Jump to content

DaveMustaine13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DaveMustaine13

  1. Διαβασα τον οδηγο εγκαταστασης αρχειων sis και sisx αλλα δεν μπορεσα να τα εγκαταστησω. Λεει οτι τα αρχεια δεν ειναι συμβατα με την συσκευη. Καμια ιδεα ? :O
  2. Ακυρο. Το κινητο δουλευει αψογα πλεον. Δεν ξερω τι εγινε και αναστηθηκε. Παμε για applications τωρα. Ξερει κανεις καποιο link ?
  3. Μου ζηταει κωδικο κλειδωματος και δεν τον ξερω :X
  4. Γι'αυτο ειναι και τα update..! Αλλα και εκει απετυχαν..
  5. Ειναι η 4η φορα που κανω εγκατασταση λογισμικου. Απογοητευση. Απο δω και περα τα επομενα κινητα θα ειναι μονο iphone..
  6. Εκανα το update και τωρα κολλαει πιο πολυ :cry: Τι να κανω ??
  7. Μπορει καποιος να μου πει πως να κανω update το satio ? Εχω εγκαταστησει το pc suite και απλα δεν βγαζω ακρη. Τρωει αρκετα κολληματα παντως και ελπιζω να στρωσει μετα το update..
  8. Ρε παιδια τα applications σε ποιον φακελο τα βαζουμε ?
  9. παιδια μολις το πηρα και κανω unboxing τωρα. Με το που το ανοιξα βρηκα ενα σημειωμα που λεει : Η συσκευη διαθετει νεες υπηρεσιες ιντερνετ απο τη vodafone. Αυτο σημαινει οτι θα του εχουν αλλαξει τα φωτα ε ? :cry: Μπορει να με βοηθησει καποιος στο να βαλω μεσα το garmin ? Το αναλογο θεμα δεν με βοηθησε και πολυ :worry:
  10. Ρε παιδια με ολα αυτα που λετε για τα κολληματα που τρωει το satio θα παω και θα παρω το iphone :wacko:
  11. Βγαλε την μπαταρια και ξαναβαλτην. Εγω εχω το w715 και ετρωγε παρομοια κολληματα..
  12. Παιδια μεχρι ποσα gb microSD παιρνει ?
  13. Παιδια τα application που αποθηκευονται ? Φαινονται σαν εικονιδια οπως στο iphone ?
  14. Τι ακριβως ειναι το python ?
  15. Παιδια μολις μου ηρθε η επιδοτηση και ειμαι μεταξυ satio, N97, Iphone και omnia II. Ειμαι πιο κοντα στο satio και γι'αυτο ποσταρω σε αυτο το θεμα. Στα συγκεκριμενα κινητα το gps χρεωνεται ??
  16. Το wi-fi πως θα μπορουσε να μην ειναι ικανοποιητικο ?
  17. Καλησπερα παιδια. Εχει εγκαταστασησει κανεις καμια χρησιμη java εφαρμογη η κανενα καλο παιχνιδακι να μας πει ?:worry:
  18. Εγω εχω παρατηρησει οτι απο το 100% μεχρι το 50% πεφτει για πλακα και κατω απο το 50% κραταει καλα. Γυρω στις 4 μερες διαρκει σε μενα. Μιλαω γυρω στο 20λεπτο τη μερα και το walkman δουλευει πολυ.
  19. Ρε παιδια μια χαρα ειναι το κινητακι. Γιατι το θαβετε ? Τι παραπανω περιμενατε απο walkman κινητο ?
  20. Ειχα ξανα κρουσμα του συγκεκριμενου προβληματος που με τυραναει απο τη στιγμη που πηρα το κινητο. Εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια και ολα ειναι οκ. Απλως ειναι λιγο εκνευριστικο. Ξερω οτι γινομαι κουραστικος αλλα θα ξαναρωτησω. Ειχαμε κανενα νεο για msn messenger σε dumbphones ? Εχω φαει ολο το ιντερνετ και δεν εχω βρει κατι εκτος απο ενα ebuddy..:blink:
  21. Σκεφτομουν το HBH-DS220 επειδη μπορεις να αλλαξεις ακουστικα ενω σε αυτο που αναφερεις ειναι fix απ'οτι ειδα. Επισης ο Γερμανος αυτο που σου λεω το ειχε στα 29 ευρω, την ιδια ωρα που το e-shop και ακομα ενα site που ειδα το ειχαν 68 και 74 ευρω αντιστοιχα. Μαλλον καποια προσφορα θα επαιζε. 80-85 ευρω πολλα μου φαινονται ομως :worry:
  22. Οντως πολυ λακαμια η συντομευση του vodafone live. Το πατας κατα λαθος και χρεωνεσαι :mad: Δεν ξερει κανεις για msn στο συγκεκριμενο κινητο που ρωτησα πιο πανω ? :worry: Θελω να παρω ακουστικα bluetooth γιατι οπως εχω αναφερει το κινητο βαραει υπερωριες στο walkman και ειναι βαρετο το βαλε-βγαλε των handsfree. Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο καλο ?
  23. 1) Πως γινεται να εχω msn στο κινητο ? Μπορω να το κατεβασω απο καπου ? 2) Που παω για να καθαρισω cookies και cache ?
  24. Για να γινει η αναβαθμιση λογισμικου χρειαζεται και το Pc suite ?
  25. Ουπς.. σα να εχεις δικιο. Απλως οταν ανοιξα την δικια σου μου εβγαλε αναβαθμιση για το 705 ενω εγω πηγα μονος μου για το 715. Μαλλον θα ισχυει η ιδια αναβαθμιση και για τα 2 κινητα. Αυτο ειναι σαν το "format" που κανουν στα nokia οταν κολανε ?
×
×
  • Create New...