Jump to content

gatos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gatos

  • Ημ. Γέννησης 31/08/1960

gatos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τα πλήκτρα μήπως είναι μικρά και στο πάτημα μπερδεύονται?
  2. Αγαπητοί φίλοι επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω και ψάξω τόσες εκατοντάδες σελίδες, μήπως:rolleyes: μπορεί κανείς να με παραπέμψει σε λύση για το πρόβλημα του σβησίματος της οθόνης όταν με καλούν και απαντώ?
  3. :confused:Μπα... Δεν έχει κουμπάκι.
  4. Σας ευχαριστώ. Χάθηκαν όλα... Τόσα data.. Ουτε να τη φορμάρω μπορώ, διότι παίρνω το μήνυμα "Disk is write protected" !! Είναι καραγκιόζηδες πάντως. Ενα σωρό οδηγίες σου δίνουν πριν να κάνεις την αναβάθμοση και το κυριότερο δεν το γράφουν.... :mad::mad::mad::(:(:(
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, SOS!!! Μετά από το επίσημο upgrade στη ROM, μόλις πριν από λίγο, το HTC δεν μου διαβάζει την κάρτα 8GB !!!!!! Εχω σκάσει και δεν ξέρω γιιατί έγινε αυτό. Το τρελλό είναι ότι διαβάζει μια άλλη 2GB, η δε 8άρα δεν διαβάζεται ούτε σε άλλα PC. ΛΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ! ΤΟΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟ? Υπάρχει τρόπος να δουλέψει? Χάθηκαν όλα?
  6. Σ' ευχαριστώ, δυστυχώς αυτά είναι "γραμμής" και κουραστικά.
  7. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σενα dimitriossara και στον PANOSHA. Αυτό που συνέβη είναι απίστευτο: Με το skin panosha800 ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ. Και εντάξει η εμφάνιση αλλά και οι διακοπές στο σήμα; ΜΠΡΑΒΟ! Σήμερα ταξίδεψα, και το HTC+Destinator ήταν ΑΨΟΓΑ !!
  8. Γειά σας. Εχω τρομερό πρόβλημα με το καινούριο μου HTC TOUCH HD (Windows 6.1) και το Destinator. Παλαιότερα είχα το LOOX N560 χωρίς κανένα πρόβλημα, πλην ίσως του ότι το D7 ήταν πιο "βαρύ" από το 6. Με το HTC, ενω λοκάρει απίστευτα γρήγορα τους δορυφόρους, μόλις το δοκίμασα σήμερα, πρόσεξα "τρελλά" πράγματα: 1. Η αρχική οθόνη με το MLS DESTINATOR και τα βελάκια που "φορτώνουν" φτάνει μέχρι τα 2/3 της οθόνης. Το κάτω 1/3 αφήνει να φανεί το desktop TouchFlo! 2. Στο δρόμο, η μπάρα με την επόμενη στροφή που φυσιολογικά είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος της οθόνης, ευρίσκεται στη μέση και φυσικά με εμποδίζει αφάνταστα! 3. Δεν επανυπολόγιζε τη διαδρομή! 4, Το σήμα χανότανε κάθε λίγο και μετά επανερχόταν! 5. Φυσικά για πλοήγηση ούτε λόγος. Αλλά οι δορυφόροι, εκεί, >8 μέχρι 11! 6. Η έκδοση που έχω βάλει είναι η 7.0.0.588.29. Νομιμότατη, αγορασμένη. Μήπως πρέπει να βάλω κάποια άλη; ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ. Υπόψιν ότι το έκανα install και uninstall πολλές φορές, χωρίς αποτέλεσμα ΥΓ1. Τέλος επειδή το D7 μου φαίνεται βαρύ, μπορώ να βάλω το D6 πάλι με τα Win.6.1? ΥΓ2. Το ίδο μήνυμα προσπαθώ να στείλω και στην NGI :confused:
  9. ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. Ενώ το παλιό μου NOKIA N95, δεν έπιανε σήμα Cosmote στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας μου, το HTC πιάνει 2 γραμμές!! 2. Ενω το παλιό Fujitsu-Siemens Loox N560 ΔΕΝ είχε σήμα μέσα στο σπίτι (παρόλο που είμαι ρετιρέ), το HTC έπιασε 9 δορυφόρους !!! 3. Ενώ επίσης το Loox συνγχρονιζόταν με το PC μέσω USB με διακοπές και μου τάσπαγε και ενω συγχρονισμός με Bluetooth ήταν Αδιανόητος, το HTC συγχρονίζεται ΑΨΟΓΑ και απροβλημάτιστα είτε με usb είτε με Bluetooth !! 4. ΦΩΤΟ και Video δεν έχω ακόμα μελετήσει, εν καιρώ.. 4. MEIONEKTHMAΤΑ: *** Παρατηρώ κάποιες διακοπές όταν συνομιλώ με άλλους (ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;) *** Οχι πολύ καλή ποιότητα mp3, *** έλλειψη Convertion calculator. ΑΛΗΘΕΙΑ, θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μου μου έστελνε ένα link για να κατεβάσω ένα μετατροπέα μεγεθών (νομίσματα, θερμοκρασίες από C σε F κλπ). Μπορώ και να το αγοράσω. Ευχαριστώ:D Α και ένα άλλο αίτημα. Εχω φτιάξει κάτι avi με το DVD fab στο PC. Το HTC δεν το παίζει. Υπάρχει κάποιο software που να τα παίζε;. Θα με ενδιέφερε επσης να το κλειδώνει. Και πάλι ευχαριστώ
  10. Το μηχανάκι είναι απίστευτο. Ακόμα όντως το ψάχνουμε. Πάντως σεταρα πανεύκολα 3 e-mail accounts, συγχρόνησα πανεύκολα με το USB καλώδιο τις ΕΠΑΦΕΣ, έβγαλα μια πολύ καλή φωτογραφία, και γενικώς όσοι το είδαν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΕΠΙΑΣΕ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ της πολυκατοικίας μου, όπου το N95 ήταν dead! Συνδέθηκε χωρίς πρόβλημα με το NOKIA BT CK15W car kit (bluetooth για ανοικτή ακρόαση). Εχει υψηλή αισθητική, και μ' αρέσει. Παρατηρήσεις - απορίες τώρα: 1. ΠΟΙΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ να πάρω ; To Resco που έχω είναι έκδοση 4.35 και τα πλήκτρα πολύ μικρά, χρειάζεται να βγάλεις γραφίδα. Το 5.11 που πρότεινε ένας φίλος έχει μεγαλύτερα πλήκτρα? 2. BUG: Οταν με καλούν και μιλώ, μαυρίζει η οθόνη... Γίνεται και σε σας αυτό? 3. Υπάρχει BT ακουστικό κάπως "ειδικό" για τα HTC? Ευχαριστώ.
  11. ΜΠΡΑΒΟ! Μαλλον GENIOUS ήταν !!
  12. Και μένα η expansys μου το έστειλε χθές. Τη Δευτέρα θα το έχω.. Αντε να περάσει το Σαβ/κο στην αναμονή!
  13. Πράγματι, φαίνεται ότι θα μείνω με τον καημό.. Και να σκεφτείς ότι το 1993 σκανάρισα ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ένα ολόκληρο βιβλίο με ένα τέτοιο! Ομως ελπίζω ακόμη!
  14. Δυστυχώς, το έστειλα, μου είπανε ότι κάτι είχε σπάσει, μετά ότι το αλλάξανε και πλήρωσα άλλα 100 € (!) και έχω ένα σκάνερ που κάνει πλέον άθιες σαρώσεις. Βαριέμαι να το κυνηγήσω, δεν έχω το χρόνο Κανονικά σκάνερ, έχω 2 αλλά όταν μιλάμε για χοντρά βιβλία ή για ένα γρήγορο σκανάρισμα, τότε το χειρός χρειάζεται. Εχω φάει όλο το internet και δεν μπορω να βρώ -εκτός από barcode readers
  15. Παιδιά, μια απορία: Απότι κατάλαβα αν το πάρω από το Expansys, δεν θα έχει Ελληνκό menu. Αυτό δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει όμως να γράφω Ελληνικά. (contacts, sms κλπ) θα υπάρχει πρόβλημα εκεί? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...