Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To HD τα παει τελεια με video ακομα και με αναλυση 600 χ 340! Απλα θελει τον καταλληλο τυπο αρχειου. Στο site xdadevelopers υπαρχει θεμα για το πως να ρυθμισεις τα αρχεια για να παιζουν σωστα. Καντε ενα κοπο και διαβαστε το.

να το διαβασουμε το θεμα

δεν μας δινεις το λινκ να μην ψαχνουμε 10 ωρες το αναλαγο trhead

ευχαριστω

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια εχω en. version hd απο expansys

εχω την εξης rom 1.14.405.3 (22273) WWE εχει βγει καμια νεοτερη ?? και αν ναι ειναι πιο καλη ?? και που την βρισκω ?

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

να το διαβασουμε το θεμα

δεν μας δινεις το λινκ να μην ψαχνουμε 10 ωρες το αναλαγο trhead

ευχαριστω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446366

:)

Bad news!

To πλαστικο γυρω απο την οθονη παει μαζι με την οθονη και η ACE HELLAS εδω και 3 εβδομαδες περιμενει απαντηση απο την HTC οταν σε ολη την Ευρωπη αλλαζουν το κινητο απευθειας!

Aπλα απαραδεκτοι!:mad:

Μάγκες δεν είμαι βαλτός και ίσως να έχει σχολιαστεί απλά για μια αγορά ενδιαφέρομαι.

Αυτό το video σχετικά με πλοήγηση δείχνει να υστερεί το hd, είναι έτσι τα πράγματα ή έχει βελτιωθεί η κατάσταση?

Μπορεί να μου πει κανείς πότε αναμένεται νέα Rom να δούμε αν υπάρχουν βελτιώσεις -κυρίως στην αναπαραγωγή video που με ενδιαφέρει?

Συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά δεν πήρα καμία απάντηση.

διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά όλο προβλήματα είναι το HD, το εορτολόγιο δεν δουλεύει σωστά, το Destinator δεν δουλεύει καθόλου, το I-Go χρειάζεται ένα σωρό ρυθμίσεις για να δουλέψει σωστά, και δεν ξέρω τι άλλο. Και πάλι μη με παρεξηγήτε, αλλά, παρόλο που το έχω ήδη παραγγείλει, το σκέφτομαι ότι μέχρι να το στήσω θα μου φύγει ο πάτος.:(

Den tha elega oti xreiazetai kati parapanw apoti oles oi ypoloipes sygxrones WM syskeves. Parepiptontws... osa aneferes doulevoun mia xara.

δηλαδή και Destinator??

Το εορτολόγιο δουλεύει κανονικότατα με το Second Today. Δεν το υποστηρίζει το tf3d. Το gps γενικά είναι αρκετά καλό, χθες με χαλασμό στην αθήνα κλείδωνε σε πέντε δευτερόλεπτα - στην κυριολεξία.

Το destinator δουλεύει τέλεια. Και το igo επίσης τέλεια (παίζει κανονικότατα και χωρίς τις ρυθμίσεις που προτείνουν τα παιδιά, απλά με αυτές το iGo είναι εμπειρία στο HD. Δεν έχω κανένα παράπονο από την πλοήγηση. Λίγες περιπτώσεις από τι βλέπω έχουν θέμα..

Συμφωνω και εγω με τον athanaso77 και τον giopap87. Το HD δεν εχει τα προβληματα που αναφερεις. Εχω επανω και Destinator και iGO8 και δουλευουν αψογα. Κλειδωνουν δορυφόρους αμεσα και δεν αντιμετωπιζω προβλημα στην πλοήγηση. Οσο για το εορτολογιο, δεν δουλεψες σε καμια συσκευη με TF3D. Δουλευει κανονικα στο Second Today. Αρα τζαμπα πανικοβάλεσαι. Παρτο και θα μας θυμηθεις. Θα το απολαυσεις !!!!!!!

Καλες Γιορτες :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Μπαρούφες δείχνει αυτό το βίντεο.

Αν έχεις διαφορετική άποψη, τι να σου πούμε. Πάρε το ΟΜΝΙΑ.

Απλά μετά θα ψάχνεις να το δώσεις για να πάρεις το HD.....:)

Σου εγγυόμαι ότι ποτέ δεν θα χάσεις τον δρόμο σου με το HD.

Με το ΟΜΝΙΑ αν δεν του βάλεις Αγγλική ρομ θα έχεις διαφορα προβληματάκια, αν δεν κάνεις τις τροποποιήσεις που χρειάζονται για το GPS, τις περισσότερες φορές θα φτάνεις στον προορισμό σου πριν κλειδώσει τους δορυφόρους.:blink:

Τα πράγματα είναι απλά διαλέγεις και παίρνεις....:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Συμφωνω και εγω με τον athanaso77 και τον giopap87. Το HD δεν εχει τα προβληματα που αναφερεις. Εχω επανω και Destinator και iGO8 και δουλευουν αψογα. Κλειδωνουν δορυφόρους αμεσα και δεν αντιμετωπιζω προβλημα στην πλοήγηση. Οσο για το εορτολογιο, δεν δουλεψες σε καμια συσκευη με TF3D. Δουλευει κανονικα στο Second Today. Αρα τζαμπα πανικοβάλεσαι. Παρτο και θα μας θυμηθεις. Θα το απολαυσεις !!!!!!!

Καλες Γιορτες :rolleyes:

να συμφωνησω και εγω ,και εχω επανω igo 8(και τις 2 εκδοσεις),destinator 7 και destinator 6 ,miomap 2008, papago7,navigon 7 kai sygicdrive kai polnav car navigator kai tom tom και ολα παιζουν και τρεχουν και φτανουν και κλειδωνει 11 με 12 δορυφορους και με to beeline gps kai htc gps kai visual gps

ολα αυτα στην καρτα και κανενα στην κυρια μνημη

υ.γ . αν εχω ξεχασει να βαλω καποιο gpsπρογραμμα πειτε μου να το βαλω

υ.γ α ξεχασα χρησιμοποιω και το gps senτry για να βλεπω ποσο πηγαινω με το lada μου να μην με γραψει η τροχαια

Μάγκες δεν είμαι βαλτός και ίσως να έχει σχολιαστεί απλά για μια αγορά ενδιαφέρομαι.

Αυτό το video σχετικά με πλοήγηση δείχνει να υστερεί το hd, είναι έτσι τα πράγματα ή έχει βελτιωθεί η κατάσταση?

Μπορεί να μου πει κανείς πότε αναμένεται νέα Rom να δούμε αν υπάρχουν βελτιώσεις -κυρίως στην αναπαραγωγή video που με ενδιαφέρει?

κανει πλακα αυτου του τυπου (απο το βιντεο)το HD να το πουλησαν σε μενα :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα και από εμένα :)

είμαι και εγώ ένας ευχαριστημένος κάτοχος του HD. Πριν είχα το tytn II και ειλικρινά δεν θα είχα κανένα λόγο να μην αναφέρω τα αρνητικά του HD, όμως αυτά είναι λίγα και αφορούν κυρίως υποκειμενικά κριτήρια κάθε χρήστη. Το iGO8 και το GPS δεν μου έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, και εδώ και σχεδόν ένα μήνα που το έχω (αγορά 21/11) δεν έχει χρειαστεί ούτε soft ούτε hard reset :rolleyes:

Τι να πω ; για να διαδίδονται τέτοια νέα, ίσως να υπάρχει θέμα, ίσως και όχι :rolleyes: Σίγουρα όμως το δικό μου δεν έχει κανένα από αυτά που ακούω προς το παρόν :D Για την ακρίβεια δεν είχα ποτέ καλύτερο τηλέφωνο/pda μέχρι σήμερα :)

καλές γιορτές :happy:

Νίκος,

:)

• Administrators
παιδια εχω en. version hd απο expansys

εχω την εξης rom 1.14.405.3 (22273) WWE εχει βγει καμια νεοτερη ?? και αν ναι ειναι πιο καλη ?? και που την βρισκω ?

Tin teleftaia exeis.

Modpic.gif

τι λετε ρε παιδια το hd ειναι ο,τι καλλιτερο εχα τα τελευταια χρονια σε ppc , τοσο σε θεμα πλοηγησης οσο και σαν ppc και τηλεφωνο , ειναι απο τις ποιο καλες συσκευες που κυκλοφορησε ποτε η htc (παντα γνωμη μου βεβαια και βαριεμαι πραγματικα να αντιπαρατεθώ με τους oniacs ) το omnia το ειχα για 2 μερες (μου το εδωσε ενας φιλος μου να του βαλω το destinator ) και ειδα τι εστι , διπλα στο hd φαινοταν σαν zastava , τωρα για τα videakia απλα μετατρεψτε τα σε mp4 οπως στο iphone και παιζει λαδι ταινια ολοκληρη !! αλλα ποιος καθεται να παρακολουθει ταινια σε κινητο , θα τρελαθουμε

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

συνάδελφοι,

δεν έχω καμιά διάθεση να ξεκινήσω κάποια αντιπαράθεση μεταξύ omnia vs HD, την απόφαση μου την έχω πάρει και όπως είπα και παραπάνω το έχω ήδη παραγγείλει. το θέμα ήταν όταν διάβασα ένα post στο εν λόγω thread, ότι το destinator δεν δουλεύει, και επειδή θεωρώ (αλλά και κατά γενική ομολογία) ότι έχει πιο ενημερωμένους χάρτες από το I-go, λέω μήπως πρέπει να συμβιβαστώ με το I-go. ούτε αντιπαράθεση μεταξύ I-go vs destinator θέλω να αρχίσω.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την συμμετοχή.

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Bad news!

To πλαστικο γυρω απο την οθονη παει μαζι με την οθονη και η ACE HELLAS εδω και 3 εβδομαδες περιμενει απαντηση απο την HTC οταν σε ολη την Ευρωπη αλλαζουν το κινητο απευθειας!

Aπλα απαραδεκτοι!:mad:

απαράδεκτοι αλλά τον έχουν δέσει το γάιδαρό τους με όλους εμάς τους gadget freaks:mad:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

τι λετε ρε παιδια το hd ειναι ο,τι καλλιτερο εχα τα τελευταια χρονια σε ppc , τοσο σε θεμα πλοηγησης οσο και σαν ppc και τηλεφωνο , ειναι απο τις ποιο καλες συσκευες που κυκλοφορησε ποτε η htc (παντα γνωμη μου βεβαια και βαριεμαι πραγματικα να αντιπαρατεθώ με τους oniacs ) το omnia το ειχα για 2 μερες (μου το εδωσε ενας φιλος μου να του βαλω το destinator ) και ειδα τι εστι , διπλα στο hd φαινοταν σαν zastava , τωρα για τα videakia απλα μετατρεψτε τα σε mp4 οπως στο iphone και παιζει λαδι ταινια ολοκληρη !! αλλα ποιος καθεται να παρακολουθει ταινια σε κινητο , θα τρελαθουμε

Τι άλλες διαφορές έχει το HD σε σχέση με το Diamond, εκτος απο την οθόνη?:p

Τι άλλες διαφορές έχει το HD σε σχέση με το Diamond, εκτος απο την οθόνη?
Έχει περισσότερη RAM, 3.5mm υποοδοχή , 5mp κάμερα και καλύτερη μπαταρία
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Και αυτο δικαιολογει τα 300 ευρω διαφορά που έχουν αυτη τη στιγμη?

Να μου πεις με το HD παιζεις και ρακετες το καλοκαιρι....μμμμ σωστο!:)

Κακίες... Τουλάχιστον αυτό έχει υποδοχη για την γραφίδα... Και δεν χρειάζεται να κρέμεται ... Και δεν έχει το δικό του βύσμα για να το συνδέεις με τον υπολογιστή που πρέπει να το κουβαλάς πάντα μαζί σου... αυτά και τέλος
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

απαράδεκτοι αλλά τον έχουν δέσει το γάιδαρό τους με όλους εμάς τους gadget freaks:mad:

Μολις τωρα μιλησα με την ACE. H HTC προτεινε δωρεαν αντικατασταση του κινητου! :)

Να ρωτήσω κάτι γιατί μάλλον θα το πάρω και εγώ από Ιανουάριο....

Υπάρχει πρόγραμμα να έχεις τα Contacts όπως του Iphone?

Έχω το cruise και του είχα βάλει το PCMContacts με Iphone skin και με έχει βολέψει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! (κυρίως το ψάξιμο με το ένα χέρι και ανά γράμμα....)

Υπάρχει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο που να παίζει στην μεγάλη οθόνη του HD?

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Να ρωτήσω κάτι γιατί μάλλον θα το πάρω και εγώ από Ιανουάριο....

Υπάρχει πρόγραμμα να έχεις τα Contacts όπως του Iphone?

Έχω το cruise και του είχα βάλει το PCMContacts με Iphone skin και με έχει βολέψει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! (κυρίως το ψάξιμο με το ένα χέρι και ανά γράμμα....)

Υπάρχει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο που να παίζει στην μεγάλη οθόνη του HD?

Γιατι δεν κοιτας στην σελιδα τους?

Και να μην εχει βγει, θα βγει συντομα, μην αγχωνεσαι, skin για hd θα κυκλοφορισουν στο 99% των εφαρμογων.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

κατα τον συγχρονισμο με το pc παρατηρω οτι καποια cabakia που εχω στη storage αποθηκευνενα χανονται..γνωριζετε γιατι?????????
Samsung Galaxy S8 plus.....

βαλε και την sd slot με 8gb στο πακετο

το πηρα και εγω το δικό μου.. πετάει το εργαλείο..

προς το παρον destinator 7 και core player παιζουν μια χαρα :)

Εντωμεταξυ βγηκε και το 8, το εβαλε κανεις? χαρτεες?

το προγραμματακι που γυρναει την οθονη οριζοντια/καθετα αναλογα πως το κρατας πςσ το λενε? δεν μπορω να το βρω, ενω το ειχα κατεβασει :S

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/