Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο ενας λεει οτι ακομα να τα στειλουν, ο αλλος απανταει αν του ηρθαν.

Ετσι ειναι η "ευρωκινεζικη" αποθηκη του gearworst

Geekbuying*

Καλά πόσο θέλει κατά μέσο όρο να έρθει από τις ευρ.αποθήκες τους;

Η μονη ευρωπαικη αποθηκη ειναι του Βικμαλλ. Οταν γινεται η παραγγελια μεσα σε 3-4 μερες ειναι σπιτι σου. Εξαιρουνται περιοδοι γιορτων οι οποιες καθυστερουν. Σε κανονικες συνθηκες το μεγιστο ειναι 4 μερες

Η μονη ευρωπαικη αποθηκη ειναι του Βικμαλλ. Οταν γινεται η παραγγελια μεσα σε 3-4 μερες ειναι σπιτι σου. Εξαιρουνται περιοδοι γιορτων οι οποιες καθυστερουν. Σε κανονικες συνθηκες το μεγιστο ειναι 4 μερες

Ακυρώνεις δηλαδή την ευρωπαική αποθήκη του ibuygou και του honorbuy

Το άκουσα κι αυτό.

Παρακατω ειναι η απαντηση του vickmall για μια επερχομενη παραγγελια που ηθελα να κανω. Ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζει η selina σε σχεση με τα τελωνεια ;

and before you make the order,i must remind you the customs issue in Greece now.

Greek customs rules had changed,they don't check registered airmail parcel in the past,but they open parcel to check by random now.it not decide what write in parcel or the parcel big or small,it decide when they want to check,and if unlucky,they open your parcel to check,then you will need pay tax.(PS:because 10% customers unlucky and paid tax,so i remind you now,no matter you order from which Chinese shop)

so there have 3 option for you:

1.you still insist to make risk to sent the parcel by SG post,if unlucky,will need pay tax

2.change shipping way to NL POST,until now,nobody pay tax for NL POST,but sometimes it is very slow.and i can not sure what will happen in fututure.

3.if you don't want to undertake any risk,you can change shipping way to EU Expedited Shipping (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) which need add $19.99 shipping cost

Thanks very much,waiting for your reply

Είναι σε λίγες μέρες γιατί η Ευρωπαϊκή αποθήκη είναι στην Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με το minideal. Προς Θεσσαλονίκη μεριά. Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσουν να έχουν ευρωπαϊκές αποθήκες στην Ελλάδα αν συνεχιστούν οι έλεγχοι στο τελωνείο. Και καθόλου τυχαίο ότι οι περισσότεροι έλεγχοι γίνονται Θεσσαλονίκη.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Εγώ πάντως παρήγγειλα ένα ταμπλετάκι από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest και μου ήρθε από Αγγλία με DHL σε 3 ημέρες :

Thursday, December 22, 2016 Location Time Piece

16 Delivered - Signed for by : *********** Veria 15:29

15 With delivery courier THESSALONIKI - GREECE 15:05

14 Departed Facility in THESSALONIKI - GREECE THESSALONIKI - GREECE 13:25

13 Processed at THESSALONIKI - GREECE THESSALONIKI - GREECE 13:24

12 Arrived at Sort Facility THESSALONIKI - GREECE THESSALONIKI - GREECE 12:17

11 Departed Facility in ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 10:51

10 Transferred through ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 10:51

9 Departed Facility in LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 05:27

8 Processed at LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 03:49

7 Arrived at Sort Facility LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 02:53

Wednesday, December 21, 2016 Location Time Piece

6 Departed Facility in EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 23:59

5 Processed at EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 22:28

4 Arrived at Sort Facility EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 20:55

3 Departed Facility in BIRMINGHAM - UK BIRMINGHAM - UK 20:07

2 Processed at BIRMINGHAM - UK BIRMINGHAM - UK 20:07

Monday, December 19, 2016 Location Time Piece

1 Shipment information received BIRMINGHAM - UK 21:13

:cool:

Εγώ πάντως παρήγγειλα ένα ταμπλετάκι από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest και μου ήρθε από Αγγλία με DHL σε 3 ημέρες :

:cool:

Λογικον αυτο που γραφεις,δεν βλεπω κατι το παραξενο.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ακυρώνεις δηλαδή την ευρωπαική αποθήκη του ibuygou και του honorbuy

Δεν αγορασα ποτε απο αυτους. Οποτε δεν εχω αποψη για αυτα.

Απο τα "δημοφιλη" καταστηματα που παιζουν εδω εχω σχηματισει αυτην την αποψη

Χαιρομαι που ακους κατι καινουργιο.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρακατω ειναι η απαντηση του vickmall για μια επερχομενη παραγγελια που ηθελα να κανω. Ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζει η selina σε σχεση με τα τελωνεια ;

and before you make the order,i must remind you the customs issue in Greece now.

Greek customs rules had changed,they don't check registered airmail parcel in the past,but they open parcel to check by random now.it not decide what write in parcel or the parcel big or small,it decide when they want to check,and if unlucky,they open your parcel to check,then you will need pay tax.(PS:because 10% customers unlucky and paid tax,so i remind you now,no matter you order from which Chinese shop)

so there have 3 option for you:

1.you still insist to make risk to sent the parcel by SG post,if unlucky,will need pay tax

2.change shipping way to NL POST,until now,nobody pay tax for NL POST,but sometimes it is very slow.and i can not sure what will happen in fututure.

3.if you don't want to undertake any risk,you can change shipping way to EU Expedited Shipping (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) which need add $19.99 shipping cost

Thanks very much,waiting for your reply

Παλι καλα που ειδοποιουν, αλλα καταστηματα ουτε καν θα ενδιαφεροταν

Δεν αγορασα ποτε απο αυτους. Οποτε δεν εχω αποψη για αυτα.

Απο τα "δημοφιλη" καταστηματα που παιζουν εδω εχω σχηματισει αυτην την αποψη

Χαιρομαι που ακους κατι καινουργιο.

Αφου δεν τα γνωρίζεις τότε μην λες απόλυτα ότι η μόνη ευρωπαική αποθήκη είναι του vickmall.

Τι ακριβως εννοειται οταν λετε ...ευρωπαϊκή αποθήκη.... παιδια?

οτι το καταστημα εχει αποθηκη στην ευρωπη και δεν εχεις τον φοβο να πληρωσεις δασμους. Αλλα η τιμη του ειναι αισθητα υψηλη

οτι το καταστημα εχει αποθηκη στην ευρωπη και δεν εχεις τον φοβο να πληρωσεις δασμους. Αλλα η τιμη του ειναι αισθητα υψηλη

Καλα αυτα που ξερω εγω μονο αποθηκες δεν τα λες,σπιτια καποιων ειναι που εχιουν κανει καποια συμφωνια με το εκαστοτε καταστημα.

Τα γραφω καλα??

Η απορία που έχω εγώ είναι πώς φέρνουν τα προϊόντα που πουλάνε από τα "EU warehouses".

Με τον ίδιο τρόπο που τα φέρνουμε κι εμείς ένα-ένα, ταχυδρομικώς και ελπίζοντας να μην τα πιάσει κανένα τελωνείο,

ή αξιοποιούν άραγε κάποια άλλη εναλλακτική...;

Η απορία που έχω εγώ είναι πώς φέρνουν τα προϊόντα που πουλάνε από τα "EU warehouses".

Με τον ίδιο τρόπο που τα φέρνουμε κι εμείς ένα-ένα, ταχυδρομικώς και ελπίζοντας να μην τα πιάσει κανένα τελωνείο,

Γι αυτο μαλλον τα έχουν και πιο ακριβά. Κάτι θα πληρωνουν...

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρα πάντως όχι τελωνεία, δασμούς, ΦΠΑ και όλα τα σχετικά. Αλλά ας μην το... σκαλίζουμε και πολύ - μας βολεύει! :p

Μακάρι μόνο να φέρουν και μεγαλύτερη ποικιλία, για την περίπτωση που οι παραγγελίες κατευθείαν από την Κίνα ζορίσουν πολύ...

Καλα αυτα που ξερω εγω μονο αποθηκες δεν τα λες,σπιτια καποιων ειναι που εχιουν κανει καποια συμφωνια με το εκαστοτε καταστημα.

Τα γραφω καλα??

δωματια καλυτερα !:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ερθει ο Κινεζος με μια βαλιτσα κινητα, και τα δηλωνει για προσωπικη χρηση.

Δηλαδή τι θα μπορούσε να σημαίνει φίλε;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δηλαδή τι θα μπορούσε να σημαίνει φίλε;

Sent from my m1 note using Tapatalk

Προφανως και η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι αυτονοητη φιλε μου.....:)

Μπορεί Ναι, μπορεί Όχι. Μπορεί κάποιες μικρές εταιρίες να το κάνουν, μπορεί και όχι αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν καταναλωτή

αυτό παρά μόνο όσους ίσως θίγονται για λόγους ανταγωνισμού.

Το βέβαιο πάντως είναι πως οι Ευρωπαϊκές αποθήκες τα εκτελωνίζουν (όλα δεν ξέρω) με τιμές χονδρικής/εργοστασίου αρχικής αγοράς και όχι με τιμές πώλησης. Μπορεί ας πούμε να έχει στη Κίνα 200$ και η τιμή χονδρικής να είναι 100$. Οι φόροι που θα επιβληθούν

είναι για τα 100$ με την αναλογία ΦΠΑ + δασμοί της χώρας όπου εκτελωνίζονται π.χ. Λουξεμβούργο 17%, Γερμανία 19%, Ισπανία 21% κ.α.

Το βέβαιο είναι πως ενώ θα πρεπε να πουλιέται με το ΦΠΑ της χώρας προορισμού από Ευρωπαϊκή χώρα σε Ευρωπαϊκή χώρα μάλλον δεν υπάρχει παραστατικό ή αν υπάρχει είναι ... Κινέζικο :lol:

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Aυτο, μπαινουν ΦΠΑ απο δω, ΦΠΑ απο κει, δασμοι παραπερα και ενα παραστατικο δεν εκδιδεται.. Μιλαμε για ληστεια (δικια μας, οχι των κρατων)

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Πρώτη μου παραγγελία από το lightinthebox και τα αποτελέσματα παραπάνω από θετικά.

Δεν αφορούσε κινητό αλλά πράγματα για το σπίτι συνολικής αξίας 260 ευρώ. Μου ήρθαν σε 11 μόλις ημέρες αλλά δυστυχώς πέρασαν τελωνείο με επιβάρυνση άλλα 80 ευρώ. Επειδή είχα πληρώσει 3-4 ευρώ όμως για προστασία από το τελωνείο επικοινώνησα με το lightinthebox χθες και σήμερα τα 80 ευρώ είχαν ήδη επιστραφεί στο λογαριασμό μου στο paypal.

Το φοβήθηκα να πω την αλήθεια γιατί ήταν μεγάλο το ποσό του τελωνείου αλλά χωρίς μα και μου, απλά με την απόδειξη της πληρωμής των δασμών, πήρα τα χρήματά μου πίσω.

Καλό αυτό και δεν το είχα σε εκτίμηση το συγκεκριμένο μαγαζί, προφανώς με κάποιο τρόπο θα τα παίρνει πίσω το μαγαζί δεν νομίζω να τα δίνει έτσι; τότε πρέπει να κλείσει.

Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.