soiramk Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Μπορείς να είσαι σίγουρος πως δε θα πάρει. ΟΥΤΕ ΚΟΚΟ. Είναι επενδυμένο γύρω γύρω με στρώμα σιλικόνης :) :wacko::wacko::wacko: Στο 3G μου πάντως έχει μπει και πιθανότατα απο το SIM tray ! Αυτό για τη σιλικόνη πρώτη φορά το ακούω.. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 πάντως τώρα το βράδυ είδα φίλου μου το 3G που του πέρασε κόκκο σκόνης λίγο πού πάνω από εκεί που είναι στην μέση το πλήκτρο της αφετηρίας. Λέτε να αρχείσω να το ντίνω με ζελατίνα αυτή τον τροφίμων? (χαζό ακούγετε αλλά ετσι έκανα και στο Pixon12) και εδώ και μερικούς μίνες δεν έχει περάσει ούτε ύχνος κόκκου σκόνης μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 εγω αν κ πολλές φορές το ξεχνάω μέσα σε κουβέρτες/ρουχα κλπ δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα με σκόνη Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 από ότι σιζητούσαμε μου είπε ότι το κουβαλούσε χωρής θήκη στις τσέπες του. Δεν ξέρω, έχω προβληματιστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 μα αν τύχει στην ελαττωματική συσκευή τότε ναι..πχ υπάρχουν συσκευές με διάχυση φωτος στο πλάι,πιθανον σε μια τετοια να μπαινει σκονη ευκολότερα..εγώ πάντως περίπου 5 μήνες δδεν εχω κανένα πρόβλημα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 πάντως τώρα το βράδυ είδα φίλου μου το 3G που του πέρασε κόκκο σκόνης λίγο πού πάνω από εκεί που είναι στην μέση το πλήκτρο της αφετηρίας. Λέτε να αρχείσω να το ντίνω με ζελατίνα αυτή τον τροφίμων? (χαζό ακούγετε αλλά ετσι έκανα και στο Pixon12) και εδώ και μερικούς μίνες δεν έχει περάσει ούτε ύχνος κόκκου σκόνης μέσα. Αν λόγω επαγγέλματος ή χόμπυ έχεις να κάνεις με πολλές σκόνες/χώματα τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τα γούστα σου για τα κινητά. Να πέρνεις ένα κινητό 600€+ με τέτοια οθόνη αφής και να το τυλίγεις σε σελοφάν είναι το λιγότερο αμαρτία... Εκτός αν δεν το έχεις σαν κύρια συσκευή αλλά στο σπίτι να το απολαμβάνεις όταν θα είσαι εκτός κινδύνου. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 έχεις δίκιο, αλλά βασικά είναι θέμα ψύχοσεις! Πάντως δέν δίχνει και άσχημα... http://img21.imageshack.us/img21/1664/30112009014.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Το οτι αργα ή γρηγορα θα εισχωρησουν σωματιδια και σκονη απο της εισοχες της συσκευης ειναι το μονο βεβαιο.Τωρα το αν θα φτασουν και στο χωρο της οθονης που προστατευεται περιμετρικα,ειναι θεμα χρονου. Αλλα γενικα αν ειναι να μην το χρησιμοποιεις για να μην παρει σκονη...ειναι σαν να μην οδηγεις το καινουργιο σου αυτοκινητο για να μην γρατζουνιστει ή aκομα χειροτερα για να μην το τρακαρεις.Ακυρωνεις το λογο υπαρξης του. Υπαρχουν βεβαια λυσεις για να προστατευσει το κινητο σου απο τη σκονη,αλλα μεχρι να βγει το επομενο θα εχει σταματησει να σε προβληματιζει η σκονη ;) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 βασικά έχετε δίκο, απλά είναι θέμα ψυχολογίας, έχω ένα κόλλημα με ηλεκτρωνικές συσκεύες κτλπ. Μου αρέσει το τηλέφωνο τρελά και γι'αυτό και τα έδωσα τα 565 ευρώ και το πήρα. Απλά ψάχω όσο το δυνατόν περισώτερο να προστατευτεί το τηλεφωνο, γιατί ξέρω ότι εάν δω κάτι που δεν μου αρέσει θα μου χαλάσει την διάθεση και δεν θα το θέλω πλέων... :( και το 4G και το 5G να βγεί πάλυ θα ψάχνω τρόπο να το προστατέψω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Έστειλα μήνυμα με 120 χαρακτήρες σε συγκεκριμένο αριθμό και θα περιμένω τον λογαριασμό να δω αν χρεώθηκε ένα ή δύο μηνύματα. Το πρόγραμμα που έχεις είναι φυσικό να δείχνει 70 χαρακτήρες γιατί η μετατροπή γίνεται στην αποστολή και όχι την ώρα που γράφεις. Αν το έχει ψάξει και κάποιος άλλος το θέμα, ας μας πει. Τελικά βρέθηκε άκρη ως προς το συγκεκριμένο; Μπορεί να σταλεί (χωρίς jailbreak) ελληνικό μήνυμα με 160 χαρακτήρες; Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Ακόμη όχι και άγνωστο το πότε δυστυχώς. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 παιδια γεια σας. ειμαι κατοχος χρονια symbian κινητων και κατ εξοχην ΝΟΚΙΑ, αλλα τωρα θελω να μεταβω στο iphone 3gs 16g. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω γυρω στις 1600 επαφες, και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει πιο ευκολος τροπος να τις περασω στο iphone απο το να τις συγχρονισω με το outlook.. Ας πουμε, drag & drop δεν γινονται? Αν οχι, τι πρεπει να κανω? Τωρα φευγω να το αγορασω... ελπιζω μεχρι να ερθω να μου εχετε ετοιμασει το "δωρο-απαντηση"...χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Νομίζω οτι ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος είναι αυτός του outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 παιδια γεια σας. ειμαι κατοχος χρονια symbian κινητων και κατ εξοχην ΝΟΚΙΑ, αλλα τωρα θελω να μεταβω στο iphone 3gs 16g. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω γυρω στις 1600 επαφες, και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει πιο ευκολος τροπος να τις περασω στο iphone απο το να τις συγχρονισω με το outlook.. Ας πουμε, drag & drop δεν γινονται? Αν οχι, τι πρεπει να κανω? Τωρα φευγω να το αγορασω... ελπιζω μεχρι να ερθω να μου εχετε ετοιμασει το "δωρο-απαντηση"...χαχαχα Το ίδιο θέμα είχα και εγώ προ ημερών και η απάντηση που έλαβα και μου έλυσε το πρόβλημα ήταν με το Outlook και πληροφοριακά δεν μου πήρε και πολύ χρόνο για 460 επαφές :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Τελικά βρέθηκε άκρη ως προς το συγκεκριμένο; Μπορεί να σταλεί (χωρίς jailbreak) ελληνικό μήνυμα με 160 χαρακτήρες; Στέλνει αποδεδειγμένα 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Προχτές έλαβα τον λογαριασμό και έλεγξα το μήνυμα που είχα στείλει στο άλλο μου κινητό στις 30/10/09 07:36 με 120 χαρακτήρες. Έχει χρεωθεί και σαν μήνυμα και σαν χρέωση μόνο ένα sms. Την ημέρα εκείνη δεν είχα στείλει άλλο μήνυμα και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει λάθος. :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ευχαριστω παιδια...μολις το πηρα και ειμαι γεματος αποριες-ερωτηματα-αγχος και ενθουσιασμο παραλληλα...ευχομαι να μου κανει στις αναγκες μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homodigital Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Καλησπέρα θα θελα να ρωτησω τα εξης: α)Θελω να κάνω jailbreak στο iphone μου αλλά φοβάμαι, γιατι διαβάζω πως πολλοί εχουν άλυτα προβλήματα με το gps και to wifi της συσκευής. Να προχωρήσω ή να περιμένω μια πιο ολοκληρωμένη εκδοση του blackrain? β) Μπορεί να είναι και βλακεία αλλά θα σας ρωτήσω: Οταν ειχα νοκια συσκευες πολύ συχνα έκανα hard reset ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων οταν εβλεπα πως η συσκευη σερνοταν ή λογω προσθαφαιρεσης προγραμματων. Στο iphone συμβαινουν ολα αυτα; Με την ιδια τακτική αντιμετωπίζονται; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Στέλνει αποδεδειγμένα 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Προχτές έλαβα τον λογαριασμό και έλεγξα το μήνυμα που είχα στείλει στο άλλο μου κινητό στις 30/10/09 07:36 με 120 χαρακτήρες. Έχει χρεωθεί και σαν μήνυμα και σαν χρέωση μόνο ένα sms. Την ημέρα εκείνη δεν είχα στείλει άλλο μήνυμα και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει λάθος. :clap: Μισό ..., γιατί αυτό που λες είναι σημαντικό! :confused: Δηλαδή εννοείς ότι χωρίς "σπάσιμο" στέλνει κανονικά ένα ολόκληρο Ελληνικό μήνυμα σε με χρέωση κανονική!???? Με λίγα λόγια λες , ότι όλοι αυτοί που έκαναν jailbreak και έβαλαν τα ανάλογα προγράμματα που διορθώνουν το (υποτιθέμενο?) πρόβλημα με τα μηνύματα ... το έκαναν άδικα????:confused: Ας μας πει κάποιος στα σίγουρα για να ξέρουμε τι παίζει με τα μηνύματα τελικά!! Thanks!!!:) (εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι για να μην χρεωθεί σε 2 , πρέπει να τα γράφουμε στα Αγγλικά ...) (?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ευχαριστω παιδια...μολις το πηρα και ειμαι γεματος αποριες-ερωτηματα-αγχος και ενθουσιασμο παραλληλα...ευχομαι να μου κανει στις αναγκες μου... Αυτό νομίζω θα σε βοηθήσει ώστε να σου φύγει το άγχος :p Θέμα: Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 ευχαριστω παιδια...μολις το πηρα και ειμαι γεματος αποριες-ερωτηματα-αγχος και ενθουσιασμο παραλληλα...ευχομαι να μου κανει στις αναγκες μου... μεγαλη προσοχη στις <<αποτομες προσγειωσεις>> μπορει να απογοητευτεις................ στην αρχη θα νοιωσεις καπως, μετα θα συμβιβαστεις, και μετα θα το κουβαλας ακομα και μεσα στην <<καλλιοπη>> Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδιά , άσχετο , αλλά ρίξτε μια ματιά εδώ πριν είναι αργά!!!;):D (it's Christmas time...:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 εγω στο λογαριασμό μου είδα οτι χρεώθηκα 2μηνύματα οταν περασα τους 70 χαρακτηρες (ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ).με αγγλικούς δε με χρέωσε 2 μήνυμα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Μισό ..., γιατί αυτό που λες είναι σημαντικό! :confused: Δηλαδή εννοείς ότι χωρίς "σπάσιμο" στέλνει κανονικά ένα ολόκληρο Ελληνικό μήνυμα σε με χρέωση κανονική!???? Με λίγα λόγια λες , ότι όλοι αυτοί που έκαναν jailbreak και έβαλαν τα ανάλογα προγράμματα που διορθώνουν το (υποτιθέμενο?) πρόβλημα με τα μηνύματα ... το έκαναν άδικα????:confused: Ας μας πει κάποιος στα σίγουρα για να ξέρουμε τι παίζει με τα μηνύματα τελικά!! Thanks!!!:) (εγώ τουλάχιστον ξέρω ότι για να μην χρεωθεί σε 2 , πρέπει να τα γράφουμε στα Αγγλικά ...) (?) Δεν το έχω σπασμένο, και έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού. Αυτή έχει διορθώσει τους 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Με το προηγούμενο λογισμικό έστελνε 70 ανά μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Νομιζω οτι κανεις λαθος ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Νομιζω οτι κανεις λαθος ... Όπως είπα πιο πάνω, στις 30 Οκτωβρίου έστειλα ένα μήνυμα μόνο, των 120 χαρακτήρων σε δικό μου τηλέφωνο. Ήταν εύκολο να το ελέγξω στον λογαριασμό μου. Ο λογαριασμός μου έχει στις 30 Οκτωβρίου ΕΝΑ sms με χρέωση 0,1008 ευρώ όπως όλα τα άλλα μηνύματα των άλλων ημερών. Τώρα ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του, και ας κάνει τις δοκιμές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts