kotsianis7 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Για ποιον λόγο,αν δεν είχε live μενου και είχε το κλασικό των SE;Είναι ένα W705 με GPS! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotakos Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Για ποιον λόγο,αν δεν είχε live μενου και είχε το κλασικό των SE;Είναι ένα W705 με GPS! :) Άμα έχει VFL εννούσα και πιό πάνω, όχι άμα δεν έχει..:rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OLdy Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Πότε θα βγει η νέα έκδοση στο SEUS? To EMMA 3 τί είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ενδιαφερομαι να το παρω.....αλλα εχω φαει κολλημα με το w995....τι λετε να κανω; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ενδιαφερομαι να το παρω.....αλλα εχω φαει κολλημα με το w995....τι λετε να κανω; αν διαθετεις λεφτα και υπομονη!! περιμενε να παρεις το w995 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 ενδιαφερομαι να το παρω.....αλλα εχω φαει κολλημα με το w995....τι λετε να κανω; Συμφωνώ με τον RAVER!Αν έχεις υπομονή και χρήμα πάρε καλύτερα το W995!Πολύ καλό για mid-end τηλέφωνο αλλά το W995 ακόμη καλύτερο!Αν αποφασίσεις πάντως να πάρεις το W715,να ξέρεις ότι δε θα απογοητευτείς!Γρήγορο στη λειτουργία του,χωρίς κολλήματα,με εξαιρετικά καλή διάρκεια μπαταριας και σχετικά καλές δυνατότητες! Πότε θα βγει η νέα έκδοση στο SEUS? To EMMA 3 τί είναι? Η νέα έκδοση θα γίνει διαθέσιμη για την Ελλάδα αυτήν ή την άλλην εβδομάδα,γινεται testing ακόμη απ'την Vodafone για το customization VFE-LIVE_B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NewBorn Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Κατ'αρχας γεια σας πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ. Αυτη τη στιγμη ειμαι μεταξυ του w715 και του w705 απ οσο ξερω οι διαφορες περιοριζονται στο gps(+το vodafone live) και γενικα σε θεματα συνδεσιμοτητας τα οποια ουσιαστικα δεν με ενδιαφερουν. Λιγο πολυ τεινω προς το w715 μονο και μονο λογω σχεδιασμου, δηλαδη της galactic black εκδοσης. Μπορει να μου πει κανεις αν υπαρχει καποια επιπλεον μικρη ποιοτικη διαφορα απο το 705 ή ουσιαστικα στα υπολοιπα χαρακτηριστικα πλην του gps ειναι απολυτως ολοιδιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Μπορει να μου πει κανεις αν υπαρχει καποια επιπλεον μικρη ποιοτικη διαφορα απο το 705 ή ουσιαστικα στα υπολοιπα χαρακτηριστικα πλην του gps ειναι απολυτως ολοιδιο ; Απαντησες μονος σου ;) αλλα καλυτερα να παρεις το w705 γιατι με το vodafoen live θα παιδευτεις και ισως αντιμετωπισεις προβλημα με το wifi :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaveMustaine13 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Καλησπερα παιδια. Εχει εγκαταστασησει κανεις καμια χρησιμη java εφαρμογη η κανενα καλο παιχνιδακι να μας πει ?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Τελικά μπορώ να βρω χάρτες π.χ. Garmin, να τους βάλω στην καρτούλα και να χρησιμοποιπώ το GPS χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonica258 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Τελικά παιδιά υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιείς το GPS χωρίς να χρεώνεσαι ή μπα;Σκέφτομαι να το πάρω κι ένας παράγοντας η αλήθεια είναι οτι ήταν αυτός...Αξίζει τελικά ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Τελικά παιδιά υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιείς το GPS χωρίς να χρεώνεσαι ή μπα;Σκέφτομαι να το πάρω κι ένας παράγοντας η αλήθεια είναι οτι ήταν αυτός...Αξίζει τελικά ή όχι; Αμα βασικη σου επιλογη ειναι το GPS,καλυτερα να επιλεξεις αλλο κινητο..και να περασεις και χαρτες μεσα κ.λ.π. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Μέσα στην εβδομάδα αντικαθιστώ μετά από 4 σχεδόν χρόνια(!!!) το φοβερό και τρομερό k750i μου κινητό που απροβλημάτιστα με συνόδευσε μέχρι και σήμερα. Πρώτη φορά κράτησα κινητό τόσο καιρό αλλά ήμουν τρομερά ευχαριστημένος! Πλέον θα έχω από την Δευτέρα ένα μαύρο w715! Ελπίζω να με ικανοποιήσει όσο ο προκάτοχος του! Προγενέστερα κινητά: Motorola flare Nokia 6110 Nokia 6210 Sony Ericsson t610 Sony Ericsson k750 :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerard Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Σπύρο και εγώ όμοια διαδρομή... μετά από καιρό με το K750i (Respect επίσης) έφαγε μια τούμπα σε μία γωνία και η οθόνη του έγινε ιστός αράχνης... Πέρασα λίγο καιρό με ένα Samsung (δεν είναι άσχημα) αλλά επιστρέφω σε SE με το W715... Θα το ψάξω το θέμα GPS, κυρίως για λύση ανάγκης όταν χάνεσαι τελείως στα στενά.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Παιδιά παρέλαβα και εγώ το μαύρο w715 μου...αφού του άδειασα την μπαταρία τώρα το φορτίζω...όλα καλά απλά θα παραπονεθώ λίγο για την ποιότητα του εξωτερικού ηχείου...μάλλον χαμηλό είναι. Καμία σχέση με το w595 που με εντυπωσίασε στον τομέα. Στα υπόλοιπα δείχνει καλό. Μία ερώτηση: πως μπορώ να μεταφέρω τα στοιχεία από το k750i στο νέο κινητό; Πολλά στοιχεία βρίσκονται στην memory stick και στην μνήμη του κινητού...το k750 μου ζητάει sim για ν' ανοίξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeri Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Παιδιά, μια φίλη μου έχει το κινητό αυτό (με vodafone) αλλά από τότε που το πήρε νομίζω, στην αποστολή μηνυμάτων δεν έχει επιλογή "αποστολή sms" αλλά εμφανίζει μόνο "αποστολή mms". Εν τω μεταξύ απ' ότι είχα δει κι εγώ δεν έχει κάποια ρύθμιση που να το διορθώνει αυτό. Μήπως ξέρετε τί μπορεί να παίζει? Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emma995 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Παιδιά, μια φίλη μου έχει το κινητό αυτό (με vodafone) αλλά από τότε που το πήρε νομίζω, στην αποστολή μηνυμάτων δεν έχει επιλογή "αποστολή sms" αλλά εμφανίζει μόνο "αποστολή mms". Εν τω μεταξύ απ' ότι είχα δει κι εγώ δεν έχει κάποια ρύθμιση που να το διορθώνει αυτό. Μήπως ξέρετε τί μπορεί να παίζει? Ευχαριστώ:) εγω που το εχω το συγκεκριμενο κινητο μου βγαζει αποστολη sms!!!μηπως εχει κατι το κινητο που πηρε η φιλη σου???πατε το στην Vodafone κι αν δεν φτιαχνετε λογικα θα τησ δωσει καινουργιο! Παράθεση www.emmawatson.com:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Δεν είναι ότι στέλνει μόνο MMS, είναι το περιβάλλον σύνταξης μηνυμάτων των Vodafone Live (και πλέον όλων των Sony Ericsson κινητών) όπου SMS και MMS συντάσσονται σε ένα ενιαίο περιβάλλον. Για να μην γίνει MMS το μήνυμα πρέπει να μην γράφει με πεζά ελληνικά. γιατί το μετατρέπει αυτόματα. Επίσης το μετατρέπει σε MMS μετά το 4ο SMS, όπου σου λέει η χρέωση του MMS είναι μικρότερη από 5 SMS. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeri Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 εγω που το εχω το συγκεκριμενο κινητο μου βγαζει αποστολη sms!!!μηπως εχει κατι το κινητο που πηρε η φιλη σου???πατε το στην Vodafone κι αν δεν φτιαχνετε λογικα θα τησ δωσει καινουργιο! ναι ρε συ περίεργο δεν είναι αυτό? Κι εγώ απόρησα...Λόγω έλλειψης χρόνου δεν το πάει στη vodafone-με την 1η ευκαιρία θα γίνει κι αυτό- γι' αυτό και ρώτησα εδώ. Δεν είναι ότι στέλνει μόνο MMS, είναι το περιβάλλον σύνταξης μηνυμάτων των Vodafone Live (και πλέον όλων των Sony Ericsson κινητών) όπου SMS και MMS συντάσσονται σε ένα ενιαίο περιβάλλον. Για να μην γίνει MMS το μήνυμα πρέπει να μην γράφει με πεζά ελληνικά. γιατί το μετατρέπει αυτόματα. Επίσης το μετατρέπει σε MMS μετά το 4ο SMS, όπου σου λέει η χρέωση του MMS είναι μικρότερη από 5 SMS. Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα, κάθε 5 sms (με μη πεζά ελληνικά) θα χρεώνεται απαραίτητα σαν mms... Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις να' στε καλά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Όχι μόνο θα χρεώνεται σαν MMS, αλλά θα αποστέλλεται και σαν τέτοιο, κάτι που σημαίνει ότι ο παραλήπτης θα πρέπει να έχει ενεργά MMS και ρυθμίσεις γι'αυτά! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
painkiller44 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Σκεφτομαι κ εγω να παρω το W715 καθος ειχα το Κ550! πολυ καλο κινητο...αλλα δυστηχος το εχασα:mad:... τελος παντον μαρεσε πολυ το συγκεκριμενο κ σαν σχεδιο χρωματα τωρα για λειτουργια δεν ξερω...εσεις τι λετε.. ΥΓ:μ το vodafone live τ παιζει.....μπορω να το βγαλω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Σκεφτομαι κ εγω να παρω το W715 καθος ειχα το Κ550! πολυ καλο κινητο...αλλα δυστηχος το εχασα:mad:... τελος παντον μαρεσε πολυ το συγκεκριμενο κ σαν σχεδιο χρωματα τωρα για λειτουργια δεν ξερω...εσεις τι λετε.. ΥΓ:μ το vodafone live τ παιζει.....μπορω να το βγαλω. Ευχαριστω αμα δεν θες vodafone live παρε το W705! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdora Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 γεια! είμαι λίγο newbie..αγόρασα πριν 20 περίπου ημέρες το w715 και μέσα σε 4 ημέρες "κόλλησε".. δεν αναγνώριζε ούτε τη μπαταρία! μου το αντικαταστήσανε και το νέο είναι οκ ερώτηση: συδέομαι με wifi, γιατί δεν μπορώ να μπω στα googlemaps; (εμφανίζεται το συμβολάκι του δορυφόρου, αλλά με βγάζει στις Ρυθμίσεις Internet και ζητάει επιλογή) πρέπει να τις κατεβάσω; κι αν το κάνω, θα χρεώνομαι κι ας είμαι online μέσω wifi; τα'χω μπερδέψει μάλλον;;:wacko::confused::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Παιδιά συγνώμη μα δεν έχω χρόνο να ελέγξω τις προηγούμενες σελίδες, ξέρει κάποιος αν παίρνει 16άρα κάρτα? Ευχαριστώ προκαταβολικά, Θοδωρής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 στο gsmarena γραφει μεχρι 8gb παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts