nikiforospav Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 υπαρχει καποια εφαρμογη για το ελληνικο χρηματιστηριο και τις μετοχες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα για mix σε τραγούδια κτλ? Σαν το virtual dj δηλαδή ψάχνω.. Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα τέτοιο? ΥΓ. Eννοώ για paid app από το app store.. Για δες το Τouch dj Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 υπαρχει καποια εφαρμογη για το ελληνικο χρηματιστηριο και τις μετοχες? Bloomberg.... Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Εχω ενα προβλημα. Τις προαλλες αλλαξα λογαριασμο email στο itunes.ολα καλα μεχρι εδω.Ομως οταν παω να χρησιμοποιησω το appstore απο το iphone εχει το παλιο email μου κατοχυρωμενο σαν επιλογη.. Πως μπορω να το αλλαξω? πηγα και στις ρυθμησεις στο "store" και εβαλα το καινουριο αλλα τζιφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 εχω ενα προβλημα...κατεβασα απο installous (οχι στο τηλ αλλα στο mac) ενα application (το Plane Finder) και δεν μπορω να το κανω sync με το itunes...μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να κανω authorize τον υπολογιστη...εννοειτε ομως οτι ειναι...καμια ιδεα??δοκιμασα να εγκαταστησω την εφαρμογη και κατευθειαν απο το installous στο τηλ αλλα δεν υπαρχει τιποτα στο download... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lou22 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παιδια καλησπερα, ενα φιλαρακι εχει αγορασει το navigon και το εχει περασει σε ενα 3G. τωρα που θα παρει το 3GS θα μπορει να το ξαναπερασει στο καινουριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παιδια καλησπερα, ενα φιλαρακι εχει αγορασει το navigon και το εχει περασει σε ενα 3G. τωρα που θα παρει το 3GS θα μπορει να το ξαναπερασει στο καινουριο? Ναι, μπορεί να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lou22 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Ναι, μπορεί να γίνει. Thank you:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 κατεβασα το copilot live europe 8 μου ζητησε να βαλω τη χωρα μου,κλειδωνει και τον δορυφορο ολο μια χαρα..και οταν με πεταει στον χαρτη μου δειχνει το κοκκινο βελακι μου δειχνει την πυξιδα τα pois αλλα δεν μου δειχνει χαρτη.. κανεναν δρομο. πατησα ενα βενζιναδικο μου το αναγνωρισε που ειναι σε σχεση με το βελακι αλλα δεν μου εβγαζε διαδρομη ουτε δρομο ουτε χαρτη.. πατησα το postcode μου αναγνωρισε την πολη μου αλλα δεν μου αναγνωριζει adress. ξερει κανεις τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syriosblack Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Παιδιά μια ερώτηση με paysafecard μπορώ να κάνω αγορές από App store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Εχω ενα προβλημα. Τις προαλλες αλλαξα λογαριασμο email στο itunes.ολα καλα μεχρι εδω.Ομως οταν παω να χρησιμοποιησω το appstore απο το iphone εχει το παλιο email μου κατοχυρωμενο σαν επιλογη.. Πως μπορω να το αλλαξω? πηγα και στις ρυθμησεις στο "store" και εβαλα το καινουριο αλλα τζιφος. Αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να κάνεις εκ νέου εγγραφή για νέο ID :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλησπερα .. αν θελω να αγορασω καποιες εφαρμογες απο το apple store γινεται μεσω paypal η καρτες electron visa? εχω καρτες απο alphabank και eurobank αλλα οχι πιστωτικες μονο χρεωστικες μπορω αυτες τις καρτες να τις καταχωρησω στο apple store??? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Εγώ χρεωστική έχω, δυστυχώς στο Ελληνικό κατάστημα δεν δέχεται paypal. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα. Όταν προσπαθώ να αγοράσω μία εφαρμογή ή να αναβαθμίσω αυτές που έχω ήδη αγοράσει χρησιμοποιώντας την σύνδεση του σπιτιού (connx φοιτητικό) λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο itunes.Αν αποσυνδέσω το connx και συνδέσω άλλη σύνδεση internet (internet on the go) η διαδικασία προχωράει κανονικά. Αυτό το πρόβλημα αρχικά δεν υπήρχε όπου από την σύνδεση connx έκανα όλες τις αγορές και αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildin Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ 3GS ΜΕ 16GB, ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ NAVIGON. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΕΙΩ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ 3GS ΜΕ 16GB, ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ NAVIGON. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΕΙΩ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Όχι.. δεν χρεώνεσαι καθόλου.. Χρησιμοποιείται μόνο το GPS του κινητού σου και τίποτα άλλο.. (στην εφαρμογή MAPS που έχει το iPhone προεγκατεστημένη χρεώνεσαι).. Οπότε ''πλοηγήσου'' άφοβα με το Navigon :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildin Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 ALEX0077 Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΟ APPULOUS (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ APP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 ALEX0077 Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΟ APPULOUS (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ APP? To APPULOUS έχει επιστρέψει ανανεωμένο και πολύ γρήγορο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildin Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΑΙΝΩ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΑΙΝΩ? Τι εννοείς; με το Installous από το iPhone/iPod, από τη σελίδα από τον Η/Υ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildin Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΧΑΖΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΠΡΙΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ http://www.appulo.us ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΟ iTUNES ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ iPhone. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ APPULOUS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Υπάρχουν και καλύτερα sites όπως apptrackr,appcake και πολλά άλλα που μπορείς να βρεις στο google. Υ.Γ. Μην γράφεις κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και εκτός αυτού είναι αντιαισθητικό ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc6535 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλημερα σε ολους, Ειμαι νεα στο forum και θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση. Γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατον να εγκατασταθει το VOIPwise (voipwise.com) στο Iphone 3GS, ετσι ωστε να πραγματοποιει κανεις κλησεις κατευθειαν απο το κινητο του χωρις χρεωση? ( το συγκεκριμενο προγραμμα επιτρεπει αστικες και διεθνεις κλησεις, απο υπολογιστη με ελαχιστη χρεωση, 10 ευρω το 3μηνο και ολες οι κλησεις, αστικες, υπεραστικες καθως και κλησεις σε διαφορες χωρες σε σταθερα τηλεφωνα εντελως δωρεαν). Μηπως υπαρχει καποιος που να γνωριζει? Ευχαριστω, Μαρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλημερα σε ολους, Ειμαι νεα στο forum και θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση. Γνωριζει κανεις αν ειναι δυνατον να εγκατασταθει το VOIPwise (voipwise.com) στο Iphone 3GS, ετσι ωστε να πραγματοποιει κανεις κλησεις κατευθειαν απο το κινητο του χωρις χρεωση? ( το συγκεκριμενο προγραμμα επιτρεπει αστικες και διεθνεις κλησεις, απο υπολογιστη με ελαχιστη χρεωση, 10 ευρω το 3μηνο και ολες οι κλησεις, αστικες, υπεραστικες καθως και κλησεις σε διαφορες χωρες σε σταθερα τηλεφωνα εντελως δωρεαν). Μηπως υπαρχει καποιος που να γνωριζει? Ευχαριστω, Μαρια Καλώς ήλθες Μαρία, Σε αυτό εδώ το σύνδεσμο φαίνονται όλες οι εφαρμογές που τρέχουν σε iPhone και υποστηρίζουν VoIP υπηρεσίες, δεν αναφέρεται εμφανώς το VOIPwise αλλά αξίζει τον κόπο να το ψάξεις, ίσως σε καλύψει κάποια από τις άλλες εφαρμογές. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 1. Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορεί να μεταφέρει τις κατηγορίες των επαφών του outlook στο iphone και στην συνέχεια με το ίδιο ή άλλο πρόγραμμα να μπορώ να στείλω sms στο σύνολο των επαφών μιας κατηγορίας. 2. Αναφορά παράδοσης SMS υπάρχει στο iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts