Jump to content

dimitris_789

Members
  • Δημοσιεύσεις

    179
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitris_789

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dimitris_789's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πραγματικά αξίζει άπειρο respect μόνο και μόνο για τον κόπο που έκανες φίλε μου. Άξιος πραγματικά. Όσο για τα συμπεράσματα ο καθένας κρίνει. Εγώ πάντως ακόμα και τώρα δεν είχα πρόβλημα σε πολλά δέματα,αλλά κανένα από αυτά δεν ήταν κινητό.
  2. καλησπέρα σε όλους.Θέλω να κάνω επισυναψη κάποιες φωτο στο app της revolut αλλά δεν με αφήνει.Παταω το εικονίδιο της επισυναψης μου βγάζει επιλογές διαλέγω την συλλογή και με γυρίζει πίσω χωρίς να την ανοίξει.Μαλλον κάτι με την εξοικονόμηση ενέργειας παίζει γιατί είδα ότι εκεί που τσεκαρει για προβλήματα μπαταρίας λέει αποτροπή ανοίγματος εφαρμογών από άλλες εφαρμογές,πως στον π....ο το βγάζω αυτό;μου έχει σπάσει τα νεύρα.εχω την τελευταία ελληνική dev
  3. Δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι.Απλα ρε φίλε τόση υποκρισία εδώ μέσα; Νομίζουν ότι είναι μάγκες και όλοι οι υπόλοιποι ηλίθιοι;Και κλαίγονται κιόλας που το κακό κράτος είναι παράνομο και άλλες τέτοιες ιστορίες.Πραγματικα παρακολουθώ το νήμα από την αρχή γιατί έλεγα να πάρω κινητό για την γυναίκα μου που της έσπασε το παλιο και έχω πάθει πλάκα με αυτά που γράφονται από κάποιους.Και μετά φταίνε πάντα οι άλλοι
  4. Πραγματικά νομίζω ότι η κατάσταση με τους"εμπόρους" έχει ξεφύγει εντελώς. Έφερναν πάρα πολλά κομμάτια ο καθένας χωρίς τελώνιο βέβαια όπως και όλοι εμείς που περνάμε για τον εαυτό μας και μετά τα πουλούσαν.Και μην πει κανείς ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι εδώ μέσα γιατί όλοι ξέρουμε τι γίνεται και ποιοι είναι.Οποτε παραβρομησε η δουλειά και την πληρώνουμε όλοι.Το μόνο καλό είναι ότι σε λίγο καιρό θα χαλαρώσουν τα πράγματα.
  5. καλή εβδομάδα και καλή τύχη σε όλους
  6. Ναι μπες xda έχει και το λινκ για κατέβασμα.απλα είναι για beta tester και μάλλον την επόμενη εβδομάδα για όλους.με ψυνει πολύ να την περάσω αλλά μάλλον θα περιμένω λίγο μέχρι να είναι διαθέσιμος και καστομ κερνελ.και συγκεκριμένα ο blaze με τον οποίο το τηλ ξυρίζει.
  7. Έχει ήδη βγεί china beta 6.0 official 6.8.25 γιαυτό αυτή την βδομάδα δεν έχει nightly 5.1
×
×
  • Create New...