρχείων?

και μια σημείωση, μόλις το αγόρασα και το άνοιξα στην δουλειά μου, έπιασα σήμα 1 γραμμή, και μπήκα στο youtube, δεν μου άνοιγε κανένα video όμως, ενώ στο σπίτι μου που πιάνει full σήμα είναι όλα oκ, παίζει ρολο το σήμα η είναι κάτι άλλο?

είναι λίγο μεγάλο το post μου, αλλα προτιμώ να πάρο απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα από εσάς, παρα από την vodafone :p

με το ακόλουθο πρόγραμμα, μπόρεσα και μετέτρεψα τα video και τις ταινίες μου σε 3gp που έχουν και καλή ποιότητα στο κινητό!!

http://www.alltomobile.com/

καλημερα και χρονια πολλα!!!το κινητο ξαφνικα απο χθες βγαζει μηνυμα εκτος ληψης και δεν βρισκει σημα με τιποτα!αλλαξα sim,εβαλα την δικη του σε αλλο και δουλεψε και στο iphone και στο k810i!εκανα επενεγκατασταση λογισμικου παλι τιποτα!καμια ιδεα κανεις??????

καλημερα και χρονια πολλα!!!το κινητο ξαφνικα απο χθες βγαζει μηνυμα εκτος ληψης και δεν βρισκει σημα με τιποτα!αλλαξα sim,εβαλα την δικη του σε αλλο και δουλεψε και στο iphone και στο k810i!εκανα επενεγκατασταση λογισμικου παλι τιποτα!καμια ιδεα κανεις??????

με αποδειξη αγορας το στελνεις στην vodafone για φτιαξιμο..η για αντικατασταση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

με αποδειξη αγορας το στελνεις στην vodafone για φτιαξιμο..η για αντικατασταση.:)

αυτο εκανα τελικα και μου ειπαν το πολυ σε 10 μερες θα παρω απαντηση αν ειναι θεμα hardware αντικατασταση αλλιως θα του κανουν αναβαθμιση και θα το παρω πισω!

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

εμφανίζει πως είναι Εκτός δικτ.Πρόσβασης.

και όταν εμφανίζει κανονικά δίκτυο, σε προσπάθεια για κλήση δεν έχει τόνο και βγάζει μήνυμα: Η Κλήση Αποσυνδέθηκε...

Καλησπέρα..

Έχω κι εγώ τελικώς αυτό το κινητό και μου εμφάνισε περίπου για ένα 10λεπτο το πρόβλημα που αναφέρετε παραπάνω σχετικά με το σήμα...Ωστόσο έκλεισα το κινητό και το ξανάνοιξα και λειτουργεί οκ..ή σχεδον!Το πρόβλημα που έχω είναι οτι πλέον δεν μου εμφανίζει τις ρυθμίσεις από τα μηνύματα...Δηλαδή μέγεθος μηνύματος,αναφορά παράδοσης κλπ κλπ.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι η αναφορά παράδοσης φυσικά γι'αυτό και αύριο θα πρέπει να επισκεφτώ τη vodafone...

Βέβαια να σημειώσω πως το κινητό λειτουργεί κανονικά με τη sim της Vodafone μέσα..Αλλά ο βασικός μου αριθμός είναι Cosmote οπότε με αυτόν δουλεύω το κινητό...Θέλω να πιστεύω πως με μια αναβάθμιση θα τη γλυτώσουμε..Άιντε δούμε..

παιδια ειμαι ετοιμος να το παρω βασικα μου αρεσει η μεγαλη του οθονη. πειτε μου να το παρω η οχι?αξιζει?

τελικα το πηρα σημερα το μεσημερι.

πως βαζω αναφορα παραδοσης στα sms?

καλο μεσημερι, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε που αλλου μπορω να κανω unistall το vodafone live απο το κινητο εκτος απο το 9volto...

εκτος απο την υπερβολικη τιμη 25 ευρω καποτε που αφηνα ενα κινητο για vodafone uninstall και περιμενα 15 λεπτα τωρα μου λενε 2 ωρες...

σα να μη μας τα λενε καλα εκει περα... :mad:

τελικα το πηρα σημερα το μεσημερι.

πως βαζω αναφορα παραδοσης στα sms?

Πας μηνυματα-Ρυθμισεις-SMS-Αναφορα παραδ.

Το τσεκαρεις και εισαι ok:)

Γιάννης::google:

καλο μεσημερι, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε που αλλου μπορω να κανω unistall το vodafone live απο το κινητο εκτος απο το 9volto...

εκτος απο την υπερβολικη τιμη 25 ευρω καποτε που αφηνα ενα κινητο για vodafone uninstall και περιμενα 15 λεπτα τωρα μου λενε 2 ωρες...

σα να μη μας τα λενε καλα εκει περα... :mad:

Μια χαρα στα λενε..αυτα τα πραγματα δεν γινονται σε 15 λεπτα!!

αν δεν γουσταρεις ψαξτην απο το νετ..και ο θεος βοηθος :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W715