Jump to content

dims

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dims

  1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Είχα ψαξει αλλά ότι είχα βρει ήταν για σπασμένα τηλεφωνα!
  2. Καλησπέρα! Είμαι νέος στα του iphone και όπως είναι φυσιολογικό ψάχνομαι. Λοιπόν, έχω την εξηw απορια : πώς κάνουμε ringtones για αυτό το τηλεφωνο??? Πρεπει τα τραγουδια που θελουμε να κανουμε ringtones να ειναι αγορασμενα απο appstore?? Που μπορουμε να βρουμε ringtones?? Mιλαμε για iphone που δεν ειναι jailbroken.
  3. Μολις το παρελαβα!!!!!!!!!!!!!!!!! Απορια : πως γραφω αγγλικα???θελω να κανω login απο το τηλεφωνο και δεν μπορω να γραψω με αγγλικους χαρακτηρες στο ονομα χρηστη! Και γενικοτερα οταν γραφω κατι, πως μπορω να κανω εναλλαγες στη γλωσσα του πληκτρολογιου?? edit: οκ το βρηκα!!
  4. dims

    iPhone 3G / 3GS

    Μα που πήγαν αυτά τα τηλέφωνα???? Ένα μήνα περιμένω από oteshop και ως τώρα τίποτα!! Όλο λενε και λένε ότι θα έχουν παραλαβές νέες, αλλά τίποτα δε βλέπω να γίνεται! Δουλεύουν και γνωστοί μου στο εν λόγω oteshop! Τι να πω...! Τελοσπάντων, ΥΠΟΜΟΝΗ!
  5. dims

    iPhone 3G / 3GS

    Ολοι στην αναμονή παιδιά!!!Εγώ περιμένω ενα 16άρι μαύρο από cosmote κοντά ένα μήνα τώρα!! Τι να πω?! Πολύ μαζοχισμός έχε πέσει! Φανταστείτε οτι δουλεύουν και γνωστοί μου στο συγκεκριμένο μαγαζι!:cool:
  6. και κατι ακομα, εκανε κανεις το update??ειδε καμια διαφορα στο κλεισιμο της γραμμης ή τίποτα?
  7. πως βλεπω ποιο firmware εχει η συσκευή μου??
  8. αν εννοεις για εγγραφη τηλεφωνικης συνομιλιας δε το ξερω. αλλα εγγραφη ηχου κτλ υπαρχει. στις εφαρμγοες ειναι
  9. ναι, πας εφαρμογες , ρυθμισεις μηνυματων , μηνυμα κειμενου, επιλογες αποστολης και κλικαρεις αιτηση αναφορας παραδοσης
  10. Χαίρεται!!! εχω παρει τη συσκευη και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα πηγα πισω την πρωτη συσκευη που πηρα λογο του οτι εκλεινε η γραμμη την ωρα που μιλουσα και μου φεραν νεα συσκευη και μετα λυπης διαπιστωσα οτι το ιδιο γινεται και σε αυτην αλλα σε μικροτερο βαθμο. βεβαια τις πρωτες μερες λειτουργιας δεν εκλεινε η συσκευη και θεωρησα οτι δεν θα υπηρχε προβλημα και με αυτη.τελικα ομως δεν το απεφυγα. Αυτο το προβλημα το εχει βγαλει σε ολους που την πηρατε τη συσκευη?
×
×
  • Create New...