Jump to content

pilotakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pilotakos

  1. yeah baby!!! καλοδεχούμενο!!
  2. ωραίος...! άντε να τα εκκατομυριάσεις!!!!:lol:
  3. Η ανοιχτή ακρόαση προέχετε από το ηχείο. Το ηχείο είναι σχεδόν ίδιο με το 910 οπότε η ανοιχτή ακρόαση πάλι δεν θα είναι δυνατή. Ο ομιλιτής ακούγετε καθαρά και κρυστάλινα, μια χαρά δλδ..
  4. http://www.netphone.gr/15.html
  5. Όχι δεν υπάρχει κανένα θέμα.. Άμα λες για το ηχειάκι, είναι ποιοτικά W910, και διορθώνετε άμα βάλεις ένα ΜΡ3 διαμορφοποιημένο για υψηλότερη ένταση.
  6. Όχι φίλε μου ακόμα πουθένα δεν έχει κυκλοφορήσει.. το περιμένουμε σε κανα μήνα - διμηνο..
  7. με λίγα λόγια.. σκάρτα όπως και τα W302, T303, F303 και ούτε κάθε εξής με δεκαδικό ψηφίο εξαιρουμένων C902 και κάποια άλλα lol
  8. Γιατί το έχεις γονατίση έφτιαξε :p Πέρα από την πλάκα, άμα έπεσε ή χτύπησε κάπου, μπορεί να στράβωσε λίγο το fold στο Slide και να είναι σταθερό..
  9. δεν κάνει τίποτα.. (Απο 'μενα και από τον Raver :))
  10. φίλε μου και ούτε ποτέ να έχεις κάποιο πρόβλημα... άμα είχε τζόγο το slide, θα φαινόταν από υην πρώτη εβδομάδα..
  11. όχι ρε..(:wacko::wacko::wacko:!!!) εννούσα ότι μου πας κόντρα, 1 έδωσα; 10 έδωσες! φυσικά και κάνω πλάκα, τεσπα.. ξεφύγαμε πολύ και μιας που ο τύπος βρήκε αυτό που ήθελε πιστεύω πως πρέπει να κλειδωθεί το θέμα.
  12. Μου πας κόντρα!! Αυτό είναι!!!!!!!!!!!!! :p:lol:
  13. Αν και κανονικά θα έπρεπε να το ρωτήσεις στο Nokia Sub-Forum πάρτο: http://rapidshare.com/files/ :)
  14. Άμα έχει VFL εννούσα και πιό πάνω, όχι άμα δεν έχει..:rolleyes:;)
  15. το ''μπιτ-μπιτ, μπιτ-μπιτ'';
  16. Εγώ θα εξακολουθούσα να μην το έπαιρνα πριν το W705...
  17. το κινητό! πέρα από την πλάκα, ή η κύρια πλακέτα χάλασε ή το λογισμικό τα έπαιξε και με μια απλή αναβάθμιση λογισμικού να επανορθωθεί ή με μια εγκατάσταση από την αρχή.
  18. Ναι το παρατήρησα, αλλά δεν βγήκαν σε δημοπρασία για να πάρει αυτά ο γερμανος και τα άλλα η βοδι-φον.. ήταν ειδική παραγγελεία με VFL, αλλά σε χώρες που δεν ''δουλεύει'' η βοδι-φον δεν έχει Vodafone Live. τεσπα εγώ πάλι δεν θα το έπαιρνα..
  19. Δεν καταλαβαίνω γιατί το αγοράζετε αυτό το κινητό και όχι το W705, μόνο για το + GPS? Εγω δεν θα έπαιρνα με τίποτα αυτό εδώ, μόνο και μόνο που είναι VFL.
  20. μπα, δεν νομίζω.. μπορεί να έχει ένα απλό ''τσιριχτό'' ηχειάκι. Τώρα από ακουστικά θα ακούγεται πολύ καλύτερα. Άμα θες καλά εσωτερικά ηχεία, πήγαινε στο W595.. υπάρχει και η άλλη λύση, πιο οικονομική! πάρε τα mps-70 με 15Ε και θα έχεις πάρα πολύ καλό ήχο.
  21. Μπα, εγώ πιστεύω στα 99Ε θα το βάλουνε, γιατί είναι αντικαταστάτης του Κ310 - Κ510.. Είναι πολύ Low End οικονομικό κινητό με καλά χαρακτηριστικά για 2ο απλό κινητό
  22. εκτός το E-Market, που αλλού μπορώ να το πουλήσω; και σε τι τιμή μου προτίνετε (γιατί δεν επιτρέπετε να υποδείξω τιμή..) άμα είναι σε P.M.
  23. να ρωτήσω.. υπάρχει κανά πακέτο όπως το Vodafone Live που σου δίνει 1MB με 3,5Ε για ένα μήνα. 1ΜΒ δεν μου φτάνει, αλλά λέω μήπως έχει ανάλογη υπηρησία η Cosmote για msn θα το χρησιμοποιώ, οπότε θα έχω μεγάλο όγκο άμα κάθομαι και μιλάω επί 2-3 ώρες την ημέρα; Κάποτε θυμάμαι έδινε 40ΜΒ, αλλά δεν θυμάμαι άμα ήταν την πρώτη φορά που μπαίνεις Wap ή κάθε μήνα. Τεσπα Πείτε μου σας παρακαλώ....
×
×
  • Create New...