Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια εχω στο 5800 το fring για να κανω βιντεοκληση πρεπει να κατεβασω νεα εκδοση?

Nαι την εκδοση 4.00 πρεπει να βαλεις.

μπορεις να το βρεις στο μαγαζακι..το εχω δοκιμασει και δουλευει πολυ καλα:happy:μπορεις να διαλεξεις μεταξυ iphone keybord και opera huge η opera mini.....

Βασικα με ενδιαφέρει να μάθω αν όντως αξίζει να βάλω κάποιο άλλο από αυτά τα πληκτρολόγια που υπάρχουν στα μαγαζάκια.

Έχει όντως τόση διαφορά?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βασικα με ενδιαφέρει να μάθω αν όντως αξίζει να βάλω κάποιο άλλο από αυτά τα πληκτρολόγια που υπάρχουν στα μαγαζάκια.

Έχει όντως τόση διαφορά?

Το δοκιμασα πριν κατι μερες και αν εξαιρεσω οτι δεν ειχε ελληνικα (δεν ειχα τον χρονο να κατσω να τα βαλω). Αυτο που μου αρεσε ηταν οτι σε ενα πληκτρο υπηρχαν 2 ή 3 διαφορετικοι χαρακτηρες και οτι ειχε ενα υπομενου με επιλογες copy-paste-clear all Κλπ... Κατα τα αλλα τα γραμματα ειναι μικρα, δεν εχεις επιλογη για εναλλαγη γλωσσας(τουλαχιστον δεν την βρηκα εγω αν υπαρχει) και με λιγα λογια το εβγαλα σε 5 λεπτα..με το ενσωματωμενο αλφαριθμητικο γραφεις πολυ γρηγοροτερα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Το κακο ειναι οτι δεν εχει υποστηριξη για msn...μονο με το skype το καταφερα..

Μα πώς είναι δυνατό... αφού στο μαγαζάκι που έχει snapshots δείχνει πεντακάθαρα το msn, μεχρι και google talk εχει βιντεοκληση...;)

Αη - Phone

Μα πώς είναι δυνατό... αφού στο μαγαζάκι που έχει snapshots δείχνει πεντακάθαρα το msn, μεχρι και google talk εχει βιντεοκληση...;)

Εσυ το δοκίμασες; γιατί εγώ που το εχω στο msn δε μου λειτουργεί! Λέει ότι δεν υποστηρίζεται. Το τι γράφει στο μαγαζάκι άστο γιατι μπορεί και να ισχύει σε συγκεκριμένες χώρες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Nα ρωτησω κατι ποιο προγραμμα προτεινετε να βαλω στο 5530 μου για να βλεπω το χαρτη της αθηνας? δλδ να βαζω μια διευθυνση και να μου λεει που ειναι δε θελω πλοιηγηση(γιατι δεν εχει gps :) )

Nα ρωτησω κατι ποιο προγραμμα προτεινετε να βαλω στο 5530 μου για να βλεπω το χαρτη της αθηνας? δλδ να βαζω μια διευθυνση και να μου λεει που ειναι δε θελω πλοιηγηση(γιατι δεν εχει gps :) )

Moνο χαρτες ειναι το google maps αλλα αυτο θελει ιντερνετ. Αρα πθα πρεπει να περασεις ενα προγραμμα πλοηγησης ωστε να κανεις την δουλεια σου.

Το nokia maps που εχει η συσκευη σου δεν σε καλυπτει σαυτο? Εγω με την συγκεκριμενη πολλες φορες την εχω χρησιμοποιησει με αυτον τον τροπο.

Καλημέρα φίλε μου, θα μπορέσεις (εκτός από τον ΝΟΚΙΑ Maps που δεν ξερω αν ειναι προεγκατεστημενο στο κινητο σου) να εγκαταστησεις οποιοδηπτοε gps προγραμμα που κυκλοφορει εδω μεσα (Sygic, Garmin, NDrive) και να κανεις απλα αναζητηση στο χαρτη. Προσοχη ποτε μην συνδεθεις στο ιντερνετ αν βεβαια σου ζητηθει... Εγω προτεινω το Sygic παντως.. ειναι και πιο ελαφρυ για αυτην την δουλεια...

Αη - Phone

Swiss Manager Pro S60

http://www.symbian-freak.com/news/009/11/swiss_manager_pro_s60_manage_your_smartphone_in_detail__sergejs_cuhrajs.htm

Υ.Γ Το είχε ποστάρει πριν λίγες μέρες και η white butterfly. :)

Nokia Image Exchange for S60 Gets Activity Notifications

http://www.symbian-freak.com/news/009/11/nokia_image_exchange_s60_devices_gets_an_update.htm

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημέρα, η εφαρμογή Nokia point & Find είναι πολύ ενδιαφέρουσα,όμως δεν τη βρίσκω για Ελλάδα.Πολύ μικρή υποστήριξη οι εφαρμογές για μας η Nokia:O

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

Παιδια, μια εφαρμογη (της οποιας το ονομα μου διαφευγει) που υπηρξε ενα φεγγαρι για το Ν-70 (και οχι μονο, αλλα την ειχα στο συγκεκριμενο κινητο) και λεγοταν καπως σαν κατι...Book, και ειχε μεσα ολες τις πληροφοριες για ολες τις χωρες του κοσμου και τον πληθυσμο, την θρησκεια, την σημαία, τους κατοικους κλπ κλπ... ξερετε αν υπαρχει για το 5800? (σαν μινι εγκυκλοπαιδεια με λιγα λογια)
Αη - Phone

Δεν καταλαβα ποια λες αλλα δοκιμασε το MobiLex θα το βρεις στο 2 post του παροντος. Η wikipedia εχει πολλα περισσοτερα απο αυτα που ζητας.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδια, μια εφαρμογη (της οποιας το ονομα μου διαφευγει) που υπηρξε ενα φεγγαρι για το Ν-70 (και οχι μονο, αλλα την ειχα στο συγκεκριμενο κινητο) και λεγοταν καπως σαν κατι...Book, και ειχε μεσα ολες τις πληροφοριες για ολες τις χωρες του κοσμου και τον πληθυσμο, την θρησκεια, την σημαία, τους κατοικους κλπ κλπ... ξερετε αν υπαρχει για το 5800? (σαν μινι εγκυκλοπαιδεια με λιγα λογια)

Μήπως λες το CIA Factbook?

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Μήπως λες το CIA Factbook?

Μπραβο! Ακριβως αυτο λεω το θυμηθηκα και εγω το ονομα σημερα το πρωι! Ημουν μεταξυ Factbook και Worldbook αλλα τελικα ειναι το πρωτο... αυτο το προγραμμα εχει βγει για S60v5 ή πρεπει να το κατεβασω για προηγουμενες εκδοσεις και να το παιζω με τα γνωστα εικονικα πληκτρολογια κλπ κλπ...?

Δεν καταλαβα ποια λες αλλα δοκιμασε το MobiLex θα το βρεις στο 2 post του παροντος.

Δεν υπαρχει προγραμμα MobiLEx στο 2η σελιδα του παροντος θεματος!:ninja:

Αη - Phone

Δεν υπαρχει προγραμμα MobiLEx στο 2η σελιδα του παροντος θεματος!:ninja:

Υπάρχει. Για ρίξε μια καλύτερη ματιά στο τέλος του 2ου ποστ :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Swiss Manager Pro S60

http://www.symbian-freak.com/news/009/11/swiss_manager_pro_s60_manage_your_smartphone_in_detail__sergejs_cuhrajs.htm

Υ.Γ Το είχε ποστάρει πριν λίγες μέρες και η white butterfly. :)

Nokia Image Exchange for S60 Gets Activity Notifications

http://www.symbian-freak.com/news/009/11/nokia_image_exchange_s60_devices_gets_an_update.htm

Το image exchange το βρίσκω αδιάφορο σαν πρόγραμμα για τους πιο πολλούς χρήστες...

Το swiss manager pro s60 αντιθέτως είναι ένα πολύ καλό, σχετικά ελαφρύ και ευχρηστο πρόγραμμα...!!! έχει ενσωματωμένο ένα πολύ καλό file manager!!!

Δουλεύει μια χαρά στο ΝΟΚΙΑ 5530!!! εκτός απο τη πρώτη φορά που το έτρεξα που έκανε σαν τον Robocop όταν τον βγάζανε απο τη πρίζα που σβήνανε όλα τα συστήματα του:lol:!!!!

Παιδια χρησιμοποιει κανεις λογαριασμο hotmail απο το 5800 απο τη συντομευση στην αρχικη οθονη??? εγω το χρησιμοποιουσα κ με βολευε απιστευτα αλλα μια μερα σταματησε να μπαινει κ να συγχρονιζει.Εφτιαξα καινουργιο κ το μονο που κανει ειναι να μου βαζει σελιδοδεικτη στον ιστο. Ετσι ομως κανω διπλασια ωρα κ δεν εχω συννημενα... αυτο γινεται μονο στο hotmail. τα υπολοιπα mail services οπως in, gmail λειτουργουν κανονικα

Δωρεάν Εορτολόγιο για όλες τις Symbian 3rd-5th Edition συσκευές.

Όσοι πιστοί (στην κυριολεξία :) )...προσέλθετε.

http://porfyras.blogspot.com/2009/11/eortologio-v100.html

P.S.= Οι mods μπορούν ελεύθερα να αντιγράψουν απο το blog μου ότι επιθυμούν.

Την κατεβασα την δοκιμασα και οι εντυπωσεις εξαιρετικες.

Συγχαριτηρια φιλε μου για την εξαιρετικη δουλεια που εχεις κανει!:clap::bow:

Καλημέρα, να επιβεβαιώσω ότι τρέχει ΚΑΙ στο OMNIA HD, συγχαρητήρια Porfyras εξαιρετική δουλειά.:)
Αντώνης

Δωρεάν Εορτολόγιο για όλες τις Symbian 3rd-5th Edition συσκευές.

Όσοι πιστοί (στην κυριολεξία :) )...προσέλθετε.

http://porfyras.blogspot.com/2009/11/eortologio-v100.html

P.S.= Οι mods μπορούν ελεύθερα να αντιγράψουν απο το blog μου ότι επιθυμούν.

Παρα πολυ καλο ευχαριστουμε φιλε που την μοιραστηκες μαζι μας:up:

Παιδια χτες εκανα ελεγχο ενημερωσεων και κατεβασα στο 5800 ενα προγραμμα εν ονοματι "Ζωντανή TV"... πείτε μου οτι μπορω να αγορασω καποιο bluetooth εξαρτημα και να παιξει tv στο κινητο... και αν ναι ποσο κανει αυτο το μαραφετακι?
Αη - Phone

Kαλησπέρα,γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πέρα απο τα smartmovie & mobile DVD? Διότι βάζω να δώ ενα επεισόδιο ξένης σειράς και κολάνε πολύ στην αναπαραγωγή:(

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"