Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.απο αυτά που διάβασα και εγώ το φοβάμαι αλλά το έχει στην ευρωπαϊκή αποθήκη λέει αλλά δεν στέλνει δυο τεμάχια.πρωτη φορά το βλέπω αυτό από μαγαζί. πολύ κουφό!τα μαγαζιά που προτείνεις έχουν ευρωπαϊκή αποθήκη;

Είτε το πάρεις από Κίνα είτε από Ευρωπαϊκή αποθήκη σχεδόν τον ίδιο χρόνο θα κάνουν αυτήν την περίοδο. Πολλοί είναι αυτοί που περίμεναν πάνω από 2'εβδομάδες από Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα κάνω μια μάλλον of topic ερώτηση γιατί δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να ρωτήσω εδώ.θελω να πάρω δύο xiaomi power bank 10400mah τα βρήκα στο gearbest 18$ από το eu warehouse.έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί στέλνει γνήσια ή δεν θα πρέπει να πλησιάσω σε μπανάνες μην ορμηξουν;αν ξέρει κάποιος άλλο αξιόπιστο μαγαζί να τα δίνει σε αυτή την τιμή ας προτείνει

Γνήσια θα είναι, αλλά έχουν θέμα με στοκ και επικοινωνία.

Κοίτα και σε Everbuying, Banggood.

...γνήσια εκτός και αν...δεν είναι γνήσια!...έχω παραθέσει στο παρελθόν σχετική εμπειρία με πολύ κακής ποιότητας counterfeit Χiaomi power bank 10400mah που αρνήθηκαν συστηματικά να το αναγνωρίσουν. Φυσικά δικαιώθηκα από Paypal και μου επιστράφηκε το πλήρες ποσό της παραγγελίας (~75 ευρώ) αντί μόνο του power bank (~22 ευρώ). Αλλά πολύ ταλαιπωρία και συστηματική προσπάθεια εκ μέρους τους να αποφύγουν την επιστροφή χρημάτων. Επίσης είχα εμπειρία και με fake selfie stick απο αυτούς. Συνολικά 2 περιστατικά σε 3 παραγγελίες. Έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα.

Edited by emxa2k

...γνήσια εκτός και αν...δεν είναι γνήσια!...έχω παραθέσει στο παρελθόν σχετική εμπειρία με πολύ κακής ποιότητας counterfeit Χiaomi power bank 10400mah που αρνήθηκαν συστηματικά να το αναγνωρίσουν. Φυσικά δικαιώθηκα από Paypal και μου επιστράφηκε το πλήρες ποσό της παραγγελίας (~75 ευρώ) αντί μόνο του power bank (~22 ευρώ). Αλλά πολύ ταλαιπωρία και συστηματική προσπάθεια εκ μέρους τους να αποφύγουν την επιστροφή χρημάτων. Επίσης είχα εμπειρία και με fake selfie stick απο αυτούς. Συνολικά 2 περιστατικά σε 3 παραγγελίες. Έκτοτε δεν ξανασχολήθηκα.

Λογικον να τους ριξεις μαυρο.............

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

οπότε μάλλον καλύτερα να μην το ψάχνω και πολύ. vickmall και δεν σκίζω το κεφάλι μου χαλάλι τα 10 ευρώ παραπάνω

οπότε μάλλον καλύτερα να μην το ψάχνω και πολύ. vickmall και δεν σκίζω το κεφάλι μου χαλάλι τα 10 ευρώ παραπάνω

...αναφέρθηκαν και τα everbuying, banggood...επίσης geekbuying από σύνολο 20+ Xiaomi products δεν είχα θέμα γνησιότητας.

Είτε το πάρεις από Κίνα είτε από Ευρωπαϊκή αποθήκη σχεδόν τον ίδιο χρόνο θα κάνουν αυτήν την περίοδο. Πολλοί είναι αυτοί που περίμεναν πάνω από 2'εβδομάδες από Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest.

Οντως,παραγγελιες απο το EU Warehouse του

Gear κατω απο 15 μερες δεν παραλαμβανεις

οταν απο Κινα απο vickmall ερχονται σε 5-7!Μακραν το καλυτερο καταστημα.

19.99$ το βλεπω απο Κινα στο vickmall.Κι αν σου ζητησουν 2-3$ για tracking number,σε 10 μερες θα το χεις.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

...αναφέρθηκαν και τα everbuying, banggood...επίσης geekbuying από σύνολο 20+ Xiaomi products δεν είχα θέμα γνησιότητας.

το θέμα είναι ότι μόνο το ένα είναι για μένα το άλλο είναι για φίλο και δεν θέλω να μπλέκω με dispute σε περίπτωση μουφας anyway θα το ψάξω λίγο καλύτερα

Καλησπέρα παίδες!Έχει ψωνίσει κανείς από oppomart και να έχει γνώμη για γιατί βρήκα ένα κινητό που θέλω και το έχει πολύ κάτω από όλα τα υπόλοιπα!Ευχαριστώ!

Απογοητευτικές αναφορές για την αξιοπιστία του minideal:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6298285#post6298285

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6298560#post6298560

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Εγω παλι νομιζω την πατησα απο το geekbuying, ειχα την φαεινη ιδεα να παραγγειλω κινητο και να διαλεξω τροπο πληρωμης με western union, επειδη ομως εχει παψει τις τελευταιες μερες να στελνει χρηματα εξω τελικα εκανα τραπεζικη καταθεση στον λογαριαμο που εχουν στο site τους, τους εστειλα με e-mail την αποδειξη οπως ζητανε αλλα κανουν τους κινεζους, μου λενε θελουν το MTCN και ενω τους εξηγω οτι εν τελει η πληρωμη δεν εγινε με western union για να υπαρχει MTCN αυτοι εκει το χαβα τους,το συμπερασμα ειναι ποτε συναλλαγη εκτος paypal γιατι ευκαιρια ψαχνουν να σε τσιμπησουν ,περαστικα μου και ας προσεχα:angry:

Εγω παλι νομιζω την πατησα απο το geekbuying, ειχα την φαεινη ιδεα να παραγγειλω κινητο και να διαλεξω τροπο πληρωμης με western union, επειδη ομως εχει παψει τις τελευταιες μερες να στελνει χρηματα εξω τελικα εκανα τραπεζικη καταθεση στον λογαριαμο που εχουν στο site τους, τους εστειλα με e-mail την αποδειξη οπως ζητανε αλλα κανουν τους κινεζους, μου λενε θελουν το MTCN και ενω τους εξηγω οτι εν τελει η πληρωμη δεν εγινε με western union για να υπαρχει MTCN αυτοι εκει το χαβα τους,το συμπερασμα ειναι ποτε συναλλαγη εκτος paypal γιατι ευκαιρια ψαχνουν να σε τσιμπησουν ,περαστικα μου και ας προσεχα:angry:

Μίλα με τη τράπεζα, δειξτους τη συνομιλία σου και ζήτα ακύρωση του εμβάσματος

Γράψε εδώ στο θέμα τους. Σίγουρα θα τους πειράξει οπότε κάτι θα πρέπει να κάνουν.

Φορητότητα προς Frog

Πάντως πολλά αρνητικά απο το Geek τελευταία.

Κακή επικοινωνία, αργοπορία στις αποστολές τώρα κοιτάνε να φάνε και χρήματα...:shifty:

Εγω ειμαι πολυ περιεργος με το Doogee F5 που εχουν σε presale στα 90€.. Αν οντως θα βγει και αν θα ζητήσουν παραπάνω χρηματα μετα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εγω ειμαι πολυ περιεργος με το Doogee F5 που εχουν σε presale στα 90€.. Αν οντως θα βγει και αν θα ζητήσουν παραπάνω χρηματα μετα

Δεν παιζει τετοια τιμη, σιγουρα θα ζητησουν περισσοτερα χρημματα, κλασικη π@@στια που εφαρμοζεται τωρα τελευταια!

aliexpress

Λοιπον, παρηγγειλα πριν κατι μερες κατι απο ενα πωλητη, του ειπα οτι εχουμε προβλημα με τις τραπεζες και να μου δωσει paypal, οπου και μου εδωσε..

Τωρα παω να κανω μια παραγγελια απο αλλο πωλητη (vifocal), του λεω να μου δωσει paypal, μου λεει δε γινεται, του λεω εχουμε προβλημα,δε μπορουμε και τελικα μου δινει paypal. Ειναι ομως το ιδιο με τον αλλο πωλητη! Μηπως εχει και paypal το aliexpress και το κρυβει;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

στα 200 ευρω απο minideal το 32αρι letv le1 να μην προχωρησω με αυτο το μαγαζι?

Αν μπορείς να το πάρεις από Vickmall, μην το σκέφτεσαι καν. Είναι κύριοι, δεν κάνουν απατεωνιές. Επιπλέον, ό,τι κι αν γίνει θα σε στηρίξουν.

Με έχουν βοηθήσει και για πράματα που δεν αγοράστηκαν από αυτούς. Επίσης, μου έχουν βρει ανταλλακτικά που δεν βρήκα αλλού. Βασικά οι άλλοι σου λένε δεν έχω, στείλε την συσκευή να την φτιάξουμε εμείς κ.α. Το Βίκμολλ σου το βρίσκει και το στέλνει.

Σήμερα με ειδοποίησαν για διαθεσιμότητα οθόνης από tablet που δεν υπήρχε σε στοκ από την Chuwi εδώ και 2 εβδομάδες. Άντε βρες άλλο μαγαζί να κάνει έτσι. Επίσης, δεν σε δαγκώνουν στις τιμές. Η ίδια οθόνη αλλού είναι 45% ακριβότερη.

Φορητότητα προς Frog

Λοιπον, παρηγγειλα πριν κατι μερες κατι απο ενα πωλητη, του ειπα οτι εχουμε προβλημα με τις τραπεζες και να μου δωσει paypal, οπου και μου εδωσε..

Τωρα παω να κανω μια παραγγελια απο αλλο πωλητη (vifocal), του λεω να μου δωσει paypal, μου λεει δε γινεται, του λεω εχουμε προβλημα,δε μπορουμε και τελικα μου δινει paypal. Ειναι ομως το ιδιο με τον αλλο πωλητη! Μηπως εχει και paypal το aliexpress και το κρυβει;

Για το vifocal δεν ξέρω πάντως το ίδιο το χω πάθει με το everbuying στο ali και σε τάχα μου ''ανεξάρτητα sites '' ,στις πληροφορίες του paypal ήταν το everbuying...άρα πολύ πιθανό να τυχαίνει το ίδιο.

Hi there,

Thank you for your email,

sorry to tell you that we just have two payment methods at present,

paypal and western union,if you could not give us the MTCN,

we have no way to check it for you,

apologize for the inconvenience,

thank you for your understanding,

Sincerely

Nancy ....... αυτη ηταν η απαντηση του geekbuying οταν ειπα οτι εκανα τραπεζικη καταθεση και ενω τους εχω στειλει την αποδειξη, http://www.geekbuying.com/help/payment_and_shipping/WireTransfer και εδω το link που απο αποδεικνυει οτι λενε ψεματα, παιδια μακρια αφορμη ψαχνουν να δαγκωσουν ,δυστυχως τα καλα καταστηματα ειναι πλεον λιγα εγω την πατησα!

To dealsmachine από αξιοπιστία τι λέει; Επίσης βλέπω ότι έχει και μεταφορικά αλλά με το Flat Rate Shipping βλέπω ότι με συμφέρει. Ποια η διαφορά του όμως από το Standard Shipping;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά, προσπαθώ να αγοράσω από το gearbest ένα κινητό αλλά δεν μπορώ ούτε με visa alpha bank ούτε με mastercard Πειραιώς ούτε από paypal. Εσείς πως αγοράζεται από το συγκεκριμένο site?

Καλημέρα παιδιά, προσπαθώ να αγοράσω από το gearbest ένα κινητό αλλά δεν μπορώ ούτε με visa alpha bank ούτε με mastercard Πειραιώς ούτε από paypal. Εσείς πως αγοράζεται από το συγκεκριμένο site?

Ισχύουν τα capital controls ακόμα.:)

Περισσότερα εδώ.