Jump to content

nikos751979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikos751979

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikos751979's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. call of duty black ops 3 call of duty ghosts Και τελικά τα αξέχαστα modern warfare 2 & 3 που ακόμα και σήμερα μετά απο τόσα χρόνια είναι πολύ καλύτερα από τα black ops. ολα σε Pc
  2. μακάρι να πέσει η τιμή σύντομα και όντως μια μικρότερη οθόνη με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα το κάνει ανάρπαστο.. και όχι μόνο ως δεύτερο κινητο.. :lol:
  3. Καλη σας μερα και χρονια πολλα! Ειμαι και γω κατοχος του ηρωα και θα ηθελα Να ρωτησω τα εξης: οσον αφορα τα σμς παροτι εχω τικαρει τις αναφορες εντουτοις δεν ερχονται. Επισης δε ξερω πως απενεργοποιω τη δονηση πληκτρων καθε φορα που πατιεται ενα γραμμα οταν Γραφω . Ακομα εχει πολυ αργη αποκριση οταν γραφω σμς γραφω τη μιση λεξη και ειναι ακομα στο πρωτο γραμμα. Επισης εκνευριστικη ειναι η αυτοματη συμπληρωση καθως και το γεγονός οτι δεν ανταλλασει αρχεια μεσω Bluetooth . Τελοσ πως περνας επαφες απτη σιμ στη μνημη χωρίς να στις ανακατεψει; το κινητο ειναι καινουργιο απτο πλαισιο χωρις κανενα πειραγμα η αναβαθμιση. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια η συμβουλες. Καλες γιορτες
  4. εχω περασει και απο τις 3 μεγαλες εταιρειες και τα τελευταια χρονια ειμαι στη Vodafone. να μην ειχε τοσα πολλα vodafone live κινητα... :lol:
  5. αντε με το καλο, αυριο θα ρωτησω και κανενα καταστημα Vodafone απο οτι λεει η ιστοσελιδα τους εχουν την αποκλειστικοτητα σαν εταιρεια για αυτο το μοντελο..
  6. εν αναμονη του Χ2 η τιμη του Χ1 θα εχει πτωση? γιατι απο την ιστοσελιδα του Πλαισιου ειδα οτι το Χ2 που ειναι σε λιστα αναμονης εχει 479 ευρω και το Χ1 εχει 529 !!
  7. κανενα νεο οσον αφορα διαθεσιμότητα? απο το Πλαισιο του Αλιμου μου ειπαν το περιμενουν στα μεσα του Δεκεμβρη και απο την Ερικσον που πηρα τηλ αμεσως μετα να ρωτησω, μου ειπαν οτι δε γνωριζουν.. :lol:
  8. καλημέρα σιγουρα τα backup ειναι αναγκαια αλλα οταν εχεις μια συσκευη που την λειτουργεις μεχρι τη μερα που κατι παθαινει κατι απροβληματιστα και χωρις καποιο προβλημα ξεχνιεσαι και αμελεις να κανεις το αυτονοητο τελικα οπως αποδεικνυεται.. μετα αφου γινει η ζημια τοτε το συνειδητοποιεις.. :confused:
  9. ενταξει, δεν ειμαι ουτε επικριτης του iphone ουτε ενθερμος υποστηρικτης καποιας αλλης συσκευης για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις.. μαρεσει να δοκιμαζω συσκευες και μοντελα τηλεφωνων και λογω της εργασιας μου αλλαζω τακτικα και παντα εχω 2 συσκευες το λιγοτερο... ατυχηματα συμβαινουν με τα κινητα.. αλλα δεν παρακολουθω ολες τις λεπτομερειες και ετσι δε γνωριζω τα συν η τα πλην της εκαστοτε συσκευης.. απλα μου δημιουργησε προβλημα η απωλεια τοσων δεδομενων και η μη δυνατοτητα ανακτησης τους.. better luck nex time i suppose..
  10. δεν αργει.. ελπιζω να ειναι και η τιμη του λογικη για να χτυπησει τον ανταγωνισμο..
  11. αν σκεφτεις οτι το κινητο αυτο οταν πρωτοβγηκε εκανε 800 περιπου ευρω αν θυμαμαι καλα (οντας και εγω κατοχος του) αξιζει μια επιδιορθωση σε λογικα πλαισια παντα εφοσον σε βολεψε και σου κραταει ακομα καλα!
  12. μια χαρα επαγγελματικο τηλεφωνο φαινεται και πολυ ομορφο.. τωρα οσον αφορα τους επεξεργαστες δε θα παιξουμε και call of duty στο κινητο! :lol:
  13. ενδιαφεροντα τηλεφωνα και το ασπρο στο Χ10 του ταιριαζει! ποτε θα ερθει επισημα κανενα νεο?
  14. με το HTC Hero η το Xperia 2. καλο το iphone αλλα αυτα τα itunes που θελει για να συγχρονισει ειναι αχωνευτα.. επισης το οτι δεν εχει drag n drop δυνατοτητες η να βαλεις σαν ανθρωπος κανενα τραγουδι για ηχο κλησης χωρις αλχημειες... το οτι δεν αποθηκευει στη καρτα σιμ η σε εξωτερικη μνημη τις επαφες και αμα παθει προβλημα η πλακετα τα χανεις ολα.. το ειχα για επαγγελματικο τηλεφωνο και δυστυχως μια πτωση ηταν αρκετη να παθει ζημια η πλακετα και να χασω οτι τηλεφωνα και μαιλ ειχα περασμενα.. θα μου πει καποιος.. " γιατι δε συγχρονισες με το outlook?" ε δε μπορω καθε βδομαδα να κανω update οτι επαφες εχω βαλει και οτι αλλαγες κανω... ειναι καποιες μικρες απλες λεπτομερειες που κανουν ενα κινητο λειτουργικο και χρησιμο..
×
×
  • Create New...