geovass Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 καλοριζικο! πες μας οταν μπορεσεις αν τελικα εχει την καρτα μνημης, screenprotector, pouch Λοιπον το κουτι περιλαμβανει και καρττα 8BG, και screenprotector και pouch αλλα και μια θηκη. Το τηλεφωνο ειναι ΠΟΛΥ γρηγορο παιδια... Ειχα το Diamond με τις ΡΟΜ του Πανου, αλλα αυτο ειναι περιπου στα ιδια σταδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 @djdog θερμοτατη παρακληση βαλε ενα βιντεακι ασυμπιεστο,αμονταριστο να μας πεις αν εχει σπασιματα ή ρολαρει κανονικα. εβαλα το τελευταιο επεισοδιο του prison break μεσα 350MB περίπου, αλλα ο Media player δεν το ανοίγει. με ποιο πρόγραμμα να το δω (δεν βλεπω ταινιες στο ppc μου παιδια σορρυ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 @geovass core player ή tcpmp οποιο απο τα δυο θες Καλοριζικο παιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Ευχαριστω για τις ευχες και γρηγορα να παραλαβετε κι εσεις τα δικα σας.. Στο χερι καθεται πολυ ωραια γιατι ειναι λεπτο.. Δεν ειναι ομως σα το Καιζερ ας πουμε...η το διαμαντι..Ειναι λιγο πλατυ... Αλλα μονο και μονο αυτο δειχνει οτι ειναι μια πολυ executive συσκευη... Για οσους ειχαν ας πουμε το 2020,ειναι ιδιο μεγεθος,πιο λεπτο και με τεραστια οθονη.. Και φοβερη ποιοτητα κατασκευης.. Περισσοτερα το βραδυ γιατι τωρα ειμαι στη διαδικασια να το φερω λιγο στα μετρα μου... Καλοριζικο photo δεν βλέπω και ανησυχω.... δώσε κανενα videaki να το θαυμασουμε και εμεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Λοιπον το κουτι περιλαμβανει και καρττα 8BG, και screenprotector και pouch αλλα και μια θηκη. Το τηλεφωνο ειναι ΠΟΛΥ γρηγορο παιδια... Ειχα το Diamond με τις ΡΟΜ του Πανου, αλλα αυτο ειναι περιπου στα ιδια σταδια!!! Λεω και εγω πως δεν ποσταρες ακομα .. Καλοριζικο Γιώργο μου και κανονισε απο εβδομαδα να πιουμε καφε να το δω και εγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 @geovass core player ή tcpmp οποιο απο τα δυο θες Καλοριζικο παιδες! Λοιπον παιζει ικανοποιητικά το βιντεο. Που και που κανει μερικα κομπιασματα αλλα δεν ενοχλουν. Πρεπει να κατσεις για να τα βρεις... βλεπεις ανετα ενα επεισόδιο (εαν δεν σε ενοχλεί η οθονη...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Λεω και εγω πως δεν ποσταρες ακομα .. Καλοριζικο Γιώργο μου και κανονισε απο εβδομαδα να πιουμε καφε να το δω και εγω :) :lol::lol::lol::lol: αμα εισαι Αθηνα και βεβαια!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Θα φέρει κανείς HD στο meeting στην DTE? :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Λεω και εγω πως δεν ποσταρες ακομα .. Καλοριζικο Γιώργο μου και κανονισε απο εβδομαδα να πιουμε καφε να το δω και εγω :) Μίνο πας και εσύ για HD; Δεν ισχύει το Pro του avatar σου; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Να ρωτήσω κάτι τον ευτυχή κάτοχό του; Το accelerometer, λειτουργεί στην εφαρμογή excel ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Στην ιδια κατηγορια ειναι και αυτα,απλα ειναι για γυναικες που θελουν να τα ταιριαξουν με τη Louis Vuitton τσαντα τους. Ενας σοβαρος επιχειρηματιας που εχει αναγκη τουλαχιστον να μπορει να περνει τα e-mail του on the go,η γενικα να σερφαρει στο ιντερνετ,δε θα παρει αυτα... Θα αγορασει ενα PDA Phone... Επανερχομαι με περισσοτερες πληροφοριες το βραδυ. Παντως σαν πρωτες εντυπωσεις,ειναι γρηγορο,εχει απιστευτη οθονη,αλλα ειναι λιγο "βαρκα" μπροστα στο ΟΜΝΙΑ που εχει ενας φιλος εδω διπλα. Αλλα απο ποιοτητα κατασκευης...το ΟΜΝΙΑ επειδη εχει αυτη την βαμμενη ασημι πλαστικουρα στο πλαι,φαινεται κινεζικο διπλα του. Sorry που σας την χαλάω, αλλά ο επιχειρηματίας δεν έχει χρόνο να ψάνεται με pdas. Τα premium κινητα τύπου 8***, vertu κτλ είναι για αυτούς που θέλουν ποιότητα στη ζωή τους. Το κινητό είναι η συσκευή που χρησιμοποιείς ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κατα τη διάρκεια της μέρας. Δε μπορεί να είναι λοιπόν ένα κομμάτι πλαστικό. Όσο για τις κυρίες με τις Louis Vuitton έχουν χάσει το τρένο της μόδας και πολλές κυκλοφορούν και με diamonds... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Μίνο πας και εσύ για HD; Δεν ισχύει το Pro του avatar σου; :rolleyes: Einai hdh poulimeno sou lew :lol: :lol: αμα εισαι Αθηνα και βεβαια!!!:D Ok m8 tha se parw thlefwno:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 α ρε τρελα! η expansys μου το εστειλε εχτες το απογευματακι αλλα λογω Σαββατου θα το ειχα Δευτερα. κανονισα ομως με την DHL και θα παω να το παρω εγω απο το αεροδρομιο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Και μένα η expansys μου το έστειλε χθές. Τη Δευτέρα θα το έχω.. Αντε να περάσει το Σαβ/κο στην αναμονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Δηλαδή αν το παραγγείλω Δευτέρα από Expansys ελληνικό, πότε θα το έχω; Το φέρνουν σπίτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Δηλαδή αν το παραγγείλω Δευτέρα από Expansys ελληνικό, πότε θα το έχω; Το φέρνουν σπίτι; Καποιο λαθος κανεις φιλε μου. Το Expansys δεν διαθετει Ελληνικη εκδοση, αλλα μονο Αγγλική. Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Καποιο λαθος κανεις φιλε μου. Το Expansys δεν διαθετει Ελληνικη εκδοση, αλλα μονο Αγγλική. Δεν εννοώ ελληνική έκδοση τηλεφώνου, αλλά το ελληνικό expansys........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 το expansys πουλαει την Αγγλικη ή EU version. κατα τα αλλα οπως ολα τα online καταστηματα, στο στελνουν στο σπιτι ή οπου εσυ θελεις. λογικα αν το παραγγειλεις Δευτερα πρωι θα το εχεις σε 1 μερα. μιλαω για παραγγελειες μεσω πιστωτικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 το expansys πουλαει την Αγγλικη ή EU version. κατα τα αλλα οπως ολα τα online καταστηματα, στο στελνουν στο σπιτι ή οπου εσυ θελεις. λογικα αν το παραγγειλεις Δευτερα πρωι θα το εχεις σε 1 μερα. μιλαω για παραγγελειες μεσω πιστωτικης Ναι το ξέρω αυτό για τη version. Τόσο γρήγορα ε; Και τελικά στη συσκευασία εμπεριέχεται κάρτα μνήμης και θήκη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 α ρε τρελα! η expansys μου το εστειλε εχτες το απογευματακι αλλα λογω Σαββατου θα το ειχα Δευτερα. κανονισα ομως με την DHL και θα παω να το παρω εγω απο το αεροδρομιο! :) Και μένα χθες μου το έστειλε! Δεν μπορώ να περιμένω ως την Δευτέρα. :lol: Λες να το κανονίσω κι εγώ έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Και μένα χθες μου το έστειλε! Δεν μπορώ να περιμένω ως την Δευτέρα. :lol: Λες να το κανονίσω κι εγώ έτσι; αν δεν αντεχεις γιατι οχι! παρε ενα τηλ να σου πουν αν γινεται γιατι παιζει να μην μπηκε το πακετο σου στο πρωινο αεροπλανο. εμενα μου ειπαν θα με παρουν τηλ και περιμενω. επισης μου ειπαν οτι μπορουν να το στειλουν ειτε στο αεροδρομιο ειτε στο καταστημα στο συνταγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Λοιπον παιζει ικανοποιητικά το βιντεο. Που και που κανει μερικα κομπιασματα αλλα δεν ενοχλουν. Πρεπει να κατσεις για να τα βρεις... βλεπεις ανετα ενα επεισόδιο (εαν δεν σε ενοχλεί η οθονη...) Καλά δεν είναι να βλέπεις ταινίες με τις ώρες...:lol: ("Παιδιά σήμερα αντί για σινεμα θα το δούμε στο HD") αλλά η ναυαρχίδα τους έπρεπε να μπορεί να παίζει βίντεο ικανοποιητικά. Geovass Μπορείς να μου πεις σε τι ανάλυση ήταν το βίντεο που έπαιξες Αλλά στην HTC είναι απλά απαράδεχτοι. Βάζω βίντεο 766χ367 με stereo ηχο στα 48Κ και 24Fps στο Omnia και το παίζει με 176%... Το βάζω στο καιζερ μου και το "παίζει" στα 25% (3/4 frames χάνονται). Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 χε χε το πηρα! εχει μπει για φορτισμα και το απογευματακι θα αρχισω το ψαξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 χε χε το πηρα! εχει μπει για φορτισμα και το απογευματακι θα αρχισω το ψαξιμο :p Τελικά το πήρα κι εγώ. Με πήραν τηλέφωνο, όπως μου υποσχέθηκαν αν έρθει, και μιας και είχα πάει στην dte, πετάχτηκα μέχρι το αεροδρόμειο... Η expansys πάντως είναι υπόδειγμα e-shop, όχι μόνο γιατί ταχύτατα μόλις έγινε in-stock με πήραν τηλέφωνο, σε 10 λεπτά το έστειλαν και ήρθε σε λιγότερο από 12 ώρες αλλά και από παλαιότερες αγορές που έχω κάνει και ήταν άψογοι. Τέλοσπαντων, το απογευματάκι ξεκινάω κι εγώ εξωνυχιστικό έλεγχο... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Ανεβάστες και κάνα unboxing video, preview, review ή έστω γράψετε εντυπώσεις. Αντε να το δούμε και εμείς λιγάκι. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts