Guest cos Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Irvine Welsh - Trainspotting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Επειδή τα βιβλία που έχω στο μυαλό μου είναι πάρα πολλά, θα παραθέσω ονόματα συγγραφέων: H. P. LOVECRAFT (Ο αγαπημένος μου....:cool: J. R. R. TOLKIEN, ISAAK ASIMOW, ROBERT HOWARD, ROBERT BLOCH, PHILIP JOSE FARMER, PHILIP DICK, SER ARTHUR CONAN DOIL, R. A. SALVATORE, DEAN COONTZ, MICHAEL CRICHTON, Μ. Ν. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, BRAIAN LAMLEY, ARTHUR CLARK, MICHAEL MOORCOCK, FRITZ LEIBER, Όλοι οι προαναφερθείς (σίγουρα ξεχνάω πολούς αυτή τη στιγμή) είναι συγγραφείς της λογοτεχνίας του φανταστικού, και απο τους καλύτερους. Επίσης, για όσους θέλουν να μάθουν πολούς συγγραφείς, ένα ΠΟΛΥ καλό υλικό προσφερουν τα βιβλία τσέπης ΩΡΩΡΑ τα οποία περιέχουν όλους τους παραπάνω συγγραφείς αλλά και πολούς ακόμη να γνωρίσετε μέσα απο ολιγοσέλιδες (αλλά πλούσιες σε περιεχόμενο) ιστορίες... Δεν ξέρω πως θα σου φανεί φίλε μου, αλλά εμένα με κούρασε... Δικιο ειχες.Καμια σχεση με τα αλλα του. Το χειροτερο του. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Μολις ξεκινησα την Αειπολη του Clive Barker. Για να δουμε ποσο καλο θα ειναι.καλο αν και με κουρασε σε καποιο σημειο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 καλο αν και με κουρασε σε καποιο σημειο... Για δες το παραπανω.Οντως κουραστικο. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Μαλβίνα Κάραλη : Σαββατογεννημένη , 01 Κείμενα , μια σειρά των εκδόσεων Τσαγκαρουσιάνος " Εγώ γλίτωσα και δεν είμαι πλέον σαν κι εσάς. Και χόρτασα. Και λεφτά. Και οικογένεια κι αγάπη. Κυρίως αγάπη. Στο μέτωπο αγγίγματα-φιλιά. Και πλαι στα χείλη. Εγώ που, μέχρι πέρυσι, αν με άγγιζες ακόμα και εξ αποστάσεως, ούρλιαζα ' πίσω μου σ΄έχω σατανά'. Εγώ χόρτασα. Ένα χειμώνα αγάπη. Μια άνοιξη ελπίδα. Κι ένα καλοκαίρι προοπτική. Ολόκληρο προοπτικές. Εγώ η ξεγραμμένη. Χρειάστηκε να ξεγραφτώ, για να μπορέσω να συμμορφωθώ και να αγαπήσω και να αγγίξω και να ανταποδώσω και τα πάντα. Εγώ. Όχι πια ορφανή. Γεμάτη. Επαρκής. Μισοσίγουρη. Και "ωραία", όπως με ήθελα. Με μακρυά μαλλιά. Να ερεθίζουν ώμους και πλάτη" - Τα τελευταία κείμενα της Μαλβίνας Κάραλη στο περιοδικό (symbol)- Αυτά είναι τα καλύτερα κείμενα που έγραψε ποτέ η Μαλβίνα. Με διαφορά. Έχουν κάτι ρωμαλέο και αστραφτερό, αν και μιλούν για θέματα της καρδιάς και του θανάτου. Ο χρόνος τα αύξησε. Ανέδειξε το μεταλλικό ύφος τους, την πυκνή ευφυϊα τους. Ειδικά τα κείμενα της Νέας Υόρκης, τους μήνες της αρρώστιας, έχουν κάτι σπάνιο. Είναι μια λοξή συνομιλία με το θάνατο, γεμάτη δέος, οργή και κούραση. Είναι λαμπρά δοκίμια για τις περιπέτειες του έρωτα, την ελληνική κοινωνία με τους εξωφρενικούς χαρακτήρες της, τη σκέψη του θανάτου και τα διλήμματα της συνείδησης. Ταυτοχρόνως είναι το κρυπτικό ημερολόγιο ενός υπέροχου και μαύρου κοριτσιού που έφυγε νωρίς.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 H. P. LOVECRAFT (Ο αγαπημένος μου.... Τα βουνα της τρελας φιλαρακι δε παιζονται. Ισως το κορυφαιο βιβλιου τρομου που μπορει να διανοηθει ανθρωπινος εγκεφαλος. Υπάρχει αυτό στα αγγλικά? Γιατί μιας και είμαι κολλημένη με τον Stephen King και ψοφάω για τρόμο στα βιβλία, λέω να το ψάξω Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Φυσικά. Είναι το "At the mountains of madness" (αν δεν κάνω λάθος). Περισσότερα βιβλία του ιδίου μπορείς να βρεις εδώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Αν θέλετε τρομακτικό βιβλίο διαβάστε τον Ιστορικό. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 hi Prwto mou post edo auto. Exei diavasei kaneis ta vivlia tou Nikou Kiriazi? Paratheto kai merikous titlous:1)Paixnidia me ti fwtia 2)O diavolos stis pente akrivos 3)O diavolos xwris fwtia Xerete kanena paromoio se stil?(Osoi exoun diavasei katalavainoun ti enoo) Kai kati allo mipos xerete kanena vivlio me kamia aisthimatiki istoria efivwn i genika istoria pou exei na kanei me tis sxeseis? Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 tom robbins- fierce invalids.... :) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letzi Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 hi Prwto mou post edo auto. Exei diavasei kaneis ta vivlia tou Nikou Kiriazi? Paratheto kai merikous titlous:1)Paixnidia me ti fwtia 2)O diavolos stis pente akrivos 3)O diavolos xwris fwtia Xerete kanena paromoio se stil?(Osoi exoun diavasei katalavainoun ti enoo) Kai kati allo mipos xerete kanena vivlio me kamia aisthimatiki istoria efivwn i genika istoria pou exei na kanei me tis sxeseis? ΕΥΑ ΧΕΛΕΡ και ΚΑΘΥ ΚΕΛΛΥ συγγραφείς, έχουν πολλές τέτοιες ιστορίες που ψάχνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Ναι,μονο που αυτες οι 2 γραφουν βιβλια που απευθυνονται ξεκαθαρα σε γυναικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 ΕΥΑ ΧΕΛΕΡ και ΚΑΘΥ ΚΕΛΛΥ συγγραφείς, έχουν πολλές τέτοιες ιστορίες που ψάχνεις.. Ναι,μονο που αυτες οι 2 γραφουν βιβλια που απευθυνονται ξεκαθαρα σε γυναικες epomenos aporriptontai:( :( .Kamia alli protasi?:worry: Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louwtak Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Ψυφιακό Οχυρό-Dan Brawn τρομερο βιβλιο τα εχει ολα δραση ερωτες δολοφονιες ολα τα εχει ολα:D :D :) :) Παράθεση the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Ψυφιακό Οχυρό-Dan Brawn τρομερο βιβλιο τα εχει ολα δραση ερωτες δολοφονιες ολα τα εχει ολα:D :D :) :) Kαι μαντεύεις το τέλος περίπου στη μέση... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Kαι μαντεύεις το τέλος περίπου στη μέση... εγω διαβαζω αυτο τωρα και δεν εχω μαντεψει το τελος (εκτος το αληθοφανες που εξηγει σιγα σιγα) και εχω περασει τη μεση! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 εγω διαβαζω αυτο τωρα και δεν εχω μαντεψει το τελος (εκτος το αληθοφανες που εξηγει σιγα σιγα) και εχω περασει τη μεση! Χαίρομαι για σένα που διαβάζεις κάτι που σου αρέσει. Εγώ βρήκα πολύ βαρετό και προβλέψιμο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 αύριο τελειώνει η έκθεση βιβλίου στην ακρόπολη. πήγατε; http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?album=106880&pic_id=1 Tίτλος : Το ποτάμι γύρισε πίσω ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:Καρλότα ISBN:960-924-720-2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Χ. Χ. Μπαλτζή http://www.colourfulplanet.com/searchresult.php?id=145&product=%CF%20%E8%DC%ED%E1%F4%EF%F2%20%E5%ED%FC%F2%20%F4%F1%E1%E2%E5%F3%F4%DF ΕΚΔΟΣΕΙΣ : ΟΞΥ Ο άντρας στην πτέρυγα των μελλοθανάτων ήταν έτοιμος να πεθάνει. Όταν αντίκρισε τον δεσμοφύλακα για τελευταία φορά... πριν την εκτέλεσή του... του είπαν ότι είχε μια τελευταία επιθυμία. Αν και υπηρετούσε χρόνια σε σωφρονιστικά ιδρύματα, η επιθυμία αυτού του ανθρώπου σόκαρε τον Δεσμοφύλακα. «Τι είπες;» ρώτησε με δυσπιστία. Ο φυλακισμένος τον κοίταξε με ηρεμία και επανέλαβε την επιθυμία του... Θέλω να πεθάνω ως γυναίκα! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 αύριο τελειώνει η έκθεση βιβλίου στην ακρόπολη. πήγατε; Χθες το βράδυ, τυχαία, στο δρόμο για το Φραγκούλη. Είχε αρκετά περίπτερα, από πολλούς εκδοτικούς οίκους, μέχρι και Taschen είχε. Πρέπει να ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ίσως σήμερα που θα ξαναπάω Ηρώδειο να πάω πιο νωρίς και να έχω περισσότερη ώρα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aleklia Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 αύριο τελειώνει η έκθεση βιβλίου στην ακρόπολη. πήγατε; Αύριο θα είναι ανοιχτή κανονικά όλες τις ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 24/10 κυκλοφορεί στην Αμερική το νέο βιβλίο του Stephen King, Liseys Story. Σε κανά μήνα μάλλον διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Το προηγούμενο, το Cell, έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Δεν ξερω αν τα εχει ξαναπροτεινει αλλο μελος.... Πολυ καλα βιβλια ειναι: "Το Θεωρημα του παπαγαλου" - Ντενι Γκετζ εκδοσεις Πολις και "Ο θειος Πετρος και η εικασια του Γκολντμπαχ" - Αποστολος Δοξιαδης εκδοσεις Καστανιωτη!!!! Και τα δυο ειναι μυθηστοριματα για τα Μαθηματικα!!!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Το προηγούμενο, το Cell, έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά; 3/11 σύμφωνα με την Bell :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 24/10 κυκλοφορεί στην Αμερική το νέο βιβλίο του Stephen King, Liseys Story. Σε κανά μήνα μάλλον διαθέσιμο και στην Ελλάδα. 3/11 αλλά παιδιά όσο μπορείτε μακριά απο τα μεταφρασμένα ελληνικά. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts