Jump to content

Aleklia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Aleklia

  1. Καλησπέρα σας!!Χρειάζομαι την βοήθειά σας!Αγόρασα χθες το 7390 και ενώ σήμερα χάζευα στο μενού για να το μάθω καλά διέγραψα κατά λάθος έναν φάκελο.Μπορεί κάποιος να μου πει ποιους φακέλους περιέχει για να τους ξαναδημιουργήσω? Είναι στο μενού "Εφαρμογές"-"Συλλογή"- Μάλλον "Sensor" λεγόταν (οι άλλοι 2 είναι ο Μετατροπέας και το ρολόι κόσμου). Περιείχε αν θυμάμαι καλά 4 υποφακέλους. Pleaseeee!
  2. Η σειρά πάντως έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά μέχρι τώρα και προσθέτει συνεχώς και νέα.Πρέπει να αρχίσει κάποια στιγμή να τα εξηγεί. Θα προτιμούσα να την τελειώσουν σε λιγότερους κύκλους από το να καταντήσει υπερβολικά περίπλοκη.Σε λίγο τα recaps θα είναι περισσότερα από τα επεισόδια. (Αλήθεια την ιστορία της Λίμπι θα μας την εξηγήσουν?Ήταν στο ίδιο ίδρυμα με τον Χάρλι)
  3. Αύριο θα είναι ανοιχτή κανονικά όλες τις ώρες;
  4. Τότε η Αμαλία θα πρέπει να μας πει οπωσδήποτε να μας πει το μυστικό της.......πώς μπορεί και διατηρείται τόσο νέα, ε πώς????
  5. Αριστερόχειρας κι εγώ!! Δείτε κι αυτό: http://tech.pathfinder.gr/xpaths/humanity/106181.html Η αναμέτρησή μας με τους δεξιόχειρες πλησιάζει!:confused:
  6. Δεν μου άρεσε καθόλου. Αρκετά υποτονικό, δεν είχα ιδιαίτερη αγωνία για την κατάληξη....εκτός ίσως για το love story μεταξύ των 2 ηρώων(στα σημεία που περιγράφει την σχέση τους είναι πολύ καλή..μήπως πρέπει να το γυρίσει στα αισθηματικά?). Μέχρι στιγμής το "Οχτώ" είναι το καλύτερό της.
  7. Δηλαδή το Σ/Κ που λένε ότι θα αγγίξει τους 40 βαθμούς τι να περιμένουμε?
  8. Γουδί εδώ!Το ίδιο ακριβώς ένιωσα
  9. Βρε παιδιά σήμερα βρήκατε να ανοίξετε τέτοιο τόπικ???? Στις 9:25 σήμερα το πρωί στην λεωφόρο Μαρκοπούλου μας χτύπησε από πίσω ένα φορτηγό. Ο λόγος? Μειώσαμε ταχύτητα για να περάσουμε από μια ΛΑΚΚΟΥΒΑ (με κεφαλαία γράμματα), ο φορτηγατζής βέβαια δεν είχε κρατήσει την σωστή απόσταση ασφαλείας, αλλά εγώ εξοργίστηκα :angry: περισσότερο με την κατασκευαστική εταιρεία. Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα εμφανίζεται ένας υπαλληλάκος με ένα φορτηγάκι, έτοιμος να μπαζώσει την ΛΑΚΚΟΥΒΑ. Εννοείται πως τον απομακρύναμε κακήν κακώς (μακάρι οι εργολάβοι να μπάζωναν τις λακκούβες τόσο γρήγορα όσο γρήγορα αντιλαμβάνονται και τα τροχαία που προκαλούν οι λακκούβες τους).Όταν τον ρωτήσαμε ποιος τον έστειλε μας απάντησε ευθαρσώς ότι ήταν δικιά του πρωτοβουλία (Ναι ξύπνησε το πρωί και είπε δεν πάω να μπαζώσω τίποτα σήμερα?).Όταν περάσαμε από το ίδιο σημείο αργότερα, η λακκούβα είχε μπαζωθεί. Γι'αυτό σας λέω μην με ρωτάτε σήμερα τέτοια πράγματαααααα:chair:
  10. Το παρακάτω λινκ δεν είναι ακριβώς παιχνίδι αλλά είναι διασκεδαστικό igod - Artificial Intelligence Chat http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ:confused:
  11. Σύμφωνα όμως με το site http://www.2search.gr/zodia/kineziko.asp είμαι πίθηκος. Έχει διαφορά το κινέζικο ζώδιο από το κινέζικο ωροσκόπιο?
  12. To κινέζικό σας Ζώδιο είναι : Πρόβατο Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Πρόβατου είναι κομψοί και ιδιαίτερα ολοκληρωμένοι στις τέχνες. Φαίνονται να είναι, στην πρώτη ματιά, καλύτεροι από τους γεννημένους στα ζώδια άλλων έτών. Αλλά οι άνθρωποι έτους προβάτων είναι συχνά ντροπαλοί, απαισιόδοξοι, και μπερδεμένοι για τη ζωή. Είναι συνήθως βαθειά θρησκευόμενοί, όπως και συνεσταλμένοι από τη φύση τους. Μερικές φορές αδέξιοι στην ομιλία, είναι πάντα εμπαθείς για αυτό που κάνουν και το τι πιστεύουν. Οι άνθρωποι Προβάτα δεν πρέπει ποτέ να ανησυχήσουν για την κατοχή του καλύτερου στη ζωή και για τις δυνατότητές τους να κάνουν χρήματα για τους ευατούς τους, και είναι σε θέση να απολαύσουν τις ανέσεις πλασμάτων που συμπαθούν. Οι άνθρωποι προβάτα είναι σοφοί, ευγενείς, και συμπονετικοί. Είναι συμβατοί με τα κουνέλια, τους χοίρους, και τα άλογα .
  13. "Ο αιρετικός" της Έλις Πίτερς εκδ. άγρωστις Μόλις το τελείωσα. Πρόκειται για μια μεσαιωνική ιστορία μυστηρίου. Πολύ καλογραμμένο βιβλίο που συνδυάζει μυστήριο, μεσαίωνα και μοναχισμό. Η Πίτερς έχει γράψει άλλα 19 βιβλία μυστηρίου. Κεντρικός ήρωας είναι ο αδελφός Κάντφελ (είναι ο Πουαρώ της Πίτερς).
  14. Ναι...το ανακοίνωσαν και στο site http://www.livanis.gr
  15. "Ο Αιρετικός" του Tom Egeland δεν μου άρεσε καθόλου.Πρέπει να φτάσεις στο τέλος του βιβλίου για να μάθεις το περιεχόμενο του χειρόγραφου (την ουσία δηλ. του βιβλίου) και μέχρι το τέλος δεν έχεις καμιά αγωνία.Και οι περιγραφές του δεν μου άρεσαν.Πολύ χλιαρό.
  16. Πήγα πρόσφατα στο γάμο μιας φίλης μου.Η δεξίωση έγινε σε ένα κτήμα στη Βαρυμπόμπη.Όλα ήταν πολύ ωραία.Το μόνο αρνητικό ήταν ότι επειδή είχε βρέξει τοποθέτησαν τα τραπέζια κάτω από ένα τεράστιο πανί.Δεν ήταν άσχημο ως οπτική εικόνα (αντιθέτως μπορώ να πω ότι ήταν πολύ όμορφο) αλλά είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα και να μην μπορείς να αξιοποιήσεις όλο το μέρος. Έκανε και πολύ κρύο...:cry: . Είχαν βάλει σόμπες αλλά δεν ήταν αρκετές και δεν κάλυπταν όλα τα τραπέζια.
  17. Καλησπέρα σε όλους και όλες!!!Είμαι κι εγώ fan του Smallville...Μόλις είδα το 5x3!! Πολύ καλό!!
×
×
  • Create New...