Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδικά τα WM... θέλουν "πείραγμα" για να έρθουν στα μέτρα του καθενός.

Και πείραγμα αλλά και όρεξη...

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του ASUS δεν θα είναι η τσιμπημένη του τιμή... αλλά η καθυστερημένη (όπως πάντα; ) εμφάνισή του στην αγορά.

Και το οτι ισως να θελει μπαταρια απο λαπτοπ για να βγαλει 2 μερες...! :cool:

• Administrators
Και το οτι ισως να θελει μπαταρια απο λαπτοπ για να βγαλει 2 μερες...! :cool:

Σωστό το point σου αν και αυτό εξαρτάται και από τον τρόπο διαχείρισης της ενέργειας της συσκευής. Ας βγει με το καλό... και το κρίνουμε εκ των υστέρων αυτό. :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators
Τιμη orange (Αγγλια):

18 μηνες συμβολαιο με 40λιρες το μηνα και εκτος των λεπτων και 250mb transfer...

Μονο 80 λιρες...!!! WTF!!!

Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται ευκαιρία αυτό; :worry:

Modpic.gif

Εμένα γιατί δεν μου φαίνεται ευκαιρία αυτό; :worry:

1) Γιατι εχω συμβολαιο παντα κοντα 50 ευρω και ξερω ποσο κοστιζουν σε συμβολαιο τα htc...

2) Γιατι εδω θα εχει με παγιο 50ευρω +400ευρω αγορα! (και οχι 100 οπως στην αγγλια) , τι λεω... 400 σε συμβολαιο των 50 εχει το diamond!!! Βαλε 500...

3) Γιατι στα ελληνικα παγια με 50ευρω δεν εχει 250mb transfer, ή αν εχει, τα λεπτα ειναι καμια 100αρια...

4) Στα ελληνικα δικτυα δε πληρωνεις 1cen/min εντος και ~8cent/min εκτος δικτυου αλλα τα κερατα σου ειτε μιλας εντος εταιριας ειτε σε αλλη ελληνικη...

Τωρα σου φανηκε ευκαιρια ή οχι ακομη? :cool:

1) Γιατι εχω συμβολαιο παντα κοντα 50 ευρω και ξερω ποσο κοστιζουν σε συμβολαιο τα htc...

2) Γιατι εδω θα εχει με παγιο 50ευρω +400ευρω αγορα! (και οχι 100 οπως στην αγγλια) , τι λεω... 400 σε συμβολαιο των 50 εχει το diamond!!! Βαλε 500...

3) Γιατι στα ελληνικα παγια με 50ευρω δεν εχει 250mb transfer, ή αν εχει, τα λεπτα ειναι καμια 100αρια...

4) Στα ελληνικα δικτυα δε πληρωνεις 1cen/min εντος και ~8cent/min εκτος δικτυου αλλα τα κερατα σου ειτε μιλας εντος εταιριας ειτε σε αλλη ελληνικη...

Τωρα σου φανηκε ευκαιρια ή οχι ακομη? :cool:

Λοιπόν έχω με την Ο2 συμβόλαιο με 15 λίρες το μήνα, 630 λεπτά ομιλίας/μήνα+ 600 μηνύματα, απεριόριστο ίντερνετ και μπορώ να το διακόψω με 1 μήνα προειδοποίηση... Η τιμή λοιπόν που λές δεν είναι καλή

Ας επιχειρήσουμε...

Λοιπόν έχω με την Ο2 συμβόλαιο με 15 λίρες το μήνα, 630 λεπτά ομιλίας/μήνα+ 600 μηνύματα, απεριόριστο ίντερνετ και μπορώ να το διακόψω με 1 μήνα προειδοποίηση... Η τιμή λοιπόν που λές δεν είναι καλή

Θαναση σε καλυπτει το δικτυο αυτο και εδω στην ελλαδα η απλα ειναι σαν περιαγωγη οταν βρισκεσαι εκτος αγγλιας?

ειναι πολυ καλοι οι οροι του συμβολαιου πραγματικα :blink:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εντωμεταξεί στην Αγγλία θα το φέρει κατ' αποκλειστικότητα η Orange για αρχή.

http://shop.orange.co.uk/shop/show/handset/htc_touch_hd/detail/pay_monthly

Λέτε να έχουμε κι εδώ τα ίδια με του Diamond;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Η τιμη δεν ειναι καλη για αγγλια... ναι, κατι μας ειπες, στο εξωτερικο γενικα τα παγια και οι τιμες συσκευων ειναι για γελια... εμενα 7χρονια καπου εκει εξω! :)

Και εγω το δικο μου diamond απο αγγλια το πηρα στις 225λιρες χωρις συμβολαιο οπου εδω δεν εχει ουτε μεταχειρισμενο με γρατζουνιες ετσι ακομη και τωρα!...

Αν θυμαμαι καλα ομως γραφουμε σε ελληνικο φορουμ...

Στο ελλαδισταν ετσι, θα δινουν το κινητο, με το ιδιο παγιο, στα +450ευρω!

Αρα η τιμη οχι απλα καλη δεν ειναι... ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ειναι για το τι θα δουμε εδω...

μπορεί να έχεις δίκιο... Απλά οι συσκευές αυτές δεν επιδοτούνται πολύγιατί δεν διακινούνται τόσο πολύ οπότε μην περιμένεις σοβαρές επιδοτήσεις...

Στην Αγγλία λόγω του φτηνού Hspda/3g οι συσκευές pda + blackberry είναι ανάρπαστες

Ας επιχειρήσουμε...

Ρε παιδια εχει κανεις ιδεα αυτα site στο internet τι ρολο βαρανε?

Προσφερουν ολες τις τελευταιες συσκευες (HD)σε τιμες πολυ χαμηλες!!

Απο που προερχονται αυτες οι συσκευες ,αν ειναι αληθεια δηλαδη!!!

ευχαριστω..

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

• Administrators

Απο που προερχονται αυτες οι συσκευες ,αν ειναι αληθεια δηλαδη!!

Steile kapoio link na doume gia ti pragma milas.

Modpic.gif

ευχαριστω..

στειλε καποιο link σε παρακαλω γιατι δεν μπορουμε να λεμε κατι ετσι.Περιμενουμε link!!!

Προφανώς ο φίλος αναφέρεται στις κινέζικες ρέπλικες γιατί δεν μπορώ να φανταστώ κάποια τρελή διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε δύο αυθεντικές συσκευές...
Βασίλης :ninja:

• Administrators
Προφανώς ο φίλος αναφέρεται στις κινέζικες ρέπλικες

Δεν έχουν εμφανιστεί τέτοιες πάντως για τις εν λόγω συσκευές.

Modpic.gif

HTC Touch HD starring in an exclusive deal with Orange UK.

Orange, one of the major carriers in Europe, announced that the HTC Touch HD uber device will be available in the UK from early November, exclusively on the Orange UK network until 2009.

http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd_starring_in_an_exclusive_deal_with_orange_uk-news-648.php

ευχαριστω..

Φίλε είναι απάτη. Φένονται σαν καταστήματα του yahoo αλλά είναι απατεώνες. Κάνε ένα search με το όνομα του site στο google και θα το διαπιστώσεις. Υπάρχουν καμιά 10αρια τέτοια! :angry:

Φίλε είναι απάτη. Φένονται σαν καταστήματα του yahoo αλλά είναι απατεώνες. Κάνε ένα search με το όνομα του site στο google και θα το διαπιστώσεις. Υπάρχουν καμιά 10αρια τέτοια! :angry:

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου!:)

Την Προιγουμενη εβδομαδα ημουν στην Κινα και σε μια βολτα στα καταστηματα τους (china mobile κτλ) βρηκα ενα σωρο fake αλλα και original συσκευες.

Να μην λεω πολλα τελος παντων μπικα στο πειρασμο με 2 φιλους και καναμε παραγγελεια για 3 HTC touch HD.Ξερω οτι θα ειναι fake (για να δουμε) αλλα θελω να δω τι παιζει μιας και το κοστος ηταν λιγο.

Απο την αλλη βλεπω οτι ο μονος που το εχει τωρα στην ελλαδα ειναι ενα καταστημα στα βορεια προαστεια απο τον οποιον πηρα και εγω το καισερ μου.

Θα σας ενοιμερωσω λοιπον μολις τα λαβω για το τι μιλαμε αν ειναι,πως ειναι,και τι σχεση εχει με τα original αγορασμενα απο ελλαδα...:)

Φιλικα Φιλιππος

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Νέα βίντεο για το HD!!!...

HTC Touch HD vs Sony Ericsson Experia X1

http://www.youtube.com/watch?v=QrXOeOaOx5o

HTC Touch HD demo

HTC Touch HD , le vrai Iphone Killer !

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ότι και να ΄λεγα δεν άντεξα. Το παράγγειλα από expansys χθες.

Οι πρώτες εντυπώσεις από αυτούς που το παρέλαβαν είναι θετικές απ' ότι διιάβασα στο XDA. Πολλες εφαρμογές από diamond ρέχουν κανονικά.

Για μένα η μεγάλη οθόνη η εμπειρία της HTC, ήταν αυτό που μ' έκανε να πάρω την απόφαση.

Σκεφτόμουν και το Xperia X1 αλλά δεν τόλμησα γιατί ξέρω ότι με το HD θα ασχοληθεί όλο το XDA.

Θα δούμε.....Για τα office, την πλοήγηση και την ευκολία χρήσης στο αυτοκινητο λόγο οθόνης θα τα έχω σίγουρα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png