snapp Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ξέρουμε πόσο θα έρχεται η σύνδεση πλέον με το νέο φόρο; Εγώ κανονικά πληρώνω 23 ευρώ, αλλά δίνω 22,5 επειδή έχω ηλεκτρονικό λογαριασμό. Νομίζω ότι θα μπει φόρος μόνο στην συνδρομητική τηλεόραση και όχι στο ίντερνετ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Νομίζω ότι θα μπει φόρος μόνο στην συνδρομητική τηλεόραση και όχι στο ίντερνετ. 5% στο boardband 10% συνδρομητική και 5% στην απλή σταθερή τηλεφωνία. Εγώ αυτό διάβασα... Τώρα αναμένουμε το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ξέρουμε πόσο θα έρχεται η σύνδεση πλέον με το νέο φόρο; Εγώ κανονικά πληρώνω 23 ευρώ, αλλά δίνω 22,5 επειδή έχω ηλεκτρονικό λογαριασμό. 23 Ευρώ , Χωρίς Φ.Π.Α = 23/1,23 = 18,70 Με Φ.Π.Α 24% = 18,70 *1,24 =23,19 Με φόρο 5 % = 23,19 Χ 1,05 = 24,35 24,35 -0,50 Έκπτωση online = 23,85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 μην βιάζεστε να τιμολογήσετε.Πάντως για τέτοια απλά συμβόλαια μιλάμε για μισο ευρω.Το θεμα είναι για όσους έχουν συνδρομητική τηλεοράση και μαζι κανα συμβολαιο με παγιο 40-50 ευρω κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Δελτίο τύπου της μητρικής Cyta για τη Cyta Hellas 10-5-2016 Απάντηση σε δημοσιεύματα Η Cyta Ελλάδος προσθέτει δύναμη στην αξία του ομίλου Cyta Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν στη Cyta Ελλάδος, ο όμιλος Cyta διευκρινίζει τα ακόλουθα: Η Cyta Ελλάδος προσθέτει δύναμη στη συνολική αξία του ομίλου Cyta και είναι μία επένδυση με στρατηγικά χαρακτηριστικά στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας. Το όποιο επιχειρηματικό ενδιαφέρον εκδηλώνεται για τη Cyta Ελλάδος, πιστοποιεί την αξία της εταιρείας. Με δυο λόγια, αναγνωρίζεται και από τους ανταγωνιστές της πως κάνει καλά τη δουλειά της και έχει δυναμική προοπτική. Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει πρόταση ενδιαφέροντος για τη Cyta Ελλάδος και δεν διενεργείται καμία σχετική διαδικασία. Ήδη, ετοιμάζεται το πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων και διεθνώς καταξιωμένων συμβούλων. Ο όμιλος Cyta στέκεται δίπλα στη Cyta Ελλάδος στην πορεία ανάπτυξής της στην ελληνική αγορά. Με την εμπιστοσύνη των 300.000 συνδρομητών στην Ελλάδα, το υπερσύγχρονο δίκτυο υποδομών οπτικών ινών, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, προσβλέπει στη μεγιστοποίηση της αξίας της, μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων προκλήσεων. Στην κατεύθυνση αυτή, ο όμιλος Cyta στηρίζει την είσοδο της Cyta Ελλάδος στην αγορά νέων υπηρεσιών στην Ελλάδα και σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Δημόσιες Σχέσεις Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta https://www.cyta.com.cy/pr-2016-may?archid=25 Edited May 18, 2016 by BestMan Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 προφανώς είναι σε καλό δρόμο η εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Από χτεσινό φύλλο εφημερίδας (21/5/2016): %5Bimg%5Dhttp%3A//i66.tinypic.com/es94cn.jpg[/img] Γνωρίζεται τί αφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Πιθανότατα στις φήμες πώλησης της CYTA Hellas που πηγάζουν από την Κύπρο. Η εταιρεία έβγαλε και δελτίο τύπου που τις διαψεύδει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Δε λέει απλά για "ψευδείς ειδήσεις", αλλά ότι call centers εταιρειών τις διαδίδουν.. Σε ποιές εταιρείες αναφέρεται; Γνωστό, βέβαια, ότι στην Ελλάδα προκειμένου οι τηλεπωλητές να πουλήσουν το προϊόν τους, μπορεί να πουν και τα πάντα στον υποψήφιο πελάτη! Λέτε να πρόκειται για τηλεπωλητές της εταιρείας που επρόκειτο (σύμφωνα με τις φήμες) να την εξαγόραζαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αυτό θα γίνεται. Τηλεπωλητές εκμεταλλεύτηκαν την φημολογία που υπήρχε για να προσεγγίσουν νέους πελάτες στις εταιρείες που εκπροσωπούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Σε περίπου δυο εβδομάδες, αρχές Ιουνιου θα ανακοινωθεί και η καρτοκινητη Cyta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Σε περίπου δυο εβδομάδες, αρχές Ιουνιου θα ανακοινωθεί και η καρτοκινητη Cyta. Για να "δούμε"...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Για να "δούμε"...... Με αφορμή την σελίδα της cyta http://goo.gl/RCo4GL που κάνει λόγο για Καρτοκονητή Cyta το 13877 επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) Με αφορμή την σελίδα της cyta http://goo.gl/RCo4GL που κάνει λόγο για Καρτοκονητή Cyta το 13877 επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία. Για να "δούμε" και τις τιμές της καρτοκινητής Cyta... σε σχέση με αυτές: http://www.cyta.gr/el/~/media/Files/CYTA/PDF/support_material/pricelists/timokat_kinitis.pdf http://i68.tinypic.com/ohr4mp.jpg Και προφανώς (όπως της Q στη Wind) θα γίνεται με περιαγωγή δεδομένων στη VF! Με ό,τι προβλήματα έχει αυτό... Αν δεν έχει τα 300΄ με 5€ και 1GB με 5€ μόνιμα πακέτα: Δε τη βλέπω να "πιάνει"! Edited May 28, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Τα καταστήματα που είναι συνεργάτες της Cyta έχουν ήδη παραλάβει κάρτες σιμ που είτε είναι nano είτε και στα τρία μεγέθη. Sent from my Passport using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ποιας εταιρείας της κεραίες θα χρησιμοποιεί η καρτοκινητη cyta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ποιας εταιρείας της κεραίες θα χρησιμοποιεί η καρτοκινητη cyta? Vodafone λογικά... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Από τις 16:00 ώρα περίπου της 08-06-2016 είμαι κάτοχος καρτοκινητής cyta. Σε speedtest 7,50 Mbs/sec . Πακέτα όπως όλες οι εταιρείες. Θα παίξει πολύ το απεριόριστα από σταθερό Cyta σε κινητά Cyta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Από τις 16:00 ώρα περίπου της 08-06-2016 είμαι κάτοχος καρτοκινητής cyta. Σε speedtest 7,50 Mbs/sec . Πακέτα όπως όλες οι εταιρείες. Θα παίξει πολύ το απεριόριστα από σταθερό Cyta σε κινητά Cyta. Που το πήρες?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Αν καλέσεις το 13877 ή το 2155013877 και μιλήσεις με την κινητή θα σου πουν. Εγώ το πήρα απο την Λ. Αλεξάνδρας. Αξίζει για όσους εχουν Cyta σταθερή και λείπουν απο το σπίτι. Προώθηση κλήσης στο Cyta καρτοκινητο που ισχύει το απεριοριστα και σε καλούν στο κινητό με χρέωση σταθερού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Σκέφτομαι να πάω από wind σε cyta. Εάν δεν ρωτάω βλακεία, υπάρχει περίπτωση να δω μείωση στη ταχύτητα του ίντερνετ?τώρα είναι κοντά στο 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Σκέφτομαι να πάω από wind σε cyta. Εάν δεν ρωτάω βλακεία, υπάρχει περίπτωση να δω μείωση στη ταχύτητα του ίντερνετ?τώρα είναι κοντά στο 15 Κανονικά όχι αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει,πάντως δε νομίζβ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Σκέφτομαι να πάω από wind σε cyta. Εάν δεν ρωτάω βλακεία, υπάρχει περίπτωση να δω μείωση στη ταχύτητα του ίντερνετ?τώρα είναι κοντά στο 15 Ίδια ταχύτητα θα έχεις, αλλά εγώ βίωσα άλλο πρόβλημα με την CYTA. Όταν κατέβαζα τέρμα διάφορα τορρεντ και το άφηνα ανοιχτό για να φτιάξει το ρέισο, έπεφτε το ίντερνετ άρα και η τηλεφωνία. Μετά από δύο φορές επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα και μετά την διαβεβαίωση ότι έφτιαξε, εγώ δεν είδα βελτίωση και έκανα φορητότητα σε βόνταφον σταθερή. Και έχω εδώ και 11 μέρες κανονικά τηλέφωνο χωρίς να έχει πέσει ποτέ το ίντερνετ και τα τορρεντ να δουλεύουν συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ίδια ταχύτητα θα έχεις, αλλά εγώ βίωσα άλλο πρόβλημα με την CYTA. Όταν κατέβαζα τέρμα διάφορα τορρεντ και το άφηνα ανοιχτό για να φτιάξει το ρέισο, έπεφτε το ίντερνετ άρα και η τηλεφωνία. Μετά από δύο φορές επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα και μετά την διαβεβαίωση ότι έφτιαξε, εγώ δεν είδα βελτίωση και έκανα φορητότητα σε βόνταφον σταθερή. Και έχω εδώ και 11 μέρες κανονικά τηλέφωνο χωρίς να έχει πέσει ποτέ το ίντερνετ και τα τορρεντ να δουλεύουν συνέχεια! Ίδια ταχύτητα θα έχεις όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Εγω με το τορρεντ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Ευχαριστώ. Από αυτά που βλέπω έχει τη πιο φθηνή προσφορά σε 2play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts