Jump to content

emma995

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About emma995

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 31

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

emma995's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εγω που το εχω το συγκεκριμενο κινητο μου βγαζει αποστολη sms!!!μηπως εχει κατι το κινητο που πηρε η φιλη σου???πατε το στην Vodafone κι αν δεν φτιαχνετε λογικα θα τησ δωσει καινουργιο!
  2. εγω που το δοκιμασα ηταν τελειο!και το google maps και το wf navigator!και γενικα το τηλεφωνο ειναι τελειο με τ κεφαλαιο!!!!!!!:lol::p
  3. οχι!πηρα στην sony ericsson και μου ειπαν οτι τον κινητο ειναι μια χαρα!θελει καποια ρυθμιση ο υπολογιστης μου ειπαν!αλλα το δοκιμασα σε 3 αλλα τηλεφωνα και εστελνε (2 sony ericsson και 1 LG)!:confused:
  4. τα bluetooth ειναι ηδη στον υπολογιστη δεν εχω ξεχωριστα !:wacko:
  5. δεν γινετε γιατι οπως ειπα και πριν δεν μπορει να εντοπισει την υπηρεσια!!τουλαχιστον ετσι λεει το μυνημα που μου βγαζει!να το παω στην vodafone?θα μου πει κατι?
  6. Παιδια εχω προβλημα με Bluetooth!!!!Θελω να το συνδεσω με τον υπολογιστη το βρισκει μεν αλλα μολισ παταω αποστολη μου λεει οτι δεν ηταν δυνατη η ευρεση τησ υπηρεσιασ!!!PLEASE HELP ME !!!!!
  7. Στο http://www.zedge.net :happy: ή απλα ψαξε στο Google!!! -------------------------------------- Don't worry be happy!!!!!!:)
  8. Ταχεια φορτιση γραφει μονο οταν το εχεις να ανοιχτο να φορτιζει!για το δευτερο θα σε γελασω:lol:...και για το τελευταιο οχι πρεπει να συνδεθεισ..... ΦΙΛΑΚΙΑ!!!:*
  9. Ενταξει ρε συ αυτα ειναι λεπτομερειες!!!!!!στο 98% κολλησες......υπαρχουν και πιο σοβαρα θεματα......:p
  10. Οχι δυστυχως......:(
  11. Αυτο ακριβως εννοω!!!!ευχαριστω πολυ ρε συ!!!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::thanks:
  12. εννοω οτι το μενου του κινητου απο το κανονικο γινεται οριζοντιο ή καθετο.....καταλαβες???
  13. σε ενα βιντεο στο youtube ειδα οτι αλλαζει το μενου........ξερετε αν ειναι αληθεια????
×
×
  • Create New...