Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Te_salat ήσουν κατατοπιστικότατος και ευχαριστώ για απάντηση. Αυτό που λες για το OMNIA σίγουρα ισχύουν και το ξέρω πολύ καλά. Μέσα σε μια εβδομάδα πιστεύω θα το έχω χτυπήσει για να σας πω και εντυπώσεις αλλά και να σας πρήξω με τις απορίες μου:D:D:D

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια το εχει παρει κανεις αυτο;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1092928&catalog=22&category=69978022&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEBB301866FDE0DF0223C2453DDFFEB34B79553478E315D7A7B3B67615A7AF109BB300DF7AFA8D58EC16E6859E292DF5C79CDE2AB3BD9BA0271E25422A2DDC98E435D56DD71511F9DF545725A28F54BDA4170B120324FFD7C443B0E308E8D2985CB79301BBDFD1892EB76858B0590A5E402956B6C3663F53F1

μην το καψουμε το HD.....

ξερει καποιος καποια καλη βαση στηριξης για τον αεραγωγο του αυτοκινητου;

εγώ πριν μερικές ημέρες... προς το παρόν το HD μου δουλεύει κανονικά με καθημερινό φόρτισμα στο αυτοκίνητο :)

Νίκος,

:)

@Τe_salat

για ακόμα μια φορά σε ευχαριστώ εγώ προσωπικά για τον χρόνο που αφιερώνεις για tests και που κατόπιν τα μοιράζεσαι μαζί μας:respect:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Παιδιά όσοι αποφασίσετε να το πάρετε μην ξεχάστε να το τσεκάρετε εξωτερικά.

Μεγάλη προσοχή και στο παραμικρό που θα δείτε ζητήστε άλλη συσκευή.

Στην ελλάδα δεν έχουν αναφερθεί πάνω από 4-5 κρούσματα, αλλά καλύτερα να φυλαγόμαστε.

Κάποιος φίλος προχθές είπε ότι ξέφτυσε η συσκευή του σ' ενα μικρό σημείο.

Καλό θα είναι να μας πει από που την αγόρασε, πότε καθώς και τον S/N της.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μια ωραια Γραμματοσειρα !!:)

και μηπως ξερεις πως γινεται να μεγαλωσουν κατα τι τα γραμματα

ουτε με το hd tweak ουτε με το adnan. config μεγαλωνουν

Open it, go to "\\Registry\HKLM\Software\Microsoft\.NETCompactFra mework"

You have 2 entry :

2.0.7045.00

and

3.5.7283.00

So edit the 2.0, change value from "1" to "0"

and edit the 3.5, change value from "0" to "1"

Ok, now .NETCompact 3.5 is the default one.

Μια καλη αλλαγη για να εχουμε default to Net 3,5 το οποιο τα παει καλλιτερα στην διαχειριση μνημης και γενικα κανει το hd ακομα πιο γρηγορο

οσο για την γραμματοσειρα δεν ξερω πως μεγαλωνει

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

για πες ακριβως τι ελεγχο να κανουμε; καπου ειχα διαβασει για κατι μικρες φουσκαλιτσες στο χρωμα.:confused:

Σημερα πηρα το καινουργιο απο την ACE Hellas!:)

Eπιτελους!Δεν αντεχα να το βλεπω ετσι!

Nα πω και ενα ευχαριστω στην ACE για την αψογη εξυπηρετηση!

Στην ελλάδα δεν έχουν αναφερθεί πάνω από 4-5 κρούσματα, αλλά καλύτερα να φυλαγόμαστε.

Κάποιος φίλος προχθές είπε ότι ξέφτυσε η συσκευή του σ' ενα μικρό σημείο.

Καλό θα είναι να μας πει από που την αγόρασε, πότε καθώς και τον S/N της.

Από την ACE το είχα πάρει την πρώτη μέρα παραλαβής με ελληνική rom (20/11).

Εννοείτε ότι το κοίταξα εξονυχιστικά στην παραλαβή και το προσέχω σαν τα μάτια μου κάθε μέρα,

καθώς γνώριζα το πρόβλημα με το χρώμα.

Προχθές όπως είπα, είχε φύγει το χρώμα από την κάτω αριστερή γωνία.

Μια ασημί ολοστρόγγυλη! κουκίδα έχει τώρα.

Μάλιστα αν βάλεις το δάκτυλο καταλαβαίνεις ότι έχει φύγει η στρώση του χρώματος.

Δεν είναι από τα σημάδια που δημιουργούνται από χτύπημα!! :mad:

Μπράβο στην HTC για την σωστή αντιμετόπιση του προβλήματος και μπράβο στην ACE για την γρήγορη αντικατάσταση.

@Sagonias, Θα πρέπει να κοιτάτε για οποιαδήποτε ανομαλία στην επιφάνεια γύρω από την οθόνη. Για σημαδάκια, μπιμπικάκια, φουσκβμα στο χρώμα και λοιπά.

Αν δείτε κάτι ενημερώστε το κατάστημα οτι η αντιπροσωπία τα αλλάζει και ότι δεν θέλετε να μπειτε σ' αυτην την διαδικασία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μετά από όσα έχω διαβάσει και ακούσει τελικά το παραγκηλα

από cosmote στο (cosmote 210) με 534,00 €.

Θα το έχω μου είπαν την Πέμπτη, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το

μέγεθος της γραμματοσειράς αλλά πιστεύω πως κάποιος θα μου βρει

λύση για μεγαλύτερο

ΖΟΟΜ :happy:

ΝΙΚΟΣ

Mε sktools μπορείς να μεγαλώσεις την γραμματοσειρά στο αναδυόμενο μενού των windows καθώς και τις πλαϊνές μπάρες κύλισης και τα γράμματα στις επαφές και το ημερολόγιο μπορείς να τα μεγαλώσεις από τη σχετική ρύθμιση των windows για την οθόνη.Δοκιμασμένο σε hp 214.

εγω το παράγγειλα απο e-shop αλλά εχω αρχίσει ήδη να το μετανοιώνω:mad:γιατί δεν ήταν σαφείς για το πότε θα πάρω το τηλ ούτε πότε θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση μου (το πήρα με σύνδεση cosmote και φεύγω απο vodafone). ήδωμεν.

Λευτέρης

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Πως στο αλλάξανε (διαδικασία - τι τους είπες κτλ)? Είχε μεγάλη ζημιά?

Είχες ποστάρει πιο παλιά θυμάμαι κάποιες φώτο, ποιές ήταν δικές σου και το δεχτήκανε?

Πόσο καιρό το 'χες?

Επειδή έπαθα το ίδιο ρωτάω :X:wacko::cry:. ευχαριστώ :D

πως μπορω να αποθηκευσω καποιεσ επαφες απο τον υπολογιστη στο κινητο?οι επαφες ειναι σε φακελο και οχι στο outlook.επισης το cab για αυτο PCMContacts υπαρχει πουθενα?ευχαριστω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ανακαλυψα οτι ανοιγοντας τις αναπαντητες κλησεις >μενου>μετρητες κλησεων παρεχεται ενα χρονομετρο αλλα μετα απο μετρησεις ειδα οτι δεν δουλευει σωστα..μετρα λαθος.καμια ιδεα για χρονομετρητη????
Samsung Galaxy S8 plus.....

To τσεκαρα σημερα απο κοντα και πραγματι εντυπωσιαστηκα.

Κατι που ισως δεν το τονιζετε αρκετα εδω μεσα (και θα πρεπε),ειναι η εντυπωσιακη ευαισθησια της οθονης αφης.Συγκεκριμενα ανταγωνιζοταν στα ισια ενα itouch που ηταν παρα διπλα.Σιγουρα το TF3D δεν ειναι τοσο smooth οσο το λειτουργικο της apple και ειχε τα κολληματα του αλλα η αποκριση ακομα και σε ελαφρες πιεσεις ηταν εντυπωσιακη.Το πληκτρο Χ για παραδειγμα που ειναι γενικα δυσκολη περιπτωση στον κοσμο των WinMo ανταποκρινοταν με την πρωτη και με ελαχιστη δυναμη.Καμμια σχεση με το Omnia π.χ που πρεπει να το πατησεις 2 και 3 φορες για το πετυχεις.Μπραβο στη HTC

Κατα τα αλλα το μεγεθος παλευεται αντεα,το βαρος λιγο με ξενισε,η οθονη σαν ποιοτητα σε αφηνει με στομα ανοιχτο,η καμερα σε τεχνητο αλλα επαρκες φως ηταν ικανοποιητικη και γενικα με εβαλε σε πειρασμο

Εδω να ρωτησω κατι:Υπαρχει 3rd party app για να τραβαει βιντεο υψηλοτερης ποιοτητας,π.χ VGA@30 fps?

Ευχαριστω

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

πως μπορω να αποθηκευσω καποιεσ επαφες απο τον υπολογιστη στο κινητο?οι επαφες ειναι σε φακελο και οχι στο outlook.επισης το cab για αυτο PCMContacts υπαρχει πουθενα?ευχαριστω

από τα λίγα που γνωρίζω πρέπει να "περάσεις" τις επαφές στο outlook ώστε με sychronize να ενημερωθεί και το pda, όσον αφορά το Pocket CM κοίτα εδώ;)

Λευτέρης

εγω το παράγγειλα απο e-shop αλλά εχω αρχίσει ήδη να το μετανοιώνω:mad:γιατί δεν ήταν σαφείς για το πότε θα πάρω το τηλ ούτε πότε θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση μου (το πήρα με σύνδεση cosmote και φεύγω απο vodafone). ήδωμεν.

Λογικό να μην είναι σαφείς, καθώς δεν εξαρτάται μόνο απο τη cosmote αλλά και απο τη vodafone πια. Δεν θα πάρει πολύ όμως, μην αγχώνεσαι.

να ρωτησω ρε παιδια, ξερετε αν εχει βγει σε vodafone-live, διοτι το περιμενω να ερθει απο καταστημα vodafone και φοβαμαι μην ερθει και ειναι πειραγμενο και με σηματακια της vodafone.

να ρωτησω ρε παιδια, ξερετε αν εχει βγει σε vodafone-live, διοτι το περιμενω να ερθει απο καταστημα vodafone και φοβαμαι μην ερθει και ειναι πειραγμενο και με σηματακια της vodafone.

καλημέρα,

απ'ότι έχω δεί μέχρι τώρα στα καταστήματα της vodafone τα τηλέφωνα φέρουν το λογότυπο της vodafone. Το είδα - το λογότυπο - και σε omnia που πήρε γνωστός μου.

Λευτέρης

• Administrators
Υπαρχει 3rd party app για να τραβαει βιντεο υψηλοτερης ποιοτητας,π.χ VGA@30 fps?

Oxi. Afto den eksartatai apo logismiko alla kathara apo tis dynatotites tis cameras pou omws den ftanoun mexri ekei.

Modpic.gif

spb keyboard για σένα.

πιάνει όλη την οθόνη και έχει ελληνικά.

δεν ηταν δυνατή η εγκατασταση σε μένα λέει.. υπάρχει κάτι άλλο για ελληνικά?

Εχει βρει κανένας κανενα chaat client? Εχω δοκιμάσει 3 και δεν παίζει κανενας τους σωστα..

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/