Te_salat Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Για να πάμε από cooked σε official... δεν γλιτώνουμε τη χρήση του USPL. Με USPL λοιπόν φλασάρεις κατευθείαν την 1.56 και είσαι έτοιμος. Γιάννη εγώ την 1.56 την πέρασα κατευθειαν. Ουτε κλεισιμο για bootloader δεν έκανα. Λογικα εφόσον η cooked ηταν περασμενη με uspl το spl ειναι γνησιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Ποια ROM είχες πριν; Αν και εν τέλει δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 λεω να testαρω την τελευταια s.lite του miri που εχει και καλα σχολια στη διαχειριση ενεργειας που πονανε τα 6.5 για να δουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Ποια ROM είχες πριν; Αν και εν τέλει δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Onkolog super lite 6.5 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Μετά από δοκιμές διάφορων λόγω lite roms μου φαίνεται ο default είναι ο καλύτερος. thanks προς το παρόν αυτο δοκιμάζω.. :D Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! Θα σας πω μια μικρη ιστορια τωρα. πριν κατι μερες πηγα να φλασαρω το HD ,μετα την ολοκληρωση λοιπον οταν ανοιξε η οθονη ειχε χασει τα γραφικα της!!!!!!!! αυτο εγινε αργα το βραδυ και χωρις πλεον να ασχοληθω την αλλη μερα το πηγα στην ace hellas οπου μου ειπαν οτι ειχε χαλασει η μιτρικη και η καρτα γραφικων!!!! την ιδια μερα μιλησα με τον Δημητρη (Zaharakis) και μου ειπε οτι δεν εκατσε καλα η εγκατασταση της ρομ,εν μεροι ειχε δικιο αφου χτες ειδα και αυτο απο τους xda-developers UPDATE: HSPL is now released for 1.56 roms! You can bypass most of this guide using it. If you are at a point where you have already begun flashing and are now getting a green, distorted screen and having huge issues with airplane mode being stuck on, that is because you have done the process wrong. You can simply start over with this guide. You can still place your phone into bootloader mode so you are ok. με λιγα λογια λοιπον το Hd δεν ειχε τιποτα και ευτυχως πριν το παω ειχα γυρισει το HSPL σε μαμα. οποτε προσεχετε μην πατε αδικα την συσκευη σας στην ace hellas!!!!!!! *Μητσο αυριο παω Ace Hellas......... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Γιάννη εγώ την 1.56 την πέρασα κατευθειαν. Ουτε κλεισιμο για bootloader δεν έκανα. Λογικα εφόσον η cooked ηταν περασμενη με uspl το spl ειναι γνησιο. Και εγω. Συμφωνω :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 @SAXOVTS καλώς ήρθες κι από δω. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 @SAXOVTS καλώς ήρθες κι από δω. xxaxaxaxaxa,παντου ειμαι ρεσυ,απο μηλοπιτες μεχρι HD!!!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 ρε παιδια μου συμβαινει κατι παραξενο....στο drafts των sms εχει μεινει ενα μηνυμα που λεει "no recipient" και "no subject" ειναι unread και δεν σβηνει με τιποτα!υπαρχει τροπος να το σβησω χωρις hard reset? κανενας να μας ριξει τα φωτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Γεια χαρα!Μετα απο ψαξιμο εδω και εκει βρηκα αυτο.....http://pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=news&id=7260 Ισχυει κατι τετοιο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Γεια χαρα!Μετα απο ψαξιμο εδω και εκει βρηκα αυτο.....http://pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=news&id=7260 Ισχυει κατι τετοιο???? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 παιδες πως λεγεται εκεινο το προγραμματακι που αυξανει την ταχυτητα της καρτας μνημης??πρακτικα υπαρχει διαφορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 παιδες πως λεγεται εκεινο το προγραμματακι που αυξανει την ταχυτητα της καρτας μνημης??πρακτικα υπαρχει διαφορα?? tnyynt SD tuneup ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Δεν είμαι σίγουρος όμως κατά πόσο θα δεις πρακτική διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Συγνώμη για το πρίξημο, αλλά επειδή έχω "φύγει" λίγο από το παιχνίδι της αλλαγής ROM (πάει χρόνος + από τότε που πείραζα συσκευές) μπορείς να με βοηθήσεις με 1-2 βήματα τι να κάνω ακριβώς? Κατέβασα αυτή την ROM την οποία μου πρότειναν πολύ από το θέμα του HD. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482258 Κατέβασα την τελευταία στις 8 Απριλίου. Περίμενα, όπως τότε με Artemis κ με το Polarias, το rar να περιέχει ένα αρχείο για ξεκλείδωμα συσκευής κ ένα exe για το πέρασμα καινούργιας rom. Εδώ μέσα βρήκα ένα αρχείο με την ονομασία blacimg.nbh χωρίς να ξέρω τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Κοίταξα σε άλλες rom μήπως εκεί βρω το HARD SPL (κάπως έτσι δε το λένε?) κ κάνω την δουλειά μου αλλά ήταν ακόμη ποιο πολύπλοκο αυτό που συνάντησα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με απλά βήματα... chancing rom for dummies κ έτσι :D ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Συγνώμη για το πρίξημο, αλλά επειδή έχω "φύγει" λίγο από το παιχνίδι της αλλαγής ROM (πάει χρόνος + από τότε που πείραζα συσκευές) μπορείς να με βοηθήσεις με 1-2 βήματα τι να κάνω ακριβώς? Κατέβασα αυτή την ROM την οποία μου πρότειναν πολύ από το θέμα του HD. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482258 Κατέβασα την τελευταία στις 8 Απριλίου. Περίμενα, όπως τότε με Artemis κ με το Polarias, το rar να περιέχει ένα αρχείο για ξεκλείδωμα συσκευής κ ένα exe για το πέρασμα καινούργιας rom. Εδώ μέσα βρήκα ένα αρχείο με την ονομασία blacimg.nbh χωρίς να ξέρω τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Κοίταξα σε άλλες rom μήπως εκεί βρω το HARD SPL (κάπως έτσι δε το λένε?) κ κάνω την δουλειά μου αλλά ήταν ακόμη ποιο πολύπλοκο αυτό που συνάντησα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με απλά βήματα... chancing rom for dummies κ έτσι :D ευχαριστώ εκ των προτέρων νομιζω(χωρις να ειμαι σιγουρος)οτι στο navimania υπαρχει οδηγος για αλλαγη ρομ,για ριξε μια ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Συγνώμη για το πρίξημο, αλλά επειδή έχω "φύγει" λίγο από το παιχνίδι της αλλαγής ROM (πάει χρόνος + από τότε που πείραζα συσκευές) μπορείς να με βοηθήσεις με 1-2 βήματα τι να κάνω ακριβώς? Κατέβασα αυτή την ROM την οποία μου πρότειναν πολύ από το θέμα του HD. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482258 Κατέβασα την τελευταία στις 8 Απριλίου. Περίμενα, όπως τότε με Artemis κ με το Polarias, το rar να περιέχει ένα αρχείο για ξεκλείδωμα συσκευής κ ένα exe για το πέρασμα καινούργιας rom. Εδώ μέσα βρήκα ένα αρχείο με την ονομασία blacimg.nbh χωρίς να ξέρω τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Κοίταξα σε άλλες rom μήπως εκεί βρω το HARD SPL (κάπως έτσι δε το λένε?) κ κάνω την δουλειά μου αλλά ήταν ακόμη ποιο πολύπλοκο αυτό που συνάντησα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με απλά βήματα... chancing rom for dummies κ έτσι :D ευχαριστώ εκ των προτέρων Για να εγκαταστήσεις την οποιαδήποτε cooked ROM πρέπει ή να την ξεκλειδώσεις, κάνοντας χρήση του Hard SPL ή να το παρακάμψεις αυτό το στάδιο με το USPL που το συνιστώ μιας και μένεις με το official SPL. Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για αυτό. Για να flashάρεις τη ROM σου απλά στον ίδιο φάκελο που βρίσκεται το blacimg.nbh βάζεις και το CustomRUU for Blackstone και τρέχεις αυτό. Υπάρχει και μέθοδος για να φλασάρεις μέσα από την κάρτα μνήμης σου εάν σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Στο navimania δε βρήκα κάποιον οδηγό να με βοηθήσει. athanaso77 ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Λοιπόν, ακολούθησα το πρώτο βήμα με την διαφορά ότι ο ποιητής λέει: "If everything goes well, your device will restart and SPL version label should read "1.14.USPL" indicating that USPL was loaded successfully." Σε μένα έλεγα 1.14 πριν τρέξω το blac_uspl και μόλις το έτρεχα έλεγε 1.15 . Το δοκίμασα αρκετές φορές αλλά όλες το ίδιο αποτέλεσμα είχαν. Όπως κ να χει πήρα το θάρος να περάσω μια rom, την lite xda και.. αναμένουμε :) Ευχαριστώ θα επενέλθω με περισσότερες απορίες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εάν κατέβασες την έκδοση 2.5 του USPL ορθώς σου έδειχνε 1.15.USPL η συσκευή σου. Με αυτή την ένδειξη στο bootloader μπορείς να περάσεις όποια ROM θέλεις. (Το 1.14.USPL της περιγραφής έχει να κάνει για παλαιότερη έκδοση του USPL) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Λάμπρο απαγορεύονται τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εχει βγάλει η βόνταφον μία προσφορά με 13 ευρώ/μήνα, 1,5 gb data. Η ερώτηση είναι η εξής. Βάζοντας αυτό το πακέτο, μπορώ να χρησιμοποιώ το ppc σαν μόντεμ για να μπαίνω Internet απο το λαπτοπ? Κάτι σαν mobile broadband card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εχει βγάλει η βόνταφον μία προσφορά με 13 ευρώ/μήνα, 1,5 gb data. Η ερώτηση είναι η εξής. Βάζοντας αυτό το πακέτο, μπορώ να χρησιμοποιώ το ppc σαν μόντεμ για να μπαίνω Internet απο το λαπτοπ? Κάτι σαν mobile broadband card? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ρίξε μια ματιά σε αυτό... Using GPRS/EDGE as a Modem to access internet via Notebook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 thnx zaxarakis για την info! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros0 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 kaλισπερα παιδια... εκανα μια λαμακια κ εσβισα την ιντερνετ σινδεσι που ειχα στο κινιτο... να διαφηνισω οτι η συνδεση ιταν αυτη που υπαρχει απο μονι της στο κινιτο... μπορω να την ξαναδιμιουργησω?? ειναι ευκολο?? πλιζ σωστε με κ παλι......... Παράθεση na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts