Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο η alpha copy φέρνει με ελληνικό πληκτρολόγιο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol:

Υπάρχει εισαγωγέας ή μαγαζι που το φέρνει και με ελληνικό πληκτρολόγιο?

Ή πρέπει να περιμένω την alpha?

Πάντος καίγομαι να το πάρω τώρα που έπεισα τη γυναίκα μου ότι κάνει 300....

Μετά τις διακοπές δεν βλέπω να μένει φράγκο για το νέο μου παιχνίδι,αρκετά έχω μαζέψει μέχρι τώρα :)

εγω της ειπα οτι κανει 350 ειμαι πιο ειλικρινης χι χι χι χι:lol:

υπαρχει διαφορα δηλαδη στο πληκτρολογιο με λατινικουσ χαρακτηρες?λειτουργικη διαφορα εννοω?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

χαχαχα για να ειμαι ειληκρινεις και εγω ψεμματα ειπα αλλα οχι για τιμη αλλα οτι τα περνει ενας φιλος μου τζαμπα για προμοσιον εταιρικα τηλεφωνα και παιρνει και για μενα αμα θελω. φυσικα σωζομαι οτι η μανα μου και η αραβωνιαρα ειναι ασχετες και δεν παει το μυαλο τους,οτι τους μπαλαμουτιαζω

υπαρχει διαφορα δηλαδη στο πληκτρολογιο με λατινικουσ χαρακτηρες?λειτουργικη διαφορα εννοω?

Όχι, καμία. Όποιος το πάρει από έξω, μπορεί να του περάσει ελληνικά και να το χειρίζεται χωρίς πρόβλημα.

Παιδια καλησπερα!

Εγω πηρα σημερα τηλ στο e-click και μου ειπαν οτι 8α εχουν το ελληνικο αυριο μεθαυριο!! Πως γινεται αυτο τη στιγμη που παιρνω την nokia και μου λενε οτι θελει ακομα κανενα μηνα για να βγει...??? Οριστε το site http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=32761

Παιδια καλησπερα!

Εγω πηρα σημερα τηλ στο e-click και μου ειπαν οτι 8α εχουν το ελληνικο αυριο μεθαυριο!! Πως γινεται αυτο τη στιγμη που παιρνω την nokia και μου λενε οτι θελει ακομα κανενα μηνα για να βγει...??? Οριστε το site http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=32761

Πολυ απλα ,θα του περασουν Ελληνικα :rolleyes:

Δεν παει να πει ομως οτι θα ειναι και Ελληνικο..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Να κανω τοτε 2 ερωτησεις:

1)Αρα στα ξενα(δηλαδη στα μη ελληνικα) n97 υπαρχει δυνατοτητα να περαστουν ελληνικα αυτη τη στιγμη?? Εγω νομιζα οτι μονο οταν διατεθει το n97 στα nokia shops θα γινοταν αυτο...

2) Αν γινεται αυτο που λεω στο 1 τοτε τι διαφορα θα εχει το ελληνικο n97 με ενα ξενο που εχει περασμενο ελληνικα? Μονο οτι στο πληκτρολογιο θα χει αγγλικους αντι ελληνικους χαρακτηρες?

2) Αν γινεται αυτο που λεω στο 1 τοτε τι διαφορα θα εχει το ελληνικο n97 με ενα ξενο που εχει περασμενο ελληνικα? Μονο οτι στο πληκτρολογιο θα χει αγγλικους αντι ελληνικους χαρακτηρες?

Αυτός είναι ο μόνος παράγοντας που δεν πήρα το κινητό από εξωτερικό εως τώρα.

Αφού θα σκάσω τόσα λεφτά προτιμώ να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο.

Να κανω τοτε 2 ερωτησεις:

1)Αρα στα ξενα(δηλαδη στα μη ελληνικα) n97 υπαρχει δυνατοτητα να περαστουν ελληνικα αυτη τη στιγμη?? Εγω νομιζα οτι μονο οταν διατεθει το n97 στα nokia shops θα γινοταν αυτο...

και εσυ μπορεισ ευκολα να περασεις ελληνικα αλλαζοντασ το product code

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Παιδιά αυτο που πωλείται στο site του Πλαισίου έχει ελληνικά ή είναι απο τις γνωστές πρώτες παρτίδες και έχει προβλήματα; Μην την πάθω σαν το 5800 που το πήρα απο τους πρώτους απο την Βοντα και είχα πρόβλημα με το ακουστικό και πριν δέκα μέρες τα έπαιξε η οθόνη και έβγαζε πολύχρωμο παντζούρι; Πρώτη φορά την επαθα απο κινητό Νόκια και είμαι έξαλλος.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά αυτο που πωλείται στο site του Πλαισίου έχει ελληνικά ή είναι απο τις γνωστές πρώτες παρτίδες και έχει προβλήματα; Μην την πάθω σαν το 5800 που το πήρα απο τους πρώτους απο την Βοντα και είχα πρόβλημα με το ακουστικό και πριν δέκα μέρες τα έπαιξε η οθόνη και έβγαζε πολύχρωμο παντζούρι; Πρώτη φορά την επαθα απο κινητό Νόκια και είμαι έξαλλος.

Στο Πλαίσιο αναφέρει ότι "Αναμένεται Σύντομα", οπότε δεν νομίζω να είναι ετοιμοπαράδοτο για αγορά, θα το παραγγέλνεις πρώτα και θα περιμένεις να έρθει. Τώρα αν θα είναι Ελληνικό ή όχι δεν το γνωρίζω. Λογικά αν το φέρει πριν την Alpha Copy τότε θα είναι παρά-εισαγωγή. Αλλά γιατί βιάζεσαι τόσο? Από την στιγμή που την έχεις "πατήσει" με το 5800, όπως αναφέρεις ο ίδιος, καλύτερα να περιμένεις να το φέρει επίσημα η Alpha Copy και το αγοράζεις τότε. Προσωπική μου άποψη το τελευταίο σχόλιο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Συμφωνώ απολύτως με τον stendor και συμπληρώνω ότι, αν περιμένεις λίγο καιρό και δεν το πάρεις από τους πρώτους, θα μπορέσεις να μάθεις για όλα τα τυχόν προβλήματα της συσκευής και να τα αποφύγεις. Όπως ακριβώς και μ το 5800 που, όσοι δεν το πήραν τον πρώτο καιρό που βγήκε, απέφυγαν τουλάχιστον το ελαττωματικό ακουστικό.

Αυτός είναι ο μόνος παράγοντας που δεν πήρα το κινητό από εξωτερικό εως τώρα.

Αφού θα σκάσω τόσα λεφτά προτιμώ να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο.

Στο 5800 και γενικότερα σε πλήρως touch συσκευές, δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς δεν υφίσταται κανονικό πληκτρολόγιο. Όμως, στο Ν97, το αν είναι ελληνικό, φαίνεται με την πρώτη ματιά και έχει άμεση σχέση με την χρήση της συσκευής (άλλο να βλέπεις τους ελληνικούς χαρακτήρες και άλλο να ξέρεις/θυμάσαι απλά που είναι.

παιδια καλησπέρα

βρηκα το nemesis 10.38.15 και του αλλαξα product code μετα εκανα software update και παρ ολο που δεν βρηκε νεα εκδοση εβαλα την τελευταια και μετα το γυρισα στα Ελληνικα μια χαρα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Στο Πλαίσιο αναφέρει ότι "Αναμένεται Σύντομα", οπότε δεν νομίζω να είναι ετοιμοπαράδοτο για αγορά, θα το παραγγέλνεις πρώτα και θα περιμένεις να έρθει. Τώρα αν θα είναι Ελληνικό ή όχι δεν το γνωρίζω. Λογικά αν το φέρει πριν την Alpha Copy τότε θα είναι παρά-εισαγωγή. Αλλά γιατί βιάζεσαι τόσο? Από την στιγμή που την έχεις "πατήσει" με το 5800, όπως αναφέρεις ο ίδιος, καλύτερα να περιμένεις να το φέρει επίσημα η Alpha Copy και το αγοράζεις τότε. Προσωπική μου άποψη το τελευταίο σχόλιο.

Ευχαριστώ για την απάντηση..και βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω απο τους πρώτους, δεν την ξαναπατάω μετα το φιάσκο του 5800..απλά ρώτησα αν θα είναι ελληνικο..θα περιμένω να δω , να ενημερωθώ καλά και μετά θα κρίνω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

New N97 Firmware v11.0.021 COMING SOON

http://vaibhavsharma.wordpress.com/files/2009/06/n97-firmware-v11.jpg

http://nokiaaddict.com/2009/06/24/new-n97-firmware-v11-0-021-coming-soon/

http://thesymbianblog.com/2009/06/25/new-n97-firmware-v110021-hits-rda/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σάμπως στο πλαίσιο θα έρθει νωρίτερα νομίζετε?

Αν το Πλαίσιο κάνει εισαγωγή τα Ν97 από άλλη χώρα, δηλαδή θα είναι παρά-εισαγωγής, τότε μπορεί να τα φέρει και αύριο. Δεν νομίζω ότι τους εμποδίζει κάποιος. Αν όμως θέλει να φέρει Ν97 τα οποία θα είναι Ελληνικά (δηλαδή με Ελληνικό product code) τότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένει να τα φέρει η Alpha Copy, γιατί ως γνωστό αυτή είναι αντιπρόσωπος της Nokia για την Ελλάδα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το συγκεκριμένο είναι 100% αληθινό. Πραγματικά, σήμερα ξεκινά η παραλαβή των πρώτων μαύρων. :p

Ωστόσο εγώ προτιμώ το λευκό :)

Το συγκεκριμένο είναι 100% αληθινό. Πραγματικά, σήμερα ξεκινά η παραλαβή των πρώτων μαύρων. :p

Ωστόσο εγώ προτιμώ το λευκό :)

Δεν διευκρινίζει όμως αν θα έχει ελληνικά ή όχι....

Το λευκό είναι πραγματικά λευκό, ή γκρι όπως το Ν79 ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν διευκρινίζει όμως αν θα έχει ελληνικά ή όχι....

Το λευκό είναι πραγματικά λευκό, ή γκρι όπως το Ν79 ;

Το λευκό είναι το λευκό που βλέπει σε όλα τα βίνεο που υπάρχουν στο YouTube.

Επίσης, τα Nokia Shops Ελλάδας φαίρνουν μόνο από την Alpha Copy.:)

Επίσης, τα Nokia Shops Ελλάδας φαίρνουν μόνο από την Alpha Copy.:)

Ναι αλλά αυτό που λέει το techblog, είναι από Alpha copy?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά αυτό που λέει το techblog, είναι από Alpha copy?

Δεν ξέρω από που είναι. Εγώ ξέρω ότι σήμερα αρχίζουν οι πρώτες παραλαβές στα Nokia Shops.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...