miogps Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 ηταν παντα full το σημα:) αριστερα απο τη μπαρα του σηματος σε καθετη μορφη μου εβγαλε το 3G το οποιο και απενεργοποιησα. επιλογες παραπανω εχουμε και στο φακελο ''ΑΣΦΑΛΕΙΑ'' αν το ψαξουμε θα βρουμε πολλα περισσοτερα. εμενα μου αρεσει πολυ. αν καταφερω να βαλω και ελληνικα θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. χαμηλα στην οθονη οπως και τα pda μπορεις να βαλεις να φαινεται τα στοιχεια σου. εγω εβαλα το mail moy. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 χαμηλα στην οθονη οπως και τα pda μπορεις να βαλεις να φαινεται τα στοιχεια σου. εγω εβαλα το mail moy. βασικα με ενδιαφερει η ποιοτητα ληψης αν και εχω πειστει πως δεν ειναι θεμα λογισμικου αλλα οκ..ελπιζω :O καλη επιτυχια με την γλωσσα,θα τα καταφερεις δεν ειναι δυσκολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 τελευταια ειχα σοβαρο προβλημα με την επικοινωνια με αλλες συσκευες.κοβοταν η ομιλια ,κακη voice κλπ. θελω να δω αν το update προσφερει κατι επ αυτου.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 σε εμενα περασε την 6.55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Aν το κινητο ειναι "ελληνικο" παλι δεν θα εχει ελληνικα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Aν το κινητο ειναι "ελληνικο" παλι δεν θα εχει ελληνικα? Αν διαθέτει Ελληνικό product code θα έχει κανονικά Ελληνικά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 το δικο μου ειναι ελληνικοτατο αλλα με την αναβαθμιση δε μου δινει επιλογη για ελληνικη γλωσσα. εκανα τις ενεργειες που μου εδωσε ο φιλος νωριτερα μεσω nemesis δηλαδη, τιποτα βγαζει error. καμια ιδεα ρε παιδια?:cry: για να μπω στο τηλ καταλογο ξεκιναω απο το Α.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Με την αναβαθμιση δεν σβηνεται τιποτα ετσι? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Με την αναβαθμιση δεν σβηνεται τιποτα ετσι? οτι πληροφορια υπαρχει στη flash σβηνει.μπορεις να τα περασεις στην sd και τις επαφες στην sim. νεα προσπαθεια με αλλαγη του product code ανεπιτυχης. η nokia μου απαντησε οτι δεν ειναι η συσκευη για την ελληνικη αγορα. εγω το ειχα αγορασει 270 ευρω το καλοκαιρι απο http://www.apothema.gr an δε με βοηθησει καποιος μετα τις γιορτες θα παω σε καποιο nokia service να μου το φτιαξουν.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 επικοινωνησα σημερα με nokia service και ειλικρινα εντυπωσιαστηκα απο τη συμπεριφορα τους. μου εξηγησαν οτι αυτο συμβαινει και μου συνεστησαν μετα τις γιορτες να το παω ωστε να το στειλουν αθηνα για να περαστει η ελληνικη version. σε ερωτηση μου ποσο θα κοστισει μου απαντησαν τιποτα λογω εγγυησης,οπως επισης δε χρειαζεται ουτε αποδειξη αγορας. μεχρι τοτε αν μπορει καποιος να μου δωσει το product code της ελληνικης εκδοσης ,θα ημουν υποχρεος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 μεχρι τοτε αν μπορει καποιος να μου δωσει το product code της ελληνικης εκδοσης ,θα ημουν υποχρεος.:) σε εμενα δουλεψε αυτο : 0565196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 σε εμενα δουλεψε αυτο : 0565196 σε ευχαριστω φιλε μου...θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ:):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 σε ευχαριστω φιλε μου...θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ:):) τελικα δεν εγινε η δουλεια. πιστευω οτι φταιει το οτι δεν μπορει το νεμεσις να αντιγραψει το νεο product code. βγαζει error, ακομα και αν αποφυγουμε το βημα να διαβασει τον υφισταμενο κωδικα. δε ξερω γιατι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 τελικα δεν εγινε η δουλεια. πιστευω οτι φταιει το οτι δεν μπορει το νεμεσις να αντιγραψει το νεο product code. βγαζει error, ακομα και αν αποφυγουμε το βημα να διαβασει τον υφισταμενο κωδικα. δε ξερω γιατι... δηλαδη δεν "βλεπει" το νεμεσις το κινητο σου? στην αρχη το εκανε και σε εμενα αυτο..εβγαλα ολα τα drivers που αφορουν το κινητο μου και τα περασα ξανα και το "ειδε"... ολη την διαδικασια την εκανα σε vista γιατι στα 7 δεν μπορουσα να εγκαταστησω το updater..δεν ξερω αν επαιξε ρολο αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 το nemesis το βλεπει το κινητο. σε vista το δουλευω. οταν του βαζεις το νεο κωδικο,βγαζει error στο παραθυρο κατω αριστερα. η λυση θα βρεθει αν υπαρξει τροπος με nemesis ή οχι να περαστει ο κωδικος στη συσκευη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 το nemesis το βλεπει το κινητο. σε vista το δουλευω. οταν του βαζεις το νεο κωδικο,βγαζει error στο παραθυρο κατω αριστερα. η λυση θα βρεθει αν υπαρξει τροπος με nemesis ή οχι να περαστει ο κωδικος στη συσκευη. Δοκιμασες να βαλεις αλλους κωδικου? αυτους που εχει δωσει στο πρωτο ποστ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 ρε παιδιά,επειδή μπερδεύτηκα...να κάνω η όχι update?θα χαθούν τα ελληνικά? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 ρε παιδιά,επειδή μπερδεύτηκα...να κάνω η όχι update?θα χαθούν τα ελληνικά? αν εχεις ελληνικο product code δεν θα χαθουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 καλη χρονια παιδια, ο πατερας μου που εχει το κινητο με ρωταει αν μπορουμε να βαλουμε αλλους χαρτες απο της νοκια, πχ οπως το n95 που εχουμε της garmin mobile xt, με τον auto drive hellas, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 καλη χρονια παιδια, ο πατερας μου που εχει το κινητο με ρωταει αν μπορουμε να βαλουμε αλλους χαρτες απο της νοκια, πχ οπως το n95 που εχουμε της garmin mobile xt, με τον auto drive hellas, ευχαριστω! Καλησπέρα και καλή χρονιά.:) Κάτι τέτοιο στα series 40 δεν γίνεται γιατί έχουν <<κλειστό>> λειτουργικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ναι αλλα οταν πηγαινω στους χαρτες ειναι αδεια η εφαρμογη και δεν εχει και wifi το κινητο, τι γινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ναι αλλα οταν πηγαινω στους χαρτες ειναι αδεια η εφαρμογη και δεν εχει και wifi το κινητο, τι γινεται ? Θα κατεβάσεις το Map Loader θα συνδέσεις το κινητό και θα περάσεις την Ελλάδα.Για πλοήγηση πρέπει να πληρώσεις(60€ τον χρόνο είναι), αλλιώς μπορείς να βλέπεις τον χάρτη και να ψάχνεις οδούς. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavyaris Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 ναι, το εχω κανει, ο χαρτης περαστηκε στο κινητο, ειναι γυρω στα 16 mb, υπαρχει στη μνημη ο φακελος cities, αλλα οταν επιλεγω χωρα ελλαδα και ονομα πολης ποτε δεν βρισει τιποτα!! τι φταιει? ακυρο το ηθελε σε greeklish! αρε σαν το garmin, τιποτα .....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα , αλλα για οσους δεν το γνωριζουν υπαρχει νεα εκδοση λογισμικου. V 06.55 26-10-09 RM-414 Ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα , αλλα για οσους δεν το γνωριζουν υπαρχει νεα εκδοση λογισμικου. V 06.55 26-10-09 RM-414 Ευχαριστω. Bελτιώνει τιποτα? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts