Jump to content

Nick1150

Members
  • Δημοσιεύσεις

    303
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

About Nick1150

  • Ημ. Γέννησης 05/02/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Nick1150's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σωστός... δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Αγγελία και πάλι αγγελία :)
  2. Έχω δύο τηλέφωνα που μου έχουν μείνει και θέλω για παράδειγμα να τα ανταλλάξω με ένα iPhone ή με κάποιο άλλο τηλέφωνο. Πιο παλιά, χρόνια πίσω, είχα κάνει κάτι αντίστοιχο σε ένα μαγαζί ανταλλαγών κινητών τηλεφώνων στο περιστέρι και έμεινα ευχαριστημένος. Τώρα πέρασα και είχε κλείσει. Γενικά όμως έχετε εμπειρία από τέτοιου είδους μαγαζιά; Ένας φίλος μου είπε ότι πλέον τα αγοράζουν κοψοχρονιά, πολλά παζάρια και γενικά πολύ "γλοιώδης" διαδικασία. Ισχύει κάτι τέτοιο ; Δεν είπα να τα πουλήσω όσο σε ιδιώτη αλλά ρε παιδί μου να μην αισθάνεσαι ότι είσαι και μ@μ@κ@ς. Καμιά γνώμη ; Νίκος
  3. χίλιες φορές Πόρος ή Αίγινα παρά Λουτράκι... οι τιμές είναι περίπου ίδιες μόνο στην πρώτη περίπτωση είσαι σε νησί με ότι αυτό συνεπάγεται :)
  4. μετά από 10 και BT ακουστικά κατέληξα ότι το καλύτερο είναι το ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ, απλά για να το μάθεις πρέπει πρώτα να αγοράσεις κάμποσα BTs :p
  5. Μήλος !!!!! κούκλα !!!!! Σίφνος επίσης !!!! Φολέγανδρος το ίδιο !!!! Οι Δυτικές Κυκλάδες είναι πλέον μοναδικός προορισμός. Τα κλασσικά Πάρο, Νάξο, Μύκονος, κλπ... πλέον έχουν γίνει Αθήνα :p Πάρος... καλή αλλά ποια η διαφορά της με την Αθήνα πλέον ; Νάξος... Άψογη για οικογενειακές διακοπές. Αν έχεις παιδιά είναι μια χαρά και φθηνή. Ίος... δεν ξέρω :)
  6. ουσιαστικά αυτό που λέει ο gsa είναι ότι αν έχεις καλό αυτοκίνητο μην το πάρεις στην Μήλο. Οι δρόμοι είναι χάλια για να πας στις πολύ καλές παραλίες του νησιού. Μιλάμε για πέτρες, βράχια, κλπ... αξίζει τον κόπο όμως. Απλά μην πάρεις αυτοκίνητο, νοίκιασε ένα Jimny και είσαι οκ :)
  7. Βρε παιδιά ακούω ότι είστε ικανοποιημένοι από την κάλυψη της vodafone... χωρίς παρεξήγηση, αλλά για που λέτε ; Αθήνα ; Εγώ μετά από 10 χρόνια στην vodafone και για 10 συνολικά εταιρικές συνδέσεις, γύρισα σε cosmote λόγω δυκτίου... Μάλιστα με συνάδελφους, πελάτες και φίλους σε συζητήσεις είχαν ή έχουν το ίδιο πρόβλημα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μιλάτε για καλή κάλυψη της cosmote :rolleyes: χωρίς παρεξήγηση εεεεε :)
  8. Είχα vodafone για 10+ χρόνια.... απογοήτευση !!!! Με φορητότητα εδώ και 2 μήνες είμαι στην cosmote και όντως έχει..... έχει σήμα καμπάνα !!!! :lol:
  9. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα σχόλια... ήδη φοράει πιο "αντρικό" δερμάτινο λουρί :) Αν και αν νομίζετε ότι τα ridgeback είναι άγρια (όπως φαίνονται) ειλικρινά θα γελάσετε... Μιλάμε για πολύ χαδιάρη, παιχνιδιάρη, γκούφη και "καλοκάγαθο γίγαντα" όπως τον λέει η γυναίκα μου... Μιλάμε για καμία σχέση με την εμφάνιση του... Αλλά καμία όμως!!! Βέβαια ευτυχώς δεν μας έχει τύχει να μπει κάποιος ξαφνικά στο σπίτι να δούμε πως θα αντιδράσει, αλλά όταν ακούει κάποιον να έρχεται και δεν ξέρει ποιος είναι, φερμάρει και σε ψαρώνει αλλά μετά κουνάει την ουρά του και αρχίζει τα παιχνίδια :) Φοβερός χαρακτήρας παιδιά !!!! :shifty:
  10. μετά από τόσα χρόνια τώρα το είδα το θέμα αυτό !!!! ο Ερμής μας Ο κολλητός μου... Rodhesian Ridgeback σήμερα μόλις 1 και κάτι ετών :) ΥΓ. Επίσης ακούει στο Ερμίκος, Έρμαρος, Ερμουδάκος, Ερμούλης (έτσι τον φωνάζει η κόρη μου). Τέλος όταν κοιμάται και δεν σηκώνεται από τεμπελιά ακούει και στο "ΜΟΣΧΑΡΙ" :p http://i638.photobucket.com/albums/uu109/Nick1150/Rhodesian%20Ridgeback/IMAG0067.jpg http://i638.photobucket.com/albums/uu109/Nick1150/Rhodesian%20Ridgeback/IMAG0070.jpg http://i638.photobucket.com/albums/uu109/Nick1150/Rhodesian%20Ridgeback/Image004.jpg http://i638.photobucket.com/albums/uu109/Nick1150/Rhodesian%20Ridgeback/Image014.jpg http://i638.photobucket.com/albums/uu109/Nick1150/Rhodesian%20Ridgeback/Image027.jpg http://i638.photobucket.com/albums/uu109/Nick1150/Rhodesian%20Ridgeback/Image048.jpg
  11. Είναι απλό, έχω 100 MBs free κάθε μήνα. Θέλω να ξέρω κάθε 15 του μήνα πόσα MBs έχω κατεβάσει από τις 15 του προηγούμενου μήνα. Έχω το HTC HD2 Ελληνικό και έχω ψάξει παντού στα WIN :O Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποιο προγραμματάκι, απλά θα προτιμούσα αν υπάρχει μέσα από τα windows κάτι που δεν έχω προσέξει. καμιά βοήθεια ; ευχαριστώ :)
  12. Nick1150

    Nintendo DS

    καλησπέρα, επείδή το έχω πρόσφατο, σου γράφω σε περίληψη αυτά που μου είπε ο RAVER: 1. Κατάρχάς πρέπει να πάρεις μια κάρτα R4i. Εγώ την αγόρασα από ΗΠΑ. Υπάρχει και Ελλάδα. Οι τιμές είναι +10 ευρώ. 2. Κατά δεύτερον πρέπει να έχεις και μια κάρτα micro SD HC η οποία θα μπει στην R4 και θα πρέπει να πάνω από 4 GBs. Αν δεν έχεις (εγώ είχα από κινητό) και πάλι αγοράζεις από Ελλάδα ή εξωτερικό με χαμηλό πλέον κόστος. 3. Μόλις έχεις αυτά, μέσα στο κουτό της R4 έχει έναν αντάπτορα usb για να δουλέψεις την micro SD HC. Βάλε την κάρτα μέσα στον αντάπτορα. Κάνε πρώτα από όλα ένα format σε FAT32. Μετά κάνε extract το αρχείο αυτό χύμα μέσα στην άδεια πλέιν κάρτα. 4. Πλέον το μόνο που μένει είναι να κατεβάσεις παιχνίδια. Μπες στο google και ψάξε για "R4 nintendo dsi games" ή κάτι τέτοιο. Ότι και αν κατεβάσεις πρέπει να έχει κατάληξη .nds τα αντιγράφεις στην κάρτα micro SD HC. 5. Βάζεις την κάρτα micro SD HC μέσα στην τρυπούλα της κάρτας R4 και μετά την βάζεις σαν κανονικό παιχνίδι στο DSi σου. 6. Καλή διασκέδαση και καλή χρονιά :D ΥΓ. Καλά τα είπα ρε παιδιά ή κάπου έκανα λάθος ; :O να σαι καλά φίλε... Respect :)
  13. Nick1150

    Nintendo DS

    Καλησπέρα φίλε RAVER, Έβαλα το τελευταίο μενού και δουλεύοθν όλα ρολόι :D ευχαριστώ πολύ :) Πηγαίνω κατευθείαν στην κόρη μου να της το δείξω. Χρωστάω καφέ όπως είπα... ;)
×
×
  • Create New...