Jump to content

[Symbian^1 (ex S60 5th Ed.)] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια εκδοση του python προσπαθεις να κανεις εγκατασταση? Δοκιμασε να την κατεβασεις και απο αλλου!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας,

το Σαββάτο πήρα το κινητό και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.

Πάντως ένα bug που βρήκα είναι ότι όταν πας να αλλάξεις Ελληνικά σε Αγγλικά με Shift+Sym τότε κάνει reboot. Αυτό συμβαίνει μόνο στα μηνύματα και όχι στις σημειώσεις.

Καλησπέρα σας,

το Σαββάτο πήρα το κινητό και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.

Πάντως ένα bug που βρήκα είναι ότι όταν πας να αλλάξεις Ελληνικά σε Αγγλικά με Shift+Sym τότε κάνει reboot. Αυτό συμβαίνει μόνο στα μηνύματα και όχι στις σημειώσεις. Να ρωτήσω και κάτι άλλο.

Έχει εγκατεστημένο το QuickOffice αλλά μόλις πάω να δημιουργήσω νέο έγγραφο μου λέει πως πρέπει να αγοράσω licence. Υπάρχει άλλη εφαρμογή που μπορώ να δημιουργώ/ανοίγω αρχεία .doc?

Ριξε μερικά κενα doc και xls μεσα σην μνήμη και αυτά να χρησιμοποιείς οταν θες να δημιουργήσεις ενα εγγραφο. Νομίζω δηλαδή...

1.9.7 και αλήθεια σου λέω έχω προσπαθήσει και άλλες εκδόσεις από διάφορα sites αλλά τζίφος.Είμαι σε απόγνωση δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Είμαι σε απόγνωση δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3020788#post3020788 :)

Υπαρχει εναλλακτικος τροπος απεγκαταστασης των εφαρμογων?

Δεν μου βγαζει τη διαχειρηση και δεν μπορω να συνδεθω με pc suit αλλα μονο σαν removabl disk.

H διαχειρηση εφαρμογων μου ανοιγει μονο οταν το κινητο ειναι συνδεμενο με το pc σαν δισκος αλλα τοτε δεν φαινονται οι εφαρμογες που περασα στο Ε...

Tα ίδια ακριβώς δεν κάνει και το Handy Shell?

Και στο μήνυμα λέει και από ποιον είναι.

Βρε παιδιά, αμάν με τα post "και η τάδε εφαρμογή το κάνει" "και η τάδε το κάνει"... :mad:

Βρήκα μια εφαρμογή που μου άρεσε και την παρέθεσα εδώ για όποιον ενδιαφέρεται.

Τι σημασία έχει αν υπάρχουν ακόμα 1000 εφαρμογές που κάνουν το ίδιο;

Και στην προκειμένη περίπτωση, το Handy Shell είναι ολόκληρο shell, δηλαδή custom homescreen, menu και ένα από τα features του είναι και η lock screen.

Η εφαρμογή που πρότεινα εγώ είναι μια απλή lock screen.

Νομίζω η διαφορά είναι προφανής στον καθένα.

Υπαρχει εναλλακτικος τροπος απεγκαταστασης των εφαρμογων?

Δεν μου βγαζει τη διαχειρηση και δεν μπορω να συνδεθω με pc suit αλλα μονο σαν removabl disk.

H διαχειρηση εφαρμογων μου ανοιγει μονο οταν το κινητο ειναι συνδεμενο με το pc σαν δισκος αλλα τοτε δεν φαινονται οι εφαρμογες που περασα στο Ε...

Ψάξε για το ThinkChange Batch Uninstall v1.0 for S60v5 ;)

http://1.bp.blogspot.com/_ijEiwvLkNNo/Sx-ZxAFDxBI/AAAAAAAAIWo/g7OcbWWSk9w/s400/uninstaller3.jpg http://2.bp.blogspot.com/_ijEiwvLkNNo/Sx-Zwne-9XI/AAAAAAAAIWg/HjgSewkdR_g/s400/uninstaller4.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Βρε παιδιά, αμάν με τα post "και η τάδε εφαρμογή το κάνει" "και η τάδε το κάνει"... :mad:

Βρήκα μια εφαρμογή που μου άρεσε και την παρέθεσα εδώ για όποιον ενδιαφέρεται.

Τι σημασία έχει αν υπάρχουν ακόμα 1000 εφαρμογές που κάνουν το ίδιο;

Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι υπόλοιποι. Παραθέτουν εφαρμογές που αρέσουν σ' αυτούς. Τι να κάνουμε που έχουμε διαφορετικά γούστα (μερικές φορές);

Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι υπόλοιποι. Παραθέτουν εφαρμογές που αρέσουν σ' αυτούς. Τι να κάνουμε που έχουμε διαφορετικά γούστα (μερικές φορές);

Εντάξει, δεκτό.

Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το Handy Shell είναι κάτι εντελώς άλλο, που απλά τυγχάνει να έχει αυτό το feature και αν το πάμε έτσι,

περισσότερο θα μπερδεύομαστε παρά θα βγάζουμε άκρη.

Εξάλλου δεν αναφερόμουν σε σένα που πολύ σωστά έκανες τη σύγκριση με το KeyLockClock του Dr Jukka.

Anyway, no harm done! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

------------------------------------------------

Στο Opera Mobile δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα η ελληνική γλώσσα! :(

Όσοι έχουν το Ν97 υπάρχει η λύση του hardware πληκτρολογίου, αλλά για το 5800 προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι έχουν το Ν97 υπάρχει η λύση του hardware πληκτρολογίου, αλλά για το 5800 προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι..

Μπορεις παντα να τα γραφεις στο σημειωματαριο ή στα μηνυματα και να τα κανεις αντιγραφη-επικολληση...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Μπορεις παντα να τα γραφεις στο σημειωματαριο ή στα μηνυματα και να τα κανεις αντιγραφη-επικολληση...;)

Κοιτα να δεις κολπακια... :P Καλο κι αυτο. Με το αη φοουν που δεν εχει κοπι πεηστ δεν γινεται ετσι; :P Thanks παντως!

Στον opera για το 5800 στο facebook chat, κάτω δεξιά, όταν μιλάς με κάποιον, γίνεται να στείλεις κιολας αυτό που γράφεις; Γιατί μεν, παίρνει αυτό που γράφεις αλλά μετά δεν έχει το αντίστοιχο "Enter" του υπολογιστή να το στείλει...:cool: γνωρίζει κανείς τη λύση?
Αη - Phone

stagml, μια λύση είναι το Nimbuzz... :P

Αλλά αυτό προφανώς το ξέρεις...

Δεν μου έρχεται εμένα κάτι για λύση... Μα τι ηλίθιος instant messenger είναι αυτός του facebook; Ούτε κουμπί για send δεν έχει! Άσε που όταν το πιάνει κολλάει το σύμπαν όταν σου στέλνουν μηνύματα! 1000 φορές Nimbuzz...

stagml, μια λύση είναι το Nimbuzz... :P

Αλλά αυτό προφανώς το ξέρεις...

Δεν μου έρχεται εμένα κάτι για λύση... Μα τι ηλίθιος instant messenger είναι αυτός του facebook; Ούτε κουμπί για send δεν έχει! Άσε που όταν το πιάνει κολλάει το σύμπαν όταν σου στέλνουν μηνύματα! 1000 φορές Nimbuzz...

Το nimbuzz μια δουλευει και μια οχι με το face.. παντως το chat του facebook ειναι γραμμενο σε ajax απο οτι καταλαβαινω οποτε ολα γινονται πιο αυτοματοποιημενα (οπως το gmail talk)..

Αη - Phone

Τι να σου πω... Εμένα τις βγάζει τις επαφές... Και να μην τις έβγαζε, εγώ το msn δουλεύω κυρίως, ακόμα και στο PC.

Παιδιά για FB chat, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το EBUDDY.

Σφαίρα πάει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εγω απο την αλλη χρησιμοποιω αυτο, δεν μ χει εμφανισει προβλημα. http://www.palringo.com/en/gb/

What is Palringo?

Palringo is the ultimate Instant Messaging client for mobile phones and computers.

Now you can chat with all your buddies, no matter what IM they use, all from one universal Instant Messenger.

* Windows Live Messenger ® (MSN)

* AOL ® Instant Messenger (AIM)

* Yahoo! ® Messenger

* Google Talk ™

* ICQ ®

* Jabber ®

* iChat® / MobileMe ®

* Gadu-Gadu ®

* Facebook Chat (Alpha)

Express yourself in chat with emoticons and smileys to show your friends how you’re feeling.

Send voice messages at the click of a button so your friends can hear your voice.

Show your buddies what you’re looking at by sharing photos and pictures in chats.

See where your friends are right now with location and let everyone know where you are.

Create groups so you can send messages to everyone at the same time. Or search the existing groups to find chat rooms you’re interested in and meet new people.

Broadcast what you’re doing and where you are with your status.

Automatically update your status on social networking sites directly from Palringo.

Ενδιαφέρον φαίνεται...:)

υπαρχει καποια εφαρμογη που να μετατρεπει τραγουδια σε ringtones ή να τα κοβει??

Για το κινητό, Flying Ringtone Maker. Πρέπει να το "αγοράσεις"..

Για το PC, Audacity.Δωρεάν!

;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το κινητό, Flying Ringtone Maker. Πρέπει να το "αγοράσεις"..

Για το PC, Audacity.Δωρεάν!

;)

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου.το Flying Ringtone Maker μπορω μονο να το αγορασω η μπορει να υπαρχει και "καπου" δωρεαν?

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου.το Flying Ringtone Maker μπορω μονο να το αγορασω

http://www.flyingbirdsoft.com/

η μπορει να υπαρχει και "καπου" δωρεαν?

Οπως εχουμε πει χιλιαδες φορες οι ερωτησεις αυτες απαγορευονται στις σελιδες του forum :!: Mην ξεχνας οτι :google:

Υπαρχουν και δωρεαν εφαρμογες αλλα δες τις εχω δοκιμασει στο 5800 :)

λολ τι λέτε βρε παιδιά :lol:

Settings-->Advanced-->Opera Keyboard-->Off (μπορεί να λέγετε αλλiώς η ρύθμιση ανάλογα με την έκδοση, πάντως είναι η κάτω-κάτω στο advanced)

πλέον χρησιμοποιείς το πληκτρολόγιο του κινητού και αλλάζεις γλώσσα με το Langswitcher

Κοίτα καλύτερα:cool:

Εχεις δικιο ...

Λοιπον,οσοι παιζουν με opera mini 5 beta 2:settings-->advanced-->fullscreen edit(ON)

opera 10 beta:settings-->advanced-->system edit(ON)

τωρα και το langswitcher να μην εχουμε,αλλαζουμε γλωσσα με τον κλασσικο τροπο,οπως και στα μηνυματα...