Jump to content

lambros0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    210
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lambros0

  1. καλισπερα παιδια!!! :D υπαρχει τροπος ή προγραμματακι που να μετραω τα σμσ που στελνω?? :X θενξ!! :worry:
  2. hellooooooooooooo!!!!!! ποιο ειναι το καλθτερο προγραμμα για να κανω τα βιντεο mpeg & avi σε μορφη οκ για ιφον?? φχαριστω!!!!!!!!!
  3. εισαι ωραιοσ!!! δεν το ιξερα, χιλια thanx!!!
  4. να ευχ;αριστισω τουσ φιλουσ για την αμεση βοιθεια!!! μανωλη, το κακο ειναι ρε φιλε οτι απο την μαμα τοθ, ο μετρητης μετραει γενικα τα μπαιτσ κ δεν ξεχωριζει νετ απο wifi. :( ή κανω εγω λαθος??? υπαρχει αλλο app που να μετραει τον χρονο που μιλας κ τα σμσ?? κ παλι χιλια θενκς!!!
  5. καλισπερα παιδια!!! υπαρχει καποιο εφαρμογη που να μου μετραει τα μεγκαμπαιτ οταν σερφαρω?? εχω βρει 1-2, εχετε να προτεινεται καποια που να ναι καλη?? φχαριστωωωωωωωωωω
  6. heλλοο!!! :shifty: το αγορασα παρθενο κ εχει 3,1,3, :confused: μπορω να το κατεβασω σε 3,1,2, κ να το αποδρασω απο φυλακη??? :lol:
  7. helloo eatmydust k thanx για την βοιθεια!!! :ninja: ρωταω γιατι στο htc που ειχα πριν υπιρχε προγραμματακι που οριζεσ εσυ τα παντα: :!: πακετο που ειχεσ, μινιμουμ δευτερολεπτα ομιλιας κι αυτο τα υπολογιζε... :O πχ, αν μιλαγα 17'', αυτο μου αφαιρουσε 30'' κ ετσι τα υπολογιζα τελεια!!! :shifty: αυτο υποθετω δεν το εχει απο την μαμα του το μιλο... :cry: υπαρχει ομως κανα εξω προγραμμα που να το κανει?? :wacko: οπως πχ αυτο που ειπε ο φιλος πριν?? to mobilelog?? το μετραει ετσι σωστα ή παλια στο τεξας??? :lol:
  8. καλιμερα!!! ο μετρητης μετραει σωστα?? εννοω: πχ. εχω πακετο 100' τζαμπα ομιλιας. εχω ελαχιστη χρεωση 30''. αν μιλισω 20'', το 1256 υα μου πει οτι εχω ακομα 99' κ 30'' η' 99' κ 40''?? στην ιδια ερωτηση ο μετρητης του αιφον μετραει σωστα κ αυτος η΄οχι??? ευχαριστω...........
  9. hello!!! mια ευκολι ερωτηση!!! :X πως μπορω να αλλαξω τον ηχο του σμσ με ενα δικο μου??? :wacko: θενξξξξξξξξξ :p
  10. hello!!! mια ευκολι ερωτηση!!! πως μπορω να αλλαξω τον ηχο του σμσ με ενα δικο μου??? θενξξξξξξξξξ
  11. παω στα σετινγκσ, αλλα δεν με αφινει να λλαξω τα μονοπατι. μιπως θελει τηη αγορασμενι εκδοσι για να μπορεισ να κανεισ αλλαγη στο μονοπατι??
  12. thanx andrea!!! που τα παει οτι του στελνω?? λεει ενα path, αλλα που ειναι αυτο??
  13. εχω μη τζειλμπροουκεν αιφον. μπορω να στειλω κ να λαβω φωτο απο αλλα κινητα?? παιζει ρολο αν δεν ειναι αιφον?? αν ειναι αιφον, παιζει ρολο αν ειναι τζειλμπροουκεν η' οχι???
  14. thanx saki!!! αν φυγει το μινιμα προωθισις, θα μεινουν τα μινιματα που μου ερχονται οταν το εχω κλειστο ποιοι με πιραν 'η χανονται κ αυτα??
  15. ναι ειχα κοσμοτε κ τωρα που εχω φτερο εμφανιζονται. λες να φταιει το φτερο??
  16. οκ φχαριστω αρχιγε μου. ενασ φιλοσ ειπε οτι με αποδρασοφυλακη φευγει το μινιμα κ οι χαμενεσ κλισεισ / σμσ ερχονται κλανονικα. ισχυει η' με λεει λαμακιες??
  17. καθε φορα που παιρνω τηλ βγαζει ενα μινιμα κ λεει πρωοθειται η κλισι κτλ... πως φευγει αυτο το κερατο?????
  18. καλιμερααααααααααα πιρα προχτεσ το μηλοφψνο κ οποτε παιρνω τιλ, βγαζει ενα αγγουρι στιν οθονη κ λεει οτι πρωοθειται η κλισι μου κτλ... πως στο διαβολο φευγει αυτη η μαμακια?? θενκ κιουυυυυυυυυ
  19. στο hd1 που το εχω δοθλευει μια χαρα... μιπως εχεισ τιγκαρει την μνιμι???
  20. ok αρχιγε μου, σβηστο απο το αλλο θεμα, νο προμπλεμ!! με λες να φτιαξω φακελο κ να τα πεταξω εκει μεσα. εχω ιδι διμιουργησει καποες ομαδες μεσα στα ποι μου, πχ. φιλοι, γκομενες, γκομενοι... που υπαρχει ιδι αυτος ο φακελοσ για να τον παω μετα εκει που λες??
  21. καλισπερα παιδια!!! λοπιπον εχω μια ερωτισουλα που uποθετω θα εχει ξαναπαντηθει!!! 1) που ειναι ο φακελος με τα poi μου στη συσκευη?? 2) πως μπορω να τα εξαγω στο πισι μου ωστε να τα εχω σωσμενα κ να τα βαλω κ αν θελω σε αλλι συσκευη?? σωστε μεεεεεεεεεεεε
  22. ΚΑΛΙΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!! μειλ παιρνει μονο οταν το ανοιξω καποια στιγμη κ βρει wifi 'η αν το ανοιξω καπου κ δεν βρει wifi θα αρχισει να κατεβαζει απο gprs κ να χρεωνομαι?? φχαριστωωωωωωωω
  23. τα διαβασα, αλλα δεν καταλαβαινω ολι την ορολογια κ φοβαμαι μιν κανω καμια λαμακια. εκτοσ αυτου, εγς εχω wind, οποτε δεν ξερω τι γινεται με αυτην... μπορεισ να μου πεις ή καποιος αλλοσ φιλος πως γιονεται η δουλεια με το apn ktl??? εγω θα ιθελα, αν δεν ειμαι καπου για να μπω μεσς wifi, να μπορω να το ανοιγω οποτε θελω για να σερφαρω λιγουλακι κ να το κλεινω οποτε θελω. γινεται???
×
×
  • Create New...