VeCo Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος- σκεφτομαι να το πάρω για να το διαβάσω αλλά και για να έχω ολόκληρη την σειρα... Οι χαρακτηρές δεν έχουν καμία ανάπτυξη, είναι εντελώς επίπεδοι και πραγματικά μη ρεαλιστικοί, η υπόθεση μπάζει εντελώς και ο Μπράουν προσπαθεί να βγάλει λαγούς από το καπέλο του. Αυτά έχω ακούσει από 1-2 φίλους που το διάβασαν στα αγγλικά. Προσωπική μου άποψη είναι πως η πορεία του Μπράουν είναι φθίνουσα και ο λόγος είναι απλός. Βιβλία όπως ο Κώδικας Ντα Βίντσι ή οι Πεφωτισμένοι, χρησιμοποιούσαν ιστορικά στοιχεία τα οποία πήρε και έφτιαξε όπως ήθελε. Από εκείνα και μετά, όταν και έπρεπε να φτιάξει ένα βιβλίο μόνο τους και όχι να συνδέσει πράγματα μεταξύ τους, τα συγγραφικά του πονήματα είναι το λιγότερο μέτρια... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 το βρίσκω αρκέτα λογικό αν και σίγουρα θα το αγοράσω για την ολοκλήρωση της σειράς. Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkeh Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 το βρίσκω αρκέτα λογικό αν και σίγουρα θα το αγοράσω για την ολοκλήρωση της σειράς. αν σου αρεσουν τα βιβλια αυτου του τυπου...διαβασε και το "οκτω" τησ Katherine Neville ..επισης πολυ καλο! Παράθεση Let's conspire to re-ignite All the souls that would die just to feel alive!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Το ''Χαμένο Σύμβολο'' του Dan Brown το διάβασα σε 2 μέρες. Ήταν το δεύτερο βιβλίο του συγγραφέα, κατά τη γνώμη μου, μετά τους ''Iluminatti'' (τα έχω διαβάσει όλα). Δεν έχει όντως αρκετά ιστορικά στοιχεία, έχει όμως πολύ καλή πλοκή και υπόθεση. Δεν το βαρέθηκα σε κανένα σημείο του. Αντιθέτως επειδή είμαι αρκετά περίεργη γυρνούσα συνεχώς μπρος πίσω. :lol: Βέβαια δεν ήταν το καλύτερο σαφώς βιβλίο που έχω διαβάσει, αλλά αν κάποιος έχει διαβάσει και άλλα βιβλία του συγγραφέα αξίζει πιστεύω. Από εκεί και πέρα ''Η Αδελφότητα της Ιεράς Σινδόνης'' είναι από τα αγαπημένα μου αυτού του είδους και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Όσον αφορά το ''Οχτώ'' της Katherine Neville, πιστεύω ότι είναι ένα αρκετά αξιόλογο βιβλίο, παρόλα αυτά επαναλαμβάνει πολλές φορές τα ίδια πράγματα (είναι και το στυλ της συγγραφέα τέτοιο). Πάντως αν επιλέξετε να το διαβάσετε να σκεφτείτε πολύ καλά αν θα πάρετε και τη ''Φωτιά'' που είναι η ίδια ιστορία με το παραπάνω, αλλά με τα παιδιά και τα εγγόνια των χαρακτήρων του. Πιστεύω απλά ότι δεν αξίζει. Καλύτερα αν θέλετε να δείτε κάτι άλλο από τη συγγραφέα να διαβάσετε τον ''Μαγικό Κύκλο'' ή το ''Στοίχημα''. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkeh Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Όσον αφορά το ''Οχτώ'' της Katherine Neville, πιστεύω ότι είναι ένα αρκετά αξιόλογο βιβλίο, παρόλα αυτά επαναλαμβάνει πολλές φορές τα ίδια πράγματα (είναι και το στυλ της συγγραφέα τέτοιο). Πάντως αν επιλέξετε να το διαβάσετε να σκεφτείτε πολύ καλά αν θα πάρετε και τη ''Φωτιά'' που είναι η ίδια ιστορία με το παραπάνω, αλλά με τα παιδιά και τα εγγόνια των χαρακτήρων του. Πιστεύω απλά ότι δεν αξίζει. Καλύτερα αν θέλετε να δείτε κάτι άλλο από τη συγγραφέα να διαβάσετε τον ''Μαγικό Κύκλο'' ή το ''Στοίχημα''. :) τα εχω διαβασει και αυτα που αναφερεισ..αλλα το 8 μου αρεσε περισσοτερο απο τα 3 οσον αφορα το ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΔΟΝΗΣ δεν το εχω διαβασει αν και εχω διαβασει αρκετα αυτου του τυπου!!!θα το εχω στα υποψη..... να δω τωρα ποτε θα τελειωσω "ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ" του ΦΡΑΝΚ ΣΕΤΣΙΝΓΚ ......ατελειωτο και με πολυ επιστημονικους ορουσ....... Παράθεση Let's conspire to re-ignite All the souls that would die just to feel alive!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Εχει διαβάσει κανεις το βιβλίο με τίτλο," Το φάντασμα της αξόδευτής αγάπη" της Μ.Βαμβουνάκη; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Όσον αφορά το ''Οχτώ'' της Katherine Neville, πιστεύω ότι είναι ένα αρκετά αξιόλογο βιβλίο, παρόλα αυτά επαναλαμβάνει πολλές φορές τα ίδια πράγματα (είναι και το στυλ της συγγραφέα τέτοιο). Πάντως αν επιλέξετε να το διαβάσετε να σκεφτείτε πολύ καλά αν θα πάρετε και τη ''Φωτιά'' που είναι η ίδια ιστορία με το παραπάνω, αλλά με τα παιδιά και τα εγγόνια των χαρακτήρων του. Πιστεύω απλά ότι δεν αξίζει. Καλύτερα αν θέλετε να δείτε κάτι άλλο από τη συγγραφέα να διαβάσετε τον ''Μαγικό Κύκλο'' ή το ''Στοίχημα''. :) τα εχω διαβασει και αυτα που αναφερεισ..αλλα το 8 μου αρεσε περισσοτερο απο τα 3 οσον αφορα το ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΔΟΝΗΣ δεν το εχω διαβασει αν και εχω διαβασει αρκετα αυτου του τυπου!!!θα το εχω στα υποψη..... να δω τωρα ποτε θα τελειωσω "ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ" του ΦΡΑΝΚ ΣΕΤΣΙΝΓΚ ......ατελειωτο και με πολυ επιστημονικους ορουσ....... Για το 8 συμφωνώ σε αυτό που λες... Αν θέλεις, μόλις τελειώσεις ''το Σμήνος'' πες μας πως σου φάνηκε γιατί με ενδιέφερε σαν υπόθεση... Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Διάβασα το Σμήνος πέρισυ, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.. είναι από τα βιβλία που σε καθηλώνουν, παρά τον όγκο τους. Με μια λέξη, θα το χαρακτήριζα: Συγκλονιστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkeh Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Διάβασα το Σμήνος πέρισυ, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.. είναι από τα βιβλία που σε καθηλώνουν, παρά τον όγκο τους. Με μια λέξη, θα το χαρακτήριζα: Συγκλονιστικό. δεν ειναι ο ογκοσ που κανει δυσκολο το βιβλιο( αλλωστε πιστευω οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο)αλλα παρα πολλοι επιστημονικοι οροι και βιολογια και δεν ξερω ακομη τι θα ακολουθησει παντωσ και εγω εχω ακουσει τα καλυτερα γι αυτο Παράθεση Let's conspire to re-ignite All the souls that would die just to feel alive!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Διάβασα το Σμήνος πέρισυ, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.. είναι από τα βιβλία που σε καθηλώνουν, παρά τον όγκο τους. Με μια λέξη, θα το χαρακτήριζα: Συγκλονιστικό. Δεν θεωρησες οτι εκανε "κοιλια" σε ορισμενα σημεια;Περαν βεβαια αυτων, το βιβλιο ηταν οντως εξαιρετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Με τις 1100+ σελίδες του το βρίσκω λογικό να κάνει κοιλιά σε ορισμένα σημεία.. γενικά όμως μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ξέρει κανείς κανένα online shop για αγγλόφωνα βιβλία? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ξέρει κανείς κανένα online shop για αγγλόφωνα βιβλία? Καλύτερο από το Amazon; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkeh Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ξέρει κανείς κανένα online shop για αγγλόφωνα βιβλία? γιατι να αγορασεισ οταν μπορεισ να τα κατεβασεισ απο το ιντερνετ?? Παράθεση Let's conspire to re-ignite All the souls that would die just to feel alive!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ξέρει κανείς κανένα online shop για αγγλόφωνα βιβλία? Εκτος απο το amazon.com το οποιο δεν στελνει μεταχειρισμενα βιβλια στην Ελλαδα (αν θυμαμαι καλα), υπαρχει και το amazon.co.uk που στελνει. Ισως παντως λιγο καλυτερες τιμες εχει το abebooks.co.uk Για καινουρια βιβλια το waterstones.com ειναι σχετικα καλο και φτηνο.:) Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 http://www.play.com - δωρεαν αποστολη και αρκετα βιβλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Για τους φίλους του ποδοσφαίρου και των Ελληνικών ομάδων,θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα τη σειρά βιβλίων του ΣΚΑΙ "Για πάντα πρωταθλητές". Ο τόμος 1 αφορά την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο τόμος 2 αφορά την ΑΕΚ. link Ξεφυλλίστε το (απόσπασμα) Περιέχονται και DVD,κοστίζει 10 ευρώ. plz,όχι οπαδικά σχόλια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Προβλέπονται κι άλλοι τόμοι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ναι. ΑΡΗΣ,ΠΑΟΚ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Ναι. ΑΡΗΣ,ΠΑΟΚ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟ. Έριξα μιά ματιά στα links, φαίνονται προσεγμένες εκδόσεις, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την τιμη τους. Σίγουρα θα πάρω της Εθνικής και της ομάδας μου. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 "Πώς Να Μαγνητίζετε τους Άλλους" της Λιλ Λάουντς. Πολύ ωραίο βιβλίο. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakian Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 The God Delusion του Richard Dawkins. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naerdiel Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Ο πινακας της Φλανδρας του Ρεβερτε Το αρωμα του ονειρου του Τομ Ρομπινς ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ(κ δεν μιλαω για ρομαντζες και βλακειες) Παράθεση "A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world." O.W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsoulaki Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μικρός Νικόλας, για μικρούς και μεγάλους. Εγώ όσες φορές και να διαβάσω αυτό το βιβλίο, πάντα βλέπω τον εαυτό μου στις σκανδαλιές του μικρού αυτού παιδιού. Καμιά φορά έχει πλάκα να επιστρέφεις στα παιδικά σου χρόνια,δυστυχώς το άγχος μας έχει κάνει στρατιωτάκια του.. Παράθεση Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Μολις τελειωσα το υζαμπελ,kay. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts