Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Αρκει να ειναι για την ιδια περιοχη (WWE) :worry: Το WWE πάντως δεν καθορίζει την περιοχή αλλά τη γλώσσα της ROM. και η 1.14.401.2 να ειναι δουλευουν τα ελληνικα της Ace μια χαρα Το θέμα όμως είναι να υπάρχει υποστήριξη από την ACE γιαυτό το σωστό είναι να βάλουμε ακριβώς τη ROM που ήρθε η συσκευή για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα έχουμε προβλήματα με τα θέματα εγγύησης της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Εμενα δεν ειναι Ελληνικο, ειναι απο Expansys και φορουσε 1.14.405.3 (22273) WWE :!: και παιρνει τα ελληνικα της ACE?:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 και παιρνει τα ελληνικα της ACE?:blink: Ναι, εκανα λαθος για το WWE, εννοουσα την ιδια γλωσσα, SORRY. Οσο για τα Ελλληνικα, ΟΧΙ δεν ειπα εγω ποτε οτι εβαλα Ελληνικα της ACE :confused: Μαλλον λαθος καταλαβες Δημητρη Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Οχι, δεν ειπα εγω ποτε οτι εβαλα Ελληνικα της ACE :confused: Μαλλον λαθος καταλαβες Δημητρη οχι μαλλον...:happy: σιγουρα :lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 παιδια παντωσ η ace δεν δεχεται αλλη rom για συσκευεσ αγορασμενεσ απο αυτη εκτοοσ απο 1.14.401.3............το διαβασα στο forum τησ.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 εχω μια απορια .. υπαρχει πουθενα ο ο νεος pocket internet explorer 8 διαθεσιμοσ για κατεβασμα ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 αυτη την στιγμη χτυπαω το πρωτο hard reset :mad: σαν κατι δε με αρεσει στην ολη ιστορια-δεν βλεπει την καρτα μνημης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 αυτη την στιγμη χτυπαω το πρωτο hard reset :mad: σαν κατι δε με αρεσει στην ολη ιστορια-δεν βλεπει την καρτα μνημης τι καρτα εχεις??και εμενα παλια στο 3600 υπηρχε συκεκριμενη καρτα που μετα απο λιγο καιρο δεν την διαβαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 To προβλημα που ειχα με το βιντεο τελικα λυθηκε! Δειτε πως εδω Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 εχω μια απορια .. υπαρχει πουθενα ο ο νεος pocket internet explorer 8 διαθεσιμοσ για κατεβασμα ? Δεν υπάρχει 8. Υπάρχει η 6 αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορείς να το βρεις και να το βάλεις στο HD Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 τι καρτα εχεις??και εμενα παλια στο 3600 υπηρχε συκεκριμενη καρτα που μετα απο λιγο καιρο δεν την διαβαζε. micro sd class2 8g To προβλημα που ειχα με το βιντεο τελικα λυθηκε! Δειτε πως εδω δηλ.ειχε προβλημα στο παιξιμο η αυτο καλυτερευει την λειτουργια του αλμπουμ και του win.player? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 δηλ.ειχε προβλημα στο παιξιμο η αυτο καλυτερευει την λειτουργια του αλμπουμ και του win.player? To πρόβλημα που είχα ήταν οτι εκανα κλικ να ανοιξει ενα βιντεο , μιλάμε για 480x800 mp4 , και άνοιγε μετά απο κανα ... 10λεπτο. (σοβαρα) Με τον εν λόγω κολπάκι , ανοιγει τσακ μπαμ Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 ε τι εγινε σημερα αρχισε να μου βγαζει ολο προβληματα, στην φωτογραφικη σε μαυρο φοντο μου βγαζει 2 μπλε κολλημενα πιξελ:what: αν με βοηθαει το αλτσχαιμερ μου μηπως καπου υπαρχει λυση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Είναι της φωτογραφικής ή της οθόνης; Εάν είναι της φωτογραφικής μικρό το κακό γιατί πιο πολύ αισθητικό είναι σαν θέμα χωρίς να δημιουργεί κάπου πρόβλημα. Συνήθως αυτά δεν ξεκολλάνε αν και ο Γιάννης (lagoudakis) είχε πει ότι του είχε ξεκολλήσει ένα μετά από hard reset. Δεν το δοκιμάζεις και εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Παιδια εκανα τα παντα οσα γραφουν για USPL σε Vista 64bit αλλα τιποτα. οι οδηγοι που κανω υποβαθμισοι δεν δουλευουν και με τους κανονικους παλι τα ιδια μου βγαζει! μηπως να δοκιμαζα HSPL? και αν ναι μετα επανερχεται ο αυθεντικος bootloader απο την ace?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 καλησπερα παιδια.μια ερωτηση.avi και xvid αρχεια παιζει το hd σας?εβαλα μια ταινια μεσα να δω αλλα δεν μου δουλευει και ρωταω μηπως κανω κατι λαθος! Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Core Player έβαλες? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Core Player έβαλες? μολις!!!ευχαριστω πολυ ανδρεα!:) Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Παιδια εκανα τα παντα οσα γραφουν για USPL σε Vista 64bit αλλα τιποτα. οι οδηγοι που κανω υποβαθμισοι δεν δουλευουν και με τους κανονικους παλι τα ιδια μου βγαζει! μηπως να δοκιμαζα HSPL? και αν ναι μετα επανερχεται ο αυθεντικος bootloader απο την ace?? Καλύτερα να προσπαθήσεις από xp, σε μένα δε δούλεψε από Vista 64bit. O bootloader επανέρχεται αλλά υπάρχει μια επιφύλαξη εάν περνάνε τα ελληνικά της ace πάνω από την 1.14.401.3 (σε μένα και σε κάποιους άλλους δεν περάσανε παρά μόνο πάνω από την 1.14.401.2 που η ace δε θεωρεί επίσημη rom)! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Καλύτερα να προσπαθήσεις από xp, σε μένα δε δούλεψε από Vista 64bit. O bootloader επανέρχεται αλλά υπάρχει μια επιφύλαξη εάν περνάνε τα ελληνικά της ace πάνω από την 1.14.401.3 (σε μένα και σε κάποιους άλλους δεν περάσανε παρά μόνο πάνω από την 1.14.401.2 που η ace δε θεωρεί επίσημη rom)! Δυστυχως pc με xp δεν μπορω να βρω εκτος και αν κανω μια γρηγορη εγκατασταση στον παλιο μου δισκο! τεσπα θα το δω το θεμα... ευχαριστω για την απαντηση!! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 zaharaki ελεγξε το link για ην rom την επισημη που δινεισ....λιγο πριν τελειωσει ακυρωνει την ληψη........... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 ψαχνω theme που να μοιαζει το hd μου σαν iphone ετσι για αλλαγη!βρηκα ενα αλλα δεν ειναι free!εχει κανεις υποψιν του κανενα δωρεαν? Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 zaharaki ελεγξε το link για ην rom την επισημη που δινεισ....λιγο πριν τελειωσει ακυρωνει την ληψη........... το λινκ ειναι μια χαρα ;) με εβαλες να την ξανακατεβασω και εγω:lol: ψαχνω theme που να μοιαζει το hd μου σαν iphone ετσι για αλλαγη!βρηκα ενα αλλα δεν ειναι free!εχει κανεις υποψιν του κανενα δωρεαν? i fonz ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369241 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 το λινκ ειναι μια χαρα ;) με εβαλες να την ξανακατεβασω και εγω:lol: i fonz ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369241 δημητρη εχει 200 αρχειακια ifonz εκει που να ξερω πιο να κατεβασω???:confused::worry: Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Το καθενα ειναι απλα διαφορετικη εκδοση.Κατεβασε την τελευταια... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts