Jump to content

indefix1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by indefix1

  1. Καλημέρα, η παρακάτω ελληνική android εφαρμογή (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voimore) δίνει δωρεάν κλήσεις και SMS εντός της κοινότητας. Επιπλέον για τις νέες εγγραφές δίνει 2 ώρες δωρεάν κλήσεις σε σταθερά Ελλάδας!
  2. Καλησπέρα σας, χρησιμοποιώ το Csipsimple και έχω παρατηρήσει ότι στις περισσότερες κλήσεις που εκκινώ εγώ δεν ακούω τον άλλο. Το πρόβλημα είναι στο μεγάφωνο γιατί από το Csipsimple μπορώ να δω το activity μικροφώνου μεγαφώνου και φαίνεται ότι στέλνουν και λαμβάνουν ήχο κανονικά. Αλλά εγώ δεν ακούω τον απέναντι. Ένας τρόπος να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα είναι να βάλω ανοικτή ακρόαση και να την κλείσω. Τότε ξυπνάει το μεγάφωνο. Όταν με καλούν δεν έχω παρατηρήσει αντίστοιχο πρόβλημα. Επίσης σε κλήσεις GSM έχω παρατηρήσει κάποιες φορές να μην παίζει το ringtone καθώς επίσης και σε video που έχω τραβήξει δεν παίζει ο ήχος. Έχετε ανάλογη εμπειρία?
  3. Καλησπέρα, έχω μια απορία. Στον mail client που είναι εγκατεστημένο στο Motorola Razr xt910 (ICS Motorola) υπάρχει η δυνατότητα να του ορίζεις να σβήνει αυτόματα τα εισερχόμενα κάθε μέρα? Σε άλλα android κινητά υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Το workaround είναι να τα σβήνω εγώ μια φορά την ημέρα αλλα ... Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα, μέτα από hw reset (συνδυασμό πλήκτρων) το τηλέφωνο επανήλθε. Έκανα και restore όλα τα δεδομένα και είναι ΟΚ.
  5. Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγει απλά κολλάει στο logo της NOKIA και ξανα κλείνει. Δεν έχει σχέση με την μπαταρία αν πατάει καλά ή όχι. Plz help.
  6. Καλημέρα, έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το Ν97 μινι. Όταν το κλείνω δεν ανοίγει!! Θα πρέπει να προσπαθήσω 5-6 φορές με το κουμπί. Εμφανίζει το logo της Νοκια και μετά σβήνει. Μετά από 5-6 προσπάθειες μου δίνει prompt για ΡΙΝ. Σήμερα το αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα, σήμερα πήρα και εγώ το Corby. Έχω το εξής πρόβλημα: Βάζω την SIM, δίνω το PIN και μόλις ανοίγει η κεντρική σελίδα μου εμφανίζει μια κλεψύδρα και γράφει Περιμένετε. Το έχω πάνω από 2 ώρες και το μνμ δεν φεύγει. Σε δοκιμλη με άλλη SIM το τηλέφωνο παίζει χωρίς πρόβλημα. Έχετε να προτείνεται κάτι? Δεν μπορώ να λειτουργήσω το τηλέφωνο μου!!!
  8. Καλησπέρα, έχω 2 ερωτήσεις. 1) Υπάρχει εφαρμογή (free ή εμπορική) εκτός από το quickoffice για επεξεργασία office files? Για pdf files? 2) Πως μπορώ να κάνω unistall το quickoffice και το acrobat από το κινητό? Ευχαριστώ!!
  9. Δούλεψε. Σας ευχαριστώ και τους 2. Συνεπώς πρέπει να κάνουμε εγκατάσταση το εκτελέσιμο και στη συνέχεια να διαγράψουμε το αρχείο gmsup.ini που από ότι είδα έλεγε κάτι για Ταιβαν.
  10. Μέσα στο φάκελο Apps δεν υπάρχει settings.ini. Υπάρχει μόνο ένας φάκελος Symbian ο οποίος είναι άδειος. Ούτε κρυφό αρχείο δεν υπάρχει εκεί.
  11. Έσβησα όσους φακέλους είχε το GARMIN και το εγκατέστησα από την αρχή. Συνεχίζει να μου λέει κατά την εγκατάσταση ότι η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνο. Παρόλα αυτά ολοκληρώνεται η εγκτάσταση αλλά όταν πάω να το ανοίξω εμφανίζεται το logo του Garmin και στη συνέχεια κλέινει η εφαρμογή. Τι μπορεί να κάνω λάθος?
  12. Εγκατέστησα αυτό που λέει standalone en-gr. To αρχείο είναι το GarminMobileXT
  13. Δοκίμασα και την .60. Το πρόγραμμα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά αλλά τα πλήκτρα που μου εμφανίζει είναι άλλα για άλλα.
  14. Καλησπέρα, επιχείρησα να περάσω το garmin mobile xt 5.00.50 στο νέο μου N97 mini και μου αναφέρει ότι δεν είναι συμβατό. Παρόλα αυτά συνέχισα την εγκατάσταση η οποία ολοκληρώθηκε κανονικά. Μόλις ξεκινλαει το πρόγραμμα και μου λέει τις πρώτες πληροφορίες δεν αποκρίνεται το I agree. Παρόλααυτά προχωράει στην επόμενη σελίδα που μου λέει να διαλέξω γλώσσα όπου τα βελάκια πλοήγησης δουλεύουν κανονικά αλλά δεν μπορώ να πατήσω Επομενο και σταματάω εκεί. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  15. Καλησπέρα σας, το Σαββάτο πήρα το κινητό και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Πάντως ένα bug που βρήκα είναι ότι όταν πας να αλλάξεις Ελληνικά σε Αγγλικά με Shift+Sym τότε κάνει reboot. Αυτό συμβαίνει μόνο στα μηνύματα και όχι στις σημειώσεις. Το έχει δει κάποιος άλλος φίλος? Ας ελπίσουμε πως θα είναι μόνο αυτό!
  16. Καλησπέρα σας, το Σαββάτο πήρα το κινητό και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Πάντως ένα bug που βρήκα είναι ότι όταν πας να αλλάξεις Ελληνικά σε Αγγλικά με Shift+Sym τότε κάνει reboot. Αυτό συμβαίνει μόνο στα μηνύματα και όχι στις σημειώσεις.
×
×
  • Create New...