Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειδα ενα ωραιο φοντο που εχεις δωσει πως μπορω να το βαλω να ειναι σε ολα τα Tabs στην 6.1 του onkolog.

Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=479112 διάβασε τι προσφέρουν οι διαφορετικές εκδόσεις και κατέβασε αυτήν που σου κάνει.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες μπορειτε να βοηθησετε σε κατι ?

Ως αντρες κ εμεις χρειαζομαστε ενα προγραμμα να ειμαστε ηρεμοι ολες τις ωρες.

Ενα προγραμμα σαν το MAGICALL γνωριζετε αν υπαρχει σε free μορφη?

Το προγραμμα αυτο επιλεγει αν θα λαμβανεις κλησεις ή / και sms απο συγκεκριμενα νουμερα.

Αλλα δεν το εχω βρει free πουθενα.

Γνωριζει κανεις καποιο αλλο προγραμμα?

Το π#@*$ μας και το κινητό μας προσέχουμε που τα "δίνουμε" :lol:. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι με ένα Durex και ένα Magicall καθάρισαν, μέχρι που σκάει μύτη η γκόμενα στην εξώπορτα την ώρα που εσύ και το έτερον ήμισυ βγαίνετε για να γιορτάσετε την επέτειο...:ninja:

Sorry για το off-topic αλλα μου φάνηκε πολύ αστείος ο τρόπος που έκανες την ερώτηση :p

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Sorry παιδιά αλλά χθες κοιμηθηκα νωρίς:D

Να περιμενω λιγο ακομα Κωστα μεχρι να παω στα 6.5? Λεω οταν θα παω στα 6.5 να αποχωριστω το Manila.

Τουλαχιστον θα ξερω ποιον να ρωταω:lol:

Ειδα ενα ωραιο φοντο που εχεις δωσει πως μπορω να το βαλω να ειναι σε ολα τα Tabs στην 6.1 του onkolog.

Χαρη να σου στειλω το wallpaper αλλα δεν εχω δοκιμάσει αν δουλευει στην ρομ σου το MUN RAS 4all tabs. Δεν το εχω χρησιμοποιησει γιατι προτιμω τον κλασσικο τρόπο αντικατάστασης των αρχείων μανιλα.

@Te_salat

Ναι, ναι το βλεπουμε τι ωρα στελνεις τα ποστς σου :p

Με τον Ktsak έχουμε κάνει παρεα μεσο msn πολλα μεταμεσινυχτια φλασαρισματα:wacko:

Με το ίδιο build; Τι αλλαγές έχει σε σχέση με την υπάρχουσα;

Ναι το ίδιο build. Απλά χρησιμοποιεί drivers από την νέα 156..... και εχει αφαιρέσει ΙΕ συν το lock του titanium.

Μεχρι στιγμης τα πάει πολυ καλά. Είναι Σπαρτιάτικη αλλα σταθερότατη, πολύ γρηγορη και ξεχνας το θέμα programs memory.

Αυτη που ανεβαζει τωρα ειναι αλλη απο αυτη που δοκιμαζεις?
Αυτη που δοκιμάζω θα την αβεβάσει σημερα.

δεν θελω να πεισω κανεναν Κωστη.

δεν προσπαθω να παρω απο το χερι κανεναν για να τον περασω απεναντι,δεν ειμαστε μικρα παιδια :)

αυτο ακριβως δεν χρειαζεται να κανω πλεον...να ασχολουμαι ωρες(καλυτερα θα ηταν να ελεγα ""συνεχως"")...........................

η ησυχια της καθημερινοτητας μου με αυτο,ειναι απλα απιστευτη:blink:

ισως και αυτος να ειναι ο μοναδικος λογος που μπορει να εκανε,ενα ανυσηχο πνευμα σαν και μενα,να δοκιμαζε κατι αλλο....

αλλα ειναι αυτη η απλοτητα και η σταθεροτητα που δεν σε αφηνει καν να το σκεφτεις...

:)

Δημήτρη δεν αμφιβάλω.

Απλά τα HTC οπως ξέρεις πολυ καλύτερα, τουλάχιστον σ αυτη την φάση είναι πολυ κοντά σε σταθερότητα.

Επειτα οταν ο αρχηγός περνά στην άλλη πλευρά......φυσικο είναι να μας φαίνεται κάπως:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Sorry παιδιά αλλά χθες κοιμηθηκα νωρίς:D

Χαρη να σου στειλω το wallpaper αλλα δεν εχω δοκιμάσει αν δουλευει στην ρομ σου το MUN RAS 4all tabs. Δεν το εχω χρησιμοποιησει γιατι προτιμω τον κλασσικο τρόπο αντικατάστασης των αρχείων μανιλα.

Με τον Ktsak έχουμε κάνει παρεα μεσο msn πολλα μεταμεσινυχτια φλασαρισματα:wacko:

Ναι το ίδιο build. Απλά χρησιμοποιεί drivers από την νέα 156..... και εχει αφαιρέσει ΙΕ συν το lock του titanium.

Μεχρι στιγμης τα πάει πολυ καλά. Είναι Σπαρτιάτικη αλλα σταθερότατη, πολύ γρηγορη και ξεχνας το θέμα programs memory.

Αυτη που δοκιμάζω θα την αβεβάσει σημερα.

Δημήτρη δεν αμφιβάλω.

Απλά τα HTC οπως ξέρεις πολυ καλύτερα, τουλάχιστον σ αυτη την φάση είναι πολυ κοντά σε σταθερότητα.

Επειτα οταν ο αρχηγός περνά στην άλλη πλευρά......φυσικο είναι να μας φαίνεται κάπως:D

Η ΡΟΜ παει καταπληκτικά!

Την εχω βαλει απο χθες το βραδακι! Σουπερ!!

• Administrators

Το προγραμμα αυτο επιλεγει αν θα λαμβανεις κλησεις ή / και sms απο συγκεκριμενα νουμερα.

Το καλύτερο και πιο αξιόπιστο (μιας και αυτό σε ενδιαφέρει) είναι το MagiCall. Από εκεί και πέρα είναι δική σου η απόφαση.

Modpic.gif

Φιλε μου καλημερα·

Τελειως φιλικα··μην τα θες ολα δικα σου··κανε τις. Μπαγαποντιες σου αλλα να πληρωσεις κ 10-15ε δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου·

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Στείλτο Κωστα και καπως θα βρω τροπο να το περασω

Στείλτο Κωστα και καπως θα βρω τροπο να το περασω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3619420&postcount=164

Χάρη το έχω εδώ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εβαλα το νεο ραδιο 1.13.25 κ εχω να πω πως δεν εχω δει πιο μπαταριοφαγο...

οσο για τον ζαχαρακη τον καταλαβαινω απολυτα για την αγανακτηση του του wm λειτουργικου...αυτο με εκανε να φαω ενα δεκαπενθημερο διαβασμα για να μπορεσω να στησω το ιφον...κ τελικα τι καταλαβα?γυρισα πισω στα δικα μας..

κ αντε να παραβλεψω πως δεν εχει βιντεοκληση..αντε οτι η μπαταρια ειναι ελλεεινη...αντε που δεν εχει κοπυ πειστ...ομως να μην μπορω να τρεχω 2-3 εφαρμογες στο παρασκηνιο?η μνημη του ανεπαρκεστατη κ καθε τοσο θελει σοφτ ρισετ..σαν τηλεφωνο απλα μετριο..φλας πλειερ δεν εχει ο φυλλομετρητης του..δηλαδη εγω ειμαι ολημερα ιντερνετ,ακουω ραδιο,εχω ανοικτο μσν μεσεντζερ,κ ολα αυτα ταυτοχρονα πως θα τα κανω με το αιφονι?

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

• Administrators

Επειδή έχουμε ξεφύγει αρκετά off-topic με αυτή την αναπόφευκτη απ' ότι φαίνεται σύγκριση ανάμεσα σε WM και iphone, υπάρχουν άλλα μέρη για να γίνονται τέτοιες συζητήσεις. Εδώ μιλάμε για το HD συγκεκριμένα και καλύτερα να περιοριστούμε σε αυτό.

Όσον αφορά το νέο Radio δεν θα συμφωνήσω με τον φίλο doctor-gio, σε αυτό το Radio προσωπικά μόνο βελτιώσεις έχω δει σε σχέση με το προηγούμενο.

Modpic.gif

Και εγω αυτο πιστευα αλλα τελικα καταλαβα οτι αυτο που τρωει πολυ μπαταρια ειναι το MagiCall.

Εχω την αντιθετη αποψη πολυ καλυτερη μπαταρια

Και εγω αυτο πιστευα αλλα τελικα καταλαβα οτι αυτο που τρωει πολυ μπαταρια ειναι το MagiCall.

Εχω την αντιθετη αποψη πολυ καλυτερη μπαταρια

σοβαρα?το εχεις παρατηρησει για το magicall και την μπαταρια?και εγω νομιζω οτι εχει πεσει η αποδο ση της μπαταριας αλλα δεν μου περασε απο το μυαλο οτι φταιει το magicall!για να το βγαλω και να ξαναδω...υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω χωρις να το κανω απεγκατασταση?

σοβαρα?το εχεις παρατηρησει για το magicall και την μπαταρια?και εγω νομιζω οτι εχει πεσει η αποδο ση της μπαταριας αλλα δεν μου περασε απο το μυαλο οτι φταιει το magicall!για να το βγαλω και να ξαναδω...υπαρχει τροπος να το απενεργοποιησω χωρις να το κανω απεγκατασταση?

H εφαρμογη ειναι ολη την ωρα σε κατασταση Running αυτο το βλεπεις οταν ανοιγεις το προγραμματακι για να το ρυθμισεις. Αν δεν θες να τρεχει ολη την ωρα θα πρεπει να το σταματας εσυ απο μονη σου. Αν κανεις κλικ στο running γυρναει στο stopped. Αν δε θες να τρεχει αλλα εσυ να το επιλεγεις ποτε θα γινετε πηγαινε menu->options->και ξετσεκαρε το Auto start when the system reboots. Ετσι το προγραμα παντα ειναι stopped.

κατι αλλο φταιει...το ραδιο δουλευει αψογα και σε αυτον τον τομεα ..τσεκαρε το καλυτερα..;)

1.αντε που δεν εχει κοπυ πειστ...

2.ομως να μην μπορω να τρεχω 2-3 εφαρμογες στο παρασκηνιο?

3.η μνημη του ανεπαρκεστατη κ καθε τοσο θελει σοφτ ρισετ..

4.σαν τηλεφωνο απλα μετριο..

5.φλας πλειερ δεν εχει ο φυλλομετρητης του..

1.εχει

2.μπορεις

3.μαλλον εσυ φταις για αυτο...το εχεις παραφορτωσει μηπως?

4.οντως

τελος το of :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

βρε παλληκαρια εχω την ονκολογκ λαιτ δεν προσθεσα τιποτα αλλο εχτες εκτος απο το φλασαρισμα του ραδιο...δουλευω ολη μερα στο ιδιο μερος ,εχω συνδεδεμενο ολη μερα το κινητο στο ιντερνετμε βονταφον Η κ τις προηγουμενες μερες το κινητο το βραδυ ειχε τουλαχιστον μιση μπαταρια ενω με το νεο ραδιο στις 12 το μεσημερι ειχε 10% μιλαμεε για τεραστια διαφορα...
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=479112 διάβασε τι προσφέρουν οι διαφορετικές εκδόσεις και κατέβασε αυτήν που σου κάνει.

Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας:respect:

Εχεις και εσυ προβλημα με την μπαταρια?

Εγω που φοραω ROM miri 7.3 Premium και Radio 1.13.25.24 μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα. Με κανενα τροπο δεν θα το ελεγα "μπαταριοφαγο". Αντιθετα θα ελεγα οτι συμπεριφερεται καλυτερα απο τα προηγούμενα :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Εχεις και εσυ προβλημα με την μπαταρια?

Χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα περίπου την lite 6.1, 8-4-09 με το radio 1.13.25.24 και δεν έχω παρατηρήσει η μπαταρία να έχει περισσότερη κατανάλωση, αυτό που διάβασα είναι ότι ο νέος manila είναι περισσότερο ενεργοβόρος από τον παλιό!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

εγω παντως απο τοτε που εχω βαλει ρομ με το καινουριο μανιλα ψαχνω τις μπριζες για να το συνδεσω! Η μπαταρια αντε να κραταει κανα 20 ωρο με κανονικη χρηση!
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παντως απο τοτε που εχω βαλει ρομ με το καινουριο μανιλα ψαχνω τις μπριζες για να το συνδεσω! Η μπαταρια αντε να κραταει κανα 20 ωρο με κανονικη χρηση!

Μηπως εχεις καμια εφαρμογη που ρουφαει μπαταρια?

Μήπως κάτι τρέχει στο backround και συμβαίνει αυτό, εμένα κρατάει περίπου όσο και με τον προηγούμενο manila, έλεγξε τα services που φορτώνουν!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά χρόνια πολλά και καλό Πάσχα.

Θα ήθελα να κάνω δυο ερωτήσεις:

Πέρασα την νέα version της rom και τα Ελληνικά της ACE.

Έχω Cosmote και απενεργοποιημένο το HSDPA.

Στον τύπο δικτύου και μπάντα GSM/UTMS η ρυθμίσεις είναι στο auto.

όμως.....

Η ποιότητα σήματος με την νέα version του radio (1.13.25.24) είναι σαφώς χειρότερη απο την προηγούμενη version. Το σήμα στα καλά καθούμενα αυξομειώνεται και απο 5 γραμμές μπορεί μέχρι και να χαθεί!!

Έχετε καμία πρόταση ή έχει συμβεί σε άλλο κάτι παρόμοιο;

Διαβάζω για βελτίωση ποιότητας σήματος και τρελλαίνομαι ο δύστυχος :)

Η δεύτερη ερώτηση αφορά στο sip change.

Ενω με την προηγούμενη version του λογισμικού λειτουργούσε κανονικά και κρατούσε την επιλογή του πληκτρολόγιου (εχω το greek keyboard) τώρα μετά απο κάθε soft reset την΄χάνει και επανέρχεται στο default.

Σας ευχαριστώ πολύ

Φιλικά

Γιάννης