skoulikios13 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 παιδια για το flosmall ξερουμε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 παιδια θελω να αγορασω το letv le max 2. να το παρω απο honorbuy eu, απο geekbuying, απο oppomart, ή gearbest? Προτιμησε. Gearbest η geekbuying. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Honorbuy EU παραγγελία καιω σε 2 μέρες ήταν σπίτι μου! Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 έχω παραγγείλει από gearbest το Xiaomi Redmi Note Pro από τις 21/06/2016 και βλέπω στο 17track.net να εμφανίζει το εξής: 2016-06-22 11:05 The item is ready for shipment Κάνω κάτι η περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 έχω παραγγείλει από gearbest το Xiaomi Redmi Note Pro από τις 21/06/2016 και βλέπω στο 17track.net να εμφανίζει το εξής: 2016-06-22 11:05 The item is ready for shipment Κάνω κάτι η περιμένω; ναι, ψάχνεις προσεκτικά στο forum και ποστάρεις στο σωστό τόπικ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 εκτός από αυτό, μπορεί να κάνει και κάτι αλλο παραπάνω εκτός από το να περιμένει????? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδια σορρυ για το εκτος θεματος(αν είναι) αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε από ποια Κινεζικα μαγαζια μπορούμε να κανουμε κατευθείαν αγορες με πιστωτικη χωρις κολπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 gearbest και banggood? να τα εμπιστευτω για αγορα tablet?απο συσκευασια τι λενε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδια σορρυ για το εκτος θεματος(αν είναι) αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε από ποια Κινεζικα μαγαζια μπορούμε να κανουμε κατευθείαν αγορες με πιστωτικη χωρις κολπα? Banggood, vickmall και dx.com σίγουρα, το έχω δοκιμάσει. Στο δεύτερο περνάει και πληρωμη μέσω paypal αν έχεις συνδεδεμένη κάρτα. Επίσης έχει αναφερθει ότι περνάει και απευθείας με πιστωτική στο gearbest και στο vifocal αλλά δεν έχω δοκιμάσει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 παιδια θελω να αγορασω το letv le max 2. να το παρω απο honorbuy eu, απο geekbuying, απο oppomart, ή gearbest? honorbuy eu ερχεται στην πορτα σου γρηγορα και εχει και υποστηριξη αν χρειαστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Θέλω τάμπλετ 10 ιντσών για τη μάνα μου και λέω να το πάρω από το Banggood, να χρησιμοποιήσω και τους μαζεμένους πόντους μου. Έχω ψωνίσει κι άλλες φορές από εκεί, αλλά ποτέ κάτι τόσο μεγάλο, ούτε καν κινητό. Ξέρω ότι κάνουν καλή συσκευασία, αλλά φοβάμαι ότι και πάλι θα σπάσει στη μεταφορά. Έχει λάβει κανείς σπασμένη συσκευή από Banggood;; Υ.Γ. Η επόμενη επιλογή μου είναι το Gear-worst, που είναι σίγουρο ότι θα βάλουν τσιγαρόχαρτα για προστασία και το τάμπλετ θα έρθει σε 1000 κομμάτια. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Θέλω τάμπλετ 10 ιντσών για τη μάνα μου και λέω να το πάρω από το Banggood, να χρησιμοποιήσω και τους μαζεμένους πόντους μου. Έχω ψωνίσει κι άλλες φορές από εκεί, αλλά ποτέ κάτι τόσο μεγάλο, ούτε καν κινητό. Ξέρω ότι κάνουν καλή συσκευασία, αλλά φοβάμαι ότι και πάλι θα σπάσει στη μεταφορά. Έχει λάβει κανείς σπασμένη συσκευή από Banggood;; Υ.Γ. Η επόμενη επιλογή μου είναι το Gear-worst, που είναι σίγουρο ότι θα βάλουν τσιγαρόχαρτα για προστασία και το τάμπλετ θα έρθει σε 1000 κομμάτια. :p Μήτσο δεν ξέρω πόσα πήρες από εκεί με "τσιγαρόχαρτο", αλλά σε εμένα το τάμπλετ το έστειλαν με την καλύτερη συσκευασία που είδα τα τελευταία 3 χρόνια ... Edited June 29, 2016 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Μήτσο δεν ξέρω πόσα πήρες από εκεί με "τσιγαρόχαρτο", αλλά σε εμένα το τάμπλετ το έστειλαν με την καλύτερη συσκευασία που εία τα τελευταία 3 χρόνια ... Δεν εχω αγορασει ταμπλετ απο εκει, παντως αυτο για το τσιγαροχαρτο ισχυει! Τι ιδιο και στο Εβερ! Παντως η μαρτυρια σου για μενα ειναι κατι θετικο οποτε μπορει καποιος να προχωρησει οσο αφορα την αγορα ταμπλετ. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Μήτσο δεν ξέρω πόσα πήρες από εκεί με "τσιγαρόχαρτο", αλλά σε εμένα το τάμπλετ το έστειλαν με την καλύτερη συσκευασία που είδα τα τελευταία 3 χρόνια ... Η συσκευασία που μου έβαλαν έναν ssd :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Το Banggood ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, τα τυλιγει με αφρώδες υλικό. Όμως, στα σχόλια του ταμπλετ, κάποιος έγραψε ότι του ήρθε με σπασμένη οθόνη... Ίσως να ήταν άτυχος. Το Gear-worst απλά τα πετάει όλα μέσα στην ταχυδρομική σακούλα, όπως να 'ναι... Έχω λάβει αρκετά στραπατσαρισμενα κουτιά από αυτό και το "αδερφάκι" του, το Dealsmachine... Μερικά πράγματα κιόλας ήταν σπασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Για την ακρίβεια, το Banggood δεν τα τυλίγει με αφρώδες υλικό, αλλά τα βάζει μέσα σε ένα δικό του κουτί από φελιζόλ, που δείχνει ότι θα αντέξει ακόμα και αν το... πατήσει αυτοκίνητο! (καλά, λέμε τώρα και καμιά ... να περνάει η ώρα :p) Δύο tablet έχω πάρει απ' αυτούς. Το κακό στην περίπτωση είναι ότι στέλνοντάς το σε αυτό το κουτί, δε σου στέλνουν την αρχική συσκευασία του tablet - κάτι που ίσως το θέλεις π.χ. αν το προορίζεις για κάποιον άλλον, ή με την προοπτική να το πουλήσεις κάποια στιγμή. Τελευταία ανακοίνωσαν ότι μπορούν να σου στείλουν το κουτί χωριστά (όλος ο κόσμος τους το ζητούσε!), αλλά χρεώνουν κάτι αρκετά αλμυρό γι' αυτό (δε θυμάμαι ακριβώς το ποσό...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Μια φωτογραφια ισουται με χιλιες λεξεις. Το κιτρινο κουτι ειναι μπανγουντ το μεσαιο Τινυντιλ Το.... τσιγαροχαρτο ειναι Γκιαρμπεστ. Και τα τρια περιεχουν κινητα. https://www.dropbox.com/s/grzdkd6rnt0q1mg/IMG_20160414_134658.jpg?dl=0 Edited June 29, 2016 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Η συσκευασία που μου έβαλαν έναν ssd :rolleyes: Το Banggood ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, τα τυλιγει με αφρώδες υλικό. Όμως, στα σχόλια του ταμπλετ, κάποιος έγραψε ότι του ήρθε με σπασμένη οθόνη... Ίσως να ήταν άτυχος. Το Gear-worst απλά τα πετάει όλα μέσα στην ταχυδρομική σακούλα, όπως να 'ναι... Έχω λάβει αρκετά στραπατσαρισμενα κουτιά από αυτό και το "αδερφάκι" του, το Dealsmachine... Μερικά πράγματα κιόλας ήταν σπασμένα. Εγώ είμαι πιό "νόστιμος" από ότι φαίνεται ....:lol: Ιδού το "τσιγαρόχαρτο" μου έστειλε το τάμπλετ το "καταραμμένο" gearbest ... http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/th_IMG_20160629_135558_zpsuoiknppv.jpghttp://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/th_IMG_20160629_135547_zps1fui5p0z.jpg Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Εγώ είμαι πιό "νόστιμος" από ότι φαίνεται ....:lol: Ιδού το "τσιγαρόχαρτο" μου έστειλε το τάμπλετ το "καταραμμένο" gearbest ...[/url] Μαλλον θα εισαι! :p Κοιταξε, λογικο φανεται αυτο! Διοτι το κινητο εχει μια υποτυπωδη προστασια αν ειναι μεσα στο κουτι του, ενω το ταμπλετ εχει πολυ μεγαλυτερη <ευαισθητη> επιφανεια και γι αυτο απαιτειται μεγαλυτερη επιπλεον προστασια. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Θέλω τάμπλετ 10 ιντσών για τη μάνα μου και λέω να το πάρω από το Banggood, να χρησιμοποιήσω και τους μαζεμένους πόντους μου. Έχω ψωνίσει κι άλλες φορές από εκεί, αλλά ποτέ κάτι τόσο μεγάλο, ούτε καν κινητό. Ξέρω ότι κάνουν καλή συσκευασία, αλλά φοβάμαι ότι και πάλι θα σπάσει στη μεταφορά. Έχει λάβει κανείς σπασμένη συσκευή από Banggood;; Υ.Γ. Η επόμενη επιλογή μου είναι το Gear-worst, που είναι σίγουρο ότι θα βάλουν τσιγαρόχαρτα για προστασία και το τάμπλετ θα έρθει σε 1000 κομμάτια. :p Και εγω πηρα ενα ταμπλετακι απο Bangood πριν 3 μηνες.Ηρθε σε αψογη κατασταση σε φελιζολενια συσκευασια.Δεν νομιζω να εχεις προβλημα απλα να ξερεις οτι κατα πασα πιθανοτητα θα ερθει χωρις την δικια του συσκευασια αλλα με αυτη που προανεφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Εγώ είμαι πιό "νόστιμος" από ότι φαίνεται ....:lol: Ιδού το "τσιγαρόχαρτο" μου έστειλε το τάμπλετ το "καταραμμένο" gearbest ... http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/th_IMG_20160629_135558_zpsuoiknppv.jpghttp://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/th_IMG_20160629_135547_zps1fui5p0z.jpg Και εγώ 10άρι tablet είχα πάρει από αυτούς και μου ήρθε μέσα σε "τσιγαρόχαρτο" με λίγο αφρουδάκι.:) Πως επιβίωσε είναι άξιο απορίας... Μακάρι να το έστελναν με την δικιά σου συσκευασία. Πριν κάτι μήνες το έκανε το vickmall αυτό, αλλά στην τελευταία μου παραγγελία το έστειλαν απλά σε κούτα, όπως παλιά. Αυτή η συσκευασία θεωρώ ότι είναι ιδανική αν και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την προτιμούν τα καταστήματα. Η ζημιά απο τα refunds και τις άπειρες εργατοώρες του support υπερκαλύπτει το κόστος της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Το Banggood ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, τα τυλιγει με αφρώδες υλικό. Όμως, στα σχόλια του ταμπλετ, κάποιος έγραψε ότι του ήρθε με σπασμένη οθόνη... Ίσως να ήταν άτυχος. Το Gear-worst απλά τα πετάει όλα μέσα στην ταχυδρομική σακούλα, όπως να 'ναι... Έχω λάβει αρκετά στραπατσαρισμενα κουτιά από αυτό και το "αδερφάκι" του, το Dealsmachine... Μερικά πράγματα κιόλας ήταν σπασμένα. Εχω παραλάβει κι απ'το bang αισχρό εως ανύπαρκτο πακέτο με εύθραστα αντικείμενα μέσα ( τα περισσότερα ήρθαν σπασμένα σαφώς ) Το θέμα της συσκευυασίας πρέπει να αλλάζει στα κινεζομάγαζα κάθε τρεις και λίγο δεν εξηγείται αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Μια φωτογραφια ισουται με χιλιες λεξεις. Το κιτρινο κουτι ειναι μπανγουντ το μεσαιο Τινυντιλ Το.... τσιγαροχαρτο ειναι Γκιαρμπεστ. Και τα τρια περιεχουν κινητα. https://www.dropbox.com/s/grzdkd6rnt0q1mg/IMG_20160414_134658.jpg?dl=0 Από το Bangood παρέλαβα στο κίτρινο κουτί ενα πλαστικό κουτί για χάπια αξίας (ηταν προσφορά) 0,01€ για να μην υπάρξει παρεξήγηση το ξαναλέω, αξίας 1 σεντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ωραία, σας ευχαριστώ όλους. Τελικά θα επιλέξω το Banggood και θα ζητήσω να μου το βάλουν σε κουτί (ελπίζω να μην έχω το "γνωστό" θέμα όταν έρθει Ελλάδα και πληρώσω παραπάνω). Στο GearBest το έχει $3 λιγότερο και έχω πολλούς περισσότερους πόντους εκεί (θα το έπαιρνα πολύ φθηνότερα), αλλά δε θέλω να ρισκάρω... Θα τους ξοδέψω άλλη φορά, σε κάτι άλλο. Αυτό είναι το τάμπλετ: http://www.banggood.com/Teclast-X10-3G-Octa-Core-10_1-Inch-IPS-Android-5_1-Tablet-PC-p-1042379.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Έχω αγοράσει 2 φορές από vickmall κινητά. Τώρα θέλω ένα τρίτο και σκέφτομαι και το gearbest που έχω πάρει αρκετά φθηνά πράγματα και ήταν οι σε όλα. Το θέμα είναι το after sales αν χρειαστεί. Τι λέτε; Βέβαια υπάρχει και ο yeso που έχω διαβάσει καλά πράγματα. Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts