zaharakis Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 θα το δοκιμάσω.. Ευχαριστώ.. Και θα επιστέψω με εντυπώσεις από την Black Pearl v2.1 [04.04.09] και αν προλάβω και από την Miri 6.5 [05.04.2009] σήμερα ή αύριο.. μα νομιζω οτι η πιο νεα δουλεια του Πανου ειναι η 2.2 :blink: Συμφωνο 1000% ! Για ποιοτικη σιλικονουχα θηκη δες την αυθεντικη της HTC. Εγω την πηρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! δοκιμαστε την θηκη σιλικονης που δινει το play247 ! δεν εχω δει πιο ποιοτικη και ανθεκτικη κατασκευη! και ενα ακομη συν??τελεια εφαρμογη και στηριξη πανω στο κινητο!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Πείτε μου ένα καλό bluetooth να αγοράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Εγω με την λαιτ του onkolog εχω προβλημα με το destinator. Ενω βρισκει το gps δεν κλειδωνει με τιποτα δορυφορους. Εβαλα το iGO8 , το οποιο ειναι πανεμορφο αλλα ενω κλειδωνει κανονικα ολα και βρισκει τη θεση μου δε μπορω με τιποτα να το βαλω σε πλοηγηση! Παντα μου βγαζει το εξης μηνυμα: Τμημα διαδρομης απιτει ειδικη αδεια ( το οποιο προφανως αναφερεται στο δακτυλιο ). Πως μπορω να το παρακαμψω αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 θα το δοκιμάσω.. Ευχαριστώ.. Και θα επιστέψω με εντυπώσεις από την Black Pearl v2.1 [04.04.09] και αν προλάβω και από την Miri 6.5 [05.04.2009] σήμερα ή αύριο.. Μια φιλική συμβουλή ,δοκίμασε την 2.6 του dutty νομίζω είναι μία από τις καλύτερες και σταθερότερες "γεμάτες" ρομ που κυκλοφορούν κατά την γνώμη μου. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 μα νομιζω οτι η πιο νεα δουλεια του Πανου ειναι η 2.2 :blink: Έχει βγάλει την 2.1 ελληνική έκδοση που είναι η πιο καινούργια και βασισμένη σε νεότερη ROM. δοκιμαστε την θηκη σιλικονης που δινει το play247 ! δεν εχω δει πιο ποιοτικη και ανθεκτικη κατασκευη! και ενα ακομη συν??τελεια εφαρμογη και στηριξη πανω στο κινητο!!! Συμφωνώ, και είναι άκρως διακριτική. Πείτε μου ένα καλό bluetooth να αγοράσω Όλα καλά είναι και η συσκευή δεν έχει πρόβλημα με κανένα από αυτά. Εγω με την λαιτ του onkolog εχω προβλημα με το destinator. Ενω βρισκει το gps δεν κλειδωνει με τιποτα δορυφορους. Εβαλα το iGO8 , το οποιο ειναι πανεμορφο αλλα ενω κλειδωνει κανονικα ολα και βρισκει τη θεση μου δε μπορω με τιποτα να το βαλω σε πλοηγηση! Παντα μου βγαζει το εξης μηνυμα: Τμημα διαδρομης απιτει ειδικη αδεια ( το οποιο προφανως αναφερεται στο δακτυλιο ). Πως μπορω να το παρακαμψω αυτο? Ποιες εκδόσεις των προγραμμάτων χρησιμοποιείς; Με την προηγούμενη ROM που είχες δούλευαν κανονικά; Για αυτό που λες πήγαινε στο Μενού -> Διαδρομή -> Πληροφορίες διαδρομής, πάτησε το κουμπί με το εργαλείο και μετά τύποι οδών για προσθήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Συμφωνώ, και είναι άκρως διακριτική. Όλα καλά είναι και η συσκευή δεν έχει πρόβλημα με κανένα από αυτά. Ποιες εκδόσεις των προγραμμάτων χρησιμοποιείς; Με την προηγούμενη ROM που είχες δούλευαν κανονικά; Σωστα ξεχασα τις λεπτομερεις συγνωμη! Λοιπον στην 9 του λαυρεντη που ειχα δουλευε το destinator ενω το igo δεν το ειχα δοκιμασει! Εχω το destinator 7 και το iGO8.v8.3.2.80621 με τον τελευταιο χαρτη CIT Integrated Solutions 2009.01 (090310) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Όλα καλά είναι και η συσκευή δεν έχει πρόβλημα με κανένα από αυτά. εγω αντιθετως με οποια ρομ και αν δοκιμασα...και με οποιο bluetooth handsfree .. σε αναπαραγωγη multimedia μεσω core player/tcpmp/nitrogen.. πατωντας οποιο πληκτρο των bl handsfree μου ανοιγει παντα τον windows media player:mad: ειναι ο πιο σοβαρος λογος για μενα να πεταξω το hd με την 1η ευκαιρια οταν βρεθει μια καλη συσκευη :cool: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Εγω με την λαιτ του onkolog εχω προβλημα με το destinator. Ενω βρισκει το gps δεν κλειδωνει με τιποτα δορυφορους. Εβαλα το iGO8 , το οποιο ειναι πανεμορφο αλλα ενω κλειδωνει κανονικα ολα και βρισκει τη θεση μου δε μπορω με τιποτα να το βαλω σε πλοηγηση! Παντα μου βγαζει το εξης μηνυμα: Τμημα διαδρομης απιτει ειδικη αδεια ( το οποιο προφανως αναφερεται στο δακτυλιο ). Πως μπορω να το παρακαμψω αυτο? Εγω δεν εχω κανενα θεμα με το Destinator kai to iGO παιζουν κανονικα και τα 2. μα νομιζω οτι η πιο νεα δουλεια του Πανου ειναι η 2.2 :blink: Ειναι η Ελληνικη Rom Δημητρη.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Μια φιλική συμβουλή ,δοκίμασε την 2.6 του dutty νομίζω είναι μία από τις καλύτερες και σταθερότερες "γεμάτες" ρομ που κυκλοφορούν κατά την γνώμη μου. Θα την δω και αυτή αλλά κάπου διάβαζα (για την 2.7 RC) ότι όπου να ναι θα βγάλει καινούργια. Ειναι η Ελληνικη Rom Δημητρη Ναι αυτή είναι η διαφορά, βγήκε χθες.. Ευχαριστώ όλους πάντως... Τελικά έκανα φορματ μέσω του υπολογιστή ενώ είχα το hd συνδεδεμένο για data trasfer. (Και όχι βάζοντας την καρτα σε card reader) Ελπίζω να μην έκανα πατάτα... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Τελικά έκανα φορματ μέσω του υπολογιστή ενώ είχα το hd συνδεδεμένο για data trasfer. (Και όχι βάζοντας την καρτα σε card reader) Ελπίζω να μην έκανα πατάτα... :X Και εγω ετσι εχω κανει format και δεν εχει γινει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 συνάδελφοι, γίνεται να αλλάξουμε μόνο ράδιο και να αφήσουμε όλα τα άλλα, (ρομ,προγράμματα) στην ησυχία τους????? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 συνάδελφοι, γίνεται να αλλάξουμε μόνο ράδιο και να αφήσουμε όλα τα άλλα, (ρομ,προγράμματα) στην ησυχία τους????? Ναι. Δεν εχεις προβλημα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 γίνεται να αλλάξουμε μόνο ράδιο και να αφήσουμε όλα τα άλλα, (ρομ,προγράμματα) στην ησυχία τους????? Όπως είπε και ο φίλος konandrio γίνεται αλλά εάν είναι να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, αξίζει να δοκιμάσεις κάποιες από τις πολύ καλές ROM που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 καλησπερα παιδια!βρηκα ενα προγραμματακι με το ονομα "TodayCalendar" αλλα ειναι στα ρωσικα και που χρονος τωρα να μαθαινω γι'αυτο αναρωτιεμαι μηπως το εχει καποιος στην αγγλιστη η ελληνικη νersion! Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Καλησπερα, δεν ξερω αν το εχετε πει αλλα δεν παιζει και να το βρω αναμεσα στις 400+ σελιδες :p Ανακαλυψα κατι σημερα στο HTC touch hd.... το οτι δεν μπορει να επιλεγει ενα Mp3 ως ηχος κλησης... και εχω φρικαρει! ΟΤι και να προσπαθησα, εκει που ειναι να επιλεξεις ηχο κλισεις, μου εμφανιζει μονο τους απλους ηχους που ειχε απο μαμα. Τι παιζει εδω? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Καλησπερα, δεν ξερω αν το εχετε πει αλλα δεν παιζει και να το βρω αναμεσα στις 400+ σελιδες :p Ανακαλυψα κατι σημερα στο HTC touch hd.... το οτι δεν μπορει να επιλεγει ενα Mp3 ως ηχος κλησης... και εχω φρικαρει! ΟΤι και να προσπαθησα, εκει που ειναι να επιλεξεις ηχο κλισεις, μου εμφανιζει μονο τους απλους ηχους που ειχε απο μαμα. Τι παιζει εδω? :/ κανε στην storage σου ενα φακελο και ονομασε τον my documents και βαλε μεσα οσα mp3 θελεις να επιλεγεις για ringtones! Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 κανε στην storage σου ενα φακελο και ονομασε τον my documents και βαλε μεσα οσα mp3 θελεις να επιλεγεις για ringtones! Thanks!!!! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Λοιπόν πέρασα την Black Pearl v2.1[GR][04.04.09] και οι εντυπώσεις είναι αρκετά καλές.. Συγκριτικά και μόνο με την μαμίσια της ACE (γιατι οποιαδήπωτε άλλη σύγκριση θα ήταν άνιση) είναι με διαφορά ότι καλύτερο υπάρχει για gr ρομ! Πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Και πάλι μπράβο στον Πάνο!! Για όποιον θέλει ελληνική ρομ με πολλά έξτρα (και 160 χαρακτήρες sms) είναι η καλύτερη λύση και την συνιστώ. Αν όμως έχετε συνηθήσει lite,super lite, laurentius, duttys, miris κτλ. τότε ξεχάστε την γιατί είναι λίγο βαριά σε σχεση με αυτές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Thanks!!!! :w00t: Επίσης μπορείς να φτιάξεις και έναν υπο-φάκελο μέσα στον /Storage Card/My Documents με όνομα της αρεσκείας σου και να έχεις εκεί τους ήχους σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 ειναι ο πιο σοβαρος λογος για μενα να πεταξω το hd με την 1η ευκαιρια οταν βρεθει μια καλη συσκευη :cool: ΠΙΠΕΡΙ:mad: του miri ξεκιναει με χρηση 40% της μνημης αλλα δεν ανεβαινει κ πολυ μετα...ειναι ομορφη κ γεματη ρομ κ με πολυ καλες επιδοσεις.την συγκρινω με την μαμισια ace που ειχα κ ηθελα σοφτ ρεσετ στο διωρο χρησης του οπερα..του ονκο ειναι τοσο γυμνη που σε πιανει απελπισια προσπαθησα να την γεμισω με μερικα καμπσ απο τον ζαχαρακη αλλα πολλα δεν ξερω τι κανουν κ ετσι την εγκατελειψα εντος μιας ωρας.. επισης να αναφερω πως η μπαταρια απο νετταιμς ειναι πολυ καλη ,οι φορτιστες του κλασικα κινεζοι αλλα κανουν την δουλεια τους ομως οι θηκες κ προστατευτικα οθονης ειναι κ φαινονται πολυ φτηνιαρικα...δεν ανταποκρινονται στην αξια του HD... Θα διαφωνίσω μαζί σου. Οι foul roms περιέχουν προγράμματα που το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ. Αποτέλεσμα να βαραίνει η συσκευή χωρίς λόγο, να καθυστερεί και να δαπανά περισσότερη ενέργεια. Η lite rom σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις τα προγράμματα που χρειάζεσαι. Το σημαντικό στην νέα lite Onkolog είναι το κράτημα της μνήμης σε πολύ χαμηλά επίπεδα για Rhodium. Για μένα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή. Τα windows 6.5 όπως είναι αυτή την στιγμή, δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνο. Αντίθετα θα έλεγα είναι λίγο πιο αργά στο άνοιγμα κάποιων μενου. Θα περίμενα κάτι περισσότερο. Πότε επιτέλους η MS θα φτιάξει κάτι που να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χωρίς έξτρα προγράμματα. Πολύ ωραίο εμφανισιακά το Titanium αλλά δεν είναι χρηστικό αφού δεν είναι καθόλου παραμετροποιήσιμο. Ούτε να ταξινομίσεις τα sortcuts στο Start menu δεν σ αφήνει. Επίσης απ' ότι ξέρω οι ρομ του Μiri δεν χρησιμοποιούν όλες τις νέες δυνατότητες των Topaz-Rhodium. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsop Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης σου διαβάζει από τις επαφές το όνομα του καλούντος; Κάτι τέτοιο έχουν τα NOKIA. Πολύ χρήσιμο ειδικά στο αυτοκίνητο που δεν χρειάζεται να βλέπεις ποιος σε καλεί. Βρήκα το Microsoft Voice Command v1.6.19965 που (εκτός των άλλων) κάνει και την παραπάνω δουλειά. Μόνο που οι επαφές πρέπει να είναι στα αγγλικά ή τουλάχιστον με λατινικούς χαρακτήρες. Δυστυχώς δεν προφέρει τα ελληνικά σωστά. Παράθεση HTC TOUCH HD, HTC P3600, E-TEN Glofiish X500 Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 του miri ξεκιναει με χρηση 40% της μνημης αλλα δεν ανεβαινει κ πολυ μετα...ειναι ομορφη κ γεματη ρομ κ με πολυ καλες επιδοσεις. Σοβαρά μιλάς?? Δεν εχω δεί ποτέ 40% εκτός αν ανοίξω τον media player..Σήμερα πχ ειναι σταθερά στο 28% (χωρίς βέβαια να έχω ασχοληθεί καθόλου μαζί του.). Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οτι έσκασα 700 ευρώ για να πάρω αυτό το κινητό και να του περνάω κάθε μέρα απο μια ρομ,αλλά δυστυχώς βρήκα του μίρι και δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα!! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 απο φωτογραφίες πως παει το κινητο ?βγαζει καλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaes Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Παιδες το εχω απο τοτε που το πηρα(κανα 3μηνο) με την κανονικη rom οπως το πηρα, ελαχιστα κολληματα κατα καιρους, αξιζει να δοκιμασω καποια αλλη? Παράθεση ΠΑΟΚ παντου!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 απο φωτογραφίες πως παει το κινητο ?βγαζει καλες? Αν πρόκειται να τραβήξεις τοπια με καλό φωτισμό οκ. Αλλα οτιδήποτε κινείται, απλά δεν μπορεί να το φωτογραφίσει. Επίσης σε κλειστούς χώρους με μέτριο φωτισμό έχει πρόβλημα. Η κάμερα είναι το πιο αδύνατο σημείο της συσκευής. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts