Jump to content

naerdiel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About naerdiel

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

naerdiel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα. ενος φιλου μου του επεσε το κινητο και εσπασε η οθονη. Με παρακαλεσε να σας ρωτησω αν ξερετε ποσο κοστιζει η αλλαγη της απο νοκια. Ευχαριστω πολυ!
  2. σου εχουν αποσταλει οι ρυθμισεις στη συσκευη; ειναι ενεργοποινημενο το internet στη γραμμη σου;κανονικα δεν θελει καποια εκτρα ρυθμιση παρα να σου σταλουν οι ρυθμισεις απο βονταφον
  3. ερωτησουλα: πως μπορω να μαθω με σιγουρια αν το νοκια μου 5800 υποστηριζει τετοια υπηρεσια ;(2gether,2in1)
  4. Aν δεν με απατα η μνημη μου για τη συνδεση ναι μεν εχει προγραμμα με χαλημο παγιο αλλα: υπαρχουν τελη συνδεσης η καπως ετσι, οποτε παει στον τελικο λογαριασμο παραπανω απο οτι λεει , επισης δεν εχει με 20 ευρω προγραμμα με unlimited και 120 λεπτα για ολα τα δικτυα +120 μηνυματα για ολα τα δικτυα! Συμφερει απο συνδεση λοιπον, συν του οτι δεν εχεις δαμοκλειο σπαθη πανω απο το κεφαλι σου...;):cool:
  5. και ποιο πρπει να ενεργοποιησουμε πρωτο για να μην παιρνει τα μηνυματα απο το πακετο των 30 αλλα απο το ανλιμιτιντ οταν αφορα νουμερακι βοντ;;;το 30 κ 30 η το ανλιμιτιντ με την ανανεωση χρονου;
  6. OXI. ειτε το ενα ειτε το αλλο. και τα δυο μαζι, τσουκου...δυστυχως...
  7. http://www.xblog.gr/?p=7542 μηπως ειναι κατι σαν αυτο;;;
  8. Σας ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ παιδια. Να στε καλα! Υγ το νοκια 5800 εχω...μου ειπε οτι ειναι οκ η τυπισσα. Ξερω γω;...
  9. εχω ηδη αναφερει στο call center για το συγκεκριμενο καταστημα, οχι τοσο για να παθει κατι , ηταν ευγενικη, οσο να μαθουν ρε παιδια...Δεν γινεται ο καθενας να λεει τα δικα του... @mythos bt, θα μπορουσες να μου πεις κατι; ειναι εφαπαξ η χρεωση αυτη; δλδ 14 κ κατι κ τελος;ειμαι καχυποπτη με ολα πλεον...ακομα κ με αυτα που διαβαζω...Μπορουν να κρυβουν διαφορα δυσαρεστα οι συγκεκριμενες λεξεις που εχουν επιλεγει καθε φορα. Σε ευχαριστω πολυ πολυ!
  10. σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Το ειχα δει αυτο και της το ανεφερα και μου ειπε οτι απλα αυτα τα 15 ευρω δεν ειναι εφαπαξ αλλα καποιες φορες και πλεον χρεωνεται εφαπαξ το καθε κατροκινητο με 50 ευρω...πφ...και ειπε μαλιστα οτι ηδη το εκανε σε πελατη. Τι ναπω... ευχαριστω πολυ παντως.
  11. δεν την παλευω καστανο ομως...αν θυμαστε ειχα ρωτησει για το 2gether, δυο καρτοκινητα σε μια σιμ και η κοπελια στο καταsτημα μου ειχε πει 50 ευρω καθε νουμερο συν 17. ...Πηρα στο ccc και μου λενε οοοοοοοοοοοοοχι, 7 ευρω κι κατι ψιλα εκαστη καρτα συνολο 15 ευρω που αφαιρουνται απο τον χρονο -μοναδες σας. Παω σημερα της το λεω και ψαχνει κανει ρανει στον υπολογιστη το κοριτσι κ μου λεει οτι αντι να χρεωνει το καρτοκινητο καθε μηνα κλπ, εχει αυτη την εφαπαξ χρεωση συνολο 117 ευρω! Υπαρχει καποιος σχετικος της βοντα εδω να μου πει υπευθυνα ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ γινεται τελικα οταν θελει καποιος 2 αριθμους καρτοκινητων να της κανει σε μια σιμ;;; ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον ξερει και απαντησει
  12. 1252 επιλογη 1 για να μαθεις το υπολοιπο σου. ειναι χωρις χρεωση εξ οσων γνωριζω
  13. εμενα μου κραταει 2 μερες παντως. Εκτος αν δεν το εχω σε 3g δικτυο οποτε κραταει 3. για τα χρηματα του ειναι αξιοπρεπες παντως.
  14. καλη δυναμη και πολλη καλη επιτυχια σε ολα τα παιδι που δινουν. Εγω ειχα δωσει πριν δεκα χρονια και μου εχει μεινει πληγη...επι 9 μηνες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 15 ωρες διαβασμα. Μου εδινα χαστουκια κατα τον Μαρτιο καθε πρωι , να μη λαλησω...Ααααααααααααχ....τι εποχες...
  15. καλησπερα. σ εμενα το πληκτρολογιο ειναι οπως περιγραφεις , να βαλει το τ9 και ολα καλα. στο χειρογραφο υπαρχει θεμα αλλα δεν το χρησιμοποιω οποτε κλαην μαην που λεν και οι φιλοι μας οι γερμανοι. καλωδιο απο το ιντερνετ, ψαξε στα καταστηματα τυπου eshop:). PS:analwsimos με εκανες βουτυρο. Σιγουρα δεν θα καταλαβω, απο μια ματια που εριξα στο τουτοριαλ δεν καταλαβα γρι. Αν δεν τα καταφερω,μιας κ φοβαμαι μην καταστρεψω τιποτε, θα σε πιεμιασω αναγκαστικα . ΧΙΛΙΑ ευχαριστω.
×
×
  • Create New...