Jump to content

iPhone 3G / 3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε oteshop το πουλάνε και σκέτο! όταν ρώτησα στις 5 ΣΕΠΤ που το πήρα αλλά είχα επιδότηση ειχε 517 ευρώ, το 3GS 16GB.

Σκέτη συσκευή το 16άρι σε όλα τα καταστήματα Vodafone και Cosmote (Γερμανός/Οteshop) έχει 569 ευρώ.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε oteshop το πουλάνε και σκέτο! όταν ρώτησα στις 5 ΣΕΠΤ που το πήρα αλλά είχα επιδότηση ειχε 517 ευρώ, το 3GS 16GB.

χωρις ΦΠΑ???

Greek Android & iOS users (FB group)

Εμπαινα στο ασυρματο του σπιτιου μου απο το κινητο.

Τωρα αλλαξα κωδικο στο ασυρματο και δεν μπορω να μπω απο το iphone. πως γινεται να ξαναγραψω τον κωδικο;

Samsung S21 Ultra

Εμπαινα στο ασυρματο του σπιτιου μου απο το κινητο.

Τωρα αλλαξα κωδικο στο ασυρματο και δεν μπορω να μπω απο το iphone. πως γινεται να ξαναγραψω τον κωδικο;

Settings / Wi-Fi, πίεση στο γαλάζιο > στη γραμμή που φαίνεται το SSID του δικτύου σου και επιλογή "forget this network".

Την επόμενη φορά που θα το επιλέξεις θα σου ζητήσει τον κωδικό οπότε περνάς τον νέο.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Ρε παιδιά όταν μιλάω στο τηλέφωνο και πατάω το κουμπάκι του volume πάνω ή κάτω, κάνει έναν περίεργο ήχο τακ-τακ-τακ στο ακουστικό που και καλά ανεβαίνει ή κατεβαίνει ο ήχος. Το κάνει κι εσάς ή έχω πρόβλημα?

Ρε παιδιά όταν μιλάω στο τηλέφωνο και πατάω το κουμπάκι του volume πάνω ή κάτω, κάνει έναν περίεργο ήχο τακ-τακ-τακ στο ακουστικό που και καλά ανεβαίνει ή κατεβαίνει ο ήχος. Το κάνει κι εσάς ή έχω πρόβλημα?

Γιατί sony και καλά να είναι πρόβλημα???:p

Έτσι κάνει για ξέρεις ότι κατεβάζεις η ανεβάζεις την φωνή αφού δεν βλέπεις...;)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

να ρωτησω, απο ακουστικη πως παει; ακουτε καλα τον συνομιλητη σας και σας ακουνε καλα οταν μιλατε; ειναι δυνατο το ακουστικο; και το μικροφωνο; οχι το ηχειο, δε με νοιαζει..

Γιατι δεν σου αρεσε η ασπαντηση του φιλου kkalog που σου ελεγε κατι σωστο και προφανες ? Πριν ποσταρουμε καλα θα ειναι να διαβαζουμε το manual (Εναλλαγή μεταξύ πληκτρολογίων αν είναι ενεργοποιημένα περισσότερα από ένα πληκτρολόγια, σελ 40 και 41), δεν ειναι καθολου κακο. Καλα θα εινα να ποστάρουμε ερωτησεις που δεν μπορουμε να βρουμε απαντησεις στο εγχειριδιο και οχι γιατι βαριομαστε να διαβασουμε ;).

Να σαι καλα :)

Πάντα φιλικά .

;)

Κώστας :cool:

να ρωτησω, απο ακουστικη πως παει; ακουτε καλα τον συνομιλητη σας και σας ακουνε καλα οταν μιλατε; ειναι δυνατο το ακουστικο; και το μικροφωνο; οχι το ηχειο, δε με νοιαζει..

Καλό είναι φίλε nikoskat. Αν και γενικότερα το iPhone καθαρά σαν τηλέφωνο δεν είναι και ότι καλύτερο, στο θέμα ακουστικής δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Από ενταση στο ακουστικό δεν "παίρνει αυτιά" αλλά μην φαντάζεσαι πως είναι χαμηλή ενώ η ποιότητα του ήχου σε ακουστικό, μικρόφωνο και ηχείο είναι κάτι παραπάνω από καλή.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Πάντως παιδιά το κινητό δεν υπάρχει σε κανέναν Γερμανό...Λένε οτι θα έχουν νέα παραλαβή την Πέμπτη...Για να δούμε...

Kύριοι τα φώτα σας. Έκανα χοντρή πατάτα και έσβησα εντελώς το itunes απο το pc μου. Τί πρέπει να κάνω για να το συγχρονίσω με καινούργιο installation του itunes?
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Ρώτησα σε κατάστημα συμβεβλημένο με cosmote σήμερα στη Θεσσαλονίκη και μου ανέφερε η κοπελιά να περιμένω για νέα σύνδεση από Δευτέρα γιατί περιμένουν αλλαγή των προγραμμάτων i (i45 i75 κλπ) προς το καλύτερο.

Μούφα ή υπάρχει τέτοια περίπτωση, ξέρει κανείς;

νομίζωβ οτι ακόμα και αν το έσβησες το itunes,οι libraries και τα λοιπά αρχεία του παραμένουν αποθηκευμένα στο σκληρό σο δίσκο

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Και αυτά τα έσβησα.
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Εγώ που έχω κάνει ανανέωση συμβολαίου με Vodafone και είμαι στο περίμενε για το iphone εάν βρεθεί σε άλλο κατάστημα vodafone μπορούν να μου το φέρουν από εκεί?

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

θεωρητικά ναι..σε άλλους απο εδώ,έτσι έγινε

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Εχθες με πηραν 3 φορες απο την vodafone για το iphone.

Με ρωτησαν εαν ενδιαφερομαι ακομα. Τους ειπα οτι αργησαν παρα πολυ, τους ευχαριστησα και τους το εκλεισα. :)

Samsung S21 Ultra

εμενα να δουμε ποτε θα με παρει ο Γερμανος.....
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μα που πήγαν αυτά τα τηλέφωνα???? Ένα μήνα περιμένω από oteshop και ως τώρα τίποτα!!

Όλο λενε και λένε ότι θα έχουν παραλαβές νέες, αλλά τίποτα δε βλέπω να γίνεται! Δουλεύουν και γνωστοί μου στο εν λόγω oteshop! Τι να πω...! Τελοσπάντων, ΥΠΟΜΟΝΗ!

εγω υποτιθεται οτι ημοθν σε λιστα κ οτι θα με παιρναν αυτοι τηλ. Αλλα δεν βασιστηκα.. επαιρνα καθε τριτη κ πεμπτη που εχουν παραλαβες. Κ χθες μου ειπε οτι εχει. Αν περιμενα να με παρουν αυτοι... σωθηκα. Καλο Οκτωβριο...

Έχω κρατημένο σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης ένα 32άρι Λευκό, στο όνομα μου που τελικά δεν θα χρειαστώ (βρήκα από αλλού).

Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ένα PM για να του στείλω λεπτομέρειες και να ενημερώσω και το κατάστημα ώστε να πάει να το πάρει.

Προφανώς θα εξυπηρετηθεί ο πρώτος και ταχύτερος ...

Ξέρω ότι ανοίγω τους ασκούς του αιόλου και ότι θα γεμίσω PM, αλλά είναι κρίμα να μην το πάρεις ένας από εμάς ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

παραγγειλτε απο http://www.oteshop.gr

εχουν διαθεσιμα μαυρα,απλα δεν γινεται να κανει καποιος χρηση επιδοτησης η νεας συνδεσης.μονο απολη αγορα

χθες το παρηγγειλα,παρασκευη θα το εχω

αν δε κάνω λάθος,τις αγορασμένες εφαρμογές μπορείς ν τις περάσεις ξανά στον υπολογιστη απο το κινητο..οσο για τα τραγουδια,υπαρχουν προγραμματα στο internet που να μπορούν να κάνουν αυτή τη "μεταφορά"

πωπω φυτιλιές μου ανάβετε να πάω αύριο να δω τι δικαιολογία θα μου πουν,που αν και πρώτη στη λίστα,δε με πηραν ακομα τηλ να μου πουν "οτι υπάρχει για αγορά" :p

• The title was changed to iPhone 3G / 3GS