Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε καινούργια αναβάθμιση για το Flash Lite v3.01(3). Την πέρασα χθες το βράδυ από τύχη καθώς έκανα ένα απλό έλεγχο για κανένα update και σήμερα το είδα και στο symbianplanet.

Update Adobe Flash Lite v3.01 (3) for 5800

http://www.symbianplanet.net/2009/06/update-adobe-flash-lite-v3-013-per-5800%e2%80%a6/

Στο ιστορικό μου η προηγούμενη αναβάθμηση που είχα κάνει φαίνεται να είναι η έκδοση 3.1 .

Και τώρα βρίσκει πάλι την 3.1 :wacko:

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο ιστορικό μου η προηγούμενη αναβάθμηση που είχα κάνει φαίνεται να είναι η έκδοση 3.1 .

Και τώρα βρίσκει πάλι την 3.1 :wacko:

Ε μάλλον είναι αναβάθμιση της 3.1. Και εγώ είχα κάνει αναβάθμιση πριν 2 μέρες που έκανα φορματ αλλά χθες πάλι μου έβγαλε διαθέσιμο update.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

H προηγουμενη εκδοση ειναι η v3.01 (1)

http://imageshack.gr/files/dosdkmugu7r28l9rar6t_thumb.jpg

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

εκανα απεγκατασταση του handy αλλα ο φακελος εμεινε...πως μπορω να τον διαγραψω;

Επιλογές >Οργάνωση κλικ πάνω στον φάκελο και μετά Επιλογές > Διαγραφή.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

γενικά η νόκια παλαιότερα μας έδειξε οτι είναι μια εταιρία που δεν φοβάται τις αλλαγές για τα λειτουργικά συστήματα που τρέχουν στα κινητά της. Πλέον όμως αυτός ο μύθος δυστυχώς έχει καταρριφθεί.

Το κακό είναι ότι αντι να έχουμε ενα λειτουργικό 100% παραμετροποιησιμο όπως θα το ήθελε ο καθένας μας, πλέον το "ανοιχτό" λειτουργικό symbian μοιάζει πιο κλειστό από άλλων εταιριών που τόλμησαν και προχώρησαν πολύ σε σχέση με τις προτάσεις που παρουσίαζαν τα προηγούμενα χρονια (πχ. δες lg).

Με λίγα λόγια θελουμε ένα μεγάλο update που να προσθέτει λειτουργικότητα... θέλουμε το symbian να είναι το πιο ευέλικτο λειτουργικό απο όλες τις υπόλοιπες προτάσεις και ας το πληρώσουμε ακριβότερα παρά αυτό το Import που έχουμε τώρα...

αυτά απο μένα... :) μια μίνι εισαγωγή για το android ui

H Nokia ανακοινωσε οτι ο κωδικας θα ανοιξει σταδιακα μεχρι το 2010. Τωρα εαν στο μελλον θα χρειαζονται πιστοποιητικα για τις εφαρμογες τριτων θα δειξουν κατα ποσο η Nokia πιστευει στο ανοικτο μοντελο αναπτυξης η εαν προσπαθει να παει κοντρα στο Αndroid. Θα ειμαστε εδω για να δουμε τις εξελιξεις..

Προσωπικα αρχιζω να περιμενω πολλα περισσοτερα και θα απογοητευτω εαν δω στο μελλον οτι δεν εκπληρωνεται τουλαχιστον το 50% :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μετά απο τουλάχιστον τρείς ώρες λειτουργίας μπορώ να πώ ότι η μπαταρία ακόμα δεν εχει καταλάβει τίποτα. Σε σχέση με το Myphone της ίδιας εταιριας και λογικής η μπαταρία έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορα .

http://4.bp.blogspot.com/_0kcHEZ0ThRo/Sjos3S_mNzI/AAAAAAAAAx4/Pv7-1vUfYW4/s320/150200.jpg

www.gadget-rumours.com

Τελικά κάτι για msn στο κινητό και δωρεάν υπάρχει?

Πόσες φορές θα πρέπει να αναφερθούν πια...

Κάντε αναζήτηση!

Μετά απο τουλάχιστον τρείς ώρες λειτουργίας μπορώ να πώ ότι η μπαταρία ακόμα δεν εχει καταλάβει τίποτα. Σε σχέση με το Myphone της ίδιας εταιριας και λογικής η μπαταρία έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορα .

http://4.bp.blogspot.com/_0kcHEZ0ThRo/Sjos3S_mNzI/AAAAAAAAAx4/Pv7-1vUfYW4/s320/150200.jpg

Εχει βγει κατι σε trial οπως στο myphone;

Καλησπερα, έχω φάει το φορουμ για να βρω ενα καλό coreplayer για το 5800 αλλα καταληγς συνεχεια σε αδιεξοδο...μηπως μπορει καποιος να με βοηθήσει.

Ένας μεταφρασμένος που είχαν ανεβάσει τα παδιά εχει διαγραφει...

Καλησπερα!

Ο Coreplayer δεν ειναι ακομα πληρως λειτουργικος με το κινητο..

Αν ο λογος που το θελεις ειναι για βιντεο *.avi θα σου προτεινα να τα μετατρεπεις σε mp4 στο pc και να τα περνας στο κινητο κυριως γιατι ο coreplayer (και το smartmovie) δεν αναπαραγουν καλα τετοια αρχεια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Καλη σας ημερα.

Ξερει καποιος μια εκδοση του Ultimate voice recorder που να λειτουργει πληρως με το κινητο μας χωρις να ειναι demo?

Εχω δοκιμασει τρεις εκδοσεις v6 απο καλα παιδια αλλα ειναι demo.

Τελικα ξαναεβαλα την παλια 5.73 που δεν ειναι πληρης αλλα τουλαχιστον παιζει.

Ευχαριστω

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Καλη σας ημερα.

Ξερει καποιος μια εκδοση του Ultimate voice recorder που να λειτουργει πληρως με το κινητο μας χωρις να ειναι demo?

Εχω δοκιμασει τρεις εκδοσεις v6 απο καλα παιδια αλλα ειναι demo.

Τελικα ξαναεβαλα την παλια 5.73 που δεν ειναι πληρης αλλα τουλαχιστον παιζει.

Ευχαριστω

Την 5.75.2 εχω και δουλευει μια χαρα.Μονο που εδω και λιγες μερες ενω ειχα και το total recall-το οποιο ειχα ξεχασει να βγαλω μια και δεν δουλευει πληρως-καποιο κολλημα φαγανε ταυτοχρονα.Με το ζορι το γλιτωσα το φορματ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ουτε τα 40mb που δινει το Mycosmos χρησημευσαν στο να λειτουργησουν το ebuddy και το nimbuzz...

Κανεις που να εχει καρτοκινητο what's up και να του δουλεψε κανεις msn client?

Και εγω μετα απο προσπαθειες ξανα εβαλα την 5.75.2 φιλε Ιμπρεζα
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Καλησπερα!

Ο Coreplayer δεν ειναι ακομα πληρως λειτουργικος με το κινητο..

Αν ο λογος που το θελεις ειναι για βιντεο *.avi θα σου προτεινα να τα μετατρεπεις σε mp4 στο pc και να τα περνας στο κινητο κυριως γιατι ο coreplayer (και το smartmovie) δεν αναπαραγουν καλα τετοια αρχεια..

Πολύ δεν άργησαν αυτές οι εφαρμογές να μετατραπούν και για Nokia touch?

Έχουμε βαρεθεί να περιμένουμε και φως δε βλέπουμε.

Και δε μιλάω για :ninja:. Ούτε καν οι επίσημες αγορασμένες δε λειτουργούν σωστά ακόμα! :(

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Και εγω μετα απο προσπαθειες ξανα εβαλα την 5.75.2 φιλε Ιμπρεζα

Η 6.0.1 δουλεύει κανονικά πάντως σε εμένα,αλλά το αρχείο έγραφε s60 V3 σκέτο(οχι s60v3 v5)

κάνε μια αναζήτηση..

Fingertip.Access.Ultimate.Voice.Recorder.v6.0.1.S60v3.SymbianOS9.x.

Τσεκαρα σημερα την ενημερωση εφαρμογων στο κινητο και μου βγαλε update για το flash.λογω κεκτημενης ταχυτητας εκανα την αναβαθμιση χωρις να κοιταξω τι νεο προσθετει στην υπαρχουσα..(το μονο που ''επιασα'' ηταν κατι για δυνατοτητα να βλεπεις πιο γρηγορα το flash περιεχομενο και σε καλυτερη αναλυση.)

οποιος κανει την αναβαθμιση ας δωσει τα φωτα του :)

Τσεκαρα σημερα την ενημερωση εφαρμογων στο κινητο και μου βγαλε update για το flash.λογω κεκτημενης ταχυτητας εκανα την αναβαθμιση χωρις να κοιταξω τι νεο προσθετει στην υπαρχουσα..(το μονο που ''επιασα'' ηταν κατι για δυνατοτητα να βλεπεις πιο γρηγορα το flash περιεχομενο και σε καλυτερη αναλυση.)

οποιος κανει την αναβαθμιση ας δωσει τα φωτα του :)

Μου την έβγαλε και εμένα την αναβάθμιση (flash 3.1) το θέμα είναι ότι την έχω ήδη κάνει εδώ και λίγο καιρό.

Να το θεωρήσω λάθος?

Μου την έβγαλε και εμένα την αναβάθμιση (flash 3.1) το θέμα είναι ότι την έχω ήδη κάνει εδώ και λίγο καιρό.

Να το θεωρήσω λάθος?

κι εγω την ειχα κανει οταν ειχε βγει πριν καμποσο καιρο.Μου φανηκε παραξενο που μου την εμφανισε παλι. αλλα οπως ειπα και πιο πανω την εκανα την αναβαθμιση(ξανα?) και δεν ειδα αν ηταν κατι διαφορετικο σ αυτην....

Υπαρχει προγραμμα για 5800 που να μπορουμε να ακουμε ραδιο απο το internet;γιατι οσο εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι:O

κι εγω την ειχα κανει οταν ειχε βγει πριν καμποσο καιρο.Μου φανηκε παραξενο που μου την εμφανισε παλι. αλλα οπως ειπα και πιο πανω την εκανα την αναβαθμιση(ξανα?) και δεν ειδα αν ηταν κατι διαφορετικο σ αυτην....

Σήμερα που κοίταξα, την είχε βγάλει και σε μένα. Παρόλο που την είχα κάνει και το όνομα είναι το ίδιο, Adobe Flashlite 3.1 Update, την ξαναέκανα.

Αναφέρει ότι προσφέρει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας βίντεο, μεγαλύτερη ασφάλεια, και πρόσβαση σε site με flash περιεχόμενο (τα γνωστά δηλαδή). Η έκδοση είναι η 3.1(3) και η αναβάθμιση έχει μέγεθος 1096 ΚΒ.