Jump to content

OLdy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About OLdy

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

OLdy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To μόνο - μείον του είναι ότι δεν έχει wifi! Αλλά για τα λεφτά του μιά χαρά πιστεύω είναι!
  2. Αυτό εδώ πως σας φαίνεται? Επικοινώνησα με τον κινέζο και το δίνει 70$ εκτός ebay και δώρο screen protector και με 75$ μου δίνει και μια κάρτα μνήμης 2GB! Tι λέτε? Λέω να το τσιμπήσω! Ακούω γνώμες κατόχων ή και μη κατόχων, κριτικες εμφάνισης, χαρακτηριστικών κ.ο.κ!
  3. Εγώ δυστυχώς μόλις έκλεισε ένα χρόνο και μια βδομάδα το κινητό, κάποια στιγμή, ενώ πριν έτειλα κανονικά ένα μήνυμα, έβγαλη το μήνυμα "Κανένα σήμα" εκεί που κανονικά έπρεπε να λέει cosmote! Δοκίμασα επανεκκινήσεις πολλές αλλά τίποτα! ΤΟ έστειλα λοιπόν στην Αθήνα! Είναι δύο βδομάδες απο τότε και ακόμα δεν με ενημέρωσαν! Τι λέτε υπάρχει καμιά ελπίδα για το κινητάκι μου?
  4. Μπορείς να προτείνεις κάποιο πιο καινούριο στο ίδιο style(απομίμηση SATIO) από ελληνικό κατάστημα με αντικαταβολή? Δεν θέλω ν μπλέκομαι με e-bay, paypal, credit cards και τέτοια! Οποιαδήποτε πρόταση αυπρόσδεκτη! Πάντως στο site που σκέφτομαι να το αγοράσω με διαβεβαίωσαν ότι έχει αρκετά καλή αυτονομια! Όχι ότι σε αμφισβητώ απλα αναφέρω ότι μου είπαν! Διαυκρινίζω ότι τη φωτεινότητα την ε΄χω πάντα πολύ χαμηλά σε όλα τα κινητά μου! Επίσης δεν χρησιμοποιώ bluetooth και σπάνια wifi! Mάλιστα μέσα θα έχω μόνο μια σιμ! Δεν ξέρω κατα πόσο αυτά επηρεάζουν την αυτονομία του!
  5. Γεια σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό (c5000) το οποίο είναι κινέζικο και θέλω γνώμες και απόψεις κατόχων (ή και μη κατόχων)! Βρήκα λοιπόν μία ελληνική σελίδα που το πουλάει σε καλή τιμή σε σχέση με τις υπόλοιπες και με άμεση παράδοση! Η σελίδα είναι αυτή. Επικοινώνησα μεσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους υπεύθυνους της σελίδας και μου φάνεηκε αρκετά αξιόπιστη! Να ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του κινητού (όπως αναγράφονται στη σελίδα, και όπως με διαβεβαίωασν είναι αληθή) Star C5000 Hiphone Dual SIM Card Phone με Wi-Fi, Bluetooth & JAVA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟ - MP3, MP4 Player ΔΙΠΛΗ ΣΙΜ( 2 Sim ενεργές ταυτόχρονα) Απίστευτο Design και λειτουργικό. Διαθέτει δέκτη WiF,i για ασύρματο Internet όπου και αν βρίσκεστε, δέκτη τηλεόρασης και ραδιοφώνου για να παρακολουθείτε ή ακούτε τα αγαπημένα σας προγράμματα. Ελληνικό μενού και ελληνική γραφή επαφών και μηνυμάτων!!! Πλήρη υποστήριξη ελληνικής γλώσσας. Ο ασύρματος δέκτης WiFI σας επιτρέπει να είστε πάντα Online στο Internet. Με οθόνη 3.4 Ιντσών, Bluetooth (A2DP, Μπορείτε να ακούτε ραδιόφωνο ,να βλέπετε τηλεόραση-MP4-3gp και να ακούτε μουσική μέσω του ακουστικού σας). Είναι QUAD Band (GSM 850/ 900 / 1800 / 1900 MHz). Έχει και 2 SIM οι οποίες είναι και οι δύο ενεργές για να μπορείτε να έχετε όλους τους αριθμούς σας μαζί και να μπορείτε να τους διαχειριστείτε ταυτόχρονα. Περιλαμβάνει και 2 μπαταρίες για να μπορείτε να απολαμβάνετε τηλεόραση και να επικοινωνείτε ατελείωτες ώρες. Με την δυνατότητα να μπλοκάρετε κλήσεις απο ανεπιθύμητους αριθμούς τηλεφώνων!! Διαθέσιμες γλώσσες: Ελληνικά , Αγγλικά, Ρώσικα, Γερμανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Τούρκικα κ.α. Δίκτυα: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz Διαστάσεις: 113*55*13.5mm Βάρος: 120gr Οθόνη: QVGA οθόνη αφής, 16 εκατομ. χρώματα 3.2 inch, 280×360 pixels Κάμερα: 2 κάμερες(μπροστά και πίσω) 3.1 megapixel Δόνηση: Ναι Βίντεο: 3gp, Mp4 Μνήμη: συνολικός χώρος μέχρι 8 GB (περιλαμβάνει 2 GB) Μηνύματα: SMS, MMS Δέκτης WiFi: Μεταφορά δεδομένων μέσω WiFi, καλωδίου USB και μέσω Bluetooth. Παιχνίδια: 2 ενσωματωμένα Μπαταρία: 1800 mah Χρόνος αναμονής: 190-270 ώρες Χρόνος ομιλίας: 5 ώρες - ΑΣΥΡΜΑΤΟ WiFi ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2 SIM - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (SECAM, PAL KAI NTSC) (Για Ελλάδα επιλέγουμε Europe) - MSN ONLINE MESSENGER - EMAIL ACCOUNT - OPERA WEB BROWSING - FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ XΩΡΙΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ - ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SMS - ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 3.4 ΙΝΤΣΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ Η συσκευασια περιλαμβάνει: 1 συσκευή Star Tech 5000 Hiphone 2 x μπαταρίες 1 x σετ ακουστικά 1 x καλώδιο USB 1 x microSD 2 gb bκαρτα μνήμης 1 x φορτιστή σπιτιού και δώρο φορτιστής αυτοκινήτου 1xΕγχειρίδιο χρήσης στα αγγλικά Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το κινητό και να μου προτείνετε, αν βεβαια ξέρετε κάποια ελληνική αγορα σε καλύτερη τιμή, ή πιο αξιόπιστη!
  6. Από το ηχείο. Βεβαια το πήρα το κινητό αλλά το φορτίζω ακόμα. Απλώς θελω να 3έρς αν είναι δυνατό το ηχείο.
  7. Ρε παιά απο ήχο τι λέει αυτο το κινητό? Ακούγεται δυνατά? Μονο αυτό με ενδιαφερει, ουτε ανάλυση οθόνης ουτε τίποτα αλλο, μονο να ακούγεται δυνατα
  8. http://www.wubi-installer.org Κατεβάζεις το wubi installer και κάνεισ εγκατάσταση μέσα από τα γουίντοους σαν να έκανες εγκατάσταση σε ένα απλό πρόγραμμα.
  9. Υπάρχει κάποιο αντιβιοτικό ή κάτι τέτοι εγκαυεστημένο, ή πρέπει να βάλω εγώ. Και κάτι άλλο: Παίζω το farm town στο facebook και από τα ubuntu δεν μου εμφανίζει τη γραμμή κύλισης στα εσωτερικά παράθυρα που εμφανίζει το παιχνίδι. Τί γίνεται στην περίπτωση αυτη?
  10. Θελω να μάθω τι προγράμματα υπάρχουν για τα ubuntu.Δεν με νοιαζει να κανουν κατι συγκεκριμενο. Απλώ κάποια χρησιμα προγράμματα
  11. Η αλήθεια είναι ότι το wubi installer με βοήθησε πάρα πολυ και σε συχαριστώ. Το λάθος που μου έβγαζε, το αναφέρω, παρόλο που λύθηκε, για άλλο λόγο. Τα windows έβγαζαν το εξής λάθος PYRUN.EXE. Όσο και αν σας φανεί περίεργο, την πρώτη φορά που το είδα το διάβασα σαν πιρούν. Το είπα δυνατά και μετά από λίγο βλέπω τη μάνα μου να μπαίνει στο δωμάτιο και να μου φέρνει ένα πιρούν(ι). Με άκουσε που το διάβαζα και νόμιζε ότι ζήτησα πιρόυν(ι).:lol::lol: Πέρα από την πλάκα όμως η εγκατάσταση δεν μου έφαγε ούτε μισή ώρα και το pc είναι αρκετά πιο γρήγορο στα ubuntu. Ευχαριστώ τους πάντες όλους για τη βοήθεια.
  12. Επειδή δεν θέλω να ασχοληθώ με format και partitions πώς μπορώ να τα εγκαταστήσω στα ΧΡ? Δοκίμασα να βάλω το dvd που έχω γράψει τα Ubuntu Ultimate και μου βγάζει κάτι λάθη ότι δεν βρίσκει έναν δίσκο. Τί να κάνω? Με το Knoppel γίνεται αυτό???
  13. Για δεύτερο λειτουργικό είναι μια χαρά, γιατί είναι γρήγορο, με ωραία εμφάνιση και ελαφρύ. Από ότι διάβασα, έχου βγει αρκετά προγράμματα για ubuntu. Έχουν και το Win-Doors με το οποίο τρέχουν προγράμματα των Windows (αν δεν κανω λάθος) Μπορείς να περιγράψεις αναλυτικά αν γίνεται τη διαδικασία γιατί ειμαι ολίγον τι begginer.:rolleyes:
  14. Τελικα δεν εφταιγε το DVD. Μπήκα στο ΒΙΟS και έβαλα σαν πρώτη συσκευή το DVD-RW και όχι τη δισκέτα. Δοκίμασα και τα Ultimate Edition 2.2 και είναι τέλεια. Για να τα εγκαταστήσω πρέπει να κάνω φορμάτ και να χωρίσω το σκληρό σε partitions?? Διάβασα ότι γίνεται να τα εγκαταστήσεις μέσα στα XP και μετά να επιλέγεις όταν κάνει boot το OS που θες να ξεκινήσεις. Αληθεύει αυτό???
  15. Θέλω να κατεβάσω ένα live cd των ubuntu 9.04. Κατέβασα το 1ο απο αυτο το link http://releases.ubuntu.com/jaunty/ και το έγραψα σε ένα dvd σε ταχύτητα 16χ. Το έβαλα στον drive του υπολογιστή και έκανα επανεκκίνηση, αλλά ξεκίνησε πάλι κανονικά τα XP. Μαλλον πρεπει να το ρυθμισω απο το bios να κανει boot απο το dvd, αλλα δεν ξερω πως γινεται. Μιπως φταίει που το έγραψα σε dvd και όχι σε cd??? Παρακαλώ απαντήστε όσο πιο αναλυτικά γίνεται!
×
×
  • Create New...