bored01 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 σε oteshop το πουλάνε και σκέτο! όταν ρώτησα στις 5 ΣΕΠΤ που το πήρα αλλά είχα επιδότηση ειχε 517 ευρώ, το 3GS 16GB. Σκέτη συσκευή το 16άρι σε όλα τα καταστήματα Vodafone και Cosmote (Γερμανός/Οteshop) έχει 569 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 σε oteshop το πουλάνε και σκέτο! όταν ρώτησα στις 5 ΣΕΠΤ που το πήρα αλλά είχα επιδότηση ειχε 517 ευρώ, το 3GS 16GB. χωρις ΦΠΑ??? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εμπαινα στο ασυρματο του σπιτιου μου απο το κινητο. Τωρα αλλαξα κωδικο στο ασυρματο και δεν μπορω να μπω απο το iphone. πως γινεται να ξαναγραψω τον κωδικο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εμπαινα στο ασυρματο του σπιτιου μου απο το κινητο. Τωρα αλλαξα κωδικο στο ασυρματο και δεν μπορω να μπω απο το iphone. πως γινεται να ξαναγραψω τον κωδικο; Settings / Wi-Fi, πίεση στο γαλάζιο > στη γραμμή που φαίνεται το SSID του δικτύου σου και επιλογή "forget this network". Την επόμενη φορά που θα το επιλέξεις θα σου ζητήσει τον κωδικό οπότε περνάς τον νέο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ρε παιδιά όταν μιλάω στο τηλέφωνο και πατάω το κουμπάκι του volume πάνω ή κάτω, κάνει έναν περίεργο ήχο τακ-τακ-τακ στο ακουστικό που και καλά ανεβαίνει ή κατεβαίνει ο ήχος. Το κάνει κι εσάς ή έχω πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ρε παιδιά όταν μιλάω στο τηλέφωνο και πατάω το κουμπάκι του volume πάνω ή κάτω, κάνει έναν περίεργο ήχο τακ-τακ-τακ στο ακουστικό που και καλά ανεβαίνει ή κατεβαίνει ο ήχος. Το κάνει κι εσάς ή έχω πρόβλημα? Γιατί sony και καλά να είναι πρόβλημα???:p Έτσι κάνει για ξέρεις ότι κατεβάζεις η ανεβάζεις την φωνή αφού δεν βλέπεις...;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 να ρωτησω, απο ακουστικη πως παει; ακουτε καλα τον συνομιλητη σας και σας ακουνε καλα οταν μιλατε; ειναι δυνατο το ακουστικο; και το μικροφωνο; οχι το ηχειο, δε με νοιαζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Γιατι δεν σου αρεσε η ασπαντηση του φιλου kkalog που σου ελεγε κατι σωστο και προφανες ? Πριν ποσταρουμε καλα θα ειναι να διαβαζουμε το manual (Εναλλαγή μεταξύ πληκτρολογίων αν είναι ενεργοποιημένα περισσότερα από ένα πληκτρολόγια, σελ 40 και 41), δεν ειναι καθολου κακο. Καλα θα εινα να ποστάρουμε ερωτησεις που δεν μπορουμε να βρουμε απαντησεις στο εγχειριδιο και οχι γιατι βαριομαστε να διαβασουμε ;). Να σαι καλα :) Πάντα φιλικά . ;) Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 να ρωτησω, απο ακουστικη πως παει; ακουτε καλα τον συνομιλητη σας και σας ακουνε καλα οταν μιλατε; ειναι δυνατο το ακουστικο; και το μικροφωνο; οχι το ηχειο, δε με νοιαζει.. Καλό είναι φίλε nikoskat. Αν και γενικότερα το iPhone καθαρά σαν τηλέφωνο δεν είναι και ότι καλύτερο, στο θέμα ακουστικής δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Από ενταση στο ακουστικό δεν "παίρνει αυτιά" αλλά μην φαντάζεσαι πως είναι χαμηλή ενώ η ποιότητα του ήχου σε ακουστικό, μικρόφωνο και ηχείο είναι κάτι παραπάνω από καλή. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos87 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Πάντως παιδιά το κινητό δεν υπάρχει σε κανέναν Γερμανό...Λένε οτι θα έχουν νέα παραλαβή την Πέμπτη...Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Kύριοι τα φώτα σας. Έκανα χοντρή πατάτα και έσβησα εντελώς το itunes απο το pc μου. Τί πρέπει να κάνω για να το συγχρονίσω με καινούργιο installation του itunes? Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
henry_kay Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Ρώτησα σε κατάστημα συμβεβλημένο με cosmote σήμερα στη Θεσσαλονίκη και μου ανέφερε η κοπελιά να περιμένω για νέα σύνδεση από Δευτέρα γιατί περιμένουν αλλαγή των προγραμμάτων i (i45 i75 κλπ) προς το καλύτερο. Μούφα ή υπάρχει τέτοια περίπτωση, ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_Rai Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 παιδια , για Θεσσαλονικη οποιος ενδιαφερεται εχει iphone στην vodafone στην ανω τουπμα(Λαμπρακη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 νομίζωβ οτι ακόμα και αν το έσβησες το itunes,οι libraries και τα λοιπά αρχεία του παραμένουν αποθηκευμένα στο σκληρό σο δίσκο Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Και αυτά τα έσβησα. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Εγώ που έχω κάνει ανανέωση συμβολαίου με Vodafone και είμαι στο περίμενε για το iphone εάν βρεθεί σε άλλο κατάστημα vodafone μπορούν να μου το φέρουν από εκεί? Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 θεωρητικά ναι..σε άλλους απο εδώ,έτσι έγινε Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Εχθες με πηραν 3 φορες απο την vodafone για το iphone. Με ρωτησαν εαν ενδιαφερομαι ακομα. Τους ειπα οτι αργησαν παρα πολυ, τους ευχαριστησα και τους το εκλεισα. :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 εμενα να δουμε ποτε θα με παρει ο Γερμανος..... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dims Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Μα που πήγαν αυτά τα τηλέφωνα???? Ένα μήνα περιμένω από oteshop και ως τώρα τίποτα!! Όλο λενε και λένε ότι θα έχουν παραλαβές νέες, αλλά τίποτα δε βλέπω να γίνεται! Δουλεύουν και γνωστοί μου στο εν λόγω oteshop! Τι να πω...! Τελοσπάντων, ΥΠΟΜΟΝΗ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_Rai Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 εγω υποτιθεται οτι ημοθν σε λιστα κ οτι θα με παιρναν αυτοι τηλ. Αλλα δεν βασιστηκα.. επαιρνα καθε τριτη κ πεμπτη που εχουν παραλαβες. Κ χθες μου ειπε οτι εχει. Αν περιμενα να με παρουν αυτοι... σωθηκα. Καλο Οκτωβριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Έχω κρατημένο σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης ένα 32άρι Λευκό, στο όνομα μου που τελικά δεν θα χρειαστώ (βρήκα από αλλού). Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ένα PM για να του στείλω λεπτομέρειες και να ενημερώσω και το κατάστημα ώστε να πάει να το πάρει. Προφανώς θα εξυπηρετηθεί ο πρώτος και ταχύτερος ... Ξέρω ότι ανοίγω τους ασκούς του αιόλου και ότι θα γεμίσω PM, αλλά είναι κρίμα να μην το πάρεις ένας από εμάς ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 παραγγειλτε απο http://www.oteshop.gr εχουν διαθεσιμα μαυρα,απλα δεν γινεται να κανει καποιος χρηση επιδοτησης η νεας συνδεσης.μονο απολη αγορα χθες το παρηγγειλα,παρασκευη θα το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 αν δε κάνω λάθος,τις αγορασμένες εφαρμογές μπορείς ν τις περάσεις ξανά στον υπολογιστη απο το κινητο..οσο για τα τραγουδια,υπαρχουν προγραμματα στο internet που να μπορούν να κάνουν αυτή τη "μεταφορά" Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 πωπω φυτιλιές μου ανάβετε να πάω αύριο να δω τι δικαιολογία θα μου πουν,που αν και πρώτη στη λίστα,δε με πηραν ακομα τηλ να μου πουν "οτι υπάρχει για αγορά" :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts