DesertSMisSRaiN Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 :lol: Οπως εγραψα ηδη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ανοιγουν τις τζαμαρίες και εντελως ΠΑΡΑΝΟΜΑ και αυθαιρετα θεωρουν το κλειστο χωρο, ανοιχτό! Κι εχουν αφεισει κατι ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΡΑΧΩΜΕΝΑ τραπεζια στο βαθος τους μαγαζιου διπλα σε τουαλετες, κουζινες κλπ για μη καπνιστες! Αν εσυ ολα αυτα εσυ τα θεωρεις λογικα και νομιμα...:X και ο νομος δεν λεει πουθενα οι μη καπνιστες παραπεταμενοι στη γωνια σε τραπεζια 2ης διαλογης! Επισης θα σε παρακαλεσω στο μελλον να διαβαζεις ΚΑΛΑ τι γραφει καποιος!:cool: Η πονηρια και η απατη ειναι 1000% του ιδοκτητη! και ναι τετοιοι "πονηροι" ισως θα ηταν πολυ καλυτερο να μην ειχαν μαγαζια καθως οπως αποδικνυεται μονο παρανομα ξερουν να δουλευουν, οποτε ποιος μου εγκυαται εμενα οτι σε ολα τα αλλα δουλεουν τα μαγαζια τους ρολοι (πχ καθαριοτητα στην κουζινα που κανενας μας δεν εχει προσβαση ή ποιοτητα υλικων που πολυ δυσκολα μπορει καποιος να διακρινει!) Εγώ μια χαρά το διάβασα αυτό που έγραψες. Το ίδιο ελπίζω να κάνεις και εσύ :) Και πάλι, αδυνατώ να καταλάβω που ήταν το έξυπνο σε αυτό που έκανες. Τελικά ο καταστηματάρχης κατάλαβε ότι αυτό που κάνει (το οποίο εσύ θεωρείς παράνομο, και μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί να έχεις και άδικο) θα τον "ζημιώσει" κάπως; Χάνοντας ας πούμε έναν πιθανό πελάτη;; Αντί να φύγεις (και να χάσει τα λεφτά σας) εσύ έκατσες και του έδωσες να καταλάβει πως ακόμα και αν έκανες φασαρία τελικά τα έσκασες τα λεφτά. Άρα... όλα καλά για εκείνον. (άσχετα με το αν συμφωνώ περι νόμιμου ή όχι) Όσο για το άλλο, επιμένω να μην καταλαβαίνω προς τι η τόσο μεγάλη χαρά που (όπως λες εσύ) φυσικα δεν ειρθε ποτε αλλο ατομο στην παρεα, κι ετσι και σε μεγαλυτερο και πιο ανετο τραπεζι κατσαμε και εξω ειμασταν!. γιατί εμένα μου λέει πως α) "έφαγες" τη θέση από κάποια άλλη μεγαλύτερη παρέα β) ήσουνα σε χώρο που κάπνιζαν - γιατί λες ξεκάθαρα πως είπες πως θα έρθουν κι άλλα άτομα στην παρέα και έκατσες έξω (ή τέλος πάντων αυτό το ψευτο-έξω όπως το λες) ΕΚΕΙ δηλαδή που κάπνιζαν. άρα τι ουσιαστικά κατάφερες;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Τα παιδιά δεν είναι "χαζά" ούτε "καταδικασμένα" ούτε έχουν "κουσούρια", αμα ξεκινάς έτσι το έχεις χάσει το παιχνίδι. Χρειάζονται απλά λόγους για να μην κάνουν κάτι κακό, όχι (μόνο) τιμωρίες για την περίπτωση που το κάνουν, γιατί τότε γίνεται πιο "προκλητικό" στα μάτια τους και το βλέπουν σαν επανάσταση. Eννούσα ότι το κουσούρι το έχουν οι "μεγάλοι" που δεν έχουν παιδεία και θα πρέπει να φύγει η δικιά τους γενιά και να έρθει η νέα που θα έχει παιδεία. Αλλά και αυτό δεν θα έχει 100% αποτέλεσμα γιατί πάντα η παλαιά γενιά θα προσδιορίζει τη νέα σε έναν βαθμό. Πάντως, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί οι Έλληνες όταν πάνε στο εξωτερικό που απαγορεύεται το κάπνισμα τηρούν κατά γράμμα τους κανόνες. Δηλαδή, όσους ξέρω όταν πάνε στο εξωτερικό σέβονται απόλυτα το νόμο ενώ στην Ελλάδα δεν τους νοιάζει και πολύ. Δεν ξέρω αν είναι θέμα παιδείας, μαγκιάς, βλακείας, πονηριάς, φόβου ή οτιδήποτε άλλο. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δεν ξέρω αν είναι θέμα παιδείας, μαγκιάς, βλακείας, πονηριάς, φόβου ή οτιδήποτε άλλο. Νομίζω απάντησες ο ίδιος στην ερώτησή σου. :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Νομίζω απάντησες ο ίδιος στην ερώτησή σου. :) Δεν είναι τόσο απλό όμως. Νομίζω λόγω φόβου και πονηριάς είναι. Δεν μπορεί να έχουν διαφορετική παιδεία στο εξωτερικό απ'ότι στην Ελλάδα. Την ίδια παιδεία έχουν απλά στο εξωτερικό ξέρουν ότι θα τιμωρηθούν ενώ εδώ (μάλλον) όχι. Άρα, σωστά το κράτος προέβη στην απαγόρεψη αυτή αφού ο Έλλην δεν πρόκειται να μάθει αλλιώς. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Είμεθα εθισμένοι λέμε...:p http://el.toonpool.com/user/589/files/no_smoking_89435.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Δεν είναι τόσο απλό όμως. Νομίζω λόγω φόβου και πονηριάς είναι. Δεν μπορεί να έχουν διαφορετική παιδεία στο εξωτερικό απ'ότι στην Ελλάδα. Την ίδια παιδεία έχουν απλά στο εξωτερικό ξέρουν ότι θα τιμωρηθούν ενώ εδώ (μάλλον) όχι. Άρα, σωστά το κράτος προέβη στην απαγόρεψη αυτή αφού ο Έλλην δεν πρόκειται να μάθει αλλιώς. θα γράψω αυτό και τέρμα για απόψε: Ο Έλληνας ξέρει πως απαγορεύεται το κάπνισμα στην Ιταλία και απαγορεύεται το κάπνισμα και εδώ. Το ότι θα καπνίσει εδώ και δε θα καπνίσει στην Ιταλία, σημαίνει για εμένα πολύ απλά πως ξέρει πως στην Ιταλία θα ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ για κάτι που απαγορεύεται ενώ εδώ ΟΧΙ, γιατί θα βρει το παραθυράκι του ή τον μπατζανάκη που έχει για να του σβήσουν το πρόστιμο. Επίσης, στην Ιταλία (ως παράδειγμα το φέρνω, το ίδιο ισχύει και σε πολλές άλλες χώρες) οι ίδιοι οι Ιταλοί σέβονται τους νόμους και το θεωρούν ηθικά μη αποδεκτό να καπνίζουν κάπου που απαγορεύεται. Στην Ελλάδα, το να απαγορεύεις κάτι είναι σα να προκαλείς τον Έλληνα να το κάνει περισσότερο για να αποδείξει πως είναι μάγκας. Εγώ τόσα χρόνια σε ΟΛΑ τα θέματα αυτό βλέπω (το ίδιο και με τη ζώνη ασφαλείας, το ίδιο και με την οδήγηση υπο την επήρεια μέθης ακόμα και με το....κοκορέτσι ). π.χ. έχω φίλο που τον γράψανε γιατί δε φόραγε κράνος. Όταν μου το είπε, του είπα "sorry ρε μα&^%α αλλά καλά σου κάνανε αφού δεν καταλαβαίνεις μόνος σου πόσο βλακεία έκανες" και η απάντησή του ήταν ότι εκείνος ξέρει να οδηγεί και πως δεν έχει ανάγκη το κράτος να του πει τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει. Αμα δεν καταλαβαίνουμε τα αυτονόητα, πώς να τα σεβαστούμε;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Αν πληρώσεις πρόστιμο ή μπλέξεις ποινικά, δύσκολα το αγνοείς στην συνέχεια.... Τα υπόλοιπα είναι λόγια εντυπώσεων και ελάττωμα της φυλής μας "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 :lol: και ο νομος δεν λεει πουθενα οι μη καπνιστες παραπεταμενοι στη γωνια σε τραπεζια 2ης διαλογης! Δεν μου απαντησες τιποτα για αυτο!!:lol::cool: Ψιτ! Ο νομος δεν περιοριζει τους μη καπνιστες στο που θα κατσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Δεν μου απαντησες τιποτα για αυτο!!:lol::cool: Ψιτ! Ο νομος δεν περιοριζει τους μη καπνιστες στο που θα κατσουν! Ψιτ! Ο νόμος λέει ο καπνιστής -αν θέλει να καπνίζει- έξω, ο μη καπνιστής όπου θέλει (δίκαια πράγματα :rolleyes:) Αν θες να κάτσεις έξω με γεια σου με χαρά σου - αν και δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να θέλεις να κάτσεις έξω με την κάπνα από τα τσιγάρα στη μούρη. Αν θες να κάτσεις μέσα επίσης. Το κατόρθωμα σε αυτό που έκανες ακόμα προσπαθώ να καταλάβω :shifty: Από οοολα όσα γράψαμε πάντως σε αυτό κατέληξες;; :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καιρός ήταν να απαγορεύτη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα, στον προϋπολογισμό τα έσοδα από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα τσιγάρα υπολογίζονται στα 3,27 δις €. Στην πράξη λόγω μείωσης στην κατανάλωση (πολλοί είδαν τα μέτρα σαν ευκαιρία να μειώσουν το κάπνισμα γενικώς) θα είναι κάπως λιγότερα. Υπάρχουν και άλλα 700 εκατομμύρια € άλλων έμμεσων φόρων καπνού (δεν ξέρω ακριβώς τι είναι) και περίπου 1 δις από τον ΦΠΑ. Και μετά πρέπει να προσθέσουμε τον φόρο εισοδήματος όλων όσων βγάζουν λεφτά από τα τσιγάρα (από αγρότες και βιομηχανίες μέχρι εισαγωγείς και εμπόρους). Και αν βάλουμε και τους φόρους από τις έμμεσες δραστηριότητες (π.χ. αυτούς που πουλάει λιπάσματα στους αγρότες, λίγοι είναι πάντως οι αγρότες που καλλιεργούν καπνό πλέον) βγαίνει ένα καλό νούμερο, πάνω από 5 δις € ίσως. Κάπου δε είχα διαβάσει (δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την πηγή...) ότι ο κύκλος εργασιών της καταπολέμησης του καρκίνου του πνεύμονα (βάλτε όλο το κύκλωμα μέσα, από φαρμακοβιομηχανίες μέχρι γιατρούς) έχει συγκρίσιμο μέγεθος με το εμπόριο του καπνού, άρα πρέπει αφήνει σίγουρα 1 δις φόρους, ίσως και παραπάνω Αν βέβαια αντέχουμε να μιλάμε για λεφτά όταν βασανίζονται και πεθαίνουν άνθρωποι. Είναι πολλά τα λεφτά...αλλά και η όλη μας κουλτούρα που εδώ και χρόνια είχε το τσιγάρο ως κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Δεν φεύγουν τόσο εύκολα αυτά. Σιγά σιγά... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) Το ότι το κάπνισμα βλάπτει την υγεία δεν μετριεται με νούμερα κόστους,παρά μόνο πρέπει να μετρά το κόστος σε απώλειες ανθρώπων. Αν κάποιοι το βλέπουν χρηματικά να γλυτώσουν τα Ταμεία έξοδα νοσηλείας βραχυπροθεσμα κλπ κλπ ..... θα μπορούσαν απλά ν'απαγορεύσουν τελειως την πώληση καπνού....όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί οι επιλογές του καθενός είναι δικαιωμα και είναι αντισυνταγματικό. Αντισυνταγματικό είναι επίσης να μην έχει δικαιώματα και ένας "μη καπνιστής". Οπότε ο σεβασμός όλων εκατέρωθεν από όλους μας, είναι προυπόθεση. Αυτόν το σεβασμό υποτίθεται προστατεύει ένας νόμος. Edited September 13, 2010 by rigasnic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) Το ότι το κάπνισμα βλάπτει την υγεία δεν μετριεται με νούμερα κόστους,παρά μόνο πρέπει να μετρά το κόστος σε απώλειες ανθρώπων. Αν κάποιοι το βλέπουν χρηματικά να γλυτώσουν τα Ταμεία έξοδα νοσηλείας βραχυπροθεσμα κλπ κλπ ..... θα μπορούσαν απλά ν'απαγορεύσουν τελειως την πώληση καπνού....όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί οι επιλογές του καθενός είναι δικαιωμα και είναι αντισυνταγματικό. Αντισυνταγματικό είναι επίσης να μην έχει δικαιώματα και ένας "μη καπνιστής". Οπότε ο σεβασμός όλων εκατέρωθεν από όλους μας, είναι προυπόθεση. Αυτόν το σεβασμό υποτίθεται προστατεύει ένας νόμος. Για εμένα και για εσένα έχει σημασία η "απώλεια ανθρώπων" Για το κράτος και τους οικονομολόγους, όχι. Get used to it :) Edited September 13, 2010 by rigasnic Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) Αν είχαμε μάθει όλοι να σεβόμαστε τους άλλους κατά ελάχιστο και να ρωτάγαμε "Σας πειράζει να καπνίσω"΄ώστε όλοι να έκαναν το κουμάντο τους,δεν θα χρειαζόταν κανένας νόμος.Ετσι θα εφαρμόζετο ο χωρισμός των αιθουσών σε καπνίζοντες και μη καπνίζοντες σαν η πιό απλή λύση. Edited September 13, 2010 by rigasnic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) Δεν ξέρω τι έγινε και δεν βγήκε σωστά το μήνυμα...ξανά λοιπόν.... Το ότι το κάπνισμα βλάπτει την υγεία δεν μετριεται με νούμερα κόστους,παρά μόνο πρέπει να μετρά το κόστος σε απώλειες ανθρώπων. Αν κάποιοι το βλέπουν χρηματικά να γλυτώσουν τα Ταμεία έξοδα νοσηλείας βραχυπροθεσμα κλπ κλπ ..... θα μπορούσαν απλά ν'απαγορεύσουν τελειως την πώληση καπνού....όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί οι επιλογές του καθενός είναι δικαιωμα και είναι αντισυνταγματικό. Αντισυνταγματικό είναι επίσης να μην έχει δικαιώματα και ένας "μη καπνιστής". Οπότε ο σεβασμός όλων εκατέρωθεν από όλους μας, είναι προυπόθεση. Αυτόν το σεβασμό υποτίθεται προστατεύει ένας νόμος. Αν είχαμε μάθει όλοι να σεβόμαστε τους άλλους κατά ελάχιστο και να ρωτάγαμε "Σας πειράζει να καπνίσω"΄ώστε όλοι να έκαναν το κουμάντο τους,δεν θα χρειαζόταν κανένας νόμος.Ετσι θα εφαρμόζετο ο χωρισμός των αιθουσών σε καπνίζοντες και μη καπνίζοντες σαν η πιό απλή λύση. Ο χωρισμός των αιθουσών, Starenios, είναι χαζή λύση. Δεν έχουν όλες οι καφετέριες πάνω/κάτω ή ξεχωριστές αίθουσες με τοίχους για διαχωριστικά. Και ακόμα και να έχουν πάνω/κάτω πάλι ο καπνός μυρίζει ή αν έχουν ξεχωριστές αίθουσες δεν πρόκειται να τηρειται. Για εμένα θα έπρεπε να δίνεται η επιλογή να υπάρχουν μαγαζιά για καπνίζοντες και μη καπνίζοντες - με οικονομικά πλεονεκτήματα για όποιον επιλέξει το δεύτερο. Edited September 13, 2010 by rigasnic Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Για εμένα θα έπρεπε να δίνεται η επιλογή να υπάρχουν μαγαζιά για καπνίζοντες και μη καπνίζοντες - με οικονομικά πλεονεκτήματα για όποιον επιλέξει το δεύτερο. Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα? Γιατί οικονομικά πλεονεκτήματα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Να δούν οι αρμόδιοι, πως στο εξωτερικό εφαρμόζεται με επιτυχία ο χωρισμός των αιθουσών όπως είναι τα καφέ,κέντρα κλπ σε πολλές περιπτωσεις και να κάνουν ανάλογα,και φυσικά να το σέβονται όλοι. (πχ πιθανόν να υπάρχει καλύτερος εξαερισμός) Στους υπόλοιπους δημόσιους εσωτερικούς χώρους και στην ΕΕ απαγορεύεται πλέον σχεδόν σε σύνολο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα? Γιατί οικονομικά πλεονεκτήματα? βλέπεις το μήνυμά μου; γιατί εμένα μου το κόβει. θα σου πω γιατί: γιατί αν δινόταν η επιλογή "ορίστε την καφετέριά σας ως καπνιστών ή μη καπνιστών" κανείς δε θα επέλεγε "μη καπνιστών" ή τέλος πάντων τουλάχιστον αρχικά θα ήταν πολύ μικρό το ποσοστό, γιατί αυτό θα ήταν και μια αλλαγή με απρόβλεπτη συνέπεια και άρα ένα ρίσκο που δε θα ήθελαν να πάρουν οι ιδιοκτήτες. Ωστόσο, αν είχαν κάποια φοροαπαλλαγή ή κάποια οικονομική ενίσχυση τότε θα υπήρχαν περισσότεροι που θα ήταν διατεθιμένοι να το δοκιμάσουν γιατί ακόμα και αν δε λειτουργούσε όπως θα ήθελαν όσον αφορά ποσότητα κόσμου, τουλάχιστον θα είχαν το παραπάνω κινητρο για να το ρισκάρουν. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) βλέπεις το μήνυμά μου; γιατί εμένα μου το κόβει. θα σου πω γιατί: γιατί αν δινόταν η επιλογή "ορίστε την καφετέριά σας ως καπνιστών ή μη καπνιστών" κανείς δε θα επέλεγε "μη καπνιστών" ή τέλος πάντων τουλάχιστον αρχικά θα ήταν πολύ μικρό το ποσοστό, γιατί αυτό θα ήταν και μια αλλαγή με απρόβλεπτη συνέπεια και άρα ένα ρίσκο που δε θα ήθελαν να πάρουν οι ιδιοκτήτες. Ωστόσο, αν είχαν κάποια φοροαπαλλαγή ή κάποια οικονομική ενίσχυση τότε θα υπήρχαν περισσότεροι που θα ήταν διατεθιμένοι να το δοκιμάσουν γιατί ακόμα και αν δε λειτουργούσε όπως θα ήθελαν όσον αφορά ποσότητα κόσμου, τουλάχιστον θα είχαν το παραπάνω κινητρο για να το ρισκάρουν. Ναι, βλέπω τα μηνύματά σου. Αυτό που λες δείχνει ακριβώς ότι ο νόμος δεν έχει γενική αποδοχή, λαικό έρισμα. Οπότε, μην απορήσετε αν δεν εφαρμοστεί τελικά. Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες χώρες και αν εκεί ο νόμος έχει μεγαλύτερη αποδοχή από τον κόσμο, πάντως εδώ κάτω εμείς το έχουμε αλλιώς:p Πάντως, τα σταρμπακς μια χαρά τα πάνε Edited September 12, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Αρχιζουν παλι να καπνιζουν στις καφετεριες.......... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Φυσικά δεν νομίζω να πίστευες ότι θα σταματούσαν. Βέβαια λένε ότι ο πρώτος μήνας είναι προσαρμογής και θα γίνονται απλά συστάσεις δίχως πρόστιμα. Πρακτικά λοιπόν θα δούμε τι θα γίνει από τον επόμενο μήνα (πιστεύω μια από τα ίδια), όπου ή θα πέσουν καμπάνες (στους θεριακλήδες) ή καρπαζιές (στους ελεκτές)... ή απλώς θα συνεχίσει το ίδιο βιολί όπως στην προηγούμενη "εφαρμογή." Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Πρόστιμα για το τσιγάρο από την 1η Οκτωβρίου http://www.skai.gr/news/greece/article/153041/prostima-gia-to-tsigaro-apo-tin-1i-oktovrioy-/ .....Σε ό,τι αφορά την πιθανή απαγόρευση του καπνίσματος ακόμη και στα αυτοκίνητα, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η επιβολή προστίμων και ότι «εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνονται και συστάσεις όσων καπνίζουν στο αυτοκίνητο τους, όταν σε αυτό επιβαίνουν παιδιά». ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Καιρός ήταν.Κάποια στιγμή πρέπει να συμμορφωθούν οι νεοήλληνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Δυστυχώς όμως όλα φαίνονται στην πράξη .....πόσο μάλλον όταν έχουμε σύντομα εκλογές και η εφαρμογή του προγράμματος πρέπει να γίνει από τους τοπικούς παράγοντες που περιμένουν την ψήφο μας....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Παιδιά πάλι παντού καπνίζουν.Ακόμη και σε καφετέριες που έβγαλαν στην αρχή τα τασάκια επανήλθαν πάλι μετά απο μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts