Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6600 Slide

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ηταν παντα full το σημα:)

αριστερα απο τη μπαρα του σηματος σε καθετη μορφη μου εβγαλε το 3G το οποιο και απενεργοποιησα.

επιλογες παραπανω εχουμε και στο φακελο ''ΑΣΦΑΛΕΙΑ''

αν το ψαξουμε θα βρουμε πολλα περισσοτερα. εμενα μου αρεσει πολυ. αν καταφερω να βαλω και ελληνικα θα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

χαμηλα στην οθονη οπως και τα pda μπορεις να βαλεις να φαινεται τα στοιχεια σου. εγω εβαλα το mail moy.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 217
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χαμηλα στην οθονη οπως και τα pda μπορεις να βαλεις να φαινεται τα στοιχεια σου. εγω εβαλα το mail moy.

βασικα με ενδιαφερει η ποιοτητα ληψης αν και εχω πειστει πως δεν ειναι θεμα λογισμικου αλλα οκ..ελπιζω :O

καλη επιτυχια με την γλωσσα,θα τα καταφερεις δεν ειναι δυσκολο..

τελευταια ειχα σοβαρο προβλημα με την επικοινωνια με αλλες συσκευες.κοβοταν η ομιλια ,κακη voice κλπ.

θελω να δω αν το update προσφερει κατι επ αυτου.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aν το κινητο ειναι "ελληνικο" παλι δεν θα εχει ελληνικα?

Αν διαθέτει Ελληνικό product code θα έχει κανονικά Ελληνικά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

το δικο μου ειναι ελληνικοτατο αλλα με την αναβαθμιση δε μου δινει επιλογη για ελληνικη γλωσσα.

εκανα τις ενεργειες που μου εδωσε ο φιλος νωριτερα μεσω nemesis δηλαδη, τιποτα

βγαζει error.

καμια ιδεα ρε παιδια?:cry:

για να μπω στο τηλ καταλογο ξεκιναω απο το Α....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την αναβαθμιση δεν σβηνεται τιποτα ετσι?

οτι πληροφορια υπαρχει στη flash σβηνει.μπορεις να τα περασεις στην sd και τις επαφες στην sim.

νεα προσπαθεια με αλλαγη του product code ανεπιτυχης. η nokia μου απαντησε οτι δεν ειναι η συσκευη για την ελληνικη αγορα.

εγω το ειχα αγορασει 270 ευρω το καλοκαιρι απο http://www.apothema.gr

an δε με βοηθησει καποιος μετα τις γιορτες θα παω σε καποιο nokia service να μου το φτιαξουν.:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

επικοινωνησα σημερα με nokia service και ειλικρινα εντυπωσιαστηκα απο τη συμπεριφορα τους.

μου εξηγησαν οτι αυτο συμβαινει και μου συνεστησαν μετα τις γιορτες να το παω ωστε να το στειλουν αθηνα για να περαστει η ελληνικη version.

σε ερωτηση μου ποσο θα κοστισει μου απαντησαν τιποτα λογω εγγυησης,οπως επισης δε χρειαζεται ουτε αποδειξη αγορας.

μεχρι τοτε αν μπορει καποιος να μου δωσει το product code της ελληνικης εκδοσης ,θα ημουν υποχρεος.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μεχρι τοτε αν μπορει καποιος να μου δωσει το product code της ελληνικης εκδοσης ,θα ημουν υποχρεος.:)

σε εμενα δουλεψε αυτο : 0565196

σε εμενα δουλεψε αυτο : 0565196

σε ευχαριστω φιλε μου...θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ:):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ευχαριστω φιλε μου...θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ:):)

τελικα δεν εγινε η δουλεια.

πιστευω οτι φταιει το οτι δεν μπορει το νεμεσις να αντιγραψει το νεο product code.

βγαζει error, ακομα και αν αποφυγουμε το βημα να διαβασει τον υφισταμενο κωδικα.

δε ξερω γιατι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα δεν εγινε η δουλεια.

πιστευω οτι φταιει το οτι δεν μπορει το νεμεσις να αντιγραψει το νεο product code.

βγαζει error, ακομα και αν αποφυγουμε το βημα να διαβασει τον υφισταμενο κωδικα.

δε ξερω γιατι...

δηλαδη δεν "βλεπει" το νεμεσις το κινητο σου?

στην αρχη το εκανε και σε εμενα αυτο..εβγαλα ολα τα drivers που αφορουν το κινητο μου και τα περασα ξανα και το "ειδε"... ολη την διαδικασια την εκανα σε vista γιατι στα 7 δεν μπορουσα να εγκαταστησω το updater..δεν ξερω αν επαιξε ρολο αυτο..

το nemesis το βλεπει το κινητο.

σε vista το δουλευω.

οταν του βαζεις το νεο κωδικο,βγαζει error στο παραθυρο κατω αριστερα.

η λυση θα βρεθει αν υπαρξει τροπος με nemesis ή οχι να περαστει ο κωδικος στη συσκευη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το nemesis το βλεπει το κινητο.

σε vista το δουλευω.

οταν του βαζεις το νεο κωδικο,βγαζει error στο παραθυρο κατω αριστερα.

η λυση θα βρεθει αν υπαρξει τροπος με nemesis ή οχι να περαστει ο κωδικος στη συσκευη.

Δοκιμασες να βαλεις αλλους κωδικου? αυτους που εχει δωσει στο πρωτο ποστ?

καλη χρονια παιδια, ο πατερας μου που εχει το κινητο με ρωταει αν μπορουμε να βαλουμε αλλους χαρτες απο της νοκια, πχ οπως το n95 που εχουμε της garmin mobile xt, με τον auto drive hellas, ευχαριστω!

καλη χρονια παιδια, ο πατερας μου που εχει το κινητο με ρωταει αν μπορουμε να βαλουμε αλλους χαρτες απο της νοκια, πχ οπως το n95 που εχουμε της garmin mobile xt, με τον auto drive hellas, ευχαριστω!

Καλησπέρα και καλή χρονιά.:)

Κάτι τέτοιο στα series 40 δεν γίνεται γιατί έχουν <<κλειστό>> λειτουργικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ναι αλλα οταν πηγαινω στους χαρτες ειναι αδεια η εφαρμογη και δεν εχει και wifi το κινητο, τι γινεται ?

ναι αλλα οταν πηγαινω στους χαρτες ειναι αδεια η εφαρμογη και δεν εχει και wifi το κινητο, τι γινεται ?

Θα κατεβάσεις το Map Loader θα συνδέσεις το κινητό και θα περάσεις την Ελλάδα.Για πλοήγηση πρέπει να πληρώσεις(60€ τον χρόνο είναι), αλλιώς μπορείς να βλέπεις τον χάρτη και να ψάχνεις οδούς.

Γιώργος

ναι, το εχω κανει, ο χαρτης περαστηκε στο κινητο, ειναι γυρω στα 16 mb, υπαρχει στη μνημη ο φακελος cities, αλλα οταν επιλεγω χωρα ελλαδα και ονομα πολης ποτε δεν βρισει τιποτα!!

τι φταιει?

ακυρο το ηθελε σε greeklish!

αρε σαν το garmin, τιποτα .....!

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα , αλλα για οσους δεν το γνωριζουν υπαρχει νεα εκδοση λογισμικου.

V 06.55

26-10-09

RM-414

Ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα , αλλα για οσους δεν το γνωριζουν υπαρχει νεα εκδοση λογισμικου.

V 06.55

26-10-09

RM-414

Ευχαριστω.

Bελτιώνει τιποτα?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂