Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@vanzelvoul

εννοεις πανω στου Λεο να βαλεις ελληνικα; ή μετα οταν τη βγαλεις και θες να το γυρισεις ελληνικο παλι;

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@vanzelvoul

εννοεις πανω στου Λεο να βαλεις ελληνικα; ή μετα οταν τη βγαλεις και θες να το γυρισεις ελληνικο παλι;

Πανω στου Λεο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω οτι δεν γινεται!! ας απαντησει ομως καποιος που ειναι 100% σιγουρος γιατι κατι διαβαζα στην προηγουμενη σελιδα.....

Παντως εγω δεν ειμαι και απολυτα ικανοποιημενος απο την ρομ του Λεο.

-Στο ιντερνετ ειναι σιγουρα πιο αργο, αλλα αυτο ισως οφειλεται στο οτι φορτωνει διαφορα flashes. Και δεν γυριζει μονο του σε landscape....θελει πειραγμα!

-Στα βιντεο δεν μπορω να δω διαφορες, καθως πριν με της ace δεν το ειχα ψαξει το θεμα. Αλλα εβαλα το προηγουμενο επεισοδιο λοστ και δεν το επαιζε καθολου!!! μονο ηχος ακουγοταν. Η εικονα σταθερη οπου μετακινουσες τη μπαρα. Ουτε με core, ουτε με album/windows media player.

Για πειτε γνωμες οσοι την εχετε....

Νομιζω οτι δεν γινεται!! ας απαντησει ομως καποιος που ειναι 100% σιγουρος γιατι κατι διαβαζα στην προηγουμενη σελιδα.....

Παντως εγω δεν ειμαι και απολυτα ικανοποιημενος απο την ρομ του Λεο.

-Στο ιντερνετ ειναι σιγουρα πιο αργο, αλλα αυτο ισως οφειλεται στο οτι φορτωνει διαφορα flashes. Και δεν γυριζει μονο του σε landscape....θελει πειραγμα!

-Στα βιντεο δεν μπορω να δω διαφορες, καθως πριν με της ace δεν το ειχα ψαξει το θεμα. Αλλα εβαλα το προηγουμενο επεισοδιο λοστ και δεν το επαιζε καθολου!!! μονο ηχος ακουγοταν. Η εικονα σταθερη οπου μετακινουσες τη μπαρα. Ουτε με core, ουτε με album/windows media player.

Για πειτε γνωμες οσοι την εχετε....

Γραψτε λαθος θα περασω την ρομ του Laurentius!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με το ασύρματο ίντερνετ,προσπαθώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με το ασύρματο δίκτυο της δουλείας μου δεν μπορώ με τίποτα,υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις?με το δίκτυο της εταιρεία συνδέεται,στο ίντερνετ δεν μπαίνει!

Φίλε Zaharakis ανέφερες σε προηγούμενα ποστ ότι παίρνεις backup με το spb backup χωρίς καμία αναφορά προβλήματος.Έχω δοκιμάσει 2 (2.0.0 και 2.0.1)εως τώρα και στο τέλος μου βγάζει κάποια μηνύματα περί stylus κ.λ.π.Ποια χρησιμοποιείς εσύ αν επιτρέπεται?

Επίσης ένας φίλος μου παίρνει bavkup με το sprite 6.5.4.Όλα καλά, κάνει restore αλλά αμά του κάνω κλήση απο το τηλεφωνό μου δε του βγάζει αναγνώριση κλήσης όπως και με πολλες άλλες επαφές παρόλο που μας έχει περασμένους με ονόματα.Έτσι αναγκάζεται να ξαναπεράσει πάλι τις επαφές.

Xiaomi Mi Mix 3

Ξέρει κανένας πως μπορώ να του πω να έχει default keyboard το PHONE KEYPAD? συνέχεια μου αλλάζει κ μου βάζει σαν default το FULL QWERTY

Ευχαριστώ. :)

τελειωσε η εξεταστικη οποτε καιρος να ασχοληθουμε με το νεο μας αποκτημα....επειδη η htc δεν μας εκανε την χαρη να βαλει μια προσοψη της προκοπης λεω να παραγγειλω καποια πραγματακια απο netimes για να το προστατεψω.ερωτηση:το netimes δεχεται αντικαταβολη???

λεω να παρω αυτα

http://www.netimes.com/shop/screen-protector-for-htc-touch-hd-t8282-p-1518.html?cPath=80_612

http://www.netimes.com/shop/car-mount-charger-kit-for-htc-touch-hd-t8282-p-1553.html?cPath=80_612

http://www.netimes.com/shop/car-mount-holders-for-htc-touch-hd-t8282-p-1551.html?cPath=80_612

http://www.netimes.com/shop/rubber-coated-hard-case-for-htc-touch-hd-t8282-black-p-1549.html?cPath=80_612

http://www.netimes.com/shop/silicone-skin-case-for-htc-touch-hd-t8282-black-p-1524.html?cPath=80_612

http://www.netimes.com/shop/replacement-battery-for-htc-touch-hd-t8282-p-1572.html?cPath=80_612 (μονο για ωρα αναγκης,εννοειται)

εχετε καποια γνωμη,πηρατε κατι απο αυτα και δεν ηταν καλο?προτασεις δεκτες...

Ξέρει κανένας πως μπορώ να του πω να έχει default keyboard το PHONE KEYPAD? συνέχεια μου αλλάζει κ μου βάζει σαν default το FULL QWERTY

Ευχαριστώ. :)

Βαλε το SIPChange και ακολουθησε τις οδηγιες εδω :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

................λεω να παραγγειλω καποια πραγματακια απο netimes για να το προστατεψω.ερωτηση:το netimes δεχεται αντικαταβολη???

http://www.netimes.com/shop/screen-protector-for-htc-touch-hd-t8282-p-1518.html?cPath=80_612

http://www.netimes.com/shop/rubber-coated-hard-case-for-htc-touch-hd-t8282-black-p-1549.html?cPath=80_612

http://www.netimes.com/shop/silicone-skin-case-for-htc-touch-hd-t8282-black-p-1524.html?cPath=80_612

Εγω εχω δοκιμασει μονο αυτα και οπως ειπα και στο παρελθον ειναι τελεια για τα λεφτα τους Value for money :happy:

Μπορεις βεβαια να βρεις και σε πολυ καλυτερη ποιοτητα, αλλα θα πληρωσεις 10 φορες πανω. Οποτε διαλεγεις και παιρνεις, It's up to YOU :D ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Αντικαταβολη δεν στελνει το netimes :(

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

να ρωτησω κατι...η official rom της ACE ΕΙΝΑΙ καλη σε gps - wifi - διαχειριση μνημης ?αν θα πρεπει να φλασαρω ρομ για να δουλεψει αξιοπρεπως μην παρω ελληνικο κ δινω τζαμπα λεφτα...

επισης το κινητο απο μπαταρια τι λεει βρε παιδια...ειχα απογοητευτει απο το διαμαντι...σε αυτα τα επιπεδα κυμαινετε?

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Καμια σχεση με το διαμαντι,η μπαταρια του ειναι πολυ καλυτερη και κραταει αρκετα και με πλοηγηση!Ειχα και τις δυο συσκευες μερα με τη νυχτα ειναι η διαφορα!

Guest lagoudakis
να ρωτησω κατι...η official rom της ACE ΕΙΝΑΙ καλη σε gps - wifi - διαχειριση μνημης ?αν θα πρεπει να φλασαρω ρομ για να δουλεψει αξιοπρεπως μην παρω ελληνικο κ δινω τζαμπα λεφτα...

επισης το κινητο απο μπαταρια τι λεει βρε παιδια...ειχα απογοητευτει απο το διαμαντι...σε αυτα τα επιπεδα κυμαινετε?

Μια χαρα ειναι,10 μερες τωρα δεν εχω δει κατι που να με απογοητευσε

Εγω εχω δοκιμασει μονο αυτα και οπως ειπα και στο παρελθον ειναι τελεια για τα λεφτα τους Value for money :happy:

Μπορεις βεβαια να βρεις και σε πολυ καλυτερη ποιοτητα, αλλα θα πληρωσεις 10 φορες πανω. Οποτε διαλεγεις και παιρνεις, It's up to YOU :D ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

Αντικαταβολη δεν στελνει το netimes :(

thnx ktsak,νταξει δεν θα με χαλαγε να ειναι και φθηνα,ειδα κατι θηκες απο expansys και μου κοπηκε ο βηχας!χεχε...

κατι αλλο,το wifi στο κινητο δεν ειναι πολυ δυνατο.δηλαδη ειμαι στα 5 μετρα με οπτικη επαφη στο router και πιανει 60-80%.κοιταζοντας ολες τις σελιδες ειδα για ενα προγραμματακι που βελτιωνει την ισχυ του wlan αλλα βρισκει κιολας περισσοτερα ασυρματα επειδη ψαχνει και σε αλλα καναλια...υπαρχει η κανω λαθος?

τελειωσε η εξεταστικη οποτε καιρος να ασχοληθουμε με το νεο μας αποκτημα....επειδη η htc δεν μας εκανε την χαρη να βαλει μια προσοψη της προκοπης λεω να παραγγειλω καποια πραγματακια απο netimes για να το προστατεψω.ερωτηση:το netimes δεχεται αντικαταβολη???

λεω να παρω αυτα

εχετε καποια γνωμη,πηρατε κατι απο αυτα και δεν ηταν καλο?προτασεις δεκτες...

Συμφωνω με τον Ktsak. Για τα λεφτα τους είναι μια χαρα. Η θηκούλα Rubber είναι άψογη όπως και το Screen Protector. Σε αυτα που θα πάρεις μην ξεχάσεις και ένα φορτιστη αυτοκινήτου..;). Δεν ξέρω αν θα βάλεις να ερθουν με Express αλλα εγω με το κανονικο ταχυδρομειο τα παρελαβα σε 5 μερες. Καλα ψωνια.

Βαλε το SIPChange και ακολουθησε τις οδηγιες εδω :D

Δεν έχω καταλάβει τοι ακριβώς κανει αυτη η εφαρμογή. Μήπως μπορείς να γράψεις δυο λόγια?

Aπλα καπως τρεχει μολις ανοιξεις το κινητο και βαζει το πληκτρολογιο που εχεις ορισει εσυ ωστε να μην χρειαζεται να το επιλεγεις εσυ μετα απο καθε επανεκινηση.

χρειάζομαι και πάλι την βοήθειά σας..

έχω rom 1.14.401.3 (22273) ell.

- υπάρχει περίπτωση να έχω ασυμβατότητα με κάποια προγράμματα; επειδή βλέπω ότι οι περισσότεροι αλλάζετε rom :O

- επίσης πώς ακριβώς επεμβαίνω στην registry ώστε να πειράξω αυτό με το landscape;

- τη microSD πρέπει να την φορμάρω κι αν ναι,πώς;

- τέλος το συνέδεσα με το κομπιούτερ κ πέρασα κάποια ringtones αλλά προφανώς δεν πήγαν στην storage card. Πώς μπορώ να δω που πήγαν και πως διαλέγω γενικά που αποθηκεύεται το κάθετι;;

σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

καλησπερα παιδια!!!πεταει το hdακι μου λεμε!!!μια απορια μονο.το χω ψαξει απλα δεν βγαζω ακρη.οταν μου ρχεται μηνυμα ανοιγει φατσα καρτα ολο και φαινεται ποιος ειναι και τι μου γραφει.πως γινεται απλα να εχω μονο την ηχητικη ειδοποιηση και το φακελακι πανω στην οθονη???οχι τιποτα αλλο αλλα οταν ειμαι με παρεα οταν χτυπα μηνυμα ολοι κοιτανε το τηλεφωνακι μου,γελανε και σχολιαζουν κιολας !:P
"Don't be sad because of people, they will all die"

- υπάρχει περίπτωση να έχω ασυμβατότητα με κάποια προγράμματα; επειδή βλέπω ότι οι περισσότεροι αλλάζετε rom :O

- επίσης πώς ακριβώς επεμβαίνω στην registry ώστε να πειράξω αυτό με το landscape;

- τέλος το συνέδεσα με το κομπιούτερ κ πέρασα κάποια ringtones αλλά προφανώς δεν πήγαν στην storage card. Πώς μπορώ να δω που πήγαν και πως διαλέγω γενικά που αποθηκεύεται το κάθετι;;

με rom και registry δεν ξερω αλλα για την storage απλα συνδεεις το καλωδιο με τον υπολογιστη σου και ανοιγει αυτοματα.αν δεν το κανει πας ο υπολογιστης μου και βρισκεις εκει την storage σου.και εκει κανεις αντιγραφη-επικολληση οτι θελεις!α ενα tip οσο ειναι συνδεδεμενο το hd σου με τον υπολογιστη σου δεν βλεπεις την storage σου απο το κινητο!απλα στο λεω μην νομιζεις οτι κατι παιζει λαθος!

1) Οι περισσότεροι που αλλάζουν Rom το κάνουν για την ευχαριστηση της αναζητησης καθως επισης και επειδη θελουν να δουν τις δυνατοτητης τη συσκευης. Αλλωστε αν διαβασεις θα δεις πως η Rom που φορας ηδη ειναι αρκετα καλη. Δεν υπάρχει προβλημα συμβατοτητας στις περισσοτερες εφαρμογες.

2)Χρειαζεσαι ενα registry editor οπως αυτον . Κανεις την εξης αλλαγη :

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation\HideOrientationUI

Αλλάζουμε την τιμή από 1 σε 0"

(Υπαρχουν και αλλα πραγματακια που μπορεις να πειραξεις αν θες δες εδω).

3)Η microSD ειναι ηδη φορμαρισμενη σε FAT32. Αν ξαναχρειαστει το κάνεις απο τον υπολογιστη. Εχω διαβασει οτι γινετε και με το SKTools. (Δεν το εχω δοκιμασει).

4)Οταν μεταφερεις δεδομενα απο τον υπολογιστη εσυ επιλεγεις που θα τα τοποθετησεις.

Ελπιζω να βοηθησα καπως.

καλησπερα παιδια!!!πεταει το hdακι μου λεμε!!!μια απορια μονο.το χω ψαξει απλα δεν βγαζω ακρη.οταν μου ρχεται μηνυμα ανοιγει φατσα καρτα ολο και φαινεται ποιος ειναι και τι μου γραφει.πως γινεται απλα να εχω μονο την ηχητικη ειδοποιηση και το φακελακι πανω στην οθονη???οχι τιποτα αλλο αλλα οταν ειμαι με παρεα οταν χτυπα μηνυμα ολοι κοιτανε το τηλεφωνακι μου,γελανε και σχολιαζουν κιολας !:P

Wake Up on New SMS

HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL\DisableSMSWakeUpEvent

Αλλάζουμε την τιμή από 1 σε 0

Η παραπανω επιλογη ειναι για να ανοιγει το κινητο οταν ερχεται νεο μηνυμα. Εσυ λοιπον κανε το αναποδο με τους αριθμους για να μην ανοιγει θα ακουγετε μονο ο ηχος

ευχαριστω Χαρη!και κατι αλλο!παιδια οποιος εχει το keyboard του iphone που να γραφει και ελληνικα ας μου χτυπησει!!!εγραψα με iphone text και ειναι super!ψαχνω αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα!

1) Χειροκίνητα

Για να εμφανίσεις στη θέση Start / Settings / System /Screen τη ρύθμιση για περιστροφή της οθόνης σε landscape/portrait.

Με έναν registry editor πας στο

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation\HideOrienta tionUI

και αλλάζεις την τιμή από 1 σε 0.

2) Αυτόματα

ChangeScreen

Gyrator 2

GSen

(Πολλοί δεν τα χρησιμοποιούν γιατί γίνονται κουραστικά και σε ορισμένες περιπτώσεις δημιουργούν ψιλο-προβληματάκια. Τα δοκιμάζεις και κρίνεις.)

Συνφωνώ απόλυτα.

Υποδειγματική αλλαγή όπως πχ. στο αλμπουμ (φωτογραφίες) δύσκολα θα προκύψει από εξτρα πρόγραμμα.

Στην ρομ του Dutty και προφανώς στις νεες των Diamond & Pro 2 δουλευει το auto rotation αψογα και μάλιστα στο TF3D.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,