Celes Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Εμενα στο iPhone 4 δεν δουλευει το λογοτυπο της ΜΤΝ ;\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Κανένα λογότυπο, καμιάς εταιρίας δεν δουλεύει σε iOS4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Celes Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Ξερουμε να το κανουμε manual τουλαχιστον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocoloco Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Γεια σας παιδια.... Μια ερωτηση: Εχθες ειχα ακομα την 3.1.2 και σημερα εβαλα την 4.0.1 Στην παλια firmware ειχα το ελληνικο πληκτρολογιο με 160 γραμματα και δουλευαν ολα ρολοϊ. Μπορουσα ανετα να βαλω μεσω απο το iKeyEx απο τις ρυθμησεις το ελληνικο πληκτρολογιο. Τωρα πλεον με την 4.0.1 οταν παω στο iKeyEx να βαλω το ελληνικο πληκτολογιο δεν μου το αποθηκευει ωστε να το χρεισημοποιησω. Μηπως δεν δουλευει το iKeyEx με την 4.0.1 ;;; Ή πρεπει να κανω κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Παντως αν εχεις vodafone, το κέντρο μηνυμάτων τα UTF-8 τα αλλάζει σε UTF-7 και έτσι στέλνεις 160 χαρακτήρες κανονικά. Δηλαδή ακόμα και αν γράψεις μήνυμα 160 χαρακτήρων σε πεζά, θα τα στείλει κεφαλαία και θα χρεωθείς ένα μήνυμα και όχι 3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocoloco Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Παντως αν εχεις vodafone, το κέντρο μηνυμάτων τα UTF-8 τα αλλάζει σε UTF-7 και έτσι στέλνεις 160 χαρακτήρες κανονικά. Δηλαδή ακόμα και αν γράψεις μήνυμα 160 χαρακτήρων σε πεζά, θα τα στείλει κεφαλαία και θα χρεωθείς ένα μήνυμα και όχι 3. Μπααα...δεν εχω vodafone. Απλα θα ηθελα να χρεισημοποιησω το iKeyEx με το ελληνικο πληκτρολογιο και το πληκτρολογιο με 160 χαρακτηρες. Τωρα πρεον με την 4.0.1 δεν γινεται. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Μπορείς να κάνεις και αυτό που λέει εδώ: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/26299-160-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-bitesms-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85/ Εγώ το έχω κάνει και δουλεύει άψογα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocoloco Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Θα το δοκιμασω...να `σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Μπααα...δεν εχω vodafone. Απλα θα ηθελα να χρεισημοποιησω το iKeyEx με το ελληνικο πληκτρολογιο και το πληκτρολογιο με 160 χαρακτηρες. Τωρα πρεον με την 4.0.1 δεν γινεται. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Δεν δουλεύει το iKeyX με το iOS4... ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legpress Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Μπορείς να κάνεις και αυτό που λέει εδώ: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/26299-160-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-bitesms-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85/ Εγώ το έχω κάνει και δουλεύει άψογα. 3GS 32gb os4 Δουλευει και σε μενα μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Το κυριότερο πλεονέκτημα του είναι ότι δεν χρειάζεσαι τα 3 πληκτρολόγια. Δουλεύει άψογα! Απορώ, τόσο δύσκολο είναι για την apple να το ενσωματώσει; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 (edited) Σε μένα δεν δουλεύει... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... Με αγορασμένο bitesms Ποια εκδοση του bitesms έχετε; Edit: Έσβησα το plist και το ξαναπέρασα και τώρα δουλεύει κανονικά. Edited August 10, 2010 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Καλησπέρα είμαι σε 3GS 4.0.1 j/b κ προσπαθώ να βρω Ακρη με το ikeyx.διάβασα το post πιο πάνω αλλά ήθελα να ρωτήσω είναι μόνο για bitesms η χρησιμοπειται γενικότερα κ αλλού όπως μηνύματα της apple η blacklist? Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλησπέρα είμαι σε 3GS 4.0.1 j/b κ προσπαθώ να βρω Ακρη με το ikeyx.διάβασα το post πιο πάνω αλλά ήθελα να ρωτήσω είναι μόνο για bitesms η χρησιμοπειται γενικότερα κ αλλού όπως μηνύματα της apple η blacklist? Ευχαριστώ. Για παντού στο iphone είναι. Όπου θέλεις το χρησιμοποιείς. Αλλά τι νόημα έχει αφού δεν δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plokamias Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 παιδιά δεν δουλεύει το bitesms στην 4.0.1 ή θα κάνετε το κολπάκι του iphonehellas με την σντικατάσταση του αρχείου ή θα περάσετε το source στο cydia που φτιάχνει το κλασσικό πρόγραμμα μηνύματα να στέλνει 160 χαρακτήρες πάλι και αυτό απο iphonehellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλημέρα σε όλους. Έχουμε καμία εξέλιξη για το Carrier Logo πως θα το αλλάξουμε σε iOS 4.0? Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλημέρα σε όλους. Έχουμε καμία εξέλιξη για το Carrier Logo πως θα το αλλάξουμε σε iOS 4.0? Καλησπέρα Mythozz. Δυστυχώς όχι. Η κατάσταση έχει παραμείνει στάσιμη. Έχουν αλλάξει πολλά πράματα στα system files της iOS 4 που κάτι τέτοιο θα απαιτούσε ενδεχομένως πολύ μεγάλη προσπάθεια. Βέβαια αυτό αποτελεί δικιά μου εικασία καθότι δεν είμαι ειδικός. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλησπέρα Mythozz. Δυστυχώς όχι. Η κατάσταση έχει παραμείνει στάσιμη. Έχουν αλλάξει πολλά πράματα στα system files της iOS 4 που κάτι τέτοιο θα απαιτούσε ενδεχομένως πολύ μεγάλη προσπάθεια. Βέβαια αυτό αποτελεί δικιά μου εικασία καθότι δεν είμαι ειδικός. ;) Κρίμα γιατί ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που μου άρεσαν να αλλάζω στη συσκευή... Τόσο μεγάλο θέμα έχει συμβεί δηλαδή; :( Ούτε σε άλλα φορουμς έχω βρει κάτι, π.χ. xsellize... :( Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Κρίμα γιατί ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά που μου άρεσαν να αλλάζω στη συσκευή... Τόσο μεγάλο θέμα έχει συμβεί δηλαδή; :( Ούτε σε άλλα φορουμς έχω βρει κάτι, π.χ. xsellize... :( Ναι έχει αλλάξει τελείως η οργάνωση των αρχείων και πλέον δεν είναι τόσο απλό όσο να παρέμβει κανείς σε κάποια .plist αρχεία. :( Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Ναι έχει αλλάξει τελείως η οργάνωση των αρχείων και πλέον δεν είναι τόσο απλό όσο να παρέμβει κανείς σε κάποια .plist αρχεία. :( Aν δεν κάνω λάθος κάποια αρχεία δεν εμφανίζονται πια... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Αυτά που αναφέρονται στο παρακάτω link, δε βοηθάνε για τα custom logos? http://modmyi.com/forums/file-mods/722049-how-change-your-carrier-logos-ios-4-iphone-4-a.html Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Καλημέρα σε όλους. Έχουμε καμία εξέλιξη για το Carrier Logo πως θα το αλλάξουμε σε iOS 4.0? Νίκο θες να βάλεις δικό σου custom Carrier Logo; Αν όχι, και θες Cosmote/Vodafone/Wind μπορείς να το κάνεις και στο iOS4 αν ακολουθήσεις τα βήματα που αναφέρονται εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Νίκο θες να βάλεις δικό σου custom Carrier Logo; Αν όχι, και θες Cosmote/Vodafone/Wind μπορείς να το κάνεις και στο iOS4 αν ακολουθήσεις τα βήματα που αναφέρονται εδώ. :) Μάλιστα δεν το γνώριζα το συγκεκριμένο mod. Ευχαριστούμε! :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) @bill_viper Ευχαριστώ Βασίλη. Με έσωσες από 2πλά και 3πλά sms. Για όσους δεν έχουν vodafone, οι 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα λειτουργούν μια χαρά σε wind. Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι τα carrier logos (αν και δεν με ενδιαφέρει τόσο μάλλον θα το δοκιμάσω). Εσύ δοκίμασες κάποιο carrier logo Βασίλη? Edited August 29, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Νίκο θες να βάλεις δικό σου custom Carrier Logo; Αν όχι, και θες Cosmote/Vodafone/Wind μπορείς να το κάνεις και στο iOS4 αν ακολουθήσεις τα βήματα που αναφέρονται εδώ. :) Άντε ρε έχιδνα μας έφτιαξες πάλι. Δουλεύουν όλα ρολόι! Και τα SMS με Cosmote και το carrier logo που ήθελα. Μπράβο και στο παιδί στο iphonehellas που το σέταρε. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts