Jump to content

artinoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by artinoss

  1. Εχω στο υπολοιπο μου στο paypal δολαρια και θελω να τα μεταφερω στην τραπεζα μου συγκεκριμενα στην revolut...Το θεμα ειναι το εξης οτι οταν παω να κανω την μεταφορα το paypal τα μετατρεπει αυτοματα σε ευρω ενω εγω θελω να γινει στο ιδιο νομισμα δηλαδη σε δολαρια ωστε να μην εχω χασουρα απο την ισοτιμια του paypal.Γινεται να το κανω γτ δεν βρηκα καποια επιλογη ωστε να γινει η μεταφορα στο ιδιο νομισμα.
  2. Γεια σας παιδες.Θελω λιγο τα φωτα σας.Παρηγγειλα ενα επαναφορτιζομενο ηλεκτρικο πριονι και ο πωλητης μου εστειλε μονο την αλυσιδα, ανοιξα dispute και συμφωνησαμε να του στειλω πισω το προιον και να μου κανει refund οταν παραλάβει.Δεν κλιμακωσα την υποθεση στο paypal καθως μου δινει αυτο που επιθυμω.Το θεμα μου ειναι το εξης αν του επιστρεψω πισω το προιόν και αφου θα εχει κλεισει το dispute ειναι σιγουρο οτι θα μου δωσει τα χρήματα πισω;;;Δηλαδη αφου εχει γινει συμφωνια με τον πωλητη με καλυπτει το paypal στο να παρω τα λεφτα μου πισω η πρεπει να κλιμακωσω την υποθεση στο paypal για να ειμαι σιγουρος???
  3. Παιδια λιγο τα φωτα σας γιατι ειμαι σε απογνωση.Αλλαξα την οθονη του κινητου μιας και η παλια θρυματιστηκε αλλα αντιμετωπιζω το εξης θεμα.Με το που το ανοιγω το μονο που δειχνει ειναι το αμυδρο φως που εμγανιζει οταν παει να μπουταρει χωρις ομως το logo της xiaomi χωρις τιποτα, απλα ενα αμυδρο φως για 2-3 δευτερα και μετα μαυριλα...Δοκιμασα και με αλλη οθονη και παλι τα ιδια.Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει????
  4. Πανω που ελεγα οτι ειναι ανθεκτικο στις πτωσεις το τηλ χθες μου επεσε απο μισο μετρο και ραγισε το digitizer,, λειτουργει κανονικα αλλα φαινεται μια λεπτη γραμμουλα σαν τριχα...Εχει αλλαξει κανεις digitizer??Να το επιχειρησω η δεν θα τα καταφερω και τι θα χρειαστω για την αλλαγη;;;
  5. Παιδες μια ερωτηση γτ μου φαινεται η vodafone μας δουλευει..Ο βοηθος wifi που εχει σαν επιλογη η συσκευη στις ρυθμισεις ενεργοποιει τα δεδομενα απο μονο του η απλα κανει μεταβαση απο το wifi σε δεδομενα με την προυποθεση να τα εχεις εσυ ενεργοποιημενα ομως γτ με χρεωσανε ενω ειχα τα δεδομενα απενεργοποιημενα και μου λενε οτι φταιει ο βοηθος wifi.:mad:
  6. Μολις επαθα και γω το ιδιο με τον φιλο παραπανω ενω ημουν συνδεδεμενος σε wifi και ενω ειχα τα data απενεργοποιημενα με χρεωσε 2 ευρω για το ιντερνετ ολη μερα...Πηρα τηλ στην εξυπηρετηση και μου ειπανε οτι εφταιγαν οι ρυθμισεις του κινητου και συγκεκριμενα ο βοηθος wifi γιατι λενε εκανε εναλλαγη σε δεδομενα και τα ενεργοποιησε κιολας καποια στιγμη που δεν επιανε το wifi.Απο το λιγο που το εψαξα ομως ο βοηθος wifi δεν ενεργοποιει τα δεδομενα απο μονος του απλα το γυρναει απο wifi σε δεδομενα οταν ειναι ηδη ενεργοποιημενα αρα τι παιζει εδω, μας δουλευει η vodafone???
  7. Το ιδιο παρατηρησα και γω σε 2 ιδια ακριβως μοντελα με το ιδιο πανελ οθονης εχουν διαφορες στα χρώματα αλλα το ενα εχει την κινεζικη ρομ και το αλλο εχει global ισως ειναι θεμα λειτουργικου.
  8. Επιβεβαιωνω τα λεγομενα του celtic καθως τα ιδια κανουν σε μενα τωρα, τους εστειλα DOA συσκευη για refund και εχουν περασει 30 μερες που εχει φτασει αλλα δεν το εχουν παραλαβει ακομα..Τους εχω στειλει ενα σωρο μυνηματα και ολο μου λενε περιμενε και περιμενε καθ θα παραλαβουμε σε λιγες μερες...Κριμα γτ θεωρουσα το banggood αξιοπιστο, εχω κανει πολλες αγορες απο εκει και δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα..Προσοχη παιδες μονο με paypal ακομα και στο πιο αξιοπιστο καταστημα.
  9. Παιδια μπειτε στις ρυθμισεις του λογαριασμου σας και τσεκαρετε αν ειναι επιλεγμενη η μετατροπη συμφωνα με την ισοτιμια του paypal η της καρτας.Εγω ειχα επιλεγμενο να το κανει ο παροχος της καρτας αλλα μολις μπηκα και ειδα οτι το ειχανε αλλαξει απο μονοι τους ωστε να επωφελουνται απο την μετατροπη και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανουν οι κεραταδες.Θελουν γερο κραξιμο!!!
  10. Το εχω κανει ηδη.Θα περιμενω ακομα 5 μερες μπας και φιλοτιμηθουν και αν δεν θα ανοιξω case στο paypal..Δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση, εχω αγορασει πολλα πραγματα απο αυτους και δεν ειχα κανενα θεμα οσες φορες χρειαστηκα κατι αλλα πρωτη φορα κανω επιστροφη και εχω στραβωσει με το ολο θεμα.
  11. Το θεμα ειναι οτι περασανε 20 μερες απο τοτε που εγινε η τελευταια προσπαθεια παραδοσης και ακομα δεν το παραλαβανε.Μου φαινεται μεγαλο το διαστημα και η τελευταια φορα που τους ρωτησα ηταν πριν 10 μερες οπου μου ειπανε παλι οτι θα το παραλαβουν το συντομοτερο.
  12. Πρωτον δεν εστειλα το κινητο για επισκευη, ειχε προβλημα εξαρχης μιλησα μαζι τους και συμφωνησαμε να το στειλω πισω και να μου κανουν full refund και τα ταχυδρομικα καθως καλυπτομουν απo DOA.Δευτερον γιατι λες οτι το εχασα αφου καλυπτομαι ακομα απο το paypal, εχω περιθωριο μεχρι τελη φεβρουαριου να κανω dispute και εχω ολες τις αποδειξεις που χρειαζονται.Βιντεο με το πακετο οπως το πηγα στα ελτα με τα γραμματοσημα κολλημενα και το τρακινγκ.Μην γραφουμε οτι θελουμε και τρομαζουμε τον κοσμο τζαμπα, απλα το μονο που ρωτησα ειναι αν εχει κανεις ανάλογη εμπειρια, αν ειναι συνηθες να αργουν τοσο πολυ και αν θα με συμβουλευατε να ανοιξω το case αμεσα στο paypal η να περιμενω και αλλο.
  13. Γεια σας παιδια,ε πεστρεψα κινητο στο banggood καθως ειχε προβλημα το οποιο εφτασε και εγινε η πρωτη αποπειρα παραδοσης στις 19/12 αλλα το πακετο δεν το εχουν παραλαβει ακομα απο το banggood.Τους εχω ενοχλησει 2 φορες και ολο μου λενε οτι θα το παραλαβουν οσο πιο συντομα γινεται αλλα δεν βλεπω κινηση.Εχουν περασει 20 μερες απο τοτε που εφτασε σε αυτους και ακομα περιμενω...Να περιμενω η παω για paypal, τι λετε να κανω;;;εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια;;
  14. Πανω στην ωρα που μου χαλασε το κινητο!!!
  15. Εγω το εβγαλα μιας και ηθελε ουτως η αλλως αλλαγη αλλα δεν νομιζω να εχεις θεμακαι με αυτο.Το δυσκολο ειναι να καταφερεις να κανεις την αρχη στο ξεκολλημα, εμενα αυτο με ζορισε με το που καταφερα και εβαλα το εργαλειο απο κατω το πηγα σιγα σιγα γυρω γυρω και βγηκε ανετα.Αν εχεις βεντουζακι για την οθονη αφου την ζεστανεις πηγαινε το στην ακρη τραβα λιγο να ανασηκωθει το βαζεις απο κατω και ολα τα αλλα ειναι ευκολα.
  16. Πρεπει να φορτιζει καθως οταν παταω να ανοιξει ακουγεται η δονηση αλλα μεχρι εκει ενω οταν ειναι αποφορτισμενο το μονο που κανει ειναι να τρεμοπαιζει το κοκκινο λαμπακι γι 2 δευτερα..Το εχω αφησει και ενα 24ωρο να φορτιζει αλλα παλι τιποτα.
  17. Τα εχω δει ολα με αυτο το τηλ, ακομα και αφου το ανοιξα και αποσυνδεσα την μπαταρια δεν λεει να παρει μπρος..Λετε να ειναι θεμα hardware τελικα??? Υπαρχει τιποτα αλλο που θα μπορουσα να κανω;;;Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει με flashone κατι αλλα που βρηκα στο ιντερνετ με συνδυασμους πληκτρων και η εσχατη λυση με αποσυνδεση μπαταριας αλλα παλι τιποτα.Καμια αλλη ιδεα;;;
  18. Σωστο και αυτο...χαχαχα. Χρεοκοπησε και γλιτωσε ο κοσμος.
  19. Δυστυχως τα δοκιμασα ολα και δεν γινεται τιποτα..Το εχω επαναλαβει αρκετες φορες αλλα τζιφος.θα δοκιμασω να αποσυνδεσω την μπαταρια μπας και παρει μπρος.Αν οχι παρηγγειλα ηδη το redmi note 5 για να εχω να κανω την δουλεια μου..Ποτε ξανα leeco ουτε 2 χρονια δεν με εβγαλε.
  20. Θα το ψαξω και με αυτον τον τροπο στην πρωτη ευκαιρια..Δεν μπορω να καταλαβω τι στο διαολο εχει παθει.Ολα λειτουργουσαν μια χαρα ακομα και το δακτυλικο που γενικα υπηρχαν θεματα .Αλλα τωρα εχει μουλαρωσει και δεν παιρνει μπρος με τιποτα.Μιλαμε για μπρικαρισμα μεγατονων.
×
×
  • Create New...