andreas1022 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπέρα φίλε μου, σε κάθε περίπτωση η συσκευή έχει δύο χρόνια εγγύηση σε Ελλάδα και Κύπρο. Θα χρειαστείς την απόδειξη αγοράς όπου και αν απευθυνθείς την υποστήριξη την έχει πλέον η iSquare.gr. Την αποδειξη τη βρηκα ευτυχως απλα σκεφτηκα την vodafone γιατι οταν ειχε ξανα δημιουργηθει προβλημα μου ειχαν δωσει κινητο για οσο χρειαστηκε η επισκευη. Στην isquare εχεις ιδεα αν γινεται κατι τετοιο ? επισης , επειδη λιγο μου κανει εντυπωση, αυτοι ξερουν οτι η μπαταρια ειναι εντος της εγγυησης ? :X Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Την αποδειξη τη βρηκα ευτυχως απλα σκεφτηκα την vodafone γιατι οταν ειχε ξανα δημιουργηθει προβλημα μου ειχαν δωσει κινητο για οσο χρειαστηκε η επισκευη. Στην isquare εχεις ιδεα αν γινεται κατι τετοιο ? επισης , επειδη λιγο μου κανει εντυπωση, αυτοι ξερουν οτι η μπαταρια ειναι εντος της εγγυησης ? :X Ίσως δεν έγινα κατανοητός, όπου κι αν απευθυνθείτε η συσκευή σας θα καταλήξει στην iSquare.gr. Παλαιότερα η Vodafone έστελνε τις συσκευές στην arvato. Πλέον όχι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ίσως δεν έγινα κατανοητός, όπου κι αν απευθυνθείτε η συσκευή σας θα καταλήξει στην iSquare.gr. Παλαιότερα η Vodafone έστελνε τις συσκευές στην arvato. Πλέον όχι. :) Μαλιστα . Αρα ,ρωταω για σιγουρια, η μπαταρια καλυπτεται απο το 2ο ετος εγγυησης και δεν θα "ξαφνιαστουν" .. σωστα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μαλιστα . Αρα ,ρωταω για σιγουρια, η μπαταρια καλυπτεται απο το 2ο ετος εγγυησης και δεν θα "ξαφνιαστουν" .. σωστα? Σωστά, μπορείς να ελέγξεις την χωρητικότητα της μπαταρίας σου, ακολουθώντας τον σύνδεσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σωστά, μπορείς να ελέγξεις την χωρητικότητα της μπαταρίας σου, ακολουθώντας τον σύνδεσμο Υπαρχει καποιο ανωτατο οριο που να θεωρειται οτι η μπαταρια δεν μπορει να αλλαχθει εντος της εγγυησης ? γιατι εμενα μου δειχνει 849:p Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Υπαρχει καποιο ανωτατο οριο που να θεωρειται οτι η μπαταρια δεν μπορει να αλλαχθει εντος της εγγυησης ? γιατι εμενα μου δειχνει 849:p όχι δεν υπάρχει κανένα όριο η χωρητικότητα σε τη κατάσταση είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 όχι δεν υπάρχει κανένα όριο η χωρητικότητα σε τη κατάσταση είναι; Battery CycleCount: 849 DesignCapacity: 1550 FullChargeCapacity: 1200 Status: Success BatteryCurrentCapacity: 98 BatteryIsCharging: true ExternalChargeCapable: true ExternalConnected: true FullyCharged: false GasGaugeCapability: true HasBattery: true Τα ποσταρω ολα για σιγουρια Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Battery CycleCount: 849 DesignCapacity: 1550 FullChargeCapacity: 1200 Status: Success BatteryCurrentCapacity: 98 BatteryIsCharging: true ExternalChargeCapable: true ExternalConnected: true FullyCharged: false GasGaugeCapability: true HasBattery: true Τα ποσταρω ολα για σιγουρια Έχεις μια έκπτωση της τάξεως του 12%, γιατί θέλεις να αλλάξεις τη μπαταρία σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έχεις μια έκπτωση της τάξεως του 12%, γιατί θέλεις να αλλάξεις τη μπαταρία σου; Αφενός τελειώνει πολύ γρήγορα ( ούτε 3-4 ώρες με χρήση ) κ αφετέρου κλείνει το κινητό ακόμα και με 45%. Και όταν για παράδειγμα έχει 20% και το συνδέω στην πρίζα πηγαίνει κατευθείαν στο 30%. Παίζει να φταίει και η μητρική ; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Αφενός τελειώνει πολύ γρήγορα ( ούτε 3-4 ώρες με χρήση ) κ αφετέρου κλείνει το κινητό ακόμα και με 45%. Και όταν για παράδειγμα έχει 20% και το συνδέω στην πρίζα πηγαίνει κατευθείαν στο 30%. Παίζει να φταίει και η μητρική ; Πήγαινε για αλλαγή μπαταρίας. Κανονικά πρέπει να σε καλύπτει η 2ετης εγγύηση. Με την απόδειξη κατευθείαν isquare Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) παιδια εχω το εξης κουλο σε 6αρι φιλης εκτος εγγυησης,που εχει χωσει και αποδειξη δε θυμαται με καρτα wind f2g ακουγεται πολυυυυ χαμηλα το ακουστικο στην κληση!! ενω με μεγαφωνο και ακουστικα στην κληση ολα καλα... ΕΝΩ με καρτα voda και καρτα cote ολα καλα.. 3 αλλαγες με multisim,δλδ ηδη κομμενες εξαρχης καρτες νανοσιμ,τα ιδια.. καμμια ιδεα??η εξυπ.πελατων μια μου λεει αλλαζε καρτες μεχρι να,εχει ξανασυμβει και αλλαξαν στον πελατη 10 καρτεςσιμ μεχρι που δουλεψε,μια μου λεει φταιει η συσκευη,μη αποδεκτο απομενα,εκτος και η wind εχει αλλη τεχνολογια απο τις αλλες 2 εταιριες...προφανως και οχι λεω εγω οντας παλιοσειρα,τα κλασσικα σκαλισματα του ηχου απτις ρυθμισεις του κινητο που εκανα,οοολοι οι συνδιασμοι σκαλισματων δεν αλλαζουν κατι ουσιαστικο... καμμια ιδεα?? Edited March 22, 2016 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 παιδια εχω το εξης κουλο σε 6αρι φιλης εκτος εγγυησης,που εχει χωσει και αποδειξη δε θυμαται με καρτα wind f2g ακουγεται πολυυυυ χαμηλα το ακουστικο στην κληση!! ενω με μεγαφωνο και ακουστικα στην κληση ολα καλα... ΕΝΩ με καρτα voda και καρτα cote ολα καλα.. 3 αλλαγες με multisim,δλδ ηδη κομμενες εξαρχης καρτες νανοσιμ,τα ιδια.. καμμια ιδεα??η εξυπ.πελατων μια μου λεει αλλαζε καρτες μεχρι να,εχει ξανασυμβει και αλλαξαν στον πελατη 10 καρτεςσιμ μεχρι που δουλεψε,μια μου λεει φταιει η συσκευη,μη αποδεκτο απομενα,εκτος και η wind εχει αλλη τεχνολογια απο τις αλλες 2 εταιριες...προφανως και οχι λεω εγω οντας παλιοσειρα,τα κλασσικα σκαλισματα του ηχου απτις ρυθμισεις του κινητο που εκανα,οοολοι οι συνδιασμοι σκαλισματων δεν αλλαζουν κατι ουσιαστικο... καμμια ιδεα?? Καλησπέρα φίλε μπυ φαίνεται να είναι πρόβλημα της baseband και θα πρέπει να δει τη συσκευή σου εξειδικευμένος τεχνικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Παιδιά καλησπέρα, από τις 21/3/2016 με ειδοποίησαν ότι η συσκευή μου θα αντικατασταθεί και είναι πλέον 10 ημέρες, στο τηλέφωνο μου λένε διάφορες ανοησίες περί Πάσχα Καθολικών και τέτοιες μπούρδες. Έχετε παρόμοια εμπειρία? Παράθεση Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Το Πάσχα των καθολικών είναι πραγματικότητα και όχι μπούρδες. Η δουλειά σου θα γίνει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ακομη και οι τραπεζικές συναλλαγές καθυστέρησαν μερικές μέρες λόγω Καθολικού Πάσχα που συμβαίνει φέτος να ήταν την Κυριακή που μας πέρασε! Υπομονή, αφού σου είπαν ότι θα αντικατασταθεί λοιπόν! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesat Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Δεν θέλω να πιστεύω επειδή το κινητό είναι από skroutzo-μάγαζο ότι έχει κάποια σχέση? Ρωτάω μήπως ? Της γυναίκας μου το iPhone 6 από επώνυμο μαγαζί της το αντικατέστησαν σε 3 μέρες. Το mac μου πριν 13 μήνες σε 48 ώρες! Δεν ξέρω κάτι δεν μου αρέσει. Edited April 1, 2016 by georgesat Παράθεση Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπέρα, πήρα ένα iphone SE από φυσικό κατάστημα (επώνυμη αλυσίδα) και με το που το έθεσα σε λειτουργία εμφάνισε κίτρινη "σκιά" στο επάνω μέρος της οθόνης (από ότι είδα το πρόβλημα είναι γενικό http://forums.macrumors.com/threads/yellow-se-screen.1965039/ ). Αύριο πρωί πάει για επιστροφή. Σε αυτή τη περίπτωση, αγορά από φυσικό κατάστημα και όχι εξ αποστάσεως, ισχύει το DOA????? Μετά από αυτό θέλω επιστροφή χρημάτων και όχι αντικατάσταση με refurbished.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Δεν μας είπες πόσες ημέρες το έχεις αλλά από τα συμφραζόμενα υποθέτω μία με δύο ημέρες. Ναι ισχύει το DOA, δεν ξέρω όμως αν θα δώσουν τα χρήματα πίσω αλλά μπορείς να ζητήσεις να σου δώσουν άλλο καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Δεν μας είπες πόσες ημέρες το έχεις αλλά από τα συμφραζόμενα υποθέτω μία με δύο ημέρες. Ναι ισχύει το DOA, δεν ξέρω όμως αν θα δώσουν τα χρήματα πίσω αλλά μπορείς να ζητήσεις να σου δώσουν άλλο καινούργιο. Το αγόρασα σήμερα στις 20:30 και αύριο 9:00 θα το επιστρέψω. Δεν υπάρχει διαθέσιμο stock αυτές τις ημέρες, έβγαλε τα iphone προσφορά και ξεπούλησε!!! Δεν θέλω να δεχτώ αντικατάσταση με refurbished για προϊόν μερικών ωρών λειτουργίας και επίσης αισθάνομαι οτι ,ειδικά από την στιγμή που το πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε πολλούς (απο οτι λένε και στο ιντερνετ), η κατασκευάστρια εταιρία μας δουλεύει.......... Edited May 13, 2016 by mobile_34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Το αγόρασα σήμερα στις 20:30 και αύριο 9:00 θα το επιστρέψω. Δεν υπάρχει διαθέσιμο stock αυτές τις ημέρες, έβγαλε τα iphone προσφορά και ξεπούλησε!!! Δεν θέλω να δεχτώ αντικατάσταση με refurbished για προϊόν μερικών ωρών λειτουργίας και επίσης αισθάνομαι οτι ,ειδικά από την στιγμή που το πρόβλημα έχει εμφανιστεί σε πολλούς (απο οτι λένε και στο ιντερνετ), η κατασκευάστρια εταιρία μας δουλεύει.......... Δεν νομιζω να σου δώσουν ανακατασκευασμένο Doa είσαι καινούργιο θα ζητήσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Λογικά όπως το λες είναι. Αν και μετά απο αυτό έχω ξενερώσει τόσο που θέλω επιστροφή χρημάτων. Όταν δαπανάς ενα χχ ποσό για αγορά περιμένεις να σου παρέχει και την αντίστοιχη ποιότητα, αλλιώς η αγορά είναι ελεύθερη και μπορεί κάποιος να επιλέξει άλλες μάρκες που προσφέρουν τα αντίστοιχα και σε χαμηλότερη τιμή....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Εγώ σήμερα το μάζεψα από τα δόντια του σκύλου μου με σπασμένη οθόνη (πάνω δεξιά στο μαύρο) καθώς και με μια τρύπα στην πίσω κάμερα. Φαίνεται να λειτουργούν όλα μια χαρά, εκτός από την πίσω κάμερα. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς τώρα που ηρέμησα.... κάπως; iPhone 6S 64GB εντός εγγύησης. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εγώ σήμερα το μάζεψα από τα δόντια του σκύλου μου με σπασμένη οθόνη (πάνω δεξιά στο μαύρο) καθώς και με μια τρύπα στην πίσω κάμερα. Φαίνεται να λειτουργούν όλα μια χαρά, εκτός από την πίσω κάμερα. Τι πρέπει να κάνω ακριβώς τώρα που ηρέμησα.... κάπως; iPhone 6S 64GB εντός εγγύησης. Τι εννοείς τι πρέπει να κανεις; Αν θέλεις να το φτιάξεις πήγαινε το κάπου να στο κάνουν Αλλιώς μένεις ως έχει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Δεν ξέρω που να πάω βασικά. Διάβασα για istorm. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 14, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Σε αυτή την κατάσταση μην περιμένεις να σε καλύψει η εγγύηση, ρώτησε τους βέβαια αλλα στο τέλος κρίνω οτι θα καταλήξεις σε κάποιον τεχνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts