pexths Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Σήμερα, Ελληνική Τράπεζα 2,65% το εξάμηνο για 20.000. Μου είπαν ότι η ενημέρωση τους είναι ότι θα πέσουν κι άλλο τα επιτόκια τους. η πτωτικη πορεια των επιτοκιων θα συνεχιστει για αρκετο καιρο ακομα. οπου βρειτε καλο επιτοκια κλειστε τα για αρκετο καιρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslyr Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 η πτωτικη πορεια των επιτοκιων θα συνεχιστει για αρκετο καιρο ακομα. οπου βρειτε καλο επιτοκια κλειστε τα για αρκετο καιρο Σύμφωνα με τις τελευταίες (αρνητικές) εξελίξεις στην ελληνική οικονομία φαίνεται ότι σύντομα οι Τράπεζες θα αναγκαστούν να αυξήσουν εκ νέου τα επιτόκια στις προθεσμιακές καταθέσεις: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=23513142 Επιπλέον ενναλακτική επένδυση (για χρον. διάρκεια >1 έτους) ,αντί των προθεσμιακών καταθέσεων, αποτελούν τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που στην παρούσα φάση δίνουν πολύ καλύτερες αποδόσεις απο τις προθεσμιακές καταθέσεις. http://www.frugalgreek.com/2009/01/22/aforologita-omologa-ellinikou-dimosiou/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 μπορει να μας συμφερει μια τετοια εξελιξη, αλλα ειναι εκνευριστικη η σταση των τραπεζων. οταν δεν σε εχουν αναγκη σε περιφρονουν, μολις εχουν αναγκη για χρημα αμεσως ανεβαζουν τα επιτοκια. και πηρα και οικονομικη ενισχυση. ουστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Η σύγκριση των επιτοκίων δεν είναι παρά μια από τις παραμέτρους που θα κοίταζα για να επενδύσω τα χρήματα μου. Δεδομένου της εξαιρετικά δυσχερής δημοσιονομική κατάστασης της χώρας, και του ότι οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες είναι γεμάτες κρατικά ομόλογα, θα εξέταζα και το ρίσκο της τοποθέτησης των χρημάτων μου σε μια τράπεζα. Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά η πιθανότητα πτώχευσης της χώρας και ορισμένων ελληνικών τραπεζών μαζί δεν είναι πλέον αμελητέα. Το χειρότερο είναι ότι ακόμα και η εγγύηση των χρημάτων που έχει κανείς σε τραπεζικούς λογαριασμούς από το κράτος τίθεται σε αμφιβολία, μια και το δημόσιο κατά σύστημα είτε δεν πληρώνει είτε πληρώνει πολλά χρόνια μετά, με (άτοκες) δόσεις. Εγώ διατηρώ όλα μου τα χρήματα σε ξένες χώρες, οπού η εγγύηση των χρημάτων μου από τις κυβερνήσεις τους είναι αξιόπιστες. Σύντομα αν όχι ήδη, όλοι οι λογαριασμοί σε χώρες τις ευρωζώνης θα είναι ισοδύναμοι - δεν θα υπάρχει λόγος να έχει κανείς λογαριασμό στην ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Η σύγκριση των επιτοκίων δεν είναι παρά μια από τις παραμέτρους που θα κοίταζα για να επενδύσω τα χρήματα μου. Δεδομένου της εξαιρετικά δυσχερής δημοσιονομική κατάστασης της χώρας, και του ότι οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες είναι γεμάτες κρατικά ομόλογα, θα εξέταζα και το ρίσκο της τοποθέτησης των χρημάτων μου σε μια τράπεζα. Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά η πιθανότητα πτώχευσης της χώρας και ορισμένων ελληνικών τραπεζών μαζί δεν είναι πλέον αμελητέα. Το χειρότερο είναι ότι ακόμα και η εγγύηση των χρημάτων που έχει κανείς σε τραπεζικούς λογαριασμούς από το κράτος τίθεται σε αμφιβολία, μια και το δημόσιο κατά σύστημα είτε δεν πληρώνει είτε πληρώνει πολλά χρόνια μετά, με (άτοκες) δόσεις. Εγώ διατηρώ όλα μου τα χρήματα σε ξένες χώρες, οπού η εγγύηση των χρημάτων μου από τις κυβερνήσεις τους είναι αξιόπιστες. Σύντομα αν όχι ήδη, όλοι οι λογαριασμοί σε χώρες τις ευρωζώνης θα είναι ισοδύναμοι - δεν θα υπάρχει λόγος να έχει κανείς λογαριασμό στην ελλάδα. σωστη η τοποθετηση σου αν και δεν νομιζω οτι η πιθανοτητα πτωχευσης εστω και καποιας απο τις μικρες τραπεζες ειναι πολυ μεγαλος. συμφωνω δε απολυτα, στην τοποθετηση των χρηματων σε ξενες τραπεζες. θα ξταν πολυ ενδιαφερον αν θα μπορουσες να μας πεις με ποιον τροπο μπορεις να μεταφερεις τα χρηματα σου σε τραπεζα του εξωτερικου(διαδικασιες, τυχον δικαιολογητικα) μιας και προσωπικα εγω δεν γνωριζω τιποτα. θα ηταν επισης πολυ ενδιαφερον αν μπορουσες να προτεινεις και καποια τραπεζα με πολυ καλο επιτοκιο. σε ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Οποιαδήποτε συζήτηση πέραν των προθεσμιακών καταθέσων, συνεχίζεται εδώ παρακαλώ. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα Προσωπικά Μηνύματα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 2,85 η ασπις για τρεις μηνες. την εμπιστευεσε ομως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Όλες οι καταθέσεις είναι εγγυημένες, μέχρι 100.000 ανά άτομο και πιστωτικό ίδρυμα , από το ταμείο εγγύησης καταθέσεων και επενδύσεων. http://www.hdgf.gr/ Δεν εμπιστεύομαι κανέναν λοιπόν , απλά δεν είναι θέμα πως ονομάζεται η τράπεζα. Edited January 15, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Όλες οι καταθέσεις είναι εγγυημένες, μέχρι 100.000 ανά άτομο και πιστωτικό ίδρυμα , από το ταμείο εγγύησης καταθέσεων και επενδύσεων. http://www.hdgf.gr/ Δεν εμπιστεύομαι κανέναν λοιπόν , απλά δεν είναι θέμα πως ονομάζεται η τράπεζα. βασιλη για την εγγυηση των καταθεσεων το γνωριζω, το ερωτημα πηγαινε στο εαν εχει προβλημα η τραπεζα η οχι λογω των γνωστων γεγονοτων. τα λεφτα δεν τα χανεις οτι και να γινει, αν ειναι ομως να μπλεξεις καλυτερα μακρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Όλες οι καταθέσεις είναι εγγυημένες, μέχρι 100.000 ανά άτομο και πιστωτικό ίδρυμα , από το ταμείο εγγύησης καταθέσεων και επενδύσεων. http://www.hdgf.gr/. Αυτό ισχύει για καταθέσεις σε οποιαδήποτε τράπεζα ή αφορά μόνο τις τράπεζες που συμμετέχουν στο ΤΕΚΕ ? :blink: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) 3.95 μεικτο στην ασπις για 2μηνο!καταθεσεις ανω των 50000!! νομιζω οτι καλυτερο υπάρχει Edited February 22, 2010 by GABRIEL87 προσθεση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 3.95 μεικτο στην ασπις για 2μηνο!καταθεσεις ανω των 50000!! νομιζω οτι καλυτερο υπάρχει ειναι οντως πολυ καλο αλλα μετα τις τελευταιες εξελιξεις δεν την εμπιστευομαι καθολου αυτην την τραπεζα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 3.95 μεικτο στην ασπις για 2μηνο!καταθεσεις ανω των 50000!! νομιζω οτι καλυτερο υπάρχει Στο είπαν σε κατάστημα...? Γιατί στo site δεν βλέπω κάτι ...... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 ναι, το εκανα κιολας!!! ειναιν μονο για αυτη την εβδομαδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 η aspis έχει τεράστιες διαρροές καθημερινά και δε πρέπει να θεωρείται καθόλου σίγουρη η εξαγορά απο το ΤΤ.. προσωπικά δε μου εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη ,ειδικά απο τη στιγμή που 2 δικοί μου άνθρωποι δουλεύουν εκεί Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 η aspis έχει τεράστιες διαρροές καθημερινά και δε πρέπει να θεωρείται καθόλου σίγουρη η εξαγορά απο το ΤΤ.. προσωπικά δε μου εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη ,ειδικά απο τη στιγμή που 2 δικοί μου άνθρωποι δουλεύουν εκεί οταν πηγα να σπασω την προθεσμιακη που ειχα μετα τα τελευταια γεγονοτα, ακουγα τους υπαλληλους του καταστηματος οσο περιμενα, να λενε οτι δεν ξερουν τι θα γινει και οτι ανησυχουνε πολυ και οι ιδιοι. αυτα προς ενημερωση σας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 πολύ καλά επιτόκια έχει και η πανελλήνια τράπεζα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 πολύ καλά επιτόκια έχει και η πανελλήνια τράπεζα! δηλαδη? ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslyr Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Τα επιτόκια φαίνεται ότι πλέον έχουν παρει την "ανηφόρα"... http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=25989192 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Τα επιτόκια φαίνεται ότι πλέον έχουν παρει την "ανηφόρα"... http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=25989192 κατι ειναι και αυτο για τον κοσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Ερωτηση ασχετου, εστω οτι κλεινεις τα χρηματα σου για 6 μηνες με επιτοκιο 5%, το 5% αναφερεται στο εξαμηνο ή στο ετος; Πχ τα 10000 στο εξαμηνο θα γινουν 10500 ή 10250 (-φορους) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Ερωτηση ασχετου, εστω οτι κλεινεις τα χρηματα σου για 6 μηνες με επιτοκιο 5%, το 5% αναφερεται στο εξαμηνο ή στο ετος; Πχ τα 10000 στο εξαμηνο θα γινουν 10500 ή 10250 (-φορους) ; Σχεδόν πάντα, το επιτόκιο είναι ετήσιο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Ερωτηση ασχετου, εστω οτι κλεινεις τα χρηματα σου για 6 μηνες με επιτοκιο 5%, το 5% αναφερεται στο εξαμηνο ή στο ετος; Πχ τα 10000 στο εξαμηνο θα γινουν 10500 ή 10250 (-φορους) ; Αφού τα κλείνεις για 6 μήνες λογικά στο εξάμηνο θα αναφέρεται, όχι στο έτος... (Ο φόρος είναι 0.10% στους τόκους) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Αφού τα κλείνεις για 6 μήνες λογικά στο εξάμηνο θα αναφέρεται, όχι στο έτος... (Ο φόρος είναι 0.10% στους τόκους) στο έτος ρε παιδιά αναφέρεται, αναλογικά πάει. Το 5% αντιστοιχεί σε κεφάλαιο 10.000 ευρώ σε 500 παρά γιατι ειναι και ο φόρος αλλά το έτος, το 3μηνο πάει 1/4 του 500 και το εξάμηνο 1/2 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Ερωτηση ασχετου, εστω οτι κλεινεις τα χρηματα σου για 6 μηνες με επιτοκιο 5%, το 5% αναφερεται στο εξαμηνο ή στο ετος; Πχ τα 10000 στο εξαμηνο θα γινουν 10500 ή 10250 (-φορους) ; Tα 10000 στο εξάμηνο θα γίνουν 10.225 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts